Preview ∣ 36. kolo LaLigy: FC Barcelona - Celta Vigo

Preview ∣ 36. kolo LaLigy: FC Barcelona - Celta Vigo

Španělská LaLiga pokračuje vloženým 36. kolem. Barcelona v úterý večer na Camp Nou přivítá Celtu Vigo.

Katalánci si v sobotním zápase na hřišti Betisu díky výhře 2:1 zajistili účast v příštím ročníku Ligy mistrů. První gól utkání vstřelil v 76. minutě po minutovém pobytu na hřišti Fati. O tři minuty později se ze standardky prosadil bývalý barcelonský obránce Bartra a zařídil vyrovnání. Ve čtvrté minutě nastavení rozhodl o zisku tří bodů krásným volejem Alba, kterého našel centrem Alves. Barcelona zůstává na druhém místě tabulky a díky výhře nad pátým Betisem již má zaručenou účast v příštím ročníku Ligy mistrů.

Celta Vigo v minulém kole jasně porazila Deportivo Alavés 4:0. První gól domácích vstřelil v šesté minutě Galhardo. Ve 34. minutě přidal druhou branku Aspas. Třetí gól Celty vstřelil v 57. minutě Cervi a poslední branku v utkání přidal opět Aspas v 66. minutě. Celta Vigo je v tabulce jedenáctá se ziskem třiačtyřiceti bodů. Nejlepším střelcem je se sedmnácti góly Aspas, v tabulce střelců celé ligy mu patří druhé místo.

První vzájemné utkání v této sezóně skončilo divokou remízou 3:3. Barcelona pod vedením dočasného kouče Barjúana vedla po prvním poločase 3:0. Střelecky se prosadili Fati, Busquets a Depay. Ve druhém poločase se však domácí Celta dostala do hry a nakonec díky brance v šesté minutě nastavení dokázala vyrovnat. Tehdy se za domácí dvakrát trefil Aspas a jednou Nolito.

Domácí Barceloně budou chybět zranění Dest, Nico Pedri, Piqué a po rekonvalescenci Roberto. Kvůli desáté žluté kartě nebude moct nastoupit také Busquets. Trenér Xavi bude čekat na zprávy ohledně ter Stegena, který v sobotním zápase kvůli žaludečním problémům chyběl. Hostující Celta Vigo bude téměř kompletní. Chybět má pouze zraněný Mallo.

 

 


Predikce utkání

LaLiga - 36. kolo 10. května 2022, 21:30 Camp Nou, Barcelona Review

FC Barcelona

Miguel Ángel Ortiz Arias

Celta Vigo

Předpokládané sestavy


Předpokládané sestavy
FC Barcelona

ter Stegen - Alves, Araújo, E. García, Alba - Puig, F. de Jong, Gavi - Dembélé, Aubameyang, Ferran

Předpokládané sestavy
Celta Vigo

Dituro - Vázquez, N. Araujo, Aidoo, Galán - Beltrán - Méndez, D. Suárez, Cervi - Aspas, Galhardo

Poslední zápasy


Poslední zápasy
FC Barcelona

07.05.2022 – Real Betis 1:2 FC Barcelona – LaLiga 01.05.2022 – FC Barcelona 2:1 RCD Mallorca – LaLiga 24.04.2022 – FC Barcelona 0:1 Rayo Vallecano – LaLiga 21.04.2022 – Real Sociedad 0:1 FC Barcelona – LaLiga 18.04.2022 – FC Barcelona 0:1 Cádiz CF – LaLiga

Poslední zápasy
Celta Vigo

07.05.2022 – Celta Vigo 4:0 Deportivo Alavés – LaLiga 01.05.2022 – Granada CF 1:1 Celta Vigo – LaLiga 20.04.2022 – Celta Vigo 0:2 Getafe CF – LaLiga 17.04.2022 – Athletic Club 0:2 Celta Vigo – LaLiga 10.04.2022 – RCD Espanyol 1:0 Celta Vigo – LaLiga


Poslední vzájemné zápasy

Poslední vzájemné zápasy
06.11.2021

Celta Vigo
3:3

FC Barcelona
16.05.2021

FC Barcelona
1:2

Celta Vigo
01.10.2020

Celta Vigo
0:3

FC Barcelona
27.06.2020

Celta Vigo
2:2

FC Barcelona
09.11.2019

FC Barcelona
4:1

Celta Vigo

Zdroje: www.fcbarcelona.com



Komentáře

21:30, uzasny cas, to prispôsobovanie sa vychodu je fakt chore, ziadny klub takto nepľuje do ksichtu svojim fanusikom z Europy...

10.05.2022, 07:46
KU420 blaugrana

Uniká ti, že FC Barcelona je klub z Katalánska! 21:30 je pro ně ještě před "večerníčkem";) Kdyz jdou na večeři, či setkání s přáteli domlouvají se zásadně od 23hod výše (výjmky možná kvůli cizinců, nebo jde-li o věkovou kategorii dětí, ale i ty často lítaji po venku ještě kolem půlnoci) a to samozřejmě i přes týden. Měli to uměle potlačene "coronou", kdy zavedli dočasně zavíraní baru a zahrádek o půlnoci. Stejně ale nebyl větší problém posedět i do 3 do rána, akorát cca co 15 min. připomínali, že by bylo lepší jít místo zahrádky dovnitř. Mají přes den fiestu. Po generace nastaveny život, víc na ten noční. Což je ale typické napříč Evropou pro nejedno jižní letovisko. Zejména pro svůj noční život, získala přížvysko "Brazilie Evropy", "malé Rio" atd. Tj. každý rodilý Katalánec by ti potvrdil, že lepší čas nez 21:30 pro match. už snad ani vymyslet nelze;)
Navíc přizpůsobovaní východu?!:D:D smiley vždyť tam je hodin víc! V Číně bude "3:30" (centrální čas), v Indii 0:30 což máš země, které davají víc views, než zbytek světa. Takže max. time zone New York apod. možna uvítají, že si můžou dát zápas hned po práci ..

10.05.2022, 11:20
Klokanomet KU420

Přesně taksmiley A mě je to sympatické, já jsem taky spíš noční ptáksmiley

10.05.2022, 12:33
smazáno KU420

Presne, ta uvaha o vychode, to akoby si dal na rano toluen.

10.05.2022, 13:19
blaugrana smazáno

čo si potom dávaš ty smiley

10.05.2022, 17:11
smazáno blaugrana

Nekrm trolla.

10.05.2022, 17:50
pyspetr KU420

to je pak vidět i na té návštěvnosti jak je to super čas....

10.05.2022, 15:24
KU420 pyspetr

Navštěvnost korelují spíše výsledky za posledních 5 let a úpadek tradičních hodnot. Zároveň jde o klub v krizi a jako takový má stále větší podporu, než měl po odchodu z výsluní např. AC Milán popř. po odchodu Fergusova Man.United .. Viva la Barca!

10.05.2022, 16:17
blaugrana KU420

Nepride mi, ze rodenych katalancov chodi moc na zapasy a to je vidno aj na atmosfere. Su tam skôr turisti a podobne a keby hrala Barca paradny futbal, tak tam ti ludia pridu aj o 18 a nie ze nie. Taky skvely cas a su vypredane 2/3 stadionu.

10.05.2022, 17:15

Těžký match. Od doby co je opustil z pozice trenéra Lucho, mají výbornou bilanci. Je na čase, začít lámat prokletí, které nás pravidelně připravuje o body už téměř jednu dekádu. FORCA BARCA! smiley
Je obrovská škoda, že se kvůli věhlasu a tržní hodnoty, přivedl typologicky téměř nepoužitelný Griez. Kor za astronomickou sumu, když jsme mohli získat za 10-15mil. Aspase, který by v Barce zapadl snáz.

10.05.2022, 11:27

Dneska zajimavá sestava.. ofens kombinace, co tu jeste nebyla.. tak pome Barca 😈

10.05.2022, 20:41

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Novinky

Nico míří na hostování do Valencie

Nico González se rozloučil se svými spoluhráči, trenérským štábem a zaměstnanci klubu. Španěl zítra podstoupí lékařskou prohlídku před odchodem na hostování do Valencie. Mladík už je na cestě do Valencie. [@gerard romero]


Velké tržby v Botize na Camp Nou během Gamper Festu

Během Gamper Festu se v Botize, oficiálním obchodě FC Barcelony na Camp Nou prodalo zboží v hodnotě 400 000€. Největším tahákem je Robert Lewandowski. 


Pablo Torre po zápase s Olotem

Pablo Torre po zápase s Olotem: ,,Chtěli jsme vyhrát, ale chyběl nám rytmus, což je logické, protože jsme měli jen pár tréninků. Ještě máme celou předsezónu na to, abychom se zlepšili. Udělali jsme několik dobrých věcí, ale samozřejmě také několik špatných. Nyní se musíme zlepšit. Chystáme se na turné, na kterém se utkáme s několika skvělými týmy. Debut? Mám velkou radost, ale nakonec jde zatím o to, abychom chytili rytmus. Za Barçu nehrajete každý den. Můj otec seděl na tribuně a vím, že byl velmi šťastný. Jsem také velmi šťastný." [TV3, Mundo Deportivo, Barça TV].




Koundé se dohodl s Barcelonou, kluby jednají

Barça se dohodla na smlouvě s Julesem Koundém. Nyní jedná se Sevillou o možné výměně. Variantami jsou Memphis a Dest, ale jejich vysoké platy dohodu ztěžují.

[@gerardromero]


Frenkie de Jong nechce odejít, ale ani snížit plat

Fabrizio Romano: ,,Agent Frenkieho de Jonga informoval Barcelonu, že záložník odmítá opustit Camp Nou a zároveň odmítá snížení platu. Manchester United už o tom ví."

Zobrazit více novinek

Tabulka LaLigy

1. UD Almería 0
2. Athletic Club 0
3. Club Atlético de Madrid 0
4. FC Barcelona 0
5. Cádiz CF 0
6. RC Celta de Vigo 0
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

Zobrazit celou tabulku

 

Chat