Velký letní sraz 2024

Velký letní sraz 2024 Foto: Jiří a Pavla Schrömerovi

Velký letní sraz fanoušků FC Barcelony pod záštitou fanklubu PB Lleó de Dues Cues se rychle blíží!

Setkání členů fanklubu a dalších fanoušků Barçy se uskuteční v sobotu 13. července 2024 v Žabčicích. V této obci v okrese Brno-venkov v Jihomoravském kraji proběhne sraz úplně poprvé a celkově v historii fanklubu se uskuteční Velký letní sraz již po čtrnácté. Oficiální zahájení srazu proběhne v sobotu 13. července v 10:00, nicméně můžete dorazit již v pátek, tak jak někteří z "tvrdého jádra" našich členů.

PŘIHLÁŠKY ZDE

Na programu bude oběd, různé oficiality, shrnutí fanklubové sezóny, žabčická losovačka, spousta jídla, pití a mnoho dalšího včetně dárku (překvapení) pro naše členy. A nebude chybět ani zápas mezi domácími a hosty. Zápas bude o to vyhrocenější ze strany hostů, jelikož aktuální skóre je 8:6 a tak se bude jednat o napínavý souboj.

A pozor! Letos se už se konečně podaří velká věc slibovaná roky, buďte naladěni!

Pro členy fanklubu je účast na srazu zdarma. Pro všechny ostatní je účastnický poplatek 1 000 Kč, který se ale může brát jako členský příspěvek na členství ve fanklubu do konce roku 2024 (pokud bude účastník mít zájem stát se členem naší Penyi). Pro děti do 12 let je pak účast na srazu zdarma (i pokud nejsou ve fanklubu).

Každý člen, který se srazu zúčastní, se může znovu těšit na dárek. Kdo na sraz dorazí, dostane také další drobnosti. Kdo je členem již 10 let obdrží na Srazu také pamětní minci za členství 10 let. Také zde bude rozdán merch v rámci naší velké objednávky, která je součástí přihlášky na Velký letní sraz.

Abychom mohli zajistit co nejlepší servis, potřebujeme znát přesný počet účastníků, proto je nutné se na sraz přihlásit. Stačí vyplnit přihláškový formulář.

Přihlášky je možné zasílat do 30. června 2024, avšak pokud chceš obdržet penya materiál již na Srazu (platí pro trička, mikiny a kšiltovky), je nutné zaslat přihlášku s objednávkou do 12. května 2024.

Strava je pro účastníky zajištěna v rámci Žafka Bistro.

Reporty z předchozích srazů naleznete zde. 

Visca el Barça i Visca la Nostra Penya!

Vedení fanklubu
PB Lleó de Dues Cues
FCBarcelona.cz



Diskuze

BienQuedas
Systémový administrátor

Už se těším.

14.04.2024, 19:35

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Penya novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 84
2. Girona FC 71
3. FC Barcelona 70
4. Club Atlético de Madrid 64
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 19
2. Jude Bellingham 17
3. Alexander Sørloth 17
4. Ante Budimir 16
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
27. Ferrán Torres 7
29. João Félix 7
48. Raphinha 5
53. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat