Martin Braithwaite může být do konce roku mimo hru

Martin Braithwaite může být do konce roku mimo hru

Martin Braithwaite už letos možná nenastoupí. Informoval o tom novinář Gerard Romero na Twitchi, dánský hráč bude mimo hru tři až čtyři měsíce.

Útočník v zápase proti Getafe dohrál s potížemi v levém koleni, jak bylo oznámeno v oficiálním prohlášení FC Barcelona. Poté, co útočník včera individuálně trénoval a neustále běhal, se zdá, že se zranění zhoršilo. Podle Gerarda Romera bude mimo hru tři až čtyři měsíce kvůli problémům s čéškou v koleni.

FC Barcelona naopak informovala, že dánský hráč se v neděli podrobil testům a teprve v pondělí se rozhodne, jaký typ léčby podstoupí. Je možné, že Braithwaite bude muset podstoupit i operaci.

Martin Braithwaite nastoupil ve všech třech ligových zápasech této sezóny v základní sestavě. Dán odehrál vynikající první zápas v lize proti Realu Sociedad, když vstřelil dva góly a připsal si asistenci. Na San Mamés v zápase s Athleticem a následně s Getafe, ve kterém utrpěl zranění, už nehrál na tak vysoké úrovni.

Následující zápasy budou k dispozici do útoku pouze Memphis, L. de Jong a Yusuf Demir. O Ansu Fatim se psalo, že by mohl být k dispozici už příští víkend na zápas s Granadou, ovšem to nakonec vypadá tak, že se zapojí do zápasu někdy v polovině října, protože klub chce být na 100% přesvědčen, že to po zdravotní stránce zvládne. Aguero a Dembele se vrátí v listopadu. 


Zdroje: marca.com, sport.es, RAC1



Diskuze

Vsichni skleneny, to je generace hracu smiley

12.09.2021, 17:34

Ty doktory bych všechny nakopal do pr***! Jak může mít jeden z historicky nejlepších klubů světa za doktory takové řezníky?? Poslední roky čtu jen "zranění se neléčí" nebo "zranění je horší, než se čekalo." Anebo je hráč měsíc mimo hru, po měsíci příjde lékař a řekne do novin, že hráč potřebuje operaci... To ty hráče léčí heřmánkem nebo co??
Jasný, za zranění hráče doktor nemůže, ale ty časy, které potřebujou hráči na uzdravení, jsou pro mě prostě neuvěřitelné..

12.09.2021, 21:32

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat