Preview ∣ 10. kolo La Ligy: FC Barcelona - Villarreal CF

Preview ∣ 10. kolo La Ligy: FC Barcelona - Villarreal CF

Španělská LaLiga má na programu vložené 10. kolo a Barcelona ve čtvrtek večer na Camp Nou přivítá Villarreal.

Po nepovedeném zápase proti Interu se Katalánci představili ve slavném El Clásicu na půdě Realu Madrid. Zápas jim ovšem nevyšel a prohráli 1:3. První branku vstřelil domácí tým ve 12. minutě. Brejkovou situaci po ztrátě míče zakončoval Vinícius, kterého vychytal ter Stegen, ovšem z následné dorážky otevřel skóre Benzema. Ve 35. minutě se přízemní střelou prosadil Valverde a zvýšil na 2:0. Barcelona dokázala po krásné akci snížit v 83. minutě. Fatiho průnik a následný přízemní centr protečoval patou Lewandowski na Ferrána, který uklidil levačkou míč do odkryté brány. V 91. minutě se po zásahu VAR pískala penalta, kterou Rodrygo proměnil a definitivně potvrdil posun madridského týmu do čela tabulky. Barcelona je s dvaadvaceti body druhá.

Villarreal své domácí utkání zvládl a nad Osasunou vyhrál 2:0. Oba góly vstřelil domácí útočník Danjuma. Skóre otevřel po asistenci Jacksona ve 42. minutě. Svůj druhý gól přidal v 52. minutě z penalty. Villarreal je v tabulce sedmý a na kontě má patnáct bodů. Nejlepším střelcem týmu je se třemi zásahy Baena.

V loňské sezóně se v obou vzájemných zápasech radovali hosté. První utkání ve Villarrealu zvítězila Barcelona 3:1. O góly se postarali de Jong, Depay a Coutinho, za domácí skóroval Chukwueze. Zápas na Camp Nou naopak dokázal ovládnout Villarreal. Gólově se prosadili Pedraza a Gomez.

Barceloně budou i v tomto zápase chybět zranění Araújo, Christensen a Depay. Návrat do nominace hlásí Bellerín. Na straně hostí nenastoupí Coquelin, Foyth a Moreno. Otazník visí nad startem Kika a Lo Celsa.


Predikce utkání

LaLiga - 10. kolo 20. října 2022, 21:00 Spotify Camp Nou Review

FC Barcelona

Carlos del Cerro Grande

Villarreal CF

Předpokládané sestavy


Předpokládané sestavy
FC Barcelona

ter Stegen - Roberto, Koundé, E. García, Alba - Pedri, F. de Jong, Gavi - Ferran, Lewandowski, Fati

Předpokládané sestavy
Villarreal CF

Rulli - Pedraza, P. Torres, Albiol, Femenia - Parejo, Capoue, Lo Celso - Morales, Danjuma, Baena

Poslední zápasy


Poslední zápasy
FC Barcelona

16.10.2022 – Real Madrid 3:1 FC Barcelona – LaLiga 12.10.2022 – FC Barcelona 3:3 Inter Milán – Liga mistrů 09.10.2022 – FC Barcelona 1:0 Celta Vigo – LaLiga 04.10.2022 – Inter Milán 1:0 FC Barcelona – Liga mistrů 01.10.2022 – RCD Mallorca 0:1 FC Barcelona – LaLiga

Poslední zápasy
Villarreal CF

17.10.2022 – Villarreal CF 2:0 CA Osasuna – LaLiga 13.10.2022 – Austria Vídeň 0:1 Villarreal CF – Evropská konferenční liga 09.10.2022 – Real Sociedad 1:0 Villarreal CF – LaLiga 06.10.2022 – Villarreal CF 5:0 Austria Vídeň – Evropská konferenční liga 01.10.2022 – Cádiz CF 0:0 Villarreal CF – LaLiga


Poslední vzájemné zápasy

Poslední vzájemné zápasy
22.05.2022

FC Barcelona
0:2

Villarreal CF
27.11.2021

Villarreal CF
1:3

FC Barcelona
25.04.2021

Villarreal CF
0:2

FC Barcelona
27.09.2020

FC Barcelona
4:0

Villarreal CF
05.07.2022

Villarreal CF
1:4

FC Barcelona

Zdroje: www.fcbarcelona.com



Komentáře

Reekwon
Senior editor

3:0+ nic jiného neberu po té bídě v posledních týdnech. Trošku protočit sestavu by také nebylo na škodu a posadit Dembélého s Raphinhou by bylo pro diváky spojené příjemné s užitečným, protože koukat na ně v posledních zápasech opravdu bolí.

20.10.2022, 08:49
Melneor Reekwon

Villarreal dostal za 9 kol 3 góly. Po EC jsou oni tým s nejlepší obranou.

20.10.2022, 09:42
cechoma Reekwon

Villareal skóre 12:3 a čeká se výhra 3:0 ... ok smileysmileysmiley

20.10.2022, 12:02
Klokanomet cechoma

Doma otravné ponorce dáváme náklady pravidelně. A ta obrana jim venku moc platná není, když dali 5 gólů v 6 zápasech.

20.10.2022, 12:08
Klokanomet Klokanomet

Mimochodem, naposledy dali venku gól 21.srpna, od té doby 0:0, 1:0, 0:0, 1:0 smiley To se teď budeme jako zesrávat i z takových soupeřů?

20.10.2022, 12:11
Melneor Klokanomet

Tak Inter jsme podle tebe taky šli dvakrát zničit a realita byla nakonec jiná.

20.10.2022, 12:28
Klokanomet Melneor

Stane se. Ale podle mě je lepší upřímně fandit než alibisticky před každým zápasem tipovat prohru. Ale to je jenom můj názor, každý má o fanouškovství jiné představy.

20.10.2022, 12:40
Melneor Klokanomet

Právě ta úpřímnost. Když jsem tady prohlašoval, že to bude s Interem 50 na 50, tak se mi tu všichni vysmáli.
Je lepší sundat si ty růžový brejle a né bezmyšlenkovitě prohlašovat jak všechny zničíme, což každýmu soudnýmu muselo dojít, že to tak nebude.
Jsme teď v krizi jako prase, z posledních 3 těřkých zápasů jsme sotva vyválčili 1 bod, takže Villareal je teď hodně těžkej soupeř.

20.10.2022, 13:21
Klokanomet Melneor

Nevím, co to má společného se soudností. Inter venku vypadal jako zápas blbec pro nás a nejlepší zápas Interu v sezoně. Proti Celtě byl první poločas v pohodě, v druhém jsme hořeli. Ale rozhodně nebylo jasné, že nám dva nejdůležitější zápasy tak brutálně nevyjdou a celá série se spojí v už reálně špatnou formu.

20.10.2022, 13:34
Reekwon cechoma
Senior editor

Bomba, takže protože dostali jen 3 góly, tak to znamená, že nemohou dostat 3 od nás? Se přece nevylučuje ne? Kolik jsme měli my inkasovaných gólů do El Clásica a kolik jsme jich dostali? smiley

20.10.2022, 12:51
Melneor Reekwon

No Reálně jsme měli 8 inkasovaných. Moc nechápu proč nikdo nepočítá to, že v LM jsme dostali 7 gólů ve 4 zápasech.

20.10.2022, 13:22
stockey Melneor

a ty si preco pri Vllarreale nepocita goly ktore dostali v konferencnej lige?

20.10.2022, 16:06

Tady vidíš proč je tu pak tolik hejtu :D když se čeká tohle smiley

20.10.2022, 11:05

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Novinky

Nejtěžší možný soupeř

Evropská liga nabídne hned v úvodním vyřazovacím kole souboj těžkých vah. Proti Barceloně se postaví slavný Manchester United. 


Agent popírá spekulace o Kessiém

Kessiého agent popřel jakékoliv spekulace o tom, že by chtěl Kessie v lednu odejít: “Jsou to všechno lži, naprosté lži. Kessie je v Barçe velmi šťastný. Je v klubu jenom pár měsíců a stále si zvyká na tým a na styl hry, což chvíli trvá.”


Kessié prý vyhlíží přestup

Franck Kessié údajně není spokojený se svou situací v Barceloně, a proto podle italských médií zvažuje návrat do Serie A. Ve hře má být jeho předchozí zaměstnavatel AC Milán nebo Juventus.


García a Koundé zranění

Stopeři Éric García a Joules Koundé zápas ve Valencii nedohráli kvůli svalovým zraněním. Jelikož mimo hru zůstávají také Andreas Christensen, Ronald Araújo a Sergi Roberto, trenér Xavi bude čelit další složité situaci.


Barca bude chtít v zimě posílit

Vedení Barcelony má v plánu v zimním přestupovém období posílit na pozici šestky. Panují pochybnosti ohledně výkonosti Sergio Busquetse. Další možností je Frenkie de Jong.

Zobrazit více novinek

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 37
2. Real Madrid CF 35
3. Real Sociedad de Fútbol 26
4. Athletic Club 24
5. Club Atlético de Madrid 24
6. Real Betis Balompié 24
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 13
2. Ousmane Dembélé 4
3. Ansu Fati 3
4. Pedri 3
5. Sergi Roberto 2
6. Raphinha 2
7. Frenkie de Jong 2
Zobrazit celou tabulku

 

Chat