Pau Cubarsí, La Liga hráč měsíce U23

Pau Cubarsí, La Liga hráč měsíce U23 Foto: X @FCBarcelona
  • 17letý mladík vítězí v hlasování před Mamardashvilim, Camavingou, Baenou a Beñatem Pradosem

Další ocenění pro Pau Cubarsího. Nejužitečnější hráč zápasu s Neapolí v Lize mistrů získal také cenu LaLigy pro hráče měsíce března v kategorii U23. V hlasování zvítězil před Giorgim Mamardašvilim (Valencia), Edoardem Camavingou (Real Madrid), Alexem Baenou (Villarreal) a Beñatem Pradosem (Athletic Club).

Cubarsí má za sebou perfektní měsíc, kdy nastoupil k zápasům na San Mamés (0:0), na Montjuïcu proti Mallorce (1:0) a na Metropolitanu (0:3), čímž pomohl týmu dokončit měsíc bez inkasované branky a nechyběl ani jednou kromě posledních 15 minut v Bilbau.

91,95 % úspěšnost přihrávek

Čísla mluví sama za sebe. Tento měsíc našlo 217 z 236 přihrávek svého adresáta, což představuje 91,95% úspěšnost. Pouze Kirian Rodríguez (28 let) a Mika Mármol (22 let) z Las Palmas si v březnu připsali více přihrávek a jejich úspěšnost nebyla tak dobrá.

Cubarsí také úspěšně zvládl 71,43 % svých osobních soubojů, získal 7 míčů a pouze jedenkrát byl překonán driblinkem. To je talent, který fanoušky Barçy utvrzuje v tom, že tým čekají v příštích letech velmi příjemné věci.


Zdroje: www.fcbarcelona.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Athletic Club 0
2. Club Atlético de Madrid 0
3. CA Osasuna 0
4. Deportivo Alavés 0
5. CD Leganés 0
6. RCD Espanyol de Barcelona 0
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

Zobrazit celou tabulku

 

Chat