Veselé Vánoce a šťastný nový rok

Veselé Vánoce a šťastný nový rok

Fanklub Penya Barcelonista Lleó de Dues Cues vám přeje veselé Vánoce, pohodové prožití svátků, bohatého Ježíška, pevné zdraví a skvělý vstup do nového roku.

Rok 2020 byl z pohledu FC Barcelony bohužel jeden z nejhorších za poslední dobu. Špatné výkony, 0 trofejí, ostudný zápas s Bayernem, zdlouhavý odchod vedení či situace kolem Messiho.

Nyní se FC Barcelona nachází až na pátém místě tabulky španělské ligy a do osmifinále Ligy mistrů nakonec postoupila až z druhého místa. Čeká ji tak jeden z těžších soupeřů – PSG v čele s Neymarem, navíc bude hrát odvetu venku.

Z pohledu naší Penyi se jednalo o specifický rok. Kromě tradičního Velkého letního srazu jsme se totiž zúčastnili pouze jednoho společného zájezdu do Barcelony – na zápas se Sociedadem. Co se týká venkovních zápasů, tam jsme vzhledem k situaci nenavštívili žádné utkání.

Popularita naší Penyi a hlavně povědomí o fanklubu výrazně vzrostlo - hlavně díky podzimnímu zápasu se Slávií z minulého roku. A i díky tomu jsme měli na začátku ledna 2020 rekordních 348 členů. Své členství můžete stále obnovit zde.

Věřím, že rok 2021 bude z pohledu FC Barcelony lepší než ten právě končící. Hlavně aby měl klub vedení, jaké si zaslouží. Vedení, které bude pro klub dýchat, bude dělat vše, aby byla Barça tam, kde patří a hlavně, aby pracovalo výhradně pro dobro klubu a ne pro své osobní zájmy. A také doufám, že bude tým FC Barcelony poskládán z hráčů, kteří si budou vážit toho, za jaký klub hrají, že budou barvy Blaugranas oblékat s hrdostí. A za dres se znakem našeho klubu budou bojovat se zápalem a dostanou ze sebe jen ty nejlepší výkony. Aby si uvědomili, že kromě velkých peněz hrají především pro fanoušky a mají možnost žít v nejkrásnějším a nejlepším městě na světě. Aby si vzpomněli na historii klubu a dle toho podávali výkony na hřišti a reprezentovali nás s hrdostí. Pokud by ani stoprocentní odhodlání a výkony nestačily na trofeje – nevadí, ale musí se na hřišti odevzdat maximum.

Co se týká našeho fanklubu, tak věřím, že i nadále bude fungovat vše perfektně tak jako doposud, že již brzy budeme znovu moci vyrazit do Barcelony a dalších evropských měst, a také, že se budeme moci co nejvíce scházet u sledování zápasů a dalších akcí. A především, aby byly oslavy deseti let fanklubu (od schválení klubem) co nejveselejší.

 

Veselé Vánoce a šťastný nový rok!

 

Visca el Barça i Visca la Nostra Penya!

 

Tomáš “Migueli“ Škurek

Prezident

PB Lleó de Dues Cues




Diskuze

Taky vsem preji vesele vanoce,spoustu darku,hlavne pohodu a klid a stastny novy rok!!
Ps:A pristi rok se rozjedeme a vsechny prevacujeme 😊😊😊

23.12.2020, 19:59

I vám krásné Vánoce a poděkování za celoroční práci pro nás fanoušky smileysmiley

23.12.2020, 21:14

Krásné vánoce a velké díky vedení fanklubu,redaktorům a všem kteří se podílejí na chodu tohoto webu.

23.12.2020, 22:53

Hezké svátky, hodně dárků a vánoční pohodu všem přeje Jindra. smiley

24.12.2020, 20:55

Přidávám se k přání krásných prožitků vánočních svátků a šťastného nového roku 2021. Pevné věřím, že se Barça pomalu navrátí na top příčku a zvedne pohár za prvenství v La Lize, že v LM pošleme Neymarovce na párek v rohlíku a nejen je, že se vydaří Velká oslava 10 let a že naše penya bude nadále růst a budeme stále víc a víc populárnější jméno ve světě. Visca el Barça 💙❤️ i visca la nostra penya 🍻🍀

25.12.2020, 08:02

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Penya novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat