MINA: NEPOTŘEBUJI BARCELONĚ NIC DOKAZOVAT

MINA: NEPOTŘEBUJI BARCELONĚ NIC DOKAZOVAT

Kolumbijský obránce zakončil Mistrovství světa se třemi vstřelenými góly a předtím, než začne řešit svoji budoucnost, počká na pohovor s barcelonskými zástupci.

Yerry Mina je dalším z barcelonských hráčů, který se loučí se šampionátem v Rusku, Kolumbii totiž po penaltovém rozstřelu poslala domů Anglie. Sám hráč byl po zápase hluboce zklamaný, po vychladnutí hlavy si však našel čas na to, aby pohovořil nejen o zápase, ale především také o své budoucnosti v Barceloně.

"Nepotřebuji nikomu nic dokazovat. Bůh mě obdařil talentem. To, co potřebuji, je pokaždé hrát tak, abych ze sebe vydal to nejlepší a užíval si svoji hru. Moje budoucnost? Vždycky jsem klidný a věřím Bohu."

Na šampionátu se Minovi dařilo, jako první obránce v historii zaznamenal hned tři góly a pomohl tak Kolumbii k postupu ze skupiny. Na čtvrtfinále už to však nestačilo. Hráče teď čeká pár dní dovolené, po svém návratu do Barcelony by však se zástupci klubu chtěl probrat svou budoucnost.

Po výkonech, které předvedl na Mistrovství, si ve fotbalovém světě trochu vylepšil jméno, ale i kdyby si jej Barcelona nakonec chtěla nechat, stále ji brzdí pravidlo počtu "neevropskýchů hráčů. Je tak prakticky nemožné, že by zůstal na Camp Nou, na stole by však měl mít hned několik nabídek. Zbývá tedy už jen vybrat nové působiště, které by pro něj bylo nejvhodnější. Nejčastěji se píše o zájmu Liverpoolu a Dortmundu.

K vyřazení Kolumbie Yerry řekl: "Na hřišti jsme nechali všechno, ale nestačilo to. Můj gól mě udělal neuvěřitelně šťastným. Náš Pán mi ten gól daroval. Slávu a poctu si zaslouží on. Myslím si, že rozhodčí zápas ovlivnil, zvýhodňoval je. U penalty jsme chtěli, aby si to ověřil na videu, protože jsme viděli, že anglický hráč sebou hodil o zem. Teď už s tím nic neuděláme. Jsme hrdí na to, čeho jsme dosáhli."


Zdroje: sport-english.com



Diskuze

Minu by som nepredával, maximálne na ročné hosťovanie. Ukázal veľký talent. Dobrý hlavičkár sa Barce hodí. Coutinhovi sa možno podarí získať španielsky pas, potom by sa nepočítal za cudzinca.

Bolo by dobré pokúsiť sa o získanie Mbappého. Predať by sa mohli aj vzhľadom na vek Rakitič a Paulinho za cca 100 mil. plus 100 mil. ktoré mali ísť na Griezmana a potom ešte nejaké bonusy. Ak by mal Mbappé záujem, možno by sa PSG nechal obmäkčiť. Barca mala vždy hráčov z abs. svetovej špičky.

Útok Messi, Mbappé, Suarez (Suaréza by som, ak by to pomohlo, pustil do PSG ako kompenzáciu), Coutinho, Dembelé by mohol dosiahnuť veľké veci. Coutinho, Dembelé a prípadne Mbappe by sa mohli stať základom novej éry.

04.07.2018, 14:59
karlos Rivaldinho

S Minou máš pravdu,ale vedení ho chce prodat.Ohledně Mbappeho,nehraj Fifu už a ohledně Messi-Mbappe-Suarez...Zaloha Coutinho s Dembele...no,a branit bude kdo?Plus Suarez na křídle..no nevim...

04.07.2018, 15:12
Tarja Rivaldinho

Nedovedu si představit, v jakém vesmíru by PSG Mbappého pustilo. smileyBylo by to samozřejmě super, ale zrovna oni? Proč by to dělali... A za Paulinha s Rakiticem dostat 100 mega při naší přestupové politice? Sen. smileyNavíc Raketa je dříč, toho bych se ještě nezbavovala.
No a o tom pase Coutinha mi přijde, že je tak nějak ticho po pěšině, což nechápu proč. Hodilo by se to.

04.07.2018, 15:23

Mina se mi na MS strašně líbil...byla by ho škoda. Uvidíme kdo nakonec zůstane a kdo odejde. Bohužel naše přestupová politika je k nepochopení. Opravdu často zůstává rozum stát.... Ohledně té sestavy ještě... Líbil se mi Coutinho ve středu zálohy, od Dembelého čekám že bude pokračovat ve výkonech z konce sezóny, kde se ukázal i jako skvělý nahrávač... Ale je těžké poskládat náš útok. A když bsi představím, že Valverde by hrál nejraději na 8 obránců....smiley

04.07.2018, 15:47

Prostě choré vedení, hrozně ho chceme, pak mu nedáme šanci no a navíc pak zjistíme že ho nebudeme moci registrovat kvůli Arthurům co taky za rok potáhnou pryč za Gomésama. Yerry raději jdi, ať naplníš potenciál, tady prezidentům Dicktomeům a Valverdům se nezavděčíš, za rok tě bude následovat Lenglet a budeme tě chtít za 60mega zpět. Mě přesvědčovat nemusíš, vím že to v tobě je, ale když ti tak obrovský klub neprokáže důvěru, tak to máš těžké no.

04.07.2018, 15:52

PSG by pustilo Mbappého, keby hráč chcel veľmi ísť do Barcelony. Mohlo by ho k tomu motivovať možnosť zahrať si s Messim, s kamarátmi Dembelem a Umtitim, na štadióne ako je Nou Camp, v slávnejšom klube ako je PSG, v klube, kde by mal možnosť vyhrať LM a o dva tri roky sa vypracovať na hráča číslo 1.

Podobne Dortmund nechcel pustiť Dembeleho a Liverpool Coutinha a predsa sú tu. Keď hráč chce, dá sa. Ak je pravda, čo sa hovorí o Neymarovej nespokojnosti, tak toto leto alebo o rok odíde do Realu alebo Manchestru. Ako povedal R. Messner: Kde je vôľa, tam je aj cesta.

04.07.2018, 18:02

Vetu "nemusim nikomu nic dokazovat" ze srdce nenavidim!!!!!

04.07.2018, 23:52
raval69 Tomas397

Je to tak, všichni, kdo hrají za Barcu musí permanentně dokazovat, jak jsou skvělí! Musel to dělat Xavi nebo Puyol. Musí to dělat Coutinho a dokonce i sám Leo! V jednomu kuse a v každém zápase. A když se to chvíli nedaří, jsme všichni nervózní. Nevím, jestli všichni hráči přesně chápou, co to je hrát za Barcu. Nevím, jestli jsou všichni schopní tento tlak unést. A proto se raději nevyjadřuji k přestupům, protože prostě neznám pozadí a charaktery těch kluků.....

05.07.2018, 15:17
Tomas397 raval69

Az proste dokaze to co Puyol,Xavi,Leos a Iniesta tak podle me si muze rikat ze nemusi nikomu nic dokazovat,to ze dal 3 goly na MS z nej nedela boha,muj nazor....

06.07.2018, 00:03

"Náš Pán mi ten gól daroval. Slávu a poctu si zaslouží on."
-chce se mi zvracet

10.07.2018, 00:26

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat