Koeman: Buďme realističtí, vyhrát LaLigu bude velmi těžké

Koeman: Buďme realističtí, vyhrát LaLigu bude velmi těžké

Ronald Koeman ví, že šance Barcelony na zisk titulu jsou po remízovém zápase s Eibarem opět menší. 

"Jsem realista. Šance na zisk titulu jsou již velmi malé," řekl po zápase Koeman.

"Nic není nemožné, ale uvědomujeme si bodovou ztrátu. Atlético vypadá hodně dobře. Jsou velmi silní a dostávají málo gólů."

Bez Lionela Messiho a Gerarda Piquého působil barcelonský tým neorganizovaně a bylo poznat, že na hřišti chybí vůdce. 

"Nechci říct, že nám chyběli zkušení hráči," reagoval Koeman.

"V týmu došlo k mnoha změnám a také nám chybí zranění hráči."

"V kádru máme mnoho mladých hráčů. V dnešním zápase jsme měli v sestavě pět nebo šest mladých hráčů a doplnili jsme to zkušenějšími kluky."

"Měli jsme mnoho šancí, nedali jsme penaltu a soupeři jsme darovali laciný gól, byla to jejich jediná střela na branku."

Při Messiho nepřítomnosti, vyčníval v druhém poločase Dembélé, což udělalo Koemanovi radost. Naopak Coutinho se jako střídající hráč zranil: 

"Dembélé je díky své rychlosti na křídle velmi důležitým hráčem, jsme s nim spokojeni."

"Coutinho má po zápase problém s kolenem. Budeme muset počkat na výsledek několika testů."


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Komentář byl smazán.

30.12.2020, 13:04

S tím co máme k dispozici si myslím, že vyhrát ligu je nemožné. 🤔

30.12.2020, 13:48

To jeste nevi, ze z dalsich 5ti zapasu venku doveze kulovy. Myslim, ze mu jde o krk.

30.12.2020, 18:04

Komentář byl smazán.

30.12.2020, 18:20
zaky94 Robert Duchoň

smileysmiley

30.12.2020, 19:06

Bludnej holandansmiley

30.12.2020, 21:52

Co tu poniektorí predvádzať, je už fakt cez čiaru. Už nič iné človek nečíta, len to, že Koeman je neschopný a podobne sracky. Nie tak dávno, tu človek čítal Valverde Out a neskôr SETIENOUT. Uvedomujete si, že Koeman dostal polomrtve mužstvo? Uvedomujete si, že sa snaží o ladiť káder a dáva viac možností mladým chlapcom? Uvedomujete si, že ty chlapci proste robia chyby lebo to k ich veku patrí? Co konkrétne ste čakali? Ze po troch absolútne trápny h sezonach, blbych nákupoch a prestarnutom mužstve sa lusknutim prsta všetko zmení o 360 stupňov a nastane nová éra vyhrávania? Véd v mužstve nieje žiaden líder, polovica kádra je zranená, niesu absolútne žiadne peniaze na prestupy a kostru mužstva momentálne tvoria hráči do 23 rokov. Nechceli ste práve to? Pamätám sa na Luchovu prvú sezónu kedy mal mužstvo v úplne inom zložení a aj tak trvalo pol sezóny a jednu poriadnu hádku pokiaľ si to sadlo.

31.12.2020, 09:16
Puyol Andreas

Kteří mladí, kdyby nebyl Pique zraněný tak Mingueza a Araujo hrají tolik co Aleňa s Puigem. Dest a Pedri hrají vzhledem věku zbytečně moc zápasů(jejich výkony jsou nevyrovnané), ale když není jiná alternativa. Na pravém beku je Roberto zraněný, na Pedriho post, vedle Lea, jsou možnosti Coutinho a Griezmann, ale všichni víme jak to vypadá když nastoupí. A proto je Koeman postaví všechny a alibisticky si myslí, že hrají ti nejlepší co má. Vzhledem k finanční situaci se měli spíše někteří předražení prodat a zapracovat do kádru naši mladí z LaMasie.

31.12.2020, 11:21
Klokanomet Andreas

Nikdo po něm nechce zázraky. Stačilo by vyhrát aspoň třikrát za sebou, když už nic. Dokáže to i třeba Celta nebo Villareal. Jo a ty "tři absolutně trapné sezony" se dvěma ligovými tituly s velkým náskokem a jednou Copou, si prosím odpusti, je to trápne.

31.12.2020, 11:25
Klokanomet Andreas

Ještě ti to řeknu takhle. V květnu 2018 jsem byl poprvé na zápase v Barceloně a bylo El Clásico, které skončilo 2:2, poslední Clásico Iniesty a Ronalda, měli jsme v tu chvíli už jistotu titulu. Zápas byl skvělý, atmosféra neuvěřitelná, celých 90 minut stadion řval "campeónes, campeónes" a to nemluvím o následných oslavách v ulicích, žilo tím celé město. Bylo to všechno, jenom ne trapné. Možná bys to měl taky někdy zažít, abys pochopil co znamená ligový titul a neshazoval jak hráče, tak realizační tým a i fanoušky, kteří se všichni na tom úspěchu podíleli.

31.12.2020, 12:01
Andreas Klokanomet

Je pravda, že som už dlhšie nebol v Barcelone ale moja úplne prvá návšteva bola v roku 1998 a od vtedy som bol na zápas dovedna 7 krát. To, že bol titul je vynikajúce ale popravde, ani jeden titul pod Valverdem nebol dominantný. Bolo to skôr obdobie kedy sa Realu v lige nedarilo a obetovali všetko LM a Atletiko malo taktiež slabšie obdobie. V podstate to, čo Barca teraz. Herne sme však hrali úplne zlý futbal. Koniec koncov, demonštrovali to tie naše úspešne zápasí v štvrťfinále LM kedy sme každú jednu sezónu pod Valverdem dostali poriadnu facku. Ani z jedného titulu som nemal pocit, že bol dosiahnutý kvalitou hry. Skor to bola zhoda okolností kedy mal Real prioritu v LM a Atletiko bojovalo samo so sebou. A to sa nebavím o tom, že mal Valverde mladší, a lepší káder ako je momentálne tento.

31.12.2020, 14:59

Každý máme na futbal iný pohľad. Mne osobne nestačí, ak sa výhra zápas. Ten šport sa robí pre divákov. A divákov láka pekná hra. Samozrejme, ak titul získa mužstvo ako Leicester po 60 rokoch je to iné ako keď o ten titul bojuje Barca. Pozri si štatistiku návštevnosti od nástupu Valverdeho. Malo to klesajúci charakter a dokonca v tom období bolo na jeden zápas úplne najmenej ľudí v histórii. A toto o niečom vypovedá.

31.12.2020, 15:04

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
43. Raphinha 5
47. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat