CoolCamp

PREVIEW 2. SEMIFINÁLE COPY: FC BARCELONA – ATLÉTICO MADRID

PREVIEW 2. SEMIFINÁLE COPY: FC BARCELONA – ATLÉTICO MADRID

Barcelona si v prvním semifinálovém utkání Královského poháru vytvořila slušnou pozici, jelikož na hřišti soupeře zvítězila 2:1. Podaří se jí na Camp Nou vybojovat čtvrté finále v řadě?

Souboje s Atléticem bývají náročné, těsné a nepředvídatelné a Katalánci navíc momentálně čelí dalším nepříjemným faktorům. Ohlížet se musejí na ligu, na zdravotní stav některých hráčů a na karetní tresty.

Hrát nemůže Neymar, který minulý týden viděl třetí žlutou kartu, a stopka pro možné finále hrozí Messimu, Umtitimu a Albovi, neboť ti mají v tomto ročníku na kontě dvě žluté. Rafinha si o víkendu zlomil nos a po zranění jsou také Piqué a Digne. Oba už by sice měli být v pořádku, avšak rozhodně by nebylo překvapením, kdyby se trenéři rozhodli hlavně španělského stopera šetřit.

Hrát by naopak mohli Iniesta a Busquets, kteří v posledních zápasech chyběli. Záloha tak viditelně strádala – problémy jí dělal přechod do útoku a při větší aktivitě protihráčů marně získávala kontrolu. Podle deníku Sport bude Busquets v základu a jeho starší kolega začne na lavičce.

Madridskému celku se vykartoval kapitán Gabi a zranění jsou nadále Tiago, Augusto Fernández, José Giménez a Jan Oblak. Co se týče jejich sestavy, dá se očekávat trochu ofenzivnější ladění v podobě nasazení Torrese, nebo Gameira. Přesto po zkušenosti z předchozích let (například z Ligy mistrů) nelze předpokládat, že by colchoneros upustili od své klasické vyčkávací taktiky, což naznačil i trenér Simeone na tiskové konferenci.     


FC Barcelona

Atlético de Madrid

Soutěž Copa del Rey
semifinále, 2. zápas
Datum a čas 7. února 2017, 21:00
Stadion Camp Nou
Rozhodčí Jesús Manzano
TV -
Review Review
Předpokládané sestavy
FC Barcelona Atlético de Madrid
Cillessen - Sergi Roberto, Piqué, Mascherano, Digne - Rakitič, Buquets, Denis - Messi, Suárez, Arda Moya - Juanfran, Godín, Savič, Felipe Luís - Correa, Saúl, Koke, Carrasco - Griezmann, Torres
Poslední zápasy
FC Barcelona Atlético de Madrid
04.02.17 FC Barcelona 3:0 Athletic Bilbao, PD
01.02.17 Atlético Madrid 1:2 FC Barcelona, CdR
29.01.17 Real Betis 1:1 FC Barcelona, PD
26.01.17 FC Barcelona 5:2 Real Sociedad, CdR
22.01.17 Eibar 0:4 FC Barcelona, PD
04.02.17 Atlético Madrid 2:0 Leganés, PD
01.02.17 Atlético Madrid 1:2 FC Barcelona, CdR
28.01.17 Alavés 0:0 Atlético Madrid, PD
25.01.17 Eibar 2:2 Atlético Madrid, CdR
22.01.17 Athletic Bilabo 2:2 Atlético Madrid, PD
Poslední vzájemné zápasy
01.02.17 Atlético Madrid 1:2 FC Barcelona, CdR
21.09.16 FC Barcelona 1:1 Atlético Madrid, PD
13.04.16 Atlético Madrid 2:0 FC Barcelona, LM
05.04.16 FC Barcelona 2:1 Atlético Madrid, LM
30.01.16 FC Barcelona 2:1 Atlético Madrid, PD

Zdroje: fcbarcelona.com, sport.es

Diskuze ke článku

  • marek99 Člen fanklubu
    06.02.2017, 20:13

    Vyhráme... Hlavne Messi nesmie dostať žltú smiley

  • Ihsahn
    06.02.2017, 20:24

    Předpokládaná sestava s Dignem když Albu minule šetřilsmiley

    Cillessen-Alba,Mascherano,Pique,Roberto-Sergio,Rakitič,Iniesta-Arda,Suarez,Messi.
    Jediná otázka je jestli bude chtít Lucho dát Iniestu do základu nebo ho mít jako trumf ve druhym poločase.Doufám že v poklidu postoupíme a že si dá Leo pozor na žlutou kartu.

    • Migueli Systémový administrátor
      06.02.2017, 20:30

      Jenže Digne není v karetním ohrožení, Alba ano smiley

      • Jhonys
        07.02.2017, 12:15

        Řekl bych, že Alba bude hrát. Jinak by ho nešetřil proti Bilbau.

    • Petan
      06.02.2017, 20:39

      Klidně bych začel i bez Lea, pro jistotu smiley

  • Peca0102
    06.02.2017, 22:27

    Leo normálně na plac. Už má dost odehráno na to, aby si to pohlídal. Jinak Vás tu zdravím, jsem tu nováček :)

    • jurash
      07.02.2017, 09:43

      Vítej. Leoš má už odehraných 2348 minut, což je o 500 víc než v minulé sezóně.(i když vinou zranění) Asi bych ho šetřil v zápasech s papírově slabšími než dnes. Vyhrajeme 3-1.

      • Peca0102
        07.02.2017, 14:56

        Díky, mám stejnej tip. Snad to dopadne :)

  • Messias Člen fanklubu
    07.02.2017, 10:35

    Přesně tak. Od začátku by měl určitě nastoupit a v případě, že třeba povedeme 2:0 by jej Lucho mohl stáhnout smiley

  • Hába Senior editor
    07.02.2017, 14:47

    Postavil bych to nejsilnější, ve finále by přece jen byl lehčí soupeř, než teď... Takže klidně i s Umtitim, Albou a Messim smiley

  • Messi the Genius "10"!
    07.02.2017, 17:03

    O2 TV koupila exluzivne prava na prime prenosy Španelskeho poharu a takovy zapas jako je Barcelona - Athletico Madrid davat nebudou ......to jsou fakt pitomci smileysmileysmiley

    • jurash
      07.02.2017, 19:04

      V 21. století si poradíme i bez TV... TV mám jen na konzole, vždyť tam jsou samé piczoviny. Doporučuji Kodi, Acestream, Sopcast...smiley

  • LeoMessi Tipér
    07.02.2017, 20:00


    13. Cillessen
    3. Piqué
    4. Rakitic
    6. Denis
    7. Arda
    9. Suárez
    10. Messi
    18. Alba
    20. S. Roberto
    21. A. Gomes
    23. Umtiti

  • adam184
    07.02.2017, 21:31

    poradte pls, jsem asi starej, mam stahlej sopcast, co dal? zatim koukam na tipsport tv...diky moc

  • Michal1702
    07.02.2017, 21:59

    Vedeme, Cillessen super, ale jinak se obávám, že tam toho moc k chválení není. Je to opět ten stejný příběh. Soupeř zatlačí na naší rozehrávku a my nevíme co s tím. Nejhorší je, že to bylo jasný, že Atleti na nás naběhnou, protože musejí dohánět ztrátu, ale stejně na to zase nejsme připravení. Ten gól a fakt, že vedeme dojem trošku zachraňuje, ale jinak to bylo špatný.


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit
Fan-Shop