PŘESTUPOVÉ SPEKULACE: THIAGO JE NA PRODEJ, KLOPP UŽ KONTAKTOVAL DEMBÉLÉHO

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE: THIAGO JE NA PRODEJ, KLOPP UŽ KONTAKTOVAL DEMBÉLÉHO

Máme tu opět oblíbené období všech fanoušků konspiračních teorií - čas letních přestupových spekulací. Jelikož se jich z nejrůznějších koutů valí nepřeberné množství, přinášíme vám stručný přehled co nejvíce z nich.

1. června 2018

Bayern je připraven naslouchat nabídkám za Thiaga

Thiago Alcantara by na přestupovém trhu mohl být horkým zbožím, podle deníku Sport Bild se totiž prezident Bayernu Uli Hoenes chystá přebudovat svůj tým a právě španělský záložník by se mohl stát jednou z obětí. To samozřejmě neuniklo pozornosti Barcelony, která by podle řady zdrojů svého odchovance ráda přivedla zpět.

Není divu, Thiago by po odchodu Iniesty mohl být jeho ideálním nástupcem a zapadá prý i do plánů Ernesta Valverdeho. Jediným problémem by mohla být přestupová částka, Bayern se totiž svého záložníka za méně jak 50 milionů nevzdá.

Klopp Dembélému: Chci tě v Liverpoolu

Ousmane Dembélé přišel do Barcelony teprve před 12 měsíci jako náhrada za Neymara, jeho působení v Katalánsku by však mohlo být kratší, než bylo v plánu.

Pokud by přišel Griezmann, mohl by Dembélého částečně vytlačovat ze sestavy, což neuniklo pozornosti Jurgena Kloppa. Ten vyčkává na to, jak se situace vyvrbí a je připraven nadějného Francouze přivést do Liverpoolu. Podle Munda Deportiva už jej prý i kontaktoval a řekl mu o svém "obrovském zájmu."

Lazio míří na Gomese

Andrého Gomese si podle Munda Deportiva vyhlédlo Lazio jako náhradu za Sergeje Milinkovic-Savice. Prezident Simone Inzaghi očekává z prodeje Savice příjem velkého balíku peněz a Gomes by podle něj nemusel být po nevyvedeném angažmá na Camp Nou ani příliš drahý. Barce by se navíc mohlo hodit, že se zbaví Gomesova vysokého platu, potřebuje totiž uvolnit prostředky pro případný příchod Griezmanna.

Neapol chce Vidala

Aleix Vidal je dle všeho v Barceloně přebytečný a využít by toho chtěl nový trenér Neapole Carlo Ancelotti. Podle Il Messagera sdělil zástupcům klubu, aby se rychlonohého univerzála pokusili získat, nebyli by však jediní. Dalšími nápadníky jsou prý Řím, Inter a také Sevilla, odkud Vidal do Barcelony přišel.

31. KVĚTNA 2018

Liverpool je připraven zaplatit Cillessenovu výkupní klauzuli

Anglický klub shání jistotu na post mezi třemi tyčemi a podle Munda Deportiva si vyhlédl právě barcelonskou dvojku. Jasper Cillessen se i přes podařené výkony dostává jen do pohárových zápasů a začalo se dokonce šuškat, že sám oznámil vedení klubu, že by do Liverpoolu rád odešel. Tam by měl nahradit Lorise Kariuse, který po nešťastném finále na Anfieldu nejspíš nezůstane.

Liverpool by byl ochoten zaplatit i Cillessenovu výkupní klauzuli, která činí 60 milionů euro. Stále by totiž byl levnější variantou než Alisson či Oblak, o které se Liverpool taktéž zajímá.

Arsenal pokukuje po Dembélém

Ousmane Dembélé to od svého příchodu do Barcelony i díky zranění neměl zrovna nejjednodušší a stále se objevují spekulace o jeho možném odchodu. Nadějný Francouz prý zvažuje svou budoucnost a pokud by se rozhodl odejít, je londýnský Arsenal připraven po něm skočit.

Podle L’Equipe je s ním v neustálém kontaktu zástupce Arsenalu Sven Mislintat, který se u Gunners stará o posily. Samotná Barcelona Dembélému nadále důvěřuje, může se však stát, že se rozhodne uvolnit jej na roční hostování.

Alba má nápadníky v Anglii

Jordi Alba má za sebou celkem vydařenou sezónu, což neušlo pozornosti některým klubům z Premier League. Manchester United si na něj společně s Chelsea brousí zuby už delší dobu, nyní však jejich zájem ještě vzrostl. Může za to nejenom jeho 11 gólových asistencí, ale také fakt, že Barcelona s levým obráncem stále ještě nejedná o prodloužení smlouvy.

Sám Jordi se nechal slyšet, že by kariéru rád zakončil v Katalánsku, jeho agent však tento týden potvrdil, že od klubu žádnou novou nabídku neobdržel. Do konce současného kontraktu sice zbývají ještě dva roky, klub mu však prodloužení slíbil už před rokem a od té doby je tak nějak ticho po pěšině.

Výsledek obrázku pro jordi alba

Další boj, tentokrát o Škriniara?

Zdá se, že největší rivalové Španělska mají letos na přestupovém trhu hodně podobné zájmy. Podle deníku SPORT si Barcelona i Real do obrany vyhlédli také Milana Škriniara, který zaujal svými skvělými výkony v dresu Interu Milán.

Tentokrát se do boje přidává i Atlético Madrid, které o Škrniara mělo zájem už během jeho působení v Sampdorii, nakonec je však předběhl právě Inter. Ten se svého obránce jen tak nevzdá, požaduje za něj minimálně 70 milionů euro a už stihl odmítnout nabídku Manchesteru City ve výši 55 milionů.

Real Madrid ve Škriniarovi vidí ideálního parťáka k Varanovi a zároveň budoucí náhradu za Sergia Ramose. V Barceloně by mohl mít podobnou úlohu při nahrazování Gerarda Piquého.

30. KVĚTNA 2018

Porve se Barcelona s Realem o Pjaniće?

Hned v několika médiích z různých zemí je Miralem Pjanić spojován se zájmem Barcelony i Realu Madrid. Osmadvacetiletý reprezentant Bosny je primárně středním záložníkem, který dokáže přispět útoku i obraně, a právě proto je jedním z nejvyhledávanějších hráčů na evropské scéně.

Podle Sky Sports Madrid v Pjanićovi vidí dlouhodobou náhradu za Luku Modrice, kterému táhne už na 33. Pjanićova hodnota se pohybuje kolem 65 milionů eur, což je při dnešních cenách přijatelná částka. Zájem však projevila také Barcelona, která podle Onze Mondial "za Pjaniće podá vysokou nabídku." Dojde tedy k další přestupové válce mezi úhlavními rivaly? Těžko říct, Juventus je s výkony Pjaniće spokojený a prodávat jej nehodlá.

Barcelona i Real Madrid si brousí zuby také na Eriksena

V další bitvě by se Real s Barçou mohli utkat o Christiana Eriksena. Florentino Perez podle Marcy věří, že náhradou za Luku Modrice by se mohl stát právě on, zatímco v Barceloně hledají nového Iniestu. A právě Eriksen by do požadovaného profilu zapadal. Získat záložníka Spurs však nebude jednoduché ani pro jednu stranu. Hráč je totiž v Londýně spokojený a klub pro něj chystá vylepšenou smlouvu, aby se potenciálním zájemcům ubránil.

Výsledek obrázku pro eriksen

Umtiti: Barcelona by mě musela vyhodit

Už nějakou dobu se rojí spekulace o odchodu Samuela Umtitiho, kterého si podle řady zdrojů vyhlédl Manchester United. Francouzský obránce však svým posledním prohlášením fanoušky uklidnil a zopakoval, že je v Barçe spokojený. "Jsem v klubu, který mi umožnil splnit si sen. Stále mám platnou smlouvu, takže co se mě týká, museli by mě vyhodit ze dveří, nebo bych se musel rozhodnout odejít."

Lenglet s Barcelonou podepíše 1. července

Příchod Clementa Lengleta ze Sevilly je už podle všeho hotovou věcí a francouzský obránce by měl v Barceloně podepsat pětiletý kontrakt. K oficiálnímu oznámení však jen tak nedojde, hráč je totiž momentálně na dovolené a chce si po náročné sezóně pořádně odpočinout. Barcelona by za Lengleta měla zaplatit jeho výkupní klauzuli ve výši 35 milionů euro + další 3 miliony ve formě bonusů.

Marlon Santos odejde za 20 milionů euro

Brazilský obránce je momentálně na hostování v Nice, kde měl původně odehrát dva roky, podle prezidenta francouzského klubu Jeana-Pierra Rivèreho už se však k týmu nepřipojí. "Barça za Marlona obdržela nabídku ve výši 20 milionů euro, takže hráč Nice opustí," prohlásil pro France Bleu Azur. Marlonovi se sezóna v Ligue 1 vydařila a stal se objektem zájmu hned několika klubů. Nejblíže k jeho získání by měli mít Leicester City a West Ham United, kteří už Barçu i oslovili.

Celta chce Suáreze na hostování

Denis Suárez toho letos příliš nenahrál, zájem by o něj však mělo hned několik klubů. Zatím jako poslední se na hráčovu situaci dotazovala Celta Vigo, která Barceloně předložila nabídku na hostování s opcí na přestup. Celta se Denise snaží přivést zpět už delší dobu, samotnému hráči se však z Camp Nou příliš nechce. Klub si jeho odchod také nepřeje, vše by se ale mohlo změnit na základě toho, jaké posily v létě přijdou. Suárezova budoucnost tak stále visí ve vzduchu a i když je Ernesto Valverde s jeho výkony spokojený, chápe, že patří mezi hráče, kteří by toho určitě chtěli odehrát víc.

Dalším zájemcem o Denisovy služby je Real Betis, k žádným jednáním však zatím nedošlo. Zástupci Denise Suáreze zatím další možnosti nevyhledávají, počkají si nejdříve na to, jak se rozhodne Barça.


Zdroje: sport-english.com, goal.com, dailystar.co.uk



Diskuze

50mega za thiaga by byla lahůdka smileysmiley

01.06.2018, 09:46
Jirka Luňák JackBlack

Až podezřele levný

01.06.2018, 17:07
puq

predat dembeleho za 150M :) ked ho klopp chce, tak ako nas natahovali s coutinhom

01.06.2018, 12:14

Já bych Dembelého neprodával! Má obrovskej potenciál a stál nás ranec.

01.06.2018, 16:23

Já nevím co všichni vidí na tom Eriksenovi. Neříkám, že je zlý, ale z mého pohledu je to nadprůměrný záložník, který nás nijak nevytrhne. A o podobném profilu jako Iniesta snad ani nemůže být řeč, to je vtip.

01.06.2018, 17:30

Dembelé má vykupnú klauzulu okolo 300 mil. ak sa nemýlim

01.06.2018, 17:32

Eriksen se ani náhodou nepřibližuje Iniestovi.
Na světě jsou momentálně jen 3 hráči, o nichž by se dalo říct, že mají tu správnou DNA potřebnou pro hru v barcelonské záloze.:
Coutinho, Thiago, Isco.
Jeden tu už je (Na křídle ale vypadá, že mu to sedí víc), druhej tu byl a snad zase bude a Isco.. V realu hraje druhý housle, u nás by byl modla.
Inu záloza Busquets, Thiago, Isco a před nima Leo, Coutinho a Suarez/Griezmann - Kdo by tuhle mašinu zastavil? Jen my sami.
smileysmileysmiley

01.06.2018, 21:21
Jirka Luňák Pajamen

Ja si myslím, že Isco tu DNA nemá v tomhle je dost přeceňovanej s trojice Thiago, Coutinho, Iniesta má nejlepší dribling v tom je famózní, ale není ani zdaleka tak kreativní.

02.06.2018, 08:16

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 57
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat