Kluby z MLS mají zájem o Suáreze

Kluby z MLS mají zájem o Suáreze

Budoucnost Luise Suáreze v Barceloně obklopuje řada spekulací. Ty poslední, které zveřejnil deník Marca, se týkaly údajného zájmu týmu Inter Miami, jehož majitelem je z části David Beckham. 

Španělský deník Sport však podobné spekulace vyvrátil. Zdroj blízký Suárezovi žádnou takovou nabídku nepotvrdil, i když se v některých médiích psalo o čtyřleté smlouvě právě s Interem Miami. Řada klubů z MLS však o útočníka zájem má, i když žádná konkrétní nabídka ještě nepřišla. Suárez by chtěl v Barceloně zůstat. Zároveň nevylučuje, že by si někdy v MLS zahrál, prý ale ještě nepřišel jeho čas. 

V Barceloně má Suárez smlouvu do konce roku 2021. Pokud odehraje v následujícím roce alespoň 60 % všech zápasů, smlouva mu bude automaticky prodloužena do léta roku 2022. V rozhovoru pro deník Sport před několika týdny Suárez vysvětloval, že se chce dále zapisovat do historie Barcelony. Už teď je třetím nejlepším střelcem v historii klubu. 

K možné budoucnosti Suáreze v MLS se vyjádřil i jeho spoluhráč z reprezentace Nicolás Lodeiro, který nyní působí v MLS, a to v Seattle Sounders. "Má MLS rád. Pořád se mě na ligu ptá. Myslím si, že je jen otázkou času, než tady začne hrát." 


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

No, myslim, ze je nejvyssi cas. Nebo aspon tahle sezona by mela byt jeho posledni v nasem dresu. Stagnuje a bude to jenom horsi......

30.07.2020, 12:58
Pajinos Luis

zvláštní, že i přesto, jaký je to letos dřevák, nám xkrát vytrhl trn z paty a vybojoval body, protože díky svým zkušenostem a souhře s Leem prostě stal přesně tam, kde měl

ano, skopal toho dost, věk nezastavíš, ale určitě mi přijde větším přínosem než co někdy předváděl Busquets, Piqué nebo Alba, vezmu-li do úvahy tuto věkovou kategorii

ale chápu, nedává góly = všechna vina na něm podle některých, to že vedle 19 gólů na dalších 12 nahrál už totiž málokdo zmíní (taková je dnes doba no, bohužel)

zároveň tím ale netvrdím, že to nebude chtít nového snajpra - což ostatně řekl i on sám a za to ho velmi uznávám, taková sebereflexe u některých chybí smileyuvidíme no

30.07.2020, 13:14

Suárez je pre mňa stále prínosom v našej hre, aj keď je pravda, že už neukazuje toľko kvality a nie je taký gólostroj ako býval. Čo je ale dôležité je fakt, že si výborne rozumie s Messim. Ale aj napriek tomu si myslím, že kúpa novej "deviatky" je potrebná. Potrebujeme vychovať nového hroťáka.

30.07.2020, 14:38

Suarez je pan hráč...
rád ho u nás ještě rok, dva uvidím :)

30.07.2020, 22:42

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 57
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat