FC BARCELONA 2:0 MÁLAGA CF

FC BARCELONA 2:0 MÁLAGA CF

Na Camp Nou účel tak trochu světil prostředky, jelikož Barçe k vítěství nad Málagou pomohl gól, který neměl platit. Autorem této nakonec rozhodující trefy se stal Gerard Deulofeu.

Značné ovlivnění zápasu přišlo už ve druhé minutě, kdy Digne evidentně odehrával míč za čárou, jenže rozhodčí out neodpískal, takže Deulofeu poslal Barcelonu do vedení. Hráče Málagy to pochopitelně rozezlilo, avšak ne natolik, aby upustili od své poctivé defenzivní práce. A jelikož se domácí ve své pozici cítili velmi pohodlně, následující desítky minut nikoho nadchnout nemohly.

Barça většinou kombinovala daleko od brány a do žádných velkých šancí se nedostávala. Vzadu přitom rozhodně nebyla stoprocentní, protože Andalusané si dvakrát vytvořili poměrně nebezpečnou pozici. Rolán ani Castro však bránu netrefili, takže skóre se do přestávky už neměnilo.

Ve druhé půli začal hlavně Messi působit motivovaněji, což barcelonskou ofenzivu znatelně pozvedlo. Na gólovou příležitost tak už nebylo třeba čekat o moc déle. Pětinásobný držitel Zlatého míče v 56. minutě svým typickým pohybem a přihrávkou na levé křídlo překonal čtyři bránící hráče a kapitán Iniesta skóroval. Nutno ovšem dodat, že i tento moment byl pro Málagu docela smolný, protože Iniestově střele pomohla teč Rosalese.

Messi nadála zakládal nadějné akce, jenže odpovídající zakončení nepřicházelo. Zastydět se musel hlavě Suárez, který vystřelil vedle v 60. minutě i o čtvrt hodiny později po krásném průniku a pasu od Sergiho Roberta. Na opačném konci hřiště se o snížení snažil Juanpi, ale nebyl o nic úspěšnější. A přišel ještě jeden kontroverzní moment, tentokrát když Digne ve snaze zakrýt si obličej zahrál ve vlastním pokutovém území rukou. I v tomto případě hra pokračovala.

V závěru se neprosadil ani Paulinho, ani Alcácer, jehož další prvotřídní Messiho nahrávka bohužel našla v ofsajdu. Zápas tak skončil výsledkem 2:0.


Přehled utkání

21. října 2017, 20:45 Camp Nou Digi Sport 3

FC Barcelona

2 : 0 Pablo Fuertes

Málaga CF

Deulofeu (A - Digne) 2'  
  21' Rosales
  26' Hernández
Iniesta (A - Messi) 56'  
Umtiti 74'  
  82' Cecchini
Sestava

Ter Stegen - Roberto, Mascherano, Umtiti, Digne - Rakitič, Busquets (76' Paulinho), Iniesta - Deulofeu (71' Semedo), Messi, Suárez (83' Alcácer)

Sestava

Prieto - Rosales, Hernández, Baysse, Juankar - Rolón (68' Cecchini), González - Keko, Peňarada (72' Bastón), Castro - Rolán (46' Juanpi)


Zdroje: sport.es



Diskuze

Caltic8
Administrátor

Upřímně se začínám bát, že tohle už v případě Luise není ani smůla ani křeč...

21.10.2017, 23:25

Tenhle výkon měl daleko k barce, kterou sem se naučil milovat.
Jeden hráč si za mě zaslouží ale extra pivku.
Ivanek Rakitic.. Pravděpodobně bude mít vysoké procento úspěšnosti přihrávek, ale dle mého názoru by se středový záložník v týmu jako je barca nikdy neměl řídit pravidlem "když nic neudělám, nic nezkazim". S nadsázkou lze říci, že i Ter Stegen by uprostřed rozdal víc konstruktivních přihrávek, než Raketa. Letošní sezona zatim zklamání z našeho čísla 4. Obzvlášť když víme, že se jedná o několikaletého ostříleného kapitána a vítěze ze sevilly.
V záloze je to (až na klasický nadstandart Busiho a občasný záblesk geniality dosluhujícího Andrése) nečitelná šeď, která se svým odstínem zabarví více k černé zase v nejdůležitější části sezony. Tím nic rozhodně nechci přivolat, ale nějak si vnitřně myslím, že tenhle tým prostě na celou sezonu nestačí.

22.10.2017, 00:16
emilio Pajamen

Pajamen, celkom súhlasím. Už som sa vyjadril presne v tom zmysle, že Raki k nám nepatrí. On rozdáva alibistické prihrávky dozadu, do strán, poklusáva, loptu prijíma stojac. Kľučku urobí raz za niekoľko zápasov, aj to nie dopredu, neprenikne dopredu, šprint nemá, typologicky som jeho nákup nepochopil. Je to taký odrážač lôpt, náš záložník musí byť kreatívny, rýchly, odvážny 1na1. Keď sa Roberto presunul do zálohy, bolo vidieť tú zmenu - prenikal dopredu, raz sa sólovo dostal do šance. Budúcnosť Rakiho nevidím dobre, on už iný nebude, on sa bojí aj vyviesť loptu, lopta mu zavadzia. Kopaciu techniku má, ale len keď stojí, keď beží, má problém s loptou.

22.10.2017, 09:56
Shido Pajamen

Chlape ty si radsej odstrihni prsty na rukach ako pisat tieto voloviny...po kazdom zapase tu niekto hejtuje vykon muzstva ale neviem ci ste si vsimly sme prvi a bez prehry a to aj v LM...co viac kua chcete?aby kazdy zapas skoncil 10:0 a Terstegen robil kliky v branke?A neni to len slabimi supermi ...Atleti boli ledva cez polku a Juve si tiez ani netuklo...si uvedomte ze hraju kazdy 3 den zapas !!!!...moc ste zvikly kukat sa na Xavoho s Andresom a teraz ked maju o 15 prihravok menej tak uz je to nahovno vykon ...sa zobudte!!!!co by iny fanusikovia inych klubov dali za takyto start do sezony!!!!

22.10.2017, 12:12
Pajamen Shido

Nikdo ani nechce aby zápas končil 10:0. Já chci pouze cítit z hráčů dravost za úspěchem. Cítit z nich že jsou vděční za to že se můžou na camp nou můžou představit své dovednosti. Podívejme na City.. To je neuvěřitelná smršť - ať už 1-0 nebo 7-2
Rozdíl je porazit poslední tým ligy bez jediné výhry 2:0 po nevýrazném výkonu.
A rozdíl je porazit poslední tým ligy 2:0 po neodfláknutém, oku lahodícím výkonu se spoustou šancí.
Pokud měl tento zápas posloužit jako šetření sil, potom nechápu proč defacto hraje furt ta samá 11ka. Takže to můžeme taktéž vyloučit.
Experiment s rozestavením se taktéž nekonal.
Náš druhý nejlepší střelec letošní sezóny je Own Goal. Třetí nejlepší střelec je pro změnu neregulérní gól či penalta.

Konfrontace s TOP evropskou špičkou.:
Real - 2 zápasy = dvě ostudné prohry
Juve - výhra ok :) nicméně 3golový výprask rozhodně nereflektoval dění na hřišti.
Atletico - Ztěží plichta.

Asi jsem kritickej ale holt to takto cítím :)

22.10.2017, 12:33
Shido Pajamen

ako som pisal vyssie vela zvas si zviklo na tiki-taka za cias xaviho a iniestu v top forme...treba si uvedomit ze taky hraci sa nerodia na kazdej ulici v katalansku...preoste jedna era skoncila a treba zacat druhu treba sa stym zmierit...futbal sa hra v prvom rade o body a az potom na krasu ked na to muzstvo ma...ak vyhrame sezonu so skaredou hrou ale o 3 body verim yomu ze tu nikdo ani necekne!!!

22.10.2017, 12:56
Maximus80 Shido

mluvíš mi z duše,sme až moc namlsaní,ale to už nikdy nebude jak dřív,kdy přišel inovátor guardiola a fergusson na něho hleděl s otevřenou pusou

22.10.2017, 14:50
Pajamen Shido

Ano Xavi byl genialni, to víme všichni. Ale Fabregas, Thiago, Denis Suarez, či Sergi Samper ho klidně mohli následovat, pokud by dostali důveru :)
Když to Pepek zvládne s Kevin De Bruynem, proč my bysme nemohli kouzlit s Leošem a Iniestou?

22.10.2017, 14:51

Hra byla špatná,ale tak co je nutilo hrát naplno,si aspon odpočinuli po Olympiacosu,s tím hodnocením sezony počkáme si na konec ok?Nezatracovat,věřit

22.10.2017, 00:46

Ono už to přijde za měsíc. Juve a pak rozjetá Vale. To Juve snad nebude důležitý, ale z Vale při nejhorším bod musíme urvat. Real bude mít už zápas s Atletama za sebou a za náma bude husto.

22.10.2017, 11:48

Zápas jsme vyhráli 2:0, máme 3 body a s tím můžeme být spokojeni. Výkon nebyl nic extra.
Jako zklamání bych hodnotil výkon Rakitiče, který se mi už delší dobu nelíbí.
A L.Suárez. Téměř každá kombinace u něho končí (špatné zpracování, chybná nahrávka, odebrání míče soupeřem...) a ty zahozené šance! Snad se dá dohromady, když to budeme nejvíc potřebovat.

22.10.2017, 20:10

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 94
2. FC Barcelona 82
3. Girona FC 78
4. Club Atlético de Madrid 73
5. Athletic Club 65
6. Real Sociedad de Fútbol 60
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Alexander Sørloth 23
2. Artem Dovbyk 21
3. Jude Bellingham 19
4. Robert Lewandowski 18
5. Antoine Griezmann 16
33. Ferrán Torres 7
35. João Félix 7
36. Fermín López 7
44. Raphinha 6
60. Lamine Yamal 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat