Gavi: ,,Pro Barçu bych udělal všechno"

Gavi: ,,Pro Barçu bych udělal všechno" Foto: X @FCBarcelona

Španělský středopolař shrnul své roky v La Masii, jeho vývoj jako fotbalisty, a svém snu v dresu Barçy. 

Je srdcem současného kádru. Klubu pak dal všechno, co mohl. Přesně v tomto stylu se vyjádřil v rozhovoru pro La Vanguardia. Gavi mluvil i konkrétně o svých spoluhráčích, jako například o Frenkiem de Jongovi. Mluvil taktéž o svých létech akademii klubu, a o tom, jak se ty roky v klubu jako hráč, i jako člověk, vyvinul.

Culé díky Xavimu a Iniestovi 

,,Barcelona těchto dvou, a jejich spoluhráčů byla nejlepší v historii, a od té chvíle jsem fanouškem klubu, a už navždy budu."

Vzpomínky z La Masie

,,La Masia pro mě znamená celé mé dětství. Pravda je, že je pro mě vším. To co na mě na ní bavilo nejvíc, byli mí spoluhráči. Jít na trávník a hrát s nimi bylo tím nejlepším."

Věčný Culé

,,Udělal bych všechno, všechno co existuje pro Barçu. Rád bych v klubu zůstal navždy. Jsem tady nejšťastnější."

Vývoj jako hráč

,,V minulé sezóně jsem se zlepšil. Předtím jsem vytvářel velké množství chyb, a teď se mnohem více zlepšuju. Občas si po zápasech rekapituluji to, jak se mi tohle všechno povedlo. Moje maminka se bojí, ale je to fotbal, a snažím se mu dávat maximum. Pokládám se fotbalistu, který je bojovník, a dává mu všechno až do konce."

Důležitá postava Frenkieho de Jonga

,,Frenkieho vysoce obdivuji. Více než kohokoliv ze svých spoluhráčů. Bez něj se nám hraje velmi těžko - stejně jako bez Pedriho. V žádném případě jsem nechtěl, aby odcházel. V tomhle tom jsem svůj názor nikdy neměnil."

,,Gólové sny"

,,Před důležitým zápasem myslím hodně na to, jakým směrem se může vyvíjet, a to, že mohu skórovat. Vždycky se v zápasech snažím dát gól. Před touto sezónu jsem si dal za cíl skórovat desetkrát."

Sen

,,Vyhrát Ligu mistrů je jedním z mých snů, ne-li ten první. Protože vyhrát tuto soutěž s Barçou je vším, o čem malý Culé může snít."


Zdroje: fcbarcelona.es



Diskuze

Pravda. 😅😅

05.10.2023, 09:28

Možna by mohl delat min, karty.....:-)

07.10.2023, 12:28

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Athletic Club 0
2. Club Atlético de Madrid 0
3. CA Osasuna 0
4. Deportivo Alavés 0
5. CD Leganés 0
6. RCD Espanyol de Barcelona 0
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

Zobrazit celou tabulku

 

Chat