Luis Suárez: Až se tým vrátí do hry, budu připravený a jsem pro zavření hranic

Luis Suárez: Až se tým vrátí do hry, budu připravený a jsem pro zavření hranic

Luise Suáreze zpovídal nedávno uruguayský portál Referral a v tomto interview se třiatřicetiletý rodák ze Salta rozpovídal o svém zranění a aktuální situaci týkající se šíření koronaviru.

Pracuji na základě předchozích doporučení doktora. Okolnosti se trochu změnily, ale mou ideou je vrátit se co nejdříve to bude možné. Doktor mi řekl, že má rehabilitace probíhá dobře a budu moci brzy hrát. Další otázkou však je, kdy se bude moci do práce vrátit celý tým.

Původně byla ta operace naplánována na začátek května, ale po konzultaci s doktory a vývoji situace se rozhodlo, že musí proběhnout dříve. Rehabilitace začala dobře a to mi dodalo sílu k tomu vrátit se do hry co nejrychleji to půjde. Až dosud jsem pracoval s Juanjem Brauem, což je fyzioterapeut klubu.

Nyní jsme v neustálém kontaktu a dostávám od něj rady, co dělat. Museli jsme připravit program a vzít do úvahy náčiní, které mám doma, abych co nejlépe připravil kvadricepsy (svaly na přední straně stehen, pozn. přek.). Jde o klíčový aspekt na této úrovni léčby.

Z počátku si lidé mysleli, že se nic nestane a mnoho se domnívalo, že jde pouze o chřipku, která by nezabila tisíce lidí, jako se to děje nyní. Situace vytváří úzkost a proto se každá země uchyluje k patřičným opatřením, které její obyvatelé musí přijmout a dodržovat. Někteří je chápou, jiní ne, ale musíte se adaptovat.

Věřím, že v takových situacích je třeba se mít na pozoru a uzavřít co nejdříve hranice, aby se zamezilo šíření viru, jako už k němu došlo. Musíte být opatrní a realisté. Nelze nyní očekávat, že lidé chtějí sledovat zápasy a zkrátka jít do ulic, do parku s dětmi a celkově si užívat bez obav život.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 57
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat