CD LEGANÉS 2:1 FC BARCELONA

CD LEGANÉS 2:1 FC BARCELONA

Autobus Leganés slaví nečekaný úspěch, neboť Barcelona své šance nevyužila a k tomu znovu obrovsky chybovala v obraně. Obhájce titulu tak z půdy dosud posledního týmu tabulky neveze ani bod. 


Přehled utkání

26. září 2018, 20:00 Batarque Digi Sport 1

CD Leganés

2 : 1 Alberto Mallenco

FC Barcelona

  12' Coutinho (A - Messi)
Pérez 40'  
Bustinza 49'  
El Zhar (A - Silva) 52'  
Rodríguez 53'  
  60' Umtiti
Nyom 88'  
En-Nesyri 90+2'  
Sestava

Cuéllar - Juanfran, Tarín, Bustinza, García, Silva - El Zhar (85' Nyom), Vesga (82' Merino), Pérez, Rodríguez (74' Gumbau) - En-Nesyri

Sestava

Ter Stegen - Roberto, Piqué, Umtiti, Vermaelen (71' Alba) - Rakitič, Busquets, Coutinho - Messi, Munir (61' Suárez), Dembélé (71' Malcom)


Zdroje: sport.es



Diskuze

16.09.2018, 11:08

Momentálně je naše hra nuda.Pořád dokola Pique,Umtiti,Pique,Umtiti,Semedo,Rakitič,Pique,Alba,Umtiti.Valverde působí dost bezradně. ----dnešek to potvrdil.smiley

26.09.2018, 22:08

Válíme smiley

26.09.2018, 22:08

Nevidel jsem a zrejme mohu byt tentokrat rad. Vysledek mrzi mrzi netesi. Jak vidno, krize se dokaze vyloupnout rychle. Ne, tohle jeste krize neni, ale dalsi dva takovehle zapasy plus vyhry Realu a je to tady. Doufam, ze to prekleneme.

26.09.2018, 22:13
Caltic8 Trismegistos
Administrátor

První poločas byl fajn, ale zase to chtělo dát na 2:0 (což vlastně mohl jen Messi, protože Munir byl akorát do počtu). Místo toho jsem po přestávce darovali obrat a pak už to fakt bylo o ničem, protože Leganés samozřejmě hrát nechtělo.

26.09.2018, 22:20
Caltic8
Administrátor

Letošní bilance z venkovních soutěžních zápasů: 6 - 6 - 4, skóre 29:22 (průměrně 1,8:1,4). S tímhle se bude liga obhajovat opravdu těžko, natož postupovat v Lize mistrů.

26.09.2018, 22:18

Já viděl profesory na hřišti... vyhráli nadšeně bojující outsideři. Navíc dva totální kiksy v obraně a senzace je na světě! Nicméně doufám, že tohle byla ta poslední facka! Barça je naše ❤️, věřím!

26.09.2018, 22:56

Výkon Barci ide od deviatich k piatim. Mäkký, nezáživný, apatický...Na hru Barci momentálne stačí behavý a bojovný súper, neskutočné, do akých problémov sa dostáva. Keď si predstavím, akých hráčov má a čo predvádza, neviem si to vysvetliť. Alebo Valverde...? Niečo nie je v poriadku...

26.09.2018, 23:03

Kvůli Tarje - a doufám, že to ocení... Dneska zmíním i plusy ;)
+ Gól Coutinha
+ Messi - ať si zaprehanim, první půl hodina

- když jsem po minulém zápase zmínil vedení, dneska nemůžu zacit bohužel jinak ... ERNESTO VALVERDE !!! ... proč...
1) Jednoznačně hra !
Všimli jste si někdo, kolik si vypracujeme šancí za zápas ???? Tipnul bych si, že v průměru tak dvě na tři zápasy !!! To za celou dobu co fandím Barce nepamatujusmiley... víc to snad ani rozebírat nechci
2) Sestava.. proč proboha Vermalen na kraji???!!! Proč nehraje Semedo a Sergi Roberto a Verma s Umtitim ??!!!
3) Střídání .. proč nechává na hřišti dvojici Sergio-Rakitic a střídá Dembeleho za Malcolma ??? Proč nehraje zálohu Messi když tam stejně hraje celej zápas ???!!!...bylo by toho fakt hodně !

Čím dřív Valverde odejde, tím dřív se budeme moci odrazit ode dna... zatím pořád klesame :(
T
- strašně nám chybí druhý tvořivý záložník... Dvojice posunovacu Sergio-Rakitic opravdu nic neřeší, spíš to nabourává celou hru.

Fakt sorry kluci ( a holky), ale strašně mě se*e jak hrajeme.....

27.09.2018, 00:42
Tarja Pingu

😂 ocenuji! Nicmene vcera to na nic jineho nez na pres drzku nebylo, jak jsme zacali dobre, tak jsme to pak i pekne posrali.
Naopak ze zacatku tam byly pekne kombinace bych rekla, porad se nekdo nabizel, akorat to chce dotahnout do konce. Stridani jsem taky zrovna nepobrala, Verma se na kraji trapil, ale kdy to tak vemes, rozhodla prekrasna prihravka od Piqueho, ktery mu to dal jak na zlatem podnose... :D Akorat to chtelo na druhou stranu.
Me u Valverdeho napadlo, ze v takovych zapasech jde hlavne o to ty hrace namotivovat, aby i proti takovemu souperi jezdili po prdelich...coz podle me tak uplne nezvlada. Potrebujeme tam nejakeho draka, ktery je sjede na tri doby, ze i Messi sklopi hlavu. :D Napada me Puyol. 😂 Kez ten by se na to jednou dal!
Ale uvidime, treba je to probere.:) I kdyz to si rikam kazdou sezonu u podobnych zapasu... :D

27.09.2018, 07:45
Messias Tarja

Přesně, souhlasím a podepisuji v plném rozsahu :D Jako to co předvádí Pique poslední dobou je opravdu síla a nutně by potřeboval lavičku. Nemapatuji si kdy naposledy hrál tak špatně jestli vůbec někdy. Bohužel do této mizérie "stahuje" i Big Sama, u kterého si v posledních zápasech všímám spíše neustálého rozčilování se a debat s rozhodčím než kvalitní obranné hry. Strašně chybí motivátor a to jak na střídačce tak i na hřišti. Messi je génius, ale motivátor to rozhodně není a čistě jako kapitán je opravdu slabý :/ Ocenil bych výkon Coutinha který se snad jako jedinný snažil něco s Messim vymyslet. Munir a Dembelé totálně mimo a Ivan se Sergiem si asi svoje odehráli. Roberto celkem slušný výkon, ale Thomas na druhém kraji, to byla katastrofa. Tam to byla opravdu velká bída a hodně mi to připomínalo "výkony" kuřáka Jeremyho :D

27.09.2018, 08:01
Tarja Messias

No a právě třeba Piqué mohl podle mě zrovna v tomhle zápase s klidem odpočívat. Kdy jindy? Navíc, když tam pošleme náhradníky či mladíky, mají o motivaci postaráno. Umtiti mě hrozně štve právě těma debatama a taky mi přijde, že velice ochotně padá. To nám nepomůže.
Messi bych neřekla, že je slabý, spíš tam prostě není od toho, aby ty hráče seřval, na to on prostě není. To ale taky nemusí dělat kapitán.
Coutinho je skvělý, Munir to měl podle mě těžké. Při těch ztrátách to měl většinou tak, že neměl komu a snažil se to nějak uhrát. Kdyby hrával víc, věřím, že je to jiná písnička. Sergi je sázka na jistotu, na to, že je to přeučený záložník, tak si to dává, mně se hrozně líbí.:) ale zajímalo by mě, jak by si to dával v záloze, kdyby tam nastupoval pravidelně.
Thomas je podle mě chudák a začíná mi ho být ještě víc líto. :D On konečně dostane šanci, ale Valverde ho narve doleva... Nechápu, proč radši nedá šanci mladíkům. No uvidíme, co z toho ještě vyleze. :)

27.09.2018, 09:57
Messias Tarja

To máš pravdu, není to výhradně role kapitána ale tím, že tam opravdu teď není nikdo jiný takový, tak by se to možné od Lea čekalo. Jenomže od tichého introverta (na čemž není nic špatného) tohle čekat nikdo nemůže :/ On to podle mě ani nijak neřeší, že je kapitán, nebo mi alespoň nepřipadá, že by se tak snažil v některých situacích vystupovat (když už tam teda nění jiný "Puyolovec"). Přitom je to obrovská škoda protože v hodně zápasech je tohle možná ten nejdůležitější faktor - nahecovat tým když je třeba - který by mohl daný zápas úplně obrátit. To, že hráči mají psychické problémy zvládnout zápas když teče do bot je už docela delší bolest :/

27.09.2018, 10:23
Tarja Messias

Čekat se to může kolik chce, ale když ten člověk na to není, těžko s tím něco uděláš. A on je právě ukázkový introvert, to je jasně vidět. Těžko říct, co třeba říká v kabině apod., to prostě nemůžeme takto posuzovat. Ale někde jsem četla, že třeba na MS za hráči chodil a každého nějak hecoval a právě toto už my nevidíme.
Tu mentalitu by to chtělo změnit, přijde mi, že si ti hráči vždycky až moc věří, ala "však my to nějak dáme, jsme Barca." Místo válení se a diskuzí s rozhodčíma to chce prostě pořádně dřít, což mi tam občas chybí. smiley Prostě nějakého Puyola na ně. smiley

27.09.2018, 15:57

tvl když už ten valverde odejde.

27.09.2018, 08:05

Od vyřazení z LM se dívám jen na výsledky, protože mě naše hra nebaví. Dokonce jsem odřekl i zájezd, protože tohle prostě vidět nechci. Vždy byl můj sen navštívit Camp Nou a vidět tu skvělou hru, nešlo mi o to vidět, jak dáme 6:0, ale vidět tu hru, na které jsem vyrostl. Nesleduju hru Barcy 20 let, protože jsem neměl možnosti, ale dejme tomu, že po 12ti letech hltání každého matche jsem došel do bodu, kde mi ten zapas přijde jako ztráta času. A evidentně o nic nepřicházím.

27.09.2018, 09:13

Co říct ke včerejšímu fiasku:
1pol. nebyl úplně špatný.Vedli jsme 1:0. Chyba podle mě byla v tom, že jsem "zase" začali kontrolovat zápas místo toho, aby jsem přidali ještě 1-2 další góly.
Potom jsem mohli klidně hrát tu naši údržbu na tisíc přihrávek mezi obranou a zálohou bez ohrožení soupeřovi branky...
2.pol. jsme vinou zbytečných gólů úplně vypadli z tempa.
Na obrat bylo pořád dost času, cca.30min. ale to, co jsme tam potom předváděli byla katastrofa. Aby si tým v téměř nejsilnější sestavě nedokázal vytvořit víc než 2 šance (vlastně 1 + dorážku) a jejich gólman měl za celý zápas jen asi 4 zákroky je pro mě naprosto nepochopitelný selhání!!!
V tomto případě bych neházel vinu na trenéra, snažil se některé hráče pošetřit proti relativně slabému soupeři a dát šanci dalším, ale ti kteří hrají pravidelně těm "novým" vůbec nepomohli.
Za mě jsem tam neviděl žádnou extra snahu s tím skóre něco udělat

27.09.2018, 13:01
Jirka contento

A já bych zase vinu na trenéra házel. Když se podíváš kolik máme těch střel na zápas v každém utkání, tak to není opravdu moc. Jasně, včera konečně trochu zamotal sestavou ale to neznamená, že ten zápas bude vypadat takhle. Ti hráči se mají právě ukázat. Užívat si, že jsou v sestavě. Mám pocit, že pod Valverdem ti hráči nijak nadšeně nehrají. Buď, ať je dobře namotivuje nebo je seřve na dvě doby

27.09.2018, 13:50
contento Jirka

Jestli dáváš vinu trenérovi za to, že málo střílíme, tak jsi buď fotbal nikdy nehrál a nebo tomu nerozumíš.
Neznám trenéra, který by hráčům nařídil, ať nestřílí nebo neútočí.
Jasně, každej trenér si podle soupeře určí taktiku, kterou řekne hráčům před zápasem a chce po nich, aby ji dodrželi. Ale na hřišti za ně nic neuhraje a pokud se jim nechce, tak je může maximálně o poločasové přestávce seřvat (jak píšeš ty) a nebo prostřídat.
Ten včerejší výkon si vysvětluji brzkým vedením, uspokojením a pak ztrátou koncentrace společně se žádnou reakcí včetně aktivity a bojovnosti.

27.09.2018, 15:57
Jirka contento

No fotbal jsem hrál a hraju. A pokud se ty vyznáš ve fotbale, tak víš, že zvolená taktika dělá dost. Trénink, nácviky akcí, nějaké kombinace. Ano, tohle se děje na tréninku. Takový Brückner by ti mohl vyprávět. Proč jsme měli pod Guardiolou milion šancí? Protože prostě věděl jak zaútočit. Přesně věděl co chce dělat. Teď když se díváš na barcelonu, tak mi připadá, že nevíme co s baloném. Jediné co víme je, hoďte to Mesaime

28.09.2018, 09:15
Jirka Jirka

Hoďte to Messimu, on snad něco vymyslí

28.09.2018, 09:17

Lidi, sleduji každý zápas a vidím to samé co vy. Ale ještě k tomu přidám Busqets je hroznej. Včera udělal asi dvacet špatných přihrávek. Není schopný rozehrát dopředu. A pak jak říkáte. Chudák Verma. Jako levý krajní bek byl jak Alenka v říši divů

27.09.2018, 14:11
clen_0548 Tomáš Peroutka

presne busquets uz delsi dobu je pouze stin sebe sama. vetsinou ted. a ted pry podepsal na dalsich 5 let. nechapu proc davaji takove dlouhe smlouvy. zvlast kdyz hraji to co hraji. ano legenda....

27.09.2018, 17:57

K de diskusi o trenérovi: je to jednoduché. Dokážete si představit,jak na Valverdeho místě působil Pep? Klopp? Conte? Viděli jste před časem, co předvedl Liverpool na konci zápasu s PSG?
Ten hlad po vítězství,kdy měli v nohách téměř 90 minut bitvy s takovým soupeřem (pár dní před tím s Tottenhamem). Tohle je v hlavách všech hráčů. A to je prostě práce trenéra. To mi žádný fotbalový teoretik ani praktik nevymluví. Tohle jsem snad naposled u Barcy viděl při památném obratu s PSG. To byl zážitek.To byla Barca!!!

27.09.2018, 19:09

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat