VOLBY VICEPREZIDENTŮ FANKLUBU

VOLBY VICEPREZIDENTŮ FANKLUBU

Na Velkém letním srazu došlo k mimořádné události, kdy rezignoval prezident fanklubu a byl zvolen prezident nový. Z tohoto důvodu byly odloženy volby viceprezidentů.

Viceprezidenti jsou voleni vždy na dva roky, a tak je potřeba v roce 2017 zvolit viceprezidenty nové.

Jelikož vzhledem k okolnostem na Mimořádném setkání volba neproběhla, uskuteční se volby na začátku září (v sobotu 9. či v neděli 10. září) v Praze. Přesné místo a čas budou upřesněny.

I když jsem původně zamýšlel provést volby elektronicky, nebylo by to ideální, a to hlavně z důvodu, že by hlasující byli ovlivněni pouze sepsanou kandidaturou a nikoliv dalšími dotazy a diskuzí, která při osobní volbě probíhá.

Budou voleni celkem 2 viceprezidenti – jeden pro záležitosti webu a druhý pro sociální oblast.

Viceprezident pro záležitosti webu bude mít na starosti chod webu fcbarcelona.cz, facebookového profilu webu, redaktorský tým a reklamu na webu.

Druhý viceprezident by měl na starosti především členství v našem fanklubu, tedy by vyřizoval nové žádosti fanoušků, zasílal jim členské balíčky a také by prodlužoval členství všem zájemcům z řad současných členů. Dále by spoluorganizoval minisrazy v rámci sledování zápasů a pomáhal při organizaci akcí fanklubu a propagaci penyi.

Volby proběhnou na Mimořádném setkání, které bude ohlášeno samostatným článkem nejpozději v druhé polovině srpna. Přesný termín záleží na datu zápasu s Espanyolem, jelikož se toto setkání spojí se sledováním Barcelonského derby.

Věřím, že kandidáti se osobně dostaví a doufám, že členové fanklubu dorazí na tuto důležitou událost v hojném počtu.

Kandidáti na viceprezidenta mohou své kandidatury zasílat již nyní na mail miguelifcb@seznam.cz. Kandidatura by měla obsahovat představení kandidáta a jeho program.

 

Tomáš “Migueli“ Škurek

Prezident

Penya Barcelonista Lleó de Dues Cues




Diskuze

"I když jsem původně zamýšlel provést volby elektronicky, nebylo by to ideální, a to hlavně z důvodu, že by hlasující byli ovlivněni pouze sepsanou kandidaturou a nikoliv dalšími dotazy a diskuzí, která při osobní volbě probíhá."

Porad lepsi varianta elektronicky, nez kdyz tam bude sotva 20 lidi, jestli vubec. V dnesni dobe kdy pres socialni site je mozna diskuze nerozumim tomuto rozhodnuti.

28.07.2017, 19:06
Migueli Conelly
Systémový administrátor

Je to stejné jako s ostatními volbami a důležitými věcmi. Vždy je vše lepší vyřešit osobně na srazu (Setkání) než po mailu či na FB...

Já doufám, že ti, kteří se o fanklub opravdu zajímají, si ten čas najdou.

Navíc to bude spojené s Barcelonským derby, takže to nebudou jen oficiality smiley

28.07.2017, 20:07
Caltic8 Migueli
Administrátor

Čas si najde možná těch 20 voličů z Prahy.

29.07.2017, 05:25
Caltic8 Caltic8
Administrátor

...ono je to ale stejně jedno, pokud členové nepřekvapí a jako vždy se na danou pozici najde jen jeden kandidát.

29.07.2017, 05:52
Migueli Caltic8
Systémový administrátor

Já doufám, že na každou pozici se najdou alespoň 2.

Elektronicky by došlo k remíze a nic by se nevyřešilo.

Takhle se může na Setkání jeden z kandidátů pak kandidatury vzdát, či se někteří hlasující po další diskuzi a dotazech rozhodnou jinak.

Každá volba má své klady a zápory a nikdy se nezavděčím všem, to je jasné.

29.07.2017, 09:16
Caltic8 Migueli
Administrátor

Proč by mělo dojít k remíze?

29.07.2017, 13:39
Migueli Caltic8
Systémový administrátor

Mělo tam být: "by mohlo dojít k remíze"

A nic by se nevyřešilo...

29.07.2017, 15:13

Je dobře, že se rozhodne na setkání v Praze smiley

Normálně by se rozhodovalo na srazu, kde sice bylo nějakých 36 členů, ale půlce z nich je úplně jedno, kdo bude viceprezidentem a volí dle většiny. Navíc na posledních dvou srazech se hodně mluvilo o tom, že pokud chce někdo být viceprezidentem, měl by se té volby osobně účastnit, aby mohl zodpovědět dotazy. A stejně jako se dřív jezdilo ve velkém do Brna z celé republiky, proč by ti, kteří se chtějí aktivně podílet, nemohli přijet do Prahy, kam to má většina členů blíže než do Bolatic.

Takže chválím rozhodnutí.

29.07.2017, 07:21
René Jakub19

Jakube do Bolatic D.C.smiley

29.07.2017, 09:19
Caltic8 Jakub19
Administrátor

I kdyby se přijelo ve "velkém", pořád by to znamenalo přinejlepším účast jako na srazu, tj. nutnost mimořádného setkání. V porovnání s tím u mě jasně vyhrává elektronická volba.

Stejně tak nevidím výhodu v tom, že 20 lidí uvidí kandidáta osobně a možná pět se na něco zeptá, místo aby hlasovalo 200 členů, kteří by se i v průběhu pár dnů mohli ptát online.

29.07.2017, 13:54

Podle mě by měla být i podmínka, aby kandidát byl osobně na tom setkání. Ty neúčasti se kritizovali u Ramesseho, když se volil před 2 lety, kritizovalo se to loni i letos v případě Michala. Většina přítomných ty kandidáty viděla sotva jednou, někdy ani to ne. To se pak těžko rozhoduje. A stejné je tu u elektronického hlasování.
Takže setkání při zápase s Espanyolem a přítomnost všech kandidátů smiley

29.07.2017, 13:52
Caltic8 Jakub19
Administrátor

Já Ramesseho taky v životě neviděl, a přesto by mě před těma dvěma roky nenapadlo nedát mu hlas. Když jde o takovou funkci, mělo by se hledět především na jeho práci.

29.07.2017, 14:02

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Penya novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Athletic Club 0
2. Club Atlético de Madrid 0
3. CA Osasuna 0
4. Deportivo Alavés 0
5. CD Leganés 0
6. RCD Espanyol de Barcelona 0
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

Zobrazit celou tabulku

 

Chat