VELKÝ LETNÍ SRAZ 2017

VELKÝ LETNÍ SRAZ 2017

Již popáté se členové našeho fanklubu Penya Barcelonista Lleó de Dues Cues sešli v Bolaticích při příležitosti Velkého letního srazu.

Celkově devátý sraz oficiálně začínal v sobotu, nicméně pár jedinců dorazilo již v pátek, aby se řádně připravili na náročný program.

Do Bolatic se sjeli fanoušci FC Barcelony ze všech možných koutů České republiky a to v dost vysokém počtu. Na sraz tentokrát dorazilo přes 40 fanoušků. Každopádně si myslím, že vzhledem k počtu členů naší Penyi a celkově počtu fanoušků Barçy by měla být účast ještě mnohem vyšší.

Program začal přivítáním všech členů prezidentem fanklubu Valdem. Následoval oběd v Barça restaurantu, kde se podával guláš. U oběda se řešilo vše kolem fanklubu a Barçy. Poté přišlo na řadu oficiální Setkání fanklubu. To je usnášeníschopné, pokud je přítomna nadpoloviční většina všech členů, což je bohužel prakticky téměř nemožné. A tak ihned následovalo mimořádné Setkání, kdy o všem rozhodují přítomní členové.

Toto Setkání zahájil prezident fanklubu Valdo dost překvapivě, když na svou funkci z rodinných a časových důvodů rezignoval. Za dosavadní odvedenou práci a hlavně založení webu a fanklubu se Valdovi dostalo poděkování ve formě potlesku vestoje.

Následovaly další oficiality, kdy se postupně schválilo hospodaření klubu za minulý rok, vyhodnotila se tipovačka (gratulace Fousku!) a probíraly se další záležitosti týkající se fanklubu. Vzhledem k rezignaci prezidenta Penyi byly odloženy volby viceprezidentů a bylo nutné provést volbu prezidenta.

Viceprezidentské volby proběhnou do konce kalendářního roku (nejpravděpodobněji v září). Výzva k podání kandidatury a další informace k volbám se ke všem členům fanklubu včas dostane.

Samotná volba prezidenta byla odložena o pár hodin, aby si svou kandidaturu mohli zájemci rozmyslet. Na řadu tak přišel fotbal, kdy se proti sobě tradičně postavili hráči v domácích a hostujících dresech.

Zápas začal opravdu stylově, když Gianni nekompromisně zavěsil pod břevno a domácí tak vedli 1:0. První poločas byl docela vyrovnaný, i když mírnou převahu měli hráči v modročervených dresech. Výsledkově však první poločas dopadl nerozhodně – 3:3.

Druhý poločas ovšem už zcela ovládli domácí a postupně přidali hned 6 branek. Hostující už pouze upravili nelichotivý výsledek jednou brankou, a tak si domácí připsali vysoké vítězství 9:4! Je to tak již podruhé v řadě, kdy hostující odcházeli poraženi (minulý rok až po penaltovém rozstřelu). Dlouholetá nadvláda hráčů v hostujících dresech tak byla definitivně ukončena.

Po fotbale přišla na řadu volba prezidenta. Kandidát byl pouze jeden – Tomáš Škurek, který byl po představení programu a zodpovězení dotazů zvolen všemi přítomnými a získal tak 100 % hlasů.

Následovalo vyhlášení nejlepšího střelce, kterým se stal Mrazík se dvěma góly. I když si 2 góly připsalo více hráčů, vyhrát může jen jeden a Mrazík měl k dobru i asistenci. Nejlepším hráčem byl pak vyhlášen tahoun domácího družstva a autor nejkrásnějšího gólu, Gianni.

Tímto byly veškeré oficiality ukončeny a na řadu tak přišla volná zábava, která obnášela tradiční Bolatickou losovačku, grilování, fotbálek na umělé trávě a samozřejmě nějaké to pivečko a šťopičku.

S přibývajícím časem (a hladinou alkoholu v krvi) se začaly Bolaticemi linout také Barcelonské chorály. Někteří si ve večerních hodinách ještě udělali výlet na kebab a jiní dokonce i na nedalekou diskotéku.

Řada členů také sledovala noční zápas s Juventusem, ve kterém Barça vyhrála 2:1.

Ráno už bylo klidnější, i když menší rozruch dělal Fousek, který všude možně hledal klíče, které ovšem večer dal do úschovny Conellymu, aby je neztratil.

Po vydatné snídani jsme se postupně rozjížděli do svých domovů.

Další akcí fanklubu bude Turnaj fanklubů na Slovensku – detailní info k tomuto turnaji bude vydáno během několika dní v samostatném článku. Následovat bude výjezd na listopadový zápas se Sevillou - i k této akci vyjde samostatný článek.

Závěrem bych chtěl poděkovat pořadatelům z Bolatic Renému a Tomášovi za skvělou organizaci a pohostinnost, Krisovi za fotky, všem fanouškům za účast a speciálně pak Valdovi za dlouhé roky prezidentování a vše, co pro náš fanklub udělal.

Fotky ke stažení ZDE

Heslo: bolatice

 

Visca el Barça i Visca la Nostra Penya.

 

Tomáš “Migueli“ Škurek

Prezident

Penya Barcelonista Lleó de Dues Cues




Diskuze

Ta druhá půlka to byl zlý sen😂😂😂😂😂😂

24.07.2017, 12:52
Migueli milch
Systémový administrátor

Domácí mají asi lepší kondici a nerozhodilo je extrémní počasí smiley

24.07.2017, 12:54
lukedragon Migueli

Zapoměl si, že domácí mají hlavně dobrého brankářesmiley

24.07.2017, 14:26
Migueli lukedragon
Systémový administrátor

To je samozřejmost smiley

24.07.2017, 14:34
podkosovej lukedragon

S kouzelnýma rukavicema!!! Abych ti je vzal i příště :P

25.07.2017, 09:23
Akrett lukedragon

Magic !

25.07.2017, 18:23

Až dnes mě přestalo všechno bolet ! Až příště budu mít zas ten blbý nápad jít do Kravína, tak mi to rozmluvte.... smiley

25.07.2017, 18:27
René Akrett

Kravín je maturita z chlastu.smiley

25.07.2017, 22:14
Migueli René
Systémový administrátor

To i srazy smiley pro některé...

25.07.2017, 22:24
Akrett René

smiley žízeň byla furt veliká + holky hezký, tak to tam bylo náročný smiley ale zas tak špatný nápad to Filip M. nakonec neměl :) i když jsem chtěl vidět kus toho přáteláku smiley

26.07.2017, 23:50

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Penya novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat