Griezmann dorazil do Barcelony a poprvé po přestupu promluvil

Griezmann dorazil do Barcelony a poprvé po přestupu promluvil

Den po oficiálním oznámení přesunu z Atlétika Madrid do FC Barcelony se Antoine Griezmann ukázal v katalánské metropoli, kde navštívil největší klubový obchod s fanouškovskými suvenýry a řekl svá první slova v roli hráče Blaugranas.

Jsem velmi šťastný a vzrušený. Těším se, až budu spolupracovat se skupinou a setkám se se svými novými spoluhráči. Jsem velice spokojený. Je to nová výzva a s ní spojené nové cíle. Všechno to jsou důležité věci a já doufám, že se mi povede tak dobře jak jen umím a to jak v klubu, tak v reprezentaci. Doufám, že zanechám dobrý dojem,“ zahájil krátce po příletu na letiště El Prat své první interview pro televizi Barca TV Antoine Griezmann, nejnovější posila Katalánců.

A pokračoval dále vyřčením ambiciózního přání: „Chci vyhrát ve všech soutěžích – v LaLize, poháru i Lize mistrů. Jedná se o klubové cíle a ty jsou i mé. Doufám, že se mi povede je zde splnit.“ Griezmann poté prozradil, s kým se o přestupu bavil. „Ano, se Samem a Ousmanem. S oběma mám velice dobrý vztah. Těším se, až je uvidím a zažiji s nimi dobré časy.

Na osmadvacetiletého útočníka, který zatím stále neví, jaké číslo bude nosit na svých zádech, nyní čeká spolupráce s Lionelem Messim, což pochopitelně nemohlo v rozhovoru chybět. „Jsem velmi rád a už se těším na to, až uvidím, jaký je Messi na každodenní bázi, na trénincích. Hrát vedle něj bude neuvěřitelná radost,“ pravil bývalý hráč Realu Sociedad, než se pustil do zhodnocení svého nového zaměstnavatele.

Pro mě je to velký klub a doufám, že mu pomůžu v tom, aby byl i nadále velký nebo ještě větší. Opravdu se těším, až začnu pracovat s novými kolegy a trenérem a zahraji si na Camp Nou. Snad společně vyhrajeme hodně věcí,“ řekl Griezmann, jenž byl na závěr dotázán, co má rád. „Rád se bavím a to na hřišti i mimo něj v kabině. Rád hraji s radostí a snad jí svým spoluhráčům a fanouškům přinesu hodně. Doufám, že se společně pobavíme.

Na Griezmanna nyní čeká absolvování zdravotních prohlídek a to už rovnou s ostatními členy A-týmu, kterým dnešním dnem začíná příprava. Následovat bude slavnostní podpis v prezidentské lóži Josepa Suňola a první focení v dresu, které nebude otevřeno veřejnosti kvůli pokládání nového trávníku. Vše završí obvyklá tisková konference v sálu Auditori 1899. Celý přenos prezentace budou od 18:15 SELČ vysílat oficiální klubová média


Zdroje: fcbarcelona.com, sport-english.com



Diskuze

Tak a Coutinho sa teda môže posunúť do zálohy, čo dúfam Valverde spraví.

Zatiaľ ideálna 11-ka do budúcej sezóny podľa mňa:

Ter Stegen

Alba - Piqué - Umtiti - Semedo

Coutinho - Sergio B. - De Jong

Griezmann - Suárez - Messi

Samozrejme uvidíme aké ešte budú prípadné príchody/odchody.

14.07.2019, 20:56
karlos La Pulga

No, až na toho Griezmanana křídle dobrý. Ale nerealne. Valverde zo bude hrát tak, jak v minule sezoně. Ano, taky se me to nelíbí, ale Valverde nikdy ve sve trenérské kariéře neprosazoval ofenzivní fotbal, raději hral na jistotu a protiútoky. Podle mě to bude takto:
Coutinho/Dembele - Suarez/Griz - Messi
Vidal/Alena - Busi - Rakitic/de Jong
Alba - Lenglet - pique - semedo
Stegen/Neto

14.07.2019, 21:08
karlos karlos

*Vidal/Alena/Arthur

14.07.2019, 21:17
roman1978 La Pulga

a víš o tom, že za barcu hraje i arthur? také jsou tam neustále absolutně nepostradatelní roberto a rakitič.

15.07.2019, 06:47
karlos roman1978

Stačí přečíst vic než 1 větu ...👌👌👌👌

15.07.2019, 14:41
La Pulga roman1978

Napísal som svoju predstavu základnej 11-ky. Samozrejme hráči ako Arthur, Roberto, Vidal, Rakitič, Dembele s pravidelnou rotáciou. Do novej sezóny hlavne už nehrať profesorsky ale účelne, nepodceňovať súpera len preto lebo vedieme 3:0 a máme Lea Messiho, tak nejako to uhráme. Je choré, aby sme tak hlúpo zlyhávali ako s Liverpoolom. A dobre vieme, že sa to nestalo prvýkrát.

15.07.2019, 14:43
karlos La Pulga

To už je jen na trenerovi a na vedení. My si to můžeme jen přát.

15.07.2019, 14:45
karlos roman1978

10 minut po napsání příspěvku jsem to pod něj opravil a ty další den napíšeš, že jsem na něj zapoměl. Na druhou stranu, jsme jen lidé...

15.07.2019, 14:44

Podle mne by byla nejlepší sestava tato:
mats
semedo, pique, umtiti, alba
frenkie
arthur, coutinho
griez, leo, dembele

ale pokud to bude i nadále trénovat ten připosera, tak to vidím na:
mats
roberto, pique, lenglet, alba
bus
rakitič, arthur
leo, sua, coutinho

15.07.2019, 06:50

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat