Juventus se dle Munda Deportiva zajímá o barcelonské mladíky

Juventus se dle Munda Deportiva zajímá o barcelonské mladíky

Po Arthurově odmítnutí a označení Fatiho za neprodejného jménem klubu zaujali zástupce Juventusu někteří mladí hráči Barcelony. Ta si totiž nemůže dovolit koupit Pjaniče lidově řečeno „za hotové“, alespoň ne za sumu, kterou požadují Italové. Do transferu se tak bude muset zakomponovat ještě někdo - primárně by mělo jít o jednoho z pěti mladých hráčů.

Arthur Melo informoval minulý týden management Staré dámy, že nemá v plánu opustit Barcu, což trochu udělalo čáru přes rozpočet výměně za Pjaniče. Z toho důvodu se podle zprávy deníku Tuttosport v Turíně zaměřili na Ansua Fatiho, jenže toho zase Katalánci nechtějí pustit. Místo toho nabízí hráče jako Nélson Semedo, Ivan Rakitič či Samuel Umtiti, ovšem tyto turínští nechtějí.

O mladé barcelonské krvi by ale mohli uvažovat. Konkrétně má jít o Carlese Aleňu, jenž nyní hostuje v Betisu, Riquiho Puiga, který bojuje o postup do prvního týmu, záložníka z béčka Ilaixe Moribu a dva budoucí příchody v podobě Pedriho a Francisca Trincaa. Z této uvedené pětice by se v FCB asi nebránili pustit prvně jmenovaného, který možná nebude mít místo v áčku ani příští rok.

Vyloučeno není jak další zapůjčení, tak prodej na stálo. U zbylých čtyř si ale chtějí Blaugranas pohlídat jejich vývoj, jelikož o všech se domnívá, že to jsou velmi slibní borci. Pak už zbývá jen Ousmane Dembélé, který doléčuje zranění, díky kterému přišel o dalších několik měsíců. Vzhledem k úsporám na mzdách by právě francouzského křídelníka mohli z Camp Nou uvolnit.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat