PREVIEW 6. KOLA LALIGY: CD LEGANÉS – FC BARCELONA

PREVIEW 6. KOLA LALIGY: CD LEGANÉS – FC BARCELONA

Barcelona v posledním zápase přišla o vítěznou sérii, přesto jí první příčka v LaLize zůstala. V šestém kole tak bude čelit týmu, který okupuje opačný konec tabulky.

Leganés se v úvodu předchozí sezony blýsklo velmi dobrou defenzivní činností, což mu vyneslo důležité body, díky nimž se v pohodě udrželo v první lize. Start do letošního ročníku se však klubu, který si připomíná 90. výročí od založení ve speciální sadě dresů, vůbec nepovedl. Po pěti kolech má na kontě pouze jeden bod. "Jsme teprve na začátku, ještě máme spoustu času. Vidím, že tým má sílu i snahu tuhle situaci otočit," říká trenér Mauricio Pellegrino k nelichotivé statistice. 

"Pellegrinovy týmy jsou pokaždé skvěle takticky připraveny a dokážou vás zaskočit. Bude to těžký zápas – jako vždy na Batarque," očekává jeho protějšek Ernesto Valverde. Ten znovu bude muset udělat změny v základní sestavě, neboť kalendář zápasů je neúprosný. Barcelonská marodka se vyprázdnila, jenže dva stopeři se momentálně potýkají s červenou kartou: Samuel Umtiti v Lize mistrů a Clément Lenglet v LaLize. Možná se tak nabízí příležitost pro Thomase Vermaelena. V nominaci figuruje také uzdravený Malcom. Naopak na Denise Suáreze, Rafinhu, Sergiho Sampera a Carlese Aleñu místo nezbylo.  


Predikce utkání

LaLiga - 6. kolo 26. září 2018, 20:00 Batarque Digi Sport 1

CD Leganés

Alberto Mallenco

FC Barcelona

Předpokládané sestavy


Předpokládané sestavy
CD Leganés

Cuéllar - Nyom, Bustinza, Siovas, García - Recio, Pérez, Gumbau - El Zhar, Carillo, Rolan

Předpokládané sestavy
FC Barcelona

Ter Stegen - Roberto, Piqué, Umtiti, Alba - Rakitič, Busquets, Coutinho - Messi, Suárez, Dembélé

Poslední zápasy


Poslední zápasy
CD Leganés

cant determine date - teams:score - league