Velký letní sraz 2019

Velký letní sraz 2019

AKTUALIZOVÁNO: přidáno video. Uplynulý víkend se uskutečnil již 11. Velký letní sraz fanoušků FC Barcelony.

Cestu do Bolatic si našlo téměř 60 nadšenců – převážně členů našeho fanklubu Penya Barcelonista Lleó de Dues Cues.

Jak už bývá zvykem, někteří dorazili na místo činu již o den dříve, aby se na sraz patřičně připravili. Příprava se nakonec protáhla do ranních hodin.

V sobotu se postupně začali sjíždět i zbývající účastníci. Když dorazili i někteří opozdilci, mohl být sraz oficiálně zahájen. Na programu bylo nejprve oficiální Setkání fanklubu, které tradičně probíhalo v Barça restaurantu.

Po schválení rozpočtu a dalších oficialitách přišly na řadu volby viceprezidentů fanklubu. Svou pozici obhájil Jakub Koutný, který tak bude mít i další 2 roky na starost sociální oblast fanklubu. Viceprezidentem pro web se pak stal dlouholetý redaktor a administrátor Jan Calta. Byl předán také dres vítězce Tipovačky Mišce, která vyhrála se ziskem 79 bodů.

Po obědě a všech oficialitách přišel na řadu zápas mezi domácími a hosty. Týmy na sobě již měli fanklubové dresy, což určitě dodalo vzhledu kádrů prestižnost. A taky se tentokrát hrálo o Pohár České Pojišťovny, která celý sraz sponzorovala (za což děkujeme především Romanovi Janálovi – dlouholetému členovi fanklubu a zároveň krajskému řediteli ČP).

Domácí tým pod vedením kapitána Jakuba měl herní převahu, gólově se však na začátku oba týmy prosazovaly podobně, a tak dlouhou dobu trval remízový stav. Ovšem na konci prvního poločasu získali domácí dvougólový náskok a poločasová pauza tak proběhla za stavu 6:4.

Druhý poločas hosté absolutně nezvládli – nejenom, že si nepřipsali ani jeden gól, ale inkasovali jich hned 8. Domácí tak vyhráli nejvyšším rozdílem v historii – konečné skóre bylo 14:4. O góly na straně domácích se postarali především Migueli (4), Petr Klimek (4) a Petr Hampel (3). Jednalo se tak o čtvrtou výhru domácích v řadě a celková bilance je v současné době již velice těsná - 6:5 pro hosty.

Po ukončení zápasu proběhlo předání Poháru České pojišťovny a také šampusu - oslavy tak mohly začít.

Poté byla na programu Bolatická losovačka o portréty hráčů a finskou vodku. Dále pak proběhlo vyhlášení nejlepšího střelce a také hráče. Nejlepším hráčem byl vyhlášen nejmladší hráč celého zápasu – Šimon Vitásek.

Následovalo poděkování pořadatelům, předání několika pozorností a jedna kvízová otázka o knihu, a mohlo se začít pít a hodovat. K zábavě se přidalo také promítání zápasů – podzimního El Clásica a poté finále Ligy mistrů z roku 2006.

Závěrem bych rád poděkoval především pořadatelům Renému a Tomášovi, dále našim fotografům Krisovi a Simoně, kameramanovi Josefovi, sponzorovi České pojišťovně (především pak Romanovi), no a samozřejmě všem, kteří do Bolatic dorazili. Věřím, že se sraz všem líbil a že se i další rok sejdeme v tak hojném počtu.

Vzpomínkové video

Visca el Barça i Visca la nostra Penya!

 

Tomáš “Migueli“ Škurek

Prezident

Penya Barcelonista Lleó de Deus Cues




Diskuze

Migueli
Systémový administrátor

Zájezd na Sevillu - www.fcbarcelona.cz

Současná podoba vedení fanklubu - www.fcbarcelona.cz

Zápis ze Setkání se do konce týdne objeví zde - www.fcbarcelona.cz

24.07.2019, 08:42
Migueli
Systémový administrátor

A samozřejmě fotky - uloz.to

Heslo: miratakac

24.07.2019, 08:45

Opět parádní sraz :-)

A doufám, že René na té trofejí ten prah utřel nejen v pondělí, ale i včera a dnessmiley

24.07.2019, 16:08

Třikrát denně,Koupil jsem karton--cdn.alza.cz

25.07.2019, 10:31

Zdravím Culéssmiley, chtěl bych se dotázat zkušenějších na nákup vstupenek na zápas Barcelony-Valenci v datu 14. září. Budu v tom termínu s přítelkyní na 5 dní na dovolené v Barceloně a rád bych tento zápas navštívil. Chtěl bych se vás zeptat, zda byste mi nedali nějaký tip na vámi ověřenou stránku, kde se dají za dobrý peníz koupit lístky pro dvě osoby. Moc díky za případné info.smiley

12.08.2019, 15:25
Migueli BOLOMSSON
Systémový administrátor

Zdravím,

oficiální web klubu - www.fcbarcelona.com

Větší jistota není a hlavně levněji lístky koupit nejde. Leda přes náš fanklub, ale lístky zařizujeme pouze pro členy.

12.08.2019, 15:36
BOLOMSSON Migueli

Objednáno!smileysmileysmiley Mockrát děkuji za odkaz Migueli.

12.08.2019, 19:12

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Penya novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat