FC Barcelona 2:3 Eintracht Frankfurt

FC Barcelona 2:3 Eintracht Frankfurt

Barcelona ve čtvrtfinále Evropské ligy podcenila i odvetu na Camp Nou, který si podmanili hostující fanoušci, a vypadává. 

Frankfurt vstoupil do zápasu s vervou a García mu hned ve 3. minutě zbytečným faulem v pokutovém území otevřel cestu k vedení. Penalty se zhostil Kostič a v pohodě otevřel skóre.

Barca sice držela míč, ale vůbec neměla nad zápasem kontrolu. A co hůř, ofenziva byla opět bezzubá. Za celý poločas na bránu vystřelil akorát Araújo. Aubameyangova hlavička šla mimo a ojedinělá nadějná akce z 22. minuty ani nevyústila zakončením.

To němečtí orli využívali takřka každé zaváhání domácí defenzivy k nebezpečným protiútokům, až ve 36. minutě jeden z nich vyšel. Borré tedy zrovna velkou šanci neměl, ale když ho nikdo z protihráčů neatakoval, rozhodl se potáhnout míč do středu a z téměř 25 metrů vypálit. Krásnou ranou tak zvýšil na 0:2.

Do konce poločasu měli šance ještě Jakič a Knauff, ti ale naštěstí pro Barcelonu tak úspěšní se svým provedením nebyli. 

Barca potřebovala výrazně přidat a stejně jako v prvním zápase ji přišel pozvednout Frenkie de Jong. Ten by býval možná šel za Gaviho, ale Pedri se před přestávkou zranil, takže musel za hry právě on. V každém případě zlepšení ve hře domácích nastalo okamžitě.

Bohužel ve 48. minutě Aubamayang nevyužil tutovku po centru Dembélého, protože obránce těsně před ním pustil míč a Gaboňan už nestihl reagovat. Hned v 56. minutě dostal možnost na reparát, ale Trappa nepřekonal. Vzápětí musel Ter Stegen vychytat gólovku Lindströma. Na hřiště pak přišel Traoré za Aubameyanga a Dest za Minguezu.

Během střídání se řešil problém s technikou VAR, jelikož Barcelona reklamovala hru rukou. Místo kýženého kontaktního gólu však v 67. minutě přišel další šok. Kostič se uvolnil na levé straně a křižnou střelou přesně k tyči posunul Frankfurt na dosah postupu.

Zdramatizování mohlo přijít v 84. minutě, když se po závaru při standardní situaci prosadil Busquets. Bohužel byl v těsném ofsajdu. Barcelona ale tlačila dál a v 90. minutě přece jen snížila zásluhou kapitána Busquetse, který tentokrát střílel zpoza vápna.

Frankfurt náporem Katalánců evidentně nezvládal, jenže ve třetí minutě dlouhého nastavení po pohledné akci Araújo zazdil další obrovskou šanci a to už bylo příliš. Gól na 2:3 sice přišel, když Luuk de Jong získal penaltu a Depay ji se štěstím proměnil, nicméně rozhodčí nato odpískal konec.


Přehled utkání

14. dubna 2022, 21:00 Camp Nou, Barcelona RTVS Šport

FC Barcelona

2 : 3 Artur Soares Dias [POR]

Frankfurt

E. García 3'  
  4' Kostić (p.)
  24' Jakić
Gavi 28'  
  36' Borré (A - Kostić)
  67' Kostić (A - Kamada)
Busquets 90+1'  
Dembélé 90+3'  
  90+4' N'Dicka
  90+4' Knauff
  90+9' N'Dicka
Memphis (p.) 90+11'  
Sestava

ter Stegen - Mingueza (62' Dest), Araújo, E. García (70' L. de Jong), Alba - Pedri (46' F. de Jong), Busquets, Gavi - Dembélé, Aubameyang (62' Adama), Ferran (80' Memphis)

Sestava

Trapp - Touré (90+8' Hasebe), Hinteregger, N'Dicka - Knauff (90+8' Chandler), Jakić, Rode (80' Hrustić), Kostić - Lindstrøm (80' Hauge), Kamada - Borré


Zdroje: sport.es



Diskuze

Z pohledu Barcy na zvracení, stydím se. Před němcema klobouček, to co dokázali fanoušci se jen tak nevidi, ani nevím jak je to vlastně možný.

14.04.2022, 23:08

Každý, kdo prodal lístek do Německa by se už neměl podívat na stadion.

Hra samozřejmě většinu zápasu nic moc, ale o tom se asi nemusíme bavit, viděli jsme to všichni

14.04.2022, 23:08
Caltic8 cechoma
Administrátor

Tak to já bych se přece jenom spíš věnoval té předvedené hře. Moc nedovedu pochopit, co to mělo znamenat, když tu počítáme šňůru neporazitelnosti, čteme o nové éře a minulý týden jsme dostali hned dvě důrazná varování, byť s dobrými výsledky. Tým poprvé za dlouhou dobu vypadal, že dokáže opravdu pracovat, ale tímhle jako by se vrátil zpět o několik měsíců.

14.04.2022, 23:57
cechoma Caltic8

Nemáme kvalitní lavičku. Pedri zranění, Frenkie prý nemocný. Auba bohužel lehce z formy, Dest celou sezónu mimo formu. Garcia je magor, který jeden zápas zahraje jak bůh a další jak kluk někde z c třídy.

No a místo nich tam nemá kdo jít. Gavi je se žlutou poloviční, Nico momentálně dost špatný, Mingueza celou sezonu mimo.

Jediný co, tak asi skutečně měl v 75 minutě přijít LdJ a všechno to na něho posílat.

Stačí se podívat na takové City, které dá dohromady v podstatě dvě 11, které by mohky vyhrát LM samy o sobě. Ještě chvíli potrvá, než budeme opravdu top

15.04.2022, 09:21
Messias cechoma

Nesouhlasil bych s Destem. Ano, hral spatne, ale pod Xavim sel postupne nahoru a posledni zapasy pred zranenim hral za me opravdu dobre. Pak se zranil a ted se uvidi po zraneni no...

15.04.2022, 10:14
smazáno cechoma

Opäť typický konformistický hviezdičkový príspevok vévodu cechomu. Hlavne súhlasiť s generálom Xavim v nasadzovaní jalového Aubu na 75 minút a až potom dať efektívnejšieho Luuka.

15.04.2022, 14:13

Nevím co je horší uplně nulová hra barcy směrem dopředu, nebo totální odpad atmosféra fanoušku barcy... asi víc zle je mi z fanoušků asi 🤮🤮

14.04.2022, 23:08
Adam LeDavies

Souhlasím, atmosféra na Camp Nou nikdy nebyla bůh ví jaká, ale aby nás zostudili fans druhýho týmu, to je vážně smutný.

14.04.2022, 23:11
smazáno LeDavies

Tvl, hviezdy za tento "vykon" beru miliony, fanusikovia im to rozne, priamo ci nepriamo, platia, hviezdy maju privilegovane zmluvy bez moznosti okamzitej vypovede, ako to maju vacsinou v praci fanusikovia, teda sa tu vytvorila akasi privilegovana skupina zabavacov s extra socialnym zabezpecenim vdaka fanusikom a aj vdaka tomu je teraz klub v prdeli, no a fanusikovia su este tak blbi, ze vinia seba.

14.04.2022, 23:36

Těžko se hledají slova. Musím smeknout a uznat, že Frankfurt oba zápasy hrál se stoprocentním nasazením. To mi od našich hráčů chybělo, hlavně v dnešním zápase. Zklamání je veliký, ale i přes to, kde jsme se nacházeli před půl rokem, tak buďme rádi. To je prostě fotbal.
Jedeme dál, víc než klub.

14.04.2022, 23:09

Dneska to byl zmar....ale ono je to težké, když je zamindrákovanej Portugalecsmileydostane v druhé minutě na koně. Ti pak zalezli v 10 a hráli na brejky, životní střela a je po zápase, komedie s varem a jasnou rukou nemá cenu komentovat, ten od začátku věděl, co chce pískat....ke konci tutovky byly, ale jak říkám zmar.....
P.S.: ty lístky by se měly vyšetřit...

14.04.2022, 23:10
smazáno Robert

VAR nebol chybou Barcy?

14.04.2022, 23:37
Haavl Robert

Pardon, ale ta ruka se pískat neměla a penalta proti nám byla naprosto jasná. Nadávat můžeš na Erica. Že rozhodčí pouštěl dost proti nám je sice pravda, ale rozhodně to není důvod našeho vypadnutí a penaltu jsme při té "ruce" kopat neměli. Je-li míč odražený od jiné části těla hráče do ruky takovým způsobem, že nemá jak zareagovat, nepíská se. A přesně to se ve vápně soupeře stalo. Bral míč nohou a šel mu rovnou do ruky. Když už bych si na něco stěžoval tak nastavení, které mělo být 9 minut, jenže půlku se ho stejně nehrálo... penalta, střídání, spekulace, žlutá pro trenéra, spekulace o červené na středu hřiště... Když už foukl tu pecku, mohl ještě aspoň minutu, dvě nechat hrát. Rozhodně by to nebylo "navíc"

15.04.2022, 01:50
Andreas Haavl

No vôbec si niesom istý , či jasná. Takéto fauly - nefauly sú úplne bežné. V PL by ti taký Lukaku či Kane vedeli rozprávať. Je to na posúdení rozhodcu a ten pod vplyvom emócií faul zapískal. Je to obhajitelne ale vôbec nie často pískane. Pamätám si na Pepeho z Madridu, ten takto bránil skoro vždy a nikdy mu takú penaltu neodpiskali. Aspoň čo si pamätám. To isté Ramos. Rudiger podobne bráni ...nájde sa x hráčov ktorý to takto osobne bránia a faul sa nepíska.

15.04.2022, 09:23
Robert Haavl

V takovém případě by musel pisknout každý druhý zákrok u rohu či centru a pískaly by se jen penalty.....prostě v druhé minutě musí být 100% a ne ,,že si to obhájí,,....a k té ruce, tohle debilní pravidlo znám, přesto tvrdím, že se na tento případ neuplatní, protože ke kontaktu nedošlo....a celkově pískal upjatě, neměl určitě stejný metr, viz ,,fauly,, Alby, Desta atd......

16.04.2022, 10:02

Frankfurt sa na nás fantasticky pripravil. Taktika im vyšla na výbornú. Neviem čo viac k dnešnému zápasu napísať. Visca Barca a fandime ďalej!

14.04.2022, 23:12

Naprosto zasloužené vypadnutí, a taky naprosto směšné ze strany hráčů Barcelony. Frankfurt byl lepší v obou ze zápasu, a na Camp Nou přijel dobře připravený. K fans se není třeba vyjadřovat, atmosféra byla jako kdyby Frankfurt hrál 15km od svého stadionu.. Všichni ti kdo prodali jejich fanouškům lístky by měli přijít o permice. Tohle se nedělá, fandit se má za každé situace, bohužel některým Jidášům 30 stříbrných asi zavonělo více než jejich klub...

14.04.2022, 23:13
Andreas MarcoFCB

Ja neviem. Neodcudzoval by som ich za včerajší výkon. Áno, nebolo to ideálne no na druhej strane si predstavme, že by sme iniciatívu zápasu nechali na Frankfurt a hrali s Ferranom, Aubom a Dembelem na brejky. To by tu ešte bolo hejtu ako nás prehral Frankfurt. Väčšina mužstiev má výhodu v tom, že nemusí hrať s loptou , stačí , ak to stopér nakopne dopredu a ono tam už niekto vystrelí. Ale otázka znie, chcel by som aby takto hrala Barcelona ? V žiadnom prípade. A Boh ochraňuj futbal ak toto bude nový štandard. Žiadne pekné akcie len nakopnúť bezat a rýchlo vystreliť. Nieje problém ak takto hra Frankfurt, lenže po novom takto hra už aj väčšina veľkých mužstiev. Hráči si nedokážu prihrať viac ako 3 razy ale glorifikuje sa to ako niečo neuveriteľné. Túto sezónu doplácame na šírku kádra. Ale Barcelone fandím hlavne preto, že sa neodklana od svojej hry. Občas je horšie obdobie ako týchto posledných 5 rokov. Ale potom príde opäť radosť . Podobne to bolo aj v roku 2013 keď nás už odpísali a každý hľadal o konci éry . No prišiel tréner ktorý vedel čo chce, pár dobrých prestupov a opäť sme boli beštie. Treba veriť. Ja mám v Xaviho plnú dôveru a verím, že cez leto sa dostatočne posilníme aby aj hráči na lavičke spĺňali vysoké nároky na hru.

15.04.2022, 09:32
smazáno Andreas

Posledných 10 minút aj tak hrali skôr hlava-nehlava a bolo to oveľa lepšie než nekonečné ťukesy stopérov, kde ukázali, že skazia aj základnú nahrávku.

15.04.2022, 12:05

Hanebné počinání našich culés,hamba,pro pár éček....

14.04.2022, 23:14

Tohle byl opravdu děsivý výkon, od první minuty jsme byli naprosto mimo, nějakou formu hra získala snad až v nastavení, což je opravdu znepokojivé. Opravdu nevím, s čím v hlavě jsme nastupovali, ale myšlenka na roztrhání soupeře na sračky to určitě nebyla. Když si vzpomenu, jak jsme jezdili a napadali proti Neapoli...dnes vůbec nic. A to Frankfurt nejsou žádní bohové, v lize vyhráli tři zápasy z deseti. Dnes všechno špatně, ale třeba nám to pomůže, hráči už asi byli trochu na hrušce.

14.04.2022, 23:26

Tak ani na EL nemají? No, tak nic...pojďme se těšit na pondělní bitvu do posledního dechu o nějaký ten bod s 18. Cádizem.

14.04.2022, 23:28
Caltic8
Administrátor

Naprosto nezvládnutý dvojzápas jak od trenérů, tak od hráčů, i když je to ve výsledku jenom o gól a už spíláme na smůlu a rozhodčí. Všechna čest před Frankfurtem, za odhodlání a překvapivou kvalitu koncovky si to zasloužili. Ale prohrávat s nimi doma 0:3 je i tak ostuda, zvlášť když bylo vidět, že s odpovídajícím přístupem Barcelony neměli šanci.

Ostuda to byla rovněž od fanoušků. Už minulý týden u stadionu mi jeden kluk říkal, že tam Frankfurt chce narvat 35 tisíc svých, a nakonec jich prý bylo 30 tisíc. Takže se znovu ukázalo, jak culés a obecně španělští fanoušci neumějí fandit. Ale chápu, že spousta z nich měla strach, ještě když jsou zvyklí jít si v klídku posedět s rodinou. Zároveň si tohle musí někdo odskákat. Nejvíc by si to měly odskákat ty svině, který prodaly lístky soupeři, ale to se bohužel nestane.

14.04.2022, 23:37

Měl ten ten bojkot fanoušků nějaký důvod? Po Busově gólu jsem si všiml, že se vracelo už dost odejitých lidí zpátky do kotle, taky na to srali...

14.04.2022, 23:45
absint Klokanomet

Bojkot je jedna věc, ale přeprodat lístky fanouškům soupeře, to je vážně hnus.

15.04.2022, 00:23
smazáno absint

Časy sú ťažké a nie každý má taký príjem a job security ako tí futbaloví zabávači, niektorí len za vysedávanie berú viac ako tí, ktorí makajú. Teda to chápem.

15.04.2022, 17:36

NEJVĚTŠÍ OSTUDA V HISTORII BARCELONY
Ne ten fotbal, i když se nedařilo. To co se dělo v hledišti. FUJ. Doufám, že aspoň velkou část těch šmejdů vypátrají (třeba vybráním vstupenek od fanoušků Frankfurtu při odchodu) a už nikdy se tyhle špíny nedostanou ani do hospody, kde se Barca vysílá. FUJ FUJ FUJ. smiley
K zápasu samotnému. Tým je prostě na startu nové éry a myslet si, že už pojedeme jako mašina bez zakopnutí bylo trochu bláhové/zbožné přání. Poslední dva týdny nejsme ve své kůži a dnešek byl jenom vyvrcholením. Nutno ovšem říct, že jsme narazili na perfektně připraveného soupeře, který odstřihl zálohu, permanetně výborně presoval a nedával nám ani metr zadarmo. Měl výborný přechod do útoku a taky dost štěstí a životních momentů hráčů. (co si budem, dva ze čtyř gólů Frankfurtu ve dvojzápase byly naprosto parádní)... My naopak měli fakt špatné zápasy i co se týče toho štěstí, ale celkově odchází jako vítěz lépe hrající tým. Dneska bylo vidět, že když nemáme stoperskou dvojici Piqué Araujo, je to problém... a když se k tomu přidá ještě Mingueza na pravém beku, tak už je to zatraceně velký problém. I to rozhodovalo. Frenkie dnes hru parádně rozhýbal, škoda že tam nebyl od začátku. Ještě dá hodně práce vymyslet ideální konfiguraci naší zálohy, ve které si asi ani jeden z těch kluků nezaslouží sedět, ale někdo prostě bude muset... máme teď skoro půl roku na to to vyřešit. Tak snad to do dalšího zápasu v Evropě stihneme. Do té doby se můžeme ještě modlit za to, aby Real zahodil ligu a jinak jen doufat, že si v závěru sezóny užijeme dobrý fotbal od Barcelony. Visca Barca

14.04.2022, 23:49
Caltic8 Haavl
Administrátor

Asi nikdo si nemyslí, že pojedeme jako mašina. A rovněž nelze upřít Frankfurtu, jak skvěle se připravil. Ale nejde nad tím jenom mávnout rukou, jestli se máme skutečně někam posunout, protože dvakrát po sobě nás dost výrazně přehrál střed Bundesligy. Za první tři poločasy jsme měli dvě větší šance, oni snad osm.

15.04.2022, 00:07

Nevidel jsem ten spiel,ale co bylo s fanouskama,neco jsem si tady uz precetl,tak nejaka predstava je,ale.... bojkot? Diky

14.04.2022, 23:53
Visca el Barça FcBarcelonaZn

Asi už sis to našel, ale kdyby ne, tak prostě prodali svoje lístky Němcům, taky to tak vypadalo, atmosféra jak kdyby se hrálo u nich a ne u nás

15.04.2022, 00:55
FcBarcelonaZn Visca el Barça

To jsou mrdky!!!

15.04.2022, 07:54

Takový dvojzápas asi nikdo nečekal, v porovnání se zápasy proti Neapoli a Galatasaray se v odvetě nepodařilo zvrátit výsledek, bohužel. Herně byly únor a březen v pohodě zakončené výhrou proti Realu, pak repre pauza a od ní je mužstvo v útlumu, k tomu zbytečné chyby v obraně vedoucí k penaltám, navíc aktuálně zraněný Pedri. K návštěvě na stadionu, nevím, co chce Laporta šetřit a jaké přijmout opatření. Prostě čtvrtek a pátek jsou ve Španělsku velikonoční svátky, mnoho fanoušků mělo jiný program během tohoto extra prodlouženého víkendu, tak lístky nabídli do prodeje, Němci to naopak pojali jak strávit velikonoce v Barceloně. Ani toto termínové načasování nám nepřálo. Obecně mi na vypadnutí vadí vyřazení od průměrného týmu z Bundesligy, téměř jsem viděl jasnou cestu až do finále a zisk jediné možné trofeje v této sezóně...

15.04.2022, 03:47
raval69 von_R

Co píšeš, mi nedává logiku: Velikonoce se slaví v obou zemích. Němci to využili k tomu, aby jeli masově do jiné země fandit svým na fotbal a majitelé permanentek FCB, případně ostatní Katalánci to využili - aby jeli pryč ze svého města a pryč od svého klubu. Podle mě klíčový moment, který si v historii fotbalu snad nepamatuju. Jinak se motivuje tým, který hraje v pekle někde venku a jinak ten, který doma není doma.

15.04.2022, 08:23
von_R raval69

Nechci se v tom patlat, ale Němci mají svátky pátek a pondělí jako my, jet na pohárový zápas a k tomu ještě na Camp Nou se jim naskytne tak jednou, dvakrát za život. Když přijede průměr Bundesligy, je to jako když do Prahy přijede třeba Slovácko (bez urážky k mužstvu). Prostě jsme vypadli, já bych trochu postavil do zápasu jiný základ, ale to je na odpovědnosti trenéra.

15.04.2022, 09:32

Pařím k těm, co dnes neumí komentovat sportovní stránku, ale jsem přesvědčen, že rozhodujícím faktorem bylo to, že Eintracht hrál dvakrát doma, přičemž ve druhém případě se jednalo o velezradu, která prostě bolí. Od prvního hvizdu, kdy jsem viděl to bílé peklo v hledišti, jsem tušil, že je naprosto zle. Nálady v obou týmech nemohly být rozdílnější - nasazení a entuziazmus na straně domácích (bílých), totální rozčarování na straně hostů. Penalta, gól a více méně dobojováno. Noční můra pro každého, kdo miluje Barcu. Otazník, vykřičník a nevím, co ještě pro činovníky klubu.

15.04.2022, 08:15

Neviděl bych to tak černě, naopak si myslím, že je dobře, že jsme vypadli. Byla to užitečná lekce pro mladý tým, který budujeme, že jim nic nespadne do klína samo. Frankfurt byl prostě lepší, hrál s větším nasazením, někteří hráči měli životní formu. Teď po zápase nás to štve všechny, ale berte to z dlouhodobé perspektivy a hlavně po časech, kdy se na hru několik let nedalo dívat. I když jsem nevěřil, že má Xavi dostatečné zkušenosti, tak mě přesvědčil o opaku a po dlouhé době se těším z naší hry a věřím, že on je ten správný člověk, který Barcu postaví na nohy. Má vítěznou mentalitu, odvahu a cit pro hru. Nevěšmě tedy hlavy, Xavi je tu teprve půl roku, neměl čas přebudovat tým, jsme teprve na začátku. Osobně jsem byl připravený na delší období bez trofejí, jen aby přerod týmu byl kvalitní. Nyní má čas se soustředit na léto, kdy musí přijít kvalita hlavně do obrany, kde nás dlouhodobě tlačí bota.
Pozitiva: lekce pro tým, cenné zkušenosti pro mladé, dobrá zkušenost i pro Xaviho, mentalita (boj do konce)
Negativa: hrubé chyby obrany, malé nasazení, fanoušci

15.04.2022, 08:28

Ještě bych chtěl podotknout, že už mě přestává bavit, jak všichni proti Barce hrají. Doma i venku. Zaparkovat autobus a čekat na úniky. Bohužel momentálně nemáme moc hráčů, kteří by zvládli solo obejít 2-3 protihráče a bez toho se proti takové taktice moc hrát nedá.

15.04.2022, 09:14
Andreas cechoma

Presne tak. Toto je proste pre mňa najväčší bolehlav. Neviem si osobne predstaviť, že tak ako Frankfurt by hrala Barcelona. Lenže takto hraje Real, Chelsea, ManUtd, Atletiko atď. Jediný, kto takto nevie a nechce hrať je Guardiola. A to ma hnevá najviac. Žiadna pekná hra , len výsledky a hotovo. A je len dobre, že Xavi to aj tak ryskol a neodklonil sa od toho, co chce hrať aj v budúcnosti aj keď vedel o našich slabinách v obrane a nemenil taktiku na vyčkávanie. Je to dobrá škola pre mladých a určite aj pre Xaviho. Čo rozhodlo bola hlavne lavička. Stačí , že vypadne jeden zo základu a nieje nikto, kto by ho mohol nahradiť. Jedine dobre striedania sa dajú robiť v zálohe kde jeden z trojice Pedri, Gavi , FDJ môže rotovať a ma po príchode priamy vplyv na zápas. A ešte je dôležité aby s Dembelem hral Dest. Po jeho príchode tá podpora útoku bola niekde úplne inde ako s Minguezom.

15.04.2022, 09:45
smazáno Andreas

Mňa, naopak, srdí, že Barce nie je protiútok dosť dobrý, Barca je ako trápny nerd v bare, ktorý nikdy nemá dosť ideálne podmienky na oslovenie baby.

15.04.2022, 14:15
smazáno Andreas

A Busquets, ten musí prehrávať 0:3, aby konečne predviedol poriadnu strelu, asi prvýkrát v jeho živote.

15.04.2022, 14:17

Po tom pohotovom zakončení, ktoré by Alba/Torres trafili asi na 20. pokus, ak vôbec, a konečne poriadnej strele spoza šestnástky by normálne mal byť Busquets striker.

15.04.2022, 15:07

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat