Granada CF 1:1 FC Barcelona

Granada CF 1:1 FC Barcelona

20. kolo LaLigy čekala Blaugranas rozjetá Granada, která neprohrála posledních 6 ligových zápasů. Po remíze s Barcelonou si na konto připisuje 7. utkání bez prohry v řadě.

První minuty zápasu kromě standardky domácích příliš nenabídly. V osmé minutě vstřelil gól Luuk de Jong, sudí však ještě komunikoval s VAR o možném těsném ofsajdu Gaviho, který byl nakonec bohužel pro Blaugranas potvrzen. Následující minuty byla hra poněkud rozkouskovaná, hosté se sice snažili něco vymyslet, ale na dostřel k brance domácích se nedostali. V 17. minutě se po centru Jutgly dostal k akrobatickému zakončení Luuk de Jong, mířil však nad brankovou konstrukci. O chvíli později se o průnik pokusil Dembélé, domácí však jeho přihrávku zblokovali na roh.

Ve 26. minutě se domácí dostali do prozatím největší šance z jejich strany, kdy zakončoval Machís, ter Stegen však jeho střelu blokoval. Hosté se také pokoušeli skórovat, střely Jutgly i Dembélého však skončily nad břevnem. Do konce prvního poločasu se již nic zásadního nestalo.

V 51. minutě se po rohovém kopu dostal do šance Piqué, jeho střela hlavičkou však letěla vedle branky. Domácí se ale nedali, hodně napadali hostující rozehrávku a působili dojmem, že jsou na hřišti všude. V 57. minutě však poslal Dani Alves po přihrávce Jutgly krásný centr na Luuka de Jonga, který vstřelil první gól utkání. Přes tři hráče Barcelony se podařilo projít Suárezovi, ke střele se naštěstí nedostal. 

V 76. minutě se dostal do protiútoku Abde, jeho střela však minula branku. V 80. minutě dostal druhou žlutou kartu za faul Gavi a Blaugranas tak museli zbytek zápasu dohrát v oslabení. Tlak Granady se po vyloučení stupňoval, což přineslo domácím standardní situace a došlo i na fauly ze strany hostujících. Do velké šance se dostal Collado, jeho střelu zblokoval Lenglet. Záhy však přišel vyrovnávací gól na 1:1, který vsítil Puertas. Po chybné rozehrávce ter Stegena mohli domácí vstřelit ještě jeden gól, gólman Blaugranas se však stihl vrátit a střelu vyrazit. V nastaveném čase se už nic dalšího nestalo a Barcelona si tak připisuje další bodovou ztrátu v boji o postupové příčky do Ligy mistrů.


Přehled utkání

LaLiga - 20. kolo 8. ledna 2022, 18:30 Estadio Nuevo Los Cármenes Nova Sport 4

Granada CF

1 : 1 Pablo González Fuertes

FC Barcelona

  22' Gavi
Gonalons 31'  
  56' Lenglet
  57' Luuk de Jong (Alves)
  69' Depay
  80' Gavi (2. ŽK)
  83' Abde
Puertas 89'  
Bacca 93'  
Sestava

Maximiano - Quini (84. Bacca), Díaz (68. Duarte), Torrente, Neva (84. Escudero) - Puertas, Milla, Gonalons (62. Montoro), Machís (68. Collado) - Suárez, Molina

Sestava

Ter Stegen - Alves, Piqué, García (54. Lenglet), Alba - Nico, Sergio, Gavi - Dembélé (82. Sanz), L. de Jong (61. Depay), Jutglà (61. Abde)


Zdroje: www.fcbarcelona.com



Diskuze

Španělské fair play, chce se mi zvracet smiley

08.01.2022, 20:34

No. Můžeme hodnotit jednotlivce, celek atp. Každý bude mít různé názory. Ale jedno je jisté. Gavi si o červenou koleduje v každém zápase. Kolikrát je mu odpískáno 6 a více faulů. Teď narazil na rozhodčího, který karty dává.

Agresivní styl je fajn, ale s rozumem.

Jo a to, že nejlepší hráč na hřišti je ,,důchodce,, je mazec. Alves pořád paráda a jsem strašně rád, že se vrátil

08.01.2022, 20:35
felpod cechoma

Tady ale šlo spíš o Collada. Ten kluk od okamžiku kdy nastoupil, tak naše hráče hodně prasácky brousil. Asi od nás odcházel v hodně špatným... A hned první jeho herní moment byl sejmutí Gaviho. Pak tam zprasil i Piquého a podruhé sundal Gaviho... Mezi těma mlaďochama to prostě jiskřilo.
Každopádně - ten faul na Collada, za který Gavi dostal druhou žlutou, podle mýho na žlutou nebyl a spíš jsem se divil, jak se Gavi držel že do Collada nevystartoval...

08.01.2022, 20:49
Johny Rivers felpod

Collado neodešel v dobrém na to hostování.... vem si, že mu klub vlastní vinou zamezil hrát půl sezóny.... nikdo z nás neví co v tom bylo.... a co se stalo mezi ním a některými hráči...

08.01.2022, 22:16
Andreas Johny Rivers

Klub mu v ničom nebránil. Oni ho normálne zaregistrovali pretoze to mal zakotvené v zmluve. Ale vedel, že hrať bude sporadicky. A tak sa mu vybavili dve hosťovania. V posledný prestupovy deň najprv súhlasil s hostovanim v Sheffielde United a tak ho logicky, aby dotiahli Luuka De Jonga zo súpisky odhlásil. No on na poslednú chvíľu z hosťovania cukol . A opätovne zaregistrovať ho mohli až teraz. Takze vedel, ako to je. Bud nemal vôbec súhlasiť s hosťovania a tak by ho predali alebo by zohrieva lavičku alebo keď už súhlasil tak tam mal ísť. Vedel, aká je situácia.

09.01.2022, 10:45
felpod Johny Rivers

Jak se k němu zachoval klub, to vím...
Ale tam byla od Collada jasná agresivita proti hráčům. Konkrétně hodně proti Gavimu - ale i proti dalším.
Co se stalo mezi ním a hráči - to se asi nedozvíme. Ale nebylo to nic hezkého. Evidentně.

09.01.2022, 11:38
Haavl felpod

No pardon, ale Gavi na Collada byla absolutní žlutá, tam vůbec nebylo o čem diskutovat

08.01.2022, 22:21
felpod Haavl

Já si to nemyslím, ale OK.
Máme prostě rozdílný názor. smiley

09.01.2022, 11:39

Dembele opat tragicky. Za toho šaša nedostaneme ani 10 mil€

08.01.2022, 20:35

V 38mi být nejlepší na hřišti je klobouk dolů pro Daniho nebo ostuda ostatních?

08.01.2022, 20:36
Johny Rivers René

Částečně ostuda pro ostatní a snad i motivace pro ně.... ale Dani je prostě Dani.

08.01.2022, 22:18

Tak co předvedl Depay jsem snad v Barceloně ještě neviděl. Ten kluk se na spoluhráče úplně vykašlal a jen čuměl na půlce. Od té doby, co nastoupil jsme ve předu nepodrželi míč. Luuk o parník platnější.
Dembelé si buď přizná, že je to hráč tak za 5-6 mega ročně a nebo může odejít, být jsem jeho velký zastánce.
Pique, Alves nejlepší na hřiště = věkový průměr 36 let ?! smiley
Snad se nám ve středu všechno sejde a dokážeme ten Real potrápit.

08.01.2022, 20:36
Johny Rivers Svobi

Toto Depay předvádí posledních tak 10 zápasů, které odehrál v dresu FCB....

08.01.2022, 22:14
Andreas Johny Rivers

Zase vám chýba nejaká objektivita. Vyše mesiaca nehral súťažný zapas. Dostal 20 minút a ani celé mužstvo nepredvadzalo futbal. A je jasné, že on nieje 9 .... nikdy nebol a ani nebude.

09.01.2022, 10:48
felpod Andreas

Když nebudu hrát víc než měsíc a potom dostanu 20 minut - tak budu makat do krve...
A ne se tam procházet jak starosta po návsi...

09.01.2022, 11:42
Andreas felpod

No, netuším, či si niekedy hral profi akýkoľvek šport. Ja som hral vodné polo. A mal som aj zranenia vyžadujúce dlhšiu pauzu. A poviem ti, nieje jednoduché naskočiť do rozbehnutého kolotoča. Veľakrát sa mne osobne stalo, že som trénoval trojfazovo po zranení aby som získal späť kondičku, moje tréningy obsahovali aj vytrvalostné plávanie ktoré som neznášal a bolo to aj 10 -15 km bežne. No prisiel zapas , tréner ma hodil do vody , bol som natešený ako to v bazéne roztočim a nakoniec po 5 minútach som bol rad , ze ma tréner aspoň na chvíľu stiahol lebo by som sa pravdepodobne čochvíľa utopil. Vsetko si vyžaduje čas.

09.01.2022, 12:44
felpod Andreas

Profesionálně (ve významu, že bych se tím živil, "pár stovek" všimného nepočítám) jsem žádný sport nedělal... Situace, kterou popisuješ, ale byla určitě jasná v jednom - Ty jsi CHTĚL, Ty jsi měl vůli...
Ale Depay včera prostě nechtěl. Neměl zájem. Když měl možnost naběhnout do volného prostoru - neudělal to. Když se mohl postavit spoluhráči, aby si on narazil - otočil se a šel (neběžel, šel) pryč...
Toto se určitě nedá schovat za nějakou únavu po nemoci, atd.
Další věc - pokud by nebyl zdravotně 100% v pořádku, lékaři by ho na hřiště nepustili...

09.01.2022, 13:32
Andreas felpod

No v tomto s tebou tiez nemôžem súhlasiť. Stačí ak by sme si sadli a ja by som ti ukázal zapas zo záznamu, stačí od príchodu Depaya a ukázal by som ti, koľko krát sa práve do dobrej pozície svojim nabehol dostal ( a ja som si na tieto situácie aj par krát ponadaval ) lenže Nico, Gavi ani Busquets mu tu loptu do priestoru kam sa rozbehol nedali. Otočili sa a dali to radšej do strany. Nebudem rozpisovať, co všetko mi včera vadilo lebo to je na jednu esej ale určite nemôžem súhlasiť, že Depay sa nesnažil. Taktiež nebol jediný na ihrisku. A ani neviem, čo vlastne Xavi naordinoval po jeho príchode, lebo to vyzeralo akoby sa ani nemal vracať. S kontextom predchádzajúcich zápasov. Proste , vie to len Xavi.

09.01.2022, 15:55

No, nalejme si čistého vína.. ano, nebýt redky tak pravděpodobně vyhrajeme. Ale ten útok je naprostá tragédie, opět "random" gól z centru a následné zatáhnutí a strach o výsledek s GRANADOU !
Tohle je tuto sezónu ale pořád, dáme na 1:0 a posereme se strachy, doprdele proč se nesnaží celou dobu dát na 2:0 tak prostě žádná snaha není, jen to zatáhnout a doufat..
Gavi by se měl co nejdřív uklidnit, koledoval si o to celý zápas ale i celou sezónu...Nezbývá než doufat že se s té červené poučí, ale pokud ne, dával bych ho jen na jeden poločas aby se nestihl vykartovat.. talent má to rozhodně, ale měl by se uvědomit.

08.01.2022, 20:36

Ja som na hre videl pozitíva, bohužiaľ nevyšiel koniec zápasu, nerobme z toho mega tragédiu, ideme ďalej!

08.01.2022, 20:40

Druhá vec je že každý zápas lepí xavi zostavu. Nieje normalne aby furt vypadavali hraci .Ten chlap bude za pol roka plešatý ako Pep😂

08.01.2022, 20:40
Johny Rivers BARCELONA NAVŽDY

A to ještě kdo ví co bude s Ericem Garciou....

08.01.2022, 22:13

Dest když dnes viděl hrát Daniho tak asi neusne.

08.01.2022, 20:44

Dani FOREVERsmiley

08.01.2022, 20:46

Barca mohla mít 3 body, nebýt mladičké nerozvážnosti od Gaviho, ale to se někdy stane a je to pro zkušenost do budoucna. Jenom nevím, jestli je vždy dobrý nápad, hrát na vítězství o gól, pokud člověk nemá obranu alá Chelsea z doby Mourinha. Taky jsem rád, že už hrál konečně Dani Alves, podle mě přinesl klid a rozvahu, ale uvidíme dál, jak si povede. Dnes se mi líbila obrana a pressing týmu až na ten jeden gól, který dala Granada po odrazu míče od našeho obránce, ale taky jsme si o něj tak trošku koledovali. Každopádně útok pořád hapruje a je otázka, kdy se zlepší jeho složení a účinnost. Doufám, že ho pozvednou Ansu a Ferran Torres, až budou moci hrát.

08.01.2022, 21:20

I když jsem v chatu byl hodně, ale opravdu hodně negativní a na*raný za druhý poločas (za což se některým diskutérům omlouvám), tak musím říct, že sice máme hodně hráčů na covidu a zraněných, tak s Granadou se nemůžeme takto zatáhnout do obrany.... a to se stalo ještě před vyloučením Gaviho.... Ta jeho druhá žlutá pramenila z toho, že ho Collado taky zbrousil, ale Gaviho zákrok byl myslím zezadu přes nohy.... a jak již někdo psal, koleduje si Gavi každý zápas, ale jednou z něj bude mimořádný hráč. Kdo mě ještě mile překvapil byl Luuk. Já od začátku toho kluka nemůžu.... ale dnes hrál s chutí a cpal se do šancí. Ta jeho patička ze vzduchu..... škoda toho (oprávněně) neuznaného gólu, kdy byl Gavi v malilinkatém offsidu před tím centrem. Dále Dani Alves... prostě stále na pána..... Depay už před svou absencí jakoby v těch zápasech ani nebyl. Střídání za Luuka jsem nepochopil....

08.01.2022, 22:12
Robert Johny Rivers

Offside se nově počítá pouze částí těla, kterou může dát hráč gol. Což rukou nelze.....ale holt nemáme v názvu královský a holt tu autonomie pořád na ústředí nemůžou rozdýchat smiley

08.01.2022, 23:40

Gavi měl být stažen hned po první žluté!

08.01.2022, 22:35

Katastrofa. Výsledok síce podobný ako aj minulé zápasy, ale hra v druhom polčase skoro žiadna, taktika ako za Koemana, teda centruj, došlo na Koemanovu intuíciu a De Jong jediný skóruje, Xavi, zdá sa, nedokáže naučiť tím tiki-taku, Dembelé vyzerá, že mu lopta zavadzia, a naveľa spravil jeden výpad, obidve krídla hrali často na Messiho štýl, teda nechce sa mi robiť rýchle výpady po kraji, namáhavé to je, a tak to skúsim cez zahustený stred prekľučkovať, samozrejme, že to zlyhávalo, no čo je najväčšia katastrofa, je to, že Barcelona je teraz snáď ešte zákernejšia ako Real, Gavi možno v červených kartách prekoná Ramosa, peknou tváričkou to len maskuje, Nico tiež veľký faulista, pridal sa aj Pique, mal mať červenú, no rozhodca mu nadŕžal, ten asi bude ešte horší ako Ramos, lebo ten sa tvári ako nedotklivý tvrďas, ale Pique až priam maniakálne, keď sa vyhovára pred rozhodcom, Alba je starý zákerák provokatér, ktorý prvý povedal MBappemu, že ho zabije, no proste sa mi zdá, že čo do štýlu si Barcelona vymenila miesto s Realom a teraz je Real technický s Viniciusom a neskôr s MBappem a Barcelona sú zákeráci s faulistickou zálohou a Piquem a s taktikou večných centrov, medzi ktorých Haaland skvele zapadne, Dembele si vymenil miesto s Viniciusom, ktorý mal problém trafiť bránu. Kladol som si otázku, na čo na nich vlastne pozerám.

09.01.2022, 01:25

Zápas měl jediné pozitivum, a sice návrat Daniho. Hrál opravdu moc dobře.
Na tohle jediné pizitivum se valí negativa:
• ztracené 2b
• ČK pro Gaviho - další hráč out
• výkony Depaye a Dembelého - hrůza!
Collado odehrál solidní půlhodinu, bohužel v týmu soupeře. Nejlepší hráč Barçy B uplynulé sezóny a Koeman ho nejenže nestavěl, on ho ani nezaregistroval. Doteď tomu nerozumím..
12.1. Real Madrid - upřímně se na ten zápas vůbec netěším.

09.01.2022, 02:51

Troll je výstižne pre Vaše komentáre. Tréner a generál je každý po vojne. Nerozumiem týmto ubohym komentárom.
Nikdy sa nevyjadrujem takýmto spôsobom, lebo som nikdy nehral za taky klub. Nemáte právo sa vôbec vyjadrovať tymto. spôsobom. Aké máte právo Troll.
Hlúpe kŕčmové reči otras..nemate šajnu ako vôbec funguje kabína, ale ze ani trosku.. Fandím Barcelone od čias Stoickova a fandím im dodnes rovnako. Pozerám každý zápas aj v práci a nikdy som si nedovolil hanebit nikoho. Je to pre mňa druh kultúry a zábavy ale nato treba pochopiť spanielov ako národ alebo Katalánsko. Sú uplné inde a beriem si od nich príklad ako vnímajú oni futbal. Samozrejme ze aj tam sa nájdu trollovia, trávil som tam niejaky čas čiže som tam cítil úplne inú kultúru ako tu pan Troll..
Trápne reči, zhadzovať vlastne ľudí, hráčov tak lacno je úbohé a zbytočne. Dozrejte troll a potom píšte komentáre..sam ste si odpovedal na konci načo to pozeram keď tomu nerozumiem 😘... A keď viete ako učiť tiki taku, nech sa páči môžete začať 😂😂😂..
Trosku pokoru.. Nie..
Je to len zábava, konec koncov sami hráči a celá Barca to najviac prežíva nie vy trolll....

09.01.2022, 10:25
BARCELONA NAVŽDY mathess barca

Z častu s tebou súhlasím, ale pozri sa aj ty z druhej strany nato. Čo si zaslúžia taký hráči ako Dembele, Umtiti ktorý berú tažké miliony jvôli fanúšikom a ľudom ktorý presne ako ty a ja pozerajú na zápasY, kupujú dresy a chodia na futbal. Presne pre toto môže mať henten porcelánový šašo, francúzky maród také peniaze. Môže podpísať zmluvu a on to neurobí. Pretože chce tolko a tolko peňazí

09.01.2022, 12:00
BARCELONA NAVŽDY BARCELONA NAVŽDY

Pardon budem pokračovať. Ten chlapec mal v hlave nasraté keď už bol v Dortmunde, podpíše zmluvu a o pol roka nebude trenovať lebo on chce prestúpiť. Takto sa chova profesional? A ku kritizovaniu samozrejme je náročná doba výmena generácie, odišiel najlepší hráč histórie, časté zranenia, ale hrajú za Barcelonu za klub kgorý má takéto nároky a týždeň čo zýždeň musia vyhrávať a ked to nebudú robit musia čakať kritiku a hejt s tym sa musia vysporiadať. Pozerám každý jeden zápas po remize idem nasratý spať a takźe nazývať luďí trolmi keď niekto niecčo napíše podla nna nieje správne

09.01.2022, 12:06
smazáno mathess barca

Mám také isté právo, aké majú Barcelonisti nazývať Ramosa či Real chuligánmi, čo sa deje často. Toto predstavenie bolo aj za dvoch Ramosov + pridalo sa aj nadŕžanie rozhodcu, ktorý nedal Piquemu červenú za asi 2,3 hnusné zákroky. Teda pozorojem prehodenie rolí medzi Realom a Barcelonou a Haaland by sa do takého tímu fakt hodil.

09.01.2022, 18:36

Dembele súhlasím aj Umtiti ôk
Ale im sa to vráti.. Ten prístup.
Stratia najlepšie roky tým ze riešia viac peniaze ako futbal a takých už bolo..

09.01.2022, 13:19
BARCELONA NAVŽDY mathess barca

Kiež by si mal pravdu. Coutinho bol v tomto macher odisiel na hostovanie do bayernu a teraz do aston villi. Takto sa ma chovat hrac ktory by nehraval. Zial takych je v dnesnej dobe velmi malo.

09.01.2022, 13:32

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat