Valverde: Nezasloužili jsme si vyhrát a trápí mě to, pokusíme se zlepšit

Valverde: Nezasloužili jsme si vyhrát a trápí mě to, pokusíme se zlepšit

Mnozí fanoušci poslední dobou nepoznávají svou milovanou Barcelonu, která včera nechala všechny 3 body na stadionu Nuevo Los Cármenes, když prohrála s Granadou. Ernesto Valverde se po závěrečném hvizdu kál a neskrýval zklamání.

Trápí mě to, jelikož nedosahujeme výsledků ve venkovních zápasech. Když se tohle stane ve čtyřech po sobě jdoucích utkáních mimo Camp Nou, znamená to, že nejsme ve velmi dobrém rozpoložení. Někteří hráči se k nám přidali pozdě, ale obecně vzato se nenacházíme v dobré formě. Venku nehrajeme dobře. Dominujeme, ale nepřevedeme to do gólových šancí. Neměli jsme šanci se dostat do tohoto utkání.

Na posledních třiceti metrech nám schází rozhodování. Soupeři se nás snažili zatlačit, my jsme se z tohoto tlaku dobře dostávali a pak šlo jen o dobré zakončení akcí. A zde nejsme efektivní. Zkusíme se zlepšit.

Za všechno, co se stane, je zodpovědný člověk. Hráči jsou herci, ale na konci dne padá zodpovědnost na trenéra. Vždy můžete vyhrát nebo prohrát, ale pokud prohrajete, musíte si příště zasloužit vítězství. Dnes (vyjádření proběhlo včera, pozn. přek.) jsme si nezasloužili zvítězit.

Největší počet inkasovaných gólů pro nás samo sebou není dobrou statistikou a nesplňuje to naše očekávání z předchozích sezon. Vztahuje se na to, o čem jsme už mluvili. Venku nejsme v dobré formě.


Zdroje: fcbarcelona.com



Diskuze

Táhni už k čertu :-D

22.09.2019, 18:59

Klidně ať kluci bojkotují trenéra. Vůbec bych se jim nedivil.

22.09.2019, 20:22

Kéž byste měli pravdu všichni ti, co tvrdíte, že vše je jen a jen v trenérovi.....

23.09.2019, 18:24
Messias raval69

To jistě není, nebo alespoň já si to nemyslím. Ale ten podíl je dost velký a jelikož opravdu nemůžeme vyměnit půlku týmu, tak ten impuls musí přijít výměnou na trenérské židli. Ten tým má kvalitu, velkou kvalitu, ale není správně využíván a veden.

24.09.2019, 08:42

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 57
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat