Laporta k fanouškům: Jste nejlepší na světě

Laporta k fanouškům: Jste nejlepší na světě

 

Prezident FC Barcelony děkoval fanouškům za jejich bezvýhradnou podporu ženského týmu.

Joan Laporta ve velkém stylu oslavoval vítězství v Lize mistryň, které ženy vybojovaly po velkolepém obratu proti Wolfsburgu. Prezident ženy přijel osobně podpořit a účastnil se i pozápasových oslav. Ke stovkám fanoušků promluvil na náměstí Plaça Sant Jaume, kde oslavy pokračovaly. "Barcelonistas, tato Liga mistryň je vaše zásluha. Jsme nejlepší fanoušci na světě. Doufáme, že vám s tímto ženským týmem, díky němuž jsem hrdí na to, že jsme Barça, uděláme ještě mnoho radosti!"

Laporta před oslavami děkoval také předsedovi katalánské vlády, Pere Aragonésovi. "Děkuji panu předsedovi za to, že nám dal pocítit, že nás země podporuje. Občané Katalánska, Liga mistryň je opět tady. Visca Barça y Visca Catalunya!"

Poté reagoval na hozenou rukavici starostky Ady Colauové, která prohlásila, že by se Barcelona měla stát dějištěm Mistrovství světa žen. "Řekla jste vše, paní starostko, a já Vám za to děkuji. Tyto hráčky ukázaly, že chtějí vyhrávat pro sebe i pro fanoušky. Ukázali jste, že tým podporujete, a klub je na to velmi hrdý. Zmínila jste Mistrovství světa a tento tým k tomu může pomoci. Jako klub jsme připraveni pomoci. Vždy jsme se stavěli proti machismu, rasismu... Jsme klub, který který se vždycky stavěl na stranu práv, protože máme velmi blízký vztah ke svobodě, ve městě, které je spojeno se všemi svobodami. Tato Liga mistryň je i Vaše, pro Vás všechny a pro město, Visca el Barça."


Zdroje: mundodeportivo.com



Diskuze

Banik pico💪💪💪

05.06.2023, 19:41

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 84
2. Girona FC 71
3. FC Barcelona 70
4. Club Atlético de Madrid 64
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 19
2. Jude Bellingham 17
3. Alexander Sørloth 17
4. Ante Budimir 16
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
27. Ferrán Torres 7
28. João Félix 7
48. Raphinha 5
53. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat