MĚL GRIEZMANN SCHŮZKU S BARÇOU?

MĚL GRIEZMANN SCHŮZKU S BARÇOU?

Francouzský střelec zatím neodpověděl na nabídku Rojiblancos a vše zatím nasvědčuje tomu, že v létě změní dres.

Budoucnost Antoina Griezmanna v Atléticu Madrid stále visí ve vzduchu a podle posledních informací má francouzský útočník blíže k odchodu než k setrvání na Wanda Metropolitano.

Novinář Quique Guasch na rádiu Catalunya prohlásil, že vedení Barcelony mělo nedávno schůzku s Maud Griezmannovou, Antoinovou sestrou a zároveň agentkou. Pro Griezmanna je prý připravená smlouva na pět let a klub je připraven zaplatit výkupní klauzuli ve výši 100 miliónů euro.

Protinabídka

Po tom, co vyplavalo na povrch, že Griezmann během zimy jednal s Barçou, za což si Atlético na Barcelonu i stěžovalo, přišel madridský celek s protinabídkou, kterou se Griezmanna snažil přesvědčit, aby zůstal.

Atlético se tím snažilo zajistit Griezmannovu budoucnost a odpověď chtělo slyšet do 30. dubna. Sám hráč však chce mít ve všem jasno před začátkem Mistrovství světa v červnu a žádnou odpověď zatím klubu nedal. V nedávném rozhovoru řekl ohledně své budoucnosti jenom: "Nevím, uvidíme."


Zdroje: sport-english.com



Diskuze

Tondo pojď! :)

03.05.2018, 11:07

Ja by som sa sústredil v prvom rade na posilnenie zálohy. Treba nájsť náhradu za Iniestu. Z Atletica by mohol prísť napr. Saul Niguéz. Mne by sa pozdávali De Bruyne, Hazard alebo Willian.
Uvidíme ako sa bude dariť Arthurovi.
Počkajme po MS, tam sa ukáže, kto je na akej úrovni.

03.05.2018, 13:43
Messias Rivaldinho

Je pravda, že záloha by taky potřebovala posílit, ale obávám se, že v útoku nás taky začne tlačit bota (pokud už netlačí). Nechci mu křivdit ale myslím si, že Luis už výkonostně půjde jen dolů a potřebujeme za něj kvalitní náhradu kterou by Grizzy 100% představoval. Ano, našli by se typově i kvalitativně lepší náhrady ale ty nejsou dostupné, Grizzy za 100M by byl dost dobrý nákup (bohužel při dnestní cenové hladině u přestupů). Apropo náhradou za Iniestu měl být Coutinho a myslím si, že to tak klidně může být, jeho výkony jdou nahoru.

03.05.2018, 14:02
vikinecek Messias

Ak sa nemýlim, tak Artur by mal prísť zase až v zime nie ? Inak súhlas, naša záloha by posilu potrebovala, na papieri to síce nevyzerá zle , ofenzívny Coutinho, Denis, možno Sergi Roberto, defenzívnejší Busquets, Rakitič a Paulinho ( počítam s tým, že André Gomes odíde ), ale reálne Denis stabilné výkony nepodáva a Roberta tam nastál dať nechcú, takže jednu dobrú posoli do zalohy by to chcelo...

ak budeme aj naďalej ( v čo dúfam ) využívať Dembeleho napravo so Semedom, tak by som sa nebránil ani občasnému vyskúšaniu 4-2-3-1 s tým, že defenzívu by robil Busquets a Rakitičom a pred nimi Coutinho - Leo - Dembele a hrot Suaréz resp. časom Griezman.

03.05.2018, 14:32
Messias19 vikinecek

Katalánci budou moci brazilského záložníka koupit v létě.
Viz tento článek: www.fcbarcelona.cz

04.05.2018, 08:39

Určite by som súhlasil s príchodom Griezmanna, ale prioritou do ďalšej sezóny by malo byť posilnenie zálohy. Iniesta je síce unikátny a dá sa povedať nenahraditeľný na svojom poste, no budeme sa musieť snažiť nájsť aspoň celkom slušnú náhradu za neho. Možno sa tam posunie Coutinho, ale toho skôr vidím na krídle. No, vedenie má čo robiť si myslím počas leta, obranu by bolo tiež dobré posilniť.

03.05.2018, 14:59

Čítal som, že sa uvažuje nad Dembeleho hosťovaním, možno v Atleticu. Dúfam, ale že k tomu nedôjde. Valverde by mu mal dať viac priestoru a hlavne viac dôvery. Dembele potrebuje mať pociť, že keď mu pár akcií nevyjde, tréner ho hneď neodpíše.

03.05.2018, 15:00
La Pulga Rivaldinho

Aj ja dúfam. Dembeleho si určite ponechať a pracovať s ním. Žiadne hosťovačky ale pravidelne ho nasadzovať do zápasov.

03.05.2018, 15:05
Pingu Rivaldinho

Já doufám, že hlavně Valverde už nikomu žádné šance dávat nebude..... A že Barca zase bude hrát jako Barca ! Co se týká posil, chtělo by to taky pracovat trochu koncepčně.... Vždyť my máme 4 defenzivní záložníky na post Sergi Busquetse, ale nemáme ani tři kreativní???!!! Rozhodně souhlasím s tím, že Coutinho přišel jako náhrada za Iniestu, takže bych další nehledal. Pak je tu Dembele, ale toho bych možná raději viděl na křídle... Takže nám chybí levé křídlo a pravej, tvorivej záložník. A hlavně trenér, s kterým zase budeme hrát fotbal který na Barce miluju.....

03.05.2018, 20:59
marconi Pingu

sice je to uz davno obohrana pesnicka, ale ja mam pocit, ze barcelone chybaju v prvom rade vdacnejsi fanusikovia...

03.05.2018, 21:59
Overseas marconi

Po tom, jakým způsobem byla Barca vyřazena z LM v Římě, bude muset o můj fanouškovský vděk hodně a asi dlouho bojovat. Po této sezóně zbude hořká příchuť, jakkoliv je suverénní vítězství v těžké La Lize naprostým unikátem hodným obdivu a jakkoliv velkolepé představení předvedli ve finále Copy. O to nepochopitelnější je ovšem zápas v Římě, který tak znehodnotil ostatní letošní úspěchy. Ne samotné vyřazení, může se stát, ale ten způsob, jakým k němu došlo. :-(

04.05.2018, 12:03
robin marconi

Ale kecy v kleci. Valverdeho zpočátku podporovai všichni, ale ne všichni snesou na hře Barcelony bránění výsledku 1:0 a komppletní přenechání iniciativy soupeři...
A tohle předvádíme pravidelně ve 4 z 5 zápasů...

Valverde ven, nebo rapidní změna přístupu... výsledky nevýsledky.

05.05.2018, 06:14

Hlavně se musí utratit zase co nejvíc love, jinak to bude o ničem 🤦🏻‍♂️

03.05.2018, 22:45

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 57
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat