Roncero: Už od 90. let se domnívám, že je Realu křivděno od rozhodčích

Roncero: Už od 90. let se domnívám, že je Realu křivděno od rozhodčích

V dalším vydání programu „El Larguero“ došlo minulou neděli k zajímavé diskuzi mezi promadridskými žurnalisty, jmenovitě Tomásem Roncerem, Manuelem Estebanem a Santim Gimenezem. Ti se vyjádřili k restartu sezony, ale také tvrzení sudího Eduarda Iturraldeho Gonzáleze, že 90 % arbitrů fandí právě Realu.

Už není cesty zpět. Zdá se mi, že oznámení o návratu ligové soutěže je následkem jiných politických rozhodnutí v tomto týdnu. Je to zástěrka,“ řekl Gimenez a dodával, že dokonce i Javier Tebas byl překvapený rozhodnutím premiéra o umožnění hraní zápasů od 8. června. „Své zájmy obhájil velmi dobře, ačkoliv by měl zkasírovat hráče Sevilly,“ dodal k párty, kterou si uspořádala čtveřice Los Nervionenses.

Iturralde uznal, že se Realu křivdí a já si to myslím už od 90. let a od doby, kdy jsme dvakrát přišli o titul kvůli porážkám od Tenerife. Pokud s někým sympatizujete, snažíte se nepískat v jeho prospěch, aby si nebylo povšimnuto vaši preferencí,“ dodával Roncero pracující pro plátek AS. Esteban - přezdívaný Manolete - pak potvrdil, že „Iturralde řekl pravdu o procentech španělských sudích, kteří podporují Real“.

Gimenez a Roncero se pak snažili předpovědět, jak bude španělský fotbal vypadat po ukončení koronavirové pauzy. „Bude vládnout kvalita. Barca a Real jsou nejlepší a když přijde na zápasy bez diváků, oba z toho můžou těžit. Pojem 'dvanáctý hráč' není výmyslem.“ Připomeňme, že LaLiga se vrátí v polovině června a Barcelona zajíždí na mallorskou půdu, zatímco královský celek vyzve na domácím stánku Eibar.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat