Shrnutí fanklubové sezóny

Shrnutí fanklubové sezóny

Přesto, že se neuskutečnila žádná fanklubová akce, zájezd či výjezd, se toho v naší Penyi dělo hodně.

 

Zájezdy a výjezdy

Bohužel i nadále platí, že poslední zápas, který naše Penya navštívila, byl ten s Realem Sociedad, tedy více jak před rokem. Každopádně spolupráce s CK Coolcamp pokračuje i dále a hned, jak to bude možné, zorganizujeme další zájezd. A samozřejmě to stejné platí i u venkovních zápasů – ihned, jakmile budou sektory hostí zpřístupněny, budou u toho i naši členové.

 

249 členů z toho 7 nových

Vzhledem k situaci počet členů poklesl, i tak ale patříme k největším fanklubům na světě. Kromě toho, že fanoušci nemohou aktuálně čerpat ty hlavní výhody (slevy na zájezdy, levnější lístky, vstupenky do sektoru hostí), pokles souvisí i s tím, že řada fanoušků se stala členy kvůli zápasu se Slavií, a poté již své členství neprodloužila.

 

Obnovení členství

Členství je ale možné prodloužit i nyní. Na výhody se můžete podívat zde. A i nové členy rádi přivítáme – registraci najdete pod tímto odkazem.

 

Dar fanklubu

Společnost J.M.I., která se specializuje na nákladní dopravu do Švýcarska, věnovala i tuto sezónu fanklubu peněžní dar v hodnotě 10 000 Kč. Pokud by i někdo z vás chtěl přispět na chod fanklubu nebo si přál reklamu na našem webu, neváhejte a pište na penya@fcbarcelona.cz. Na síň dárců se můžete podívat zde.

 

Dobré skutky členů fanklubu

Naše Penya pořádala či se účastnila několika charitativních projektů. Největší příspěvek přišel v roce 2020, kdy se dres Slavie Praha vydražil za více než 50 tisíc Kč a celá tato částka byla předána malému Rostíkovi, který má zdravotní problémy. Tuto rekordní částku ovšem hravě překonal člen našeho fanklubu Roman Janál, který v týdnu od 9. do 15. listopadu chodil jednu hodinu denně Mařatské schody, a za každý schod věnoval Dětskému domovu v Uherském Hradišti 1 Kč. K této akci se přidala celá řada dalších lidí a nakonec Roman předal přes 100 tisíc Kč! Dobrých skutků v podání členů naší Penyi byla celá řada – Ježíškova vnoučata, potravinová sbírka, příspěvky na psí útulky a spousta dalších. Za podobné aktivity všem členům děkuji – jsem na vás hrdý. Náš fanklub by rád pomáhal i nadále, pokud víte o nějakém případu – neváhejte a napište na penya@fcbarcelona.cz, samozřejmě by bylo ideální, aby případ souvisel s FC Barcelonou.

 

Vánoční losování

I tentokrát byl vybrán jeden šťastlivec, který dostal poukaz do e-shopu v hodnotě 2 500 Kč. Vyhrál člen s členským číslem 237 -  Jiří Tichý.

 

Penya karty, E-office 

Penya karty letos dorazily relativně rychle a byly tak přeposlány členům již v březnu. Noví členové mohou očekávat karty přibližně v červenci (záleží na Konfederaci Penyí). Letos přibyla novinka – E-office – prosím všechny, aby se zaregistrovali co nejdříve, detaily zde.

 

Žádost o členství v klubu

Pokud jste byli členem našeho fanklubu minimálně 3 roky, mohli jste se stát členem klubu (Socio) bez toho, abyste platili 3 roky drahé poplatky a nebyli plnohodnotným Sociem. Tyto podmínky se ovšem nyní ruší, a tak se můžete členem klubu stát bez jakýchkoliv omezení.

 

Redaktoři

I nadále hledáme nové redaktory, kteří by psali články o Barçe na našem webu. Chceš se podílet na tvorbě obsahu tohoto webu? Napiš nám na caltajan@seznam.cz.

 

Web

Fanklub v roce 2020 slavil 10 let od svého založení. Oslavu nám nařízení vlády zkazilo, ale toto významné jubileum jsme „oslavili“ novým webem. Ten se i nadále vylepšuje a zdokonaluje.

 

Vyhlášení tipovačky

Tipovací soutěž našeho fanklubu již zná svého nejlepšího tipéra za uplynulou sezónu. Stal se jím uživatel lhotik se šedesáti body za 52 tipnutých zápasů, který se tak může těšit na poukaz od fan-shop.cz v hodnotě 2 500 Kč. Gratulujeme. Další v pořadí byl uživatel MartinV, který měl o 3 body méně než vítěz. Na toho čeká voucher v hodnotě 1 000 Kč. Poslední odměněný tipér je FC Žloutek, který nasbíral 56 bodů a za to si vysloužil poukaz na nákup na fan-shop.cz v hodnotě 500 Kč.

 

Velký letní sraz

Kde se oslaví 10 let od schválení naší Penyi klubem? Na Velkém letním srazu v Bolaticích, a to 17. července. Bude zde představen také projekt (dárek členům), na kterém se pracovalo vlastně celou sezónu. Možnost přihlásit se je do konce června.

 

Volby viceprezidentů

Na Velkém letním srazu proběhnou volby viceprezidentů. Tradičně na 2 roky dle Stanov naší Penyi. Kandidáti se mohou hlásit na penya@fcbarcelona.cz.

 

Oslavy 10 let Penyi

Jak už jsem zmínil výše, rok 2021 je pro náš fanklub velice významný – slavíme 10 let. Hlavní oslavy proběhnou na 2 událostech – Velkém letním srazu a akci, uskutečněné přímo k této příležitosti. Tato událost bude s velkou pravděpodobností spojena se sledováním nějakého prestižnějšího zápasu (nejlépe El Clásica), takže záleží i na losu příštího ligového ročníku. Ideální termín by byl konec srpna či začátek září. Klub nás totiž oficiálně schválil přesně 31. srpna 2011. Tato událost bude pouze pro aktivní členy fanklubu a s největší pravděpodobností se uskuteční v Brně.

  

Ještě nejsi součástí naší Penyi? Staň se členem fanklubu! Registrace zde.

Facebookový profil fanklubu naleznete zde.

Facebooková skupina pro členy fanklubu na tomto odkaze.

 

Visca el Barça i Visca la Nostra Penya!

 

 

Tomáš “Migueli“ Škurek

Prezident

PB Lleó de Dues Cues




Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Penya novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat