Neymar si zítra nezahraje proti Nimes a Leonardo potvrdil, že jeho odchod je v pokročilé fázi

Neymar si zítra nezahraje proti Nimes a Leonardo potvrdil, že jeho odchod je v pokročilé fázi

I nadále se denně na předních stránkách tisku objevuje jméno Neymara Júniora. Ten měl zítra naskočit do prvního ligového zápasu nového ročníku, stále v barvách PSG, ovšem údajně si přivodil tréninkové zranění a kouč Thomas Tuchel jej nechal mimo soupisku.

Neymar nedokončil dnešní trénink a zítra nemůže hrát. Stále dělá hodně individuálních cvičení a to hlavně v posilovně. Vrátil se ze zranění a začal dělat něco na hřišti, ovšem nedokončil kompletní týden s týmem a na zítra není připravený,“ pravil Thomas Tuchel na dnešní tiskovce.

Nemůžu příliš přemýšlet nad přestupovým trhem, protože bych přišel o rozum. Naučil jsem se, že je třeba se soustředit na tým, protože ten potřebuje mou energii a pozornost,“ dodával pak trenér, jenž se musí na zítřek vypořádat i s absencemi Andera Herrery a Presnela Kimpembeho.

Jednání jsou ve více pokročilejší fázi, než byly, ale nedošlo k žádné dohodě a konkrétní nabídce. Uvidíme, co se stane. Všichni potřebují vědět, jak na tom do budoucna budou,“ řekl ještě předtím sportovní ředitel Leonardo a potvrdil tak spekulaci deníku Le Parisienu, podle něhož se jednání týkají Realu Madrid.

Jeho boss, Florentino Pérez, měl údajně nabídnout větší plat (prý až 40 milionů za rok), aby nešel do Barcelony. Hostování v hlavním městě Španělska se ale stále jeví jako nereálné, jelikož sám Brazilec preferuje návrat na Camp Nou. Nabídky vyslané odtud byly zatím pokaždé odmítnuty.

Co se finanční stránky týče, zde má výhodu Real Madrid, který ještě může prodat hráče jako Gareth Bale, Keylor Navas, Mariano Díaz a James Rodríguez a stejně nabídnout sumu 100 milionů eur. Pařížané by z kádru Los Blancos preferovali Luku Modriče, ovšem ten o přestup nemá zájem.

Barca už má kádr prakticky dokončený a na prodej má pouze tři hráče. Finančně nedokáže konkurovat svému největšímu rivalovi a tak se začalo spekulovat o hostování s povinným odkupem příští rok. Do karet jí tak hraje pouze fakt, že odchovanec Santosu chce přijít zpět a nechce strávit 3. rok ve Francii.


Zdroje: sport-english.com, goal.com



Diskuze

Messi, Suarez, Neymar, Griezmann, Coutinho, Dembele...
...a to vše pod taktovkou španělského Bílka Valverdeho... smileysmiley

10.08.2019, 16:33
Luis Pajamen

Zrovna jsem si rikal, ze si tu dlouho nebyl...

10.08.2019, 22:53

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat