PREVIEW 2. SEMIFINÁLE COPY: FC BARCELONA – ATLÉTICO MADRID

PREVIEW 2. SEMIFINÁLE COPY: FC BARCELONA – ATLÉTICO MADRID

Barcelona si v prvním semifinálovém utkání Královského poháru vytvořila slušnou pozici, jelikož na hřišti soupeře zvítězila 2:1. Podaří se jí na Camp Nou vybojovat čtvrté finále v řadě?

Souboje s Atléticem bývají náročné, těsné a nepředvídatelné a Katalánci navíc momentálně čelí dalším nepříjemným faktorům. Ohlížet se musejí na ligu, na zdravotní stav některých hráčů a na karetní tresty.

Hrát nemůže Neymar, který minulý týden viděl třetí žlutou kartu, a stopka pro možné finále hrozí Messimu, Umtitimu a Albovi, neboť ti mají v tomto ročníku na kontě dvě žluté. Rafinha si o víkendu zlomil nos a po zranění jsou také Piqué a Digne. Oba už by sice měli být v pořádku, avšak rozhodně by nebylo překvapením, kdyby se trenéři rozhodli hlavně španělského stopera šetřit.

Hrát by naopak mohli Iniesta a Busquets, kteří v posledních zápasech chyběli. Záloha tak viditelně strádala – problémy jí dělal přechod do útoku a při větší aktivitě protihráčů marně získávala kontrolu. Podle deníku Sport bude Busquets v základu a jeho starší kolega začne na lavičce.

Madridskému celku se vykartoval kapitán Gabi a zranění jsou nadále Tiago, Augusto Fernández, José Giménez a Jan Oblak. Co se týče jejich sestavy, dá se očekávat trochu ofenzivnější ladění v podobě nasazení Torrese, nebo Gameira. Přesto po zkušenosti z předchozích let (například z Ligy mistrů) nelze předpokládat, že by colchoneros upustili od své klasické vyčkávací taktiky, což naznačil i trenér Simeone na tiskové konferenci.     


Predikce utkání

Copa del Rey - semifinále, 2. zápas 7. února 2017, 21:00 Camp Nou -

FC Barcelona

Jesús Manzano

Atlético Madrid

Předpokládané sestavy


Předpokládané sestavy
FC Barcelona

Cillessen - Sergi Roberto, Piqué, Mascherano, Digne - Rakitič, Buquets, Denis - Messi, Suárez, Arda

Předpokládané sestavy
Atlético Madrid

Moya - Juanfran, Godín, Savič, Felipe Luís - Correa, Saúl, Koke, Carrasco - Griezmann, Torres

Poslední zápasy


Poslední zápasy
FC Barcelona

cant determine date - teams:score - league