Fotbalové Vánoce začínají na DIGI TV dřív! Rozbalte si El Clásico jako dárek

Fotbalové Vánoce začínají na DIGI TV dřív! Rozbalte si El Clásico jako dárek

Fanoušci toho nejlepšího světového fotbalu se mohou těšit na vánoční nadílku o pár dnů dříve. Ve středu 18. prosince se hraje zápas španělské LaLigy mezi Barcelonou a Realem Madrid. Dohrávané utkání LaLigy, kterému se přezdívá El Clásico a patří mezi nejslavnější derby na světě, zpestří předvánoční týden. DIGI TV nabídne atraktivní duel v přímém přenosu. Sledovat jej mohou všichni stávající zákazníci, protože mají jako dárek od DIGI TV sportovní kanály zpřístupněny na celý měsíc až do neděle 5. ledna zdarma!

Exkluzivní ochutnávka prémiové nabídky se týká všech zákazníků DIGI TV, kteří sportovní stanice ve své nabídce nemají, včetně těch, kteří vyřešili přechod na DVB-T2 pořízením produktu Chytrá anténa. Po celý měsíc mohou sledovat DIGI Sport 1 HD, DIGI Sport 2 HD, DIGI Sport 3 HD a Premier Sport HD, kde mohou fotbaloví příznivci sledovat zápasy čtyř elitních evropských lig. Kromě španělské nejvyšší soutěže ještě německou Bundesligu, italskou Serii A i anglickou Premier League.

V předvánočním čase je však jednoznačně nejpoutavějším právě zápas Barcelona vs. Real Madrid. El Clásico s pořadovým číslem 276 (v lize jde o 179. derby) se poprvé v tomto ročníku mělo hrát už 26. října, ale vedení LaLigy rozhodlo o přeložení kvůli protestům v Katalánsku. Ty se mají konat také v den zápasu, samotné El Clásico, které začíná od osmi hodin večer, ale neovlivní (přímý přenos na DIGI Sport 1 HD začíná v 19:55).

Nejenom v ulicích Barcelony a v ochozech stadionu, ale samozřejmě i na trávníku mezi hráči to bude jiskřit. Historická bilance v LaLize je vyrovnaná 72:72. V této sezoně navíc půjde o první místo. Oba týmy mají oproti soupeřům zápas k dobru a na kontě 35 bodů. Barcelona je před Realem jen díky mírně lepšímu skóre. Madridský celek ovšem zachránil v neděli ve Valencii francouzský útočník Karim Benzema, když vyrovnal až v páté minutě nastaveného času na konečných 1:1. „Tohle je Real Madrid, tým, který se nikdy nevzdává,“ prohlásil kouč Zinedine Zidane.

Barcelonští si po sobotní remíze 2:2 na hřišti San Sebastianu stěžují na rozhodčího, který jim podle jejich názoru upřel v nastaveném čase penaltu po zákroku na Piquého. Přitom po podobném faulu Sergia Busquetse domácí pokutový kop zahrávali (a úspěšně) po poradě s videosudím. Ale v závěru VAR použit nebyl. Katalánský klub proto zvažuje oficiální protest.

Realu Madrid se zase nelíbí delegace rozhodčího na El Clásico, které bude pískat Alejandro Jose Hernandez Hernandez. Trenér Zidane velmi pravděpodobně nebude moci využít kvůli zranění hvězdnou letní posilu Edena Hazarda z Belgie. Podle španělských médií musí trenér Realu vymyslet plán, jak eliminovat Lionela Messiho. Barcelonský útočník je s 26 góly historicky nejúspěšnější střelec v El Clásicu. Jako „protijed“ na Messiho uštknutí mají sloužit ve středu hřiště záložníci Casemiro a také Fede Valverde. Jedenadvacetiletý uruguayský záložník si získal Zidanovu důvěru a svými výkony v posledních měsících zaujal mnoho expertů. Sledujte na DIGI TV, kdo tentokrát zazáří v souboji Barcelony a Realu Madrid.

O DIGI CZ

Televizní a mobilní operátor DIGI CZ nabízí divákům v ČR služby satelitní televize a televize přes internet pod obchodní značkou DIGI TV. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také atraktivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD, 3 HD a nově na stanici Premier Sport HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Sérii A, španělskou LaLigu nebo tenisové turnaje ATP. Služba DIGI2GO je podle nezávislého hodnocení Cnews.cz nejlepší televizí přes internet na českém trhu. DIGI CZ je také poskytovatelem pevného internetového připojení DIGI internet a pod značkou LAMA mobile nabízí mobilní volání a přenos dat. Společnost na českém trhu působí od roku 2006. V dubnu 2015 DIGI CZ koupila česká investiční skupina LAMA ENERGY GROUP, která rozvíjí a rozšiřuje nabídku jejích služeb. DIGI CZ je čistě českou společností a všechny daně, včetně daně z příjmu, jsou odváděny v ČR.




Diskuze

S DigiTv mám jen ty nejlepší zkušenosti, i díky slevě pro členy fanklubu.
Sponzor, nesponzor. Nabídku mají bohatou a služby funkční.
Doporučuji :)

17.12.2019, 22:12
Pajinos Pajamen

souhlasím, já se stal jejich zákazníkem loni v září, kdy jsem ještě pracoval u konkurence a jsem opravdu nadmíru spokojen smiley mám balíček Sport a nechybí mi nic, když pominu O2 na LM (které zatím řeším streamy)

18.12.2019, 07:19

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat