Piquého bomba! Oznamuje svůj návrat k fotbalu

Piquého bomba! Oznamuje svůj návrat k fotbalu Foto: X @FCBarcelona
  • Bývalý hráč FC Barcelona vydal prohlášení o své budoucnosti
  • Piqué: "S Xavim musíme být trpěliví."

Naprosto nečekané oznámení o budoucnosti Gerarda Piquého! Bývalý hráč FC Barcelona prostřednictvím svých sociálních sítí sdílel zprávu, v níž své příznivce informoval o svém novém profesionálním kroku: do světa fotbalu se vrátí jako trenér.

"Je tu nový rok a já jsem se po zralé úvaze rozhodl vrátit k fotbalu. Hodně mi to chybí. Tentokrát to ale nebude v roli hráče. Bude to jako trenér. O další podrobnosti se podělím na konci týdne," napsal na svém účtun na platformě X.

Přestože nechtěl prozradit podrobnosti o své budoucnosti, bývalý hráč Barçy ujistil, že se o své rozhodnutí podělí koncem týdne. Na to, zda je jeho avizovaný návrat brzký, nebo postupný, si budeme muset počkat.

Od chvíle, kdy Piqué před rokem opustil profesionální fotbal a v zimním přestupovém období ukončil kariéru, se stáhl ze hřiště, aby veškeré své úsilí soustředil na své podnikatelské projekty, mezi nimiž nade všemi ostatními vyniká "Kings League".

KLÍČE K JEHO BUDOUCNOSTI

O své "lásce" k fotbalu Piqué před několika měsíci v rozhovoru s Jordim Bastém na RAC1 přiznal, že mu chybí: "Hodně mi chybí zápasy a šatna. Už rok jsem nesportoval. Chybí mi spoluhráči, hraní na Camp Nou a soutěžení o tituly. Ale jsem velmi hrdý na své rozhodnutí a na to, jak to všechno dopadlo," řekl.

"Nevylučuji myšlenku stát se prezidentem Barçy, ale je to hodně obětí a v tuto chvíli o tom neuvažuji," odpověděl Piqué na otázku, jaké jsou jeho plány na post prezidenta Barçy.


Zdroje: sport.es



Diskuze

Tak a je nahrada za Xaviho. Puyol na asistenta a Barca sa vrati na olymp. :D

09.01.2024, 21:05
karlos blaugrana

Mě by se spíše líbil se jako prezident. Už jako hráč dráždil ostatní za pomoci sociálních sítí co to jen šlo. No a jako prezident? 😅 Konečně někdo, kdo by si dupnul. A v případě potřeby se i pořádně ozval.

10.01.2024, 12:35
blaugrana karlos

Veru na ten post Pikáč pasuje viac a hlavne ma pre tu funkciu vášeň a zápal. :D

10.01.2024, 16:11
René blaugrana

A hlavně umí dělat byznys.

10.01.2024, 18:32
blaugrana René

To jo

10.01.2024, 19:49

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Athletic Club 0
2. Club Atlético de Madrid 0
3. CA Osasuna 0
4. Deportivo Alavés 0
5. CD Leganés 0
6. RCD Espanyol de Barcelona 0
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

Zobrazit celou tabulku

 

Chat