Xavi: ,,Nic není hotovo."

Xavi: ,,Nic není hotovo." Foto: X @FCBarcelona

Trenér Blaugranas vyjádřil hrdost nad vítězstvím v Paříži, ale připomíná, že k postupu je tým stále pouze v polovině odvedené práce. 

Xavi Hernández v tiskovém středisku Park princů vyjádřil hrdost nad svým týmem. ,,Tým odehrál skvělý zápas, a je důležité, abychom to patřičně ocenili. Ukázali jsme, že jsme mezi favority na vítězství v Champions League." vysvětlil trenér Katalánců, který také vyzdvihnul vůdcovství, talent, a týmovou práci ve včerejším utkání. 

V každém případě díky vítězství 2:3 v prvním zápase čtvrtfinále Xavi nejednou připomněl, že postup není zdaleka jistou záležitostí. Ve skutečnosti ujistil o tom, že PSG je i nadále favoritem dvojzápasu zatímco opět mluvil o faktu, že to v Barceloně bude ještě těžká šichta. ,,Jsme v půli cesty, a nic není hotovo." dodal trenér. 

Rovněž ve velmi dobrém světle vyzdvihnul schopnost minimalizovat nejen útočné síly soupeře. ,,Přiblížili jsme řady, čímž jsme eliminovali možnosti přihrávek, a velmi dobře jsme presovali, začínaje Lewandowským a Gündoğanem. Pro klub a náš styl hry je to opravdu velké vítězství."

,,Očekávám skvělou atmosféru."

Ohledně odvety Xavi uvedl, že čeká atmosféru jako při velkých evropských zápasech. ,,Očekávám autentický kotel." vědom si faktu, že podpora fanoušků může být klíčová pro stvrzení postupu do semifinále. Je zapotřebí vytěžit z gólového náskoku získaného tuto středu v Paříži maximum. 


Zdroje: fcbarcelona.es



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 84
2. Girona FC 71
3. FC Barcelona 70
4. Club Atlético de Madrid 64
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 19
2. Jude Bellingham 17
3. Alexander Sørloth 17
4. Ante Budimir 16
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
27. Ferrán Torres 7
29. João Félix 7
48. Raphinha 5
53. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat