Xavi: Žádám fanoušky, aby přestali pískat na Dembélého

Xavi: Žádám fanoušky, aby přestali pískat na Dembélého

Xavi v rozhovoru po včerejším utkání požádal fanoušky, aby na Dembélého přestali pískat, k čemuž došlo, když se předčítala jména náhradníků. 

"Fanouškům bych dal 10 bodů z 10, jejich podpora byla neuvěřitelná. Chtěl bych ale, aby také podporovali Dembélého. Rád bych je požádal, aby na něj přestali pískat. Rozhodnutí o tom, že si nezahraje, bylo čistě technické. Původně hrát měl, ale kvůli červené kartě a průběhu zápasu jsem se nakonec rozhodl, že ho nepostavím. Ty okolnosti mě přinutily zvolit jinou taktiku."

Svým výkonem Traoré na Xaviho opravdu zapůsobil.

"Je to opravdu vyzrálý hráč. V driblinku je skvělý, ví, kdy je lepší počkat. Dokáže se rozhodnout ve správný moment. Je to mašina. Křídelník, který nám pomůže. Je to skvělá posila a ten debut se mu opravdu vydařil. Je to rozdílový hráč. Je silný, skvělý v driblinku a také nám může pomoct v obraně."

Simeone odmítl připustit, že v některých momentech utkání byla Barcelona lepším týmem. I k tomu se Xavi vyjádřil.

"On hledá něco jiného, je to protiklad toho, co náš tým chce. Fotbalu rozumí trochu jiným způsobem. Není to nějaký spor nebo souboj mezi námi dvěma. Prostě to jenom vnímá jinak. On je šťastný, když jeho tým nemá míč, já jsem z toho naopak nervózní. Atlético je skvělý soupeř, jsou to úřadující mistři. Je to skvělý trenér a já ho velmi respektuji. Ale každý chceme na hřišti vidět něco jiného, na tom se prostě neshodneme. To jsme mohli vidět v prvním poločase."


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Hovno!Jen tak dal!

07.02.2022, 14:06

Nebýt Umtitiho snížení platu, Auba a Traore by byli pořád v Anglii. Absolutně se tedy nedivím, že Dembeleho vždy vypískají. Jen ale ať si nemyslí, že s takovýmto egem mu to někde jinde jako projde. V Anglii dokazali vypískat i Ronalda už....

07.02.2022, 14:37

Xavi je mekkej. Dembele si zadnej respekt nezaslouží, moh prodloužit, moh odejít..zustal jen z vypočítavosti s vidinou budoucí tucny premie za přestup zdarma smiley

07.02.2022, 16:24
Michal Pe antimadrista

Xavi to nerobi pre seba alebo pre Dembeleho, ale pre klub. Vsetci by boli radsej, keby v zimnom prestupovom obdobi odisiel. Je to ukazkovy priklad, kedy to vyzera, ze si hrac za pol roka dosral karieru a reputaciu. Moze si za to sam? Ano. Piskaju nanho fans opravnene? Ano. Pomaha to timu a klubu? Nie. Z kratkodobeho ani dlhodobeho hladiska. Keby sa nad to vacsina povzniesla, tim by citil viac podpory. Dembele uz neni podstatny..

07.02.2022, 19:34
antimadrista Michal Pe

když bude nastupovat, vyhrál na celý čáře a je to precedens do budoucna i pro ostatní hráče jak si z klubu udělat dobrý den a že jim to projde, měl by se dát na tribunu at přijde o zápasový rytmus a když karma dá, tak se nedostane na MS

07.02.2022, 20:18
Michal Pe antimadrista

Ak tvrdis, ze tym vznikne precedens...ktory hrac by sa chcel dostat dobrovolne do pozicie, v akej je teraz Dembele? Myslim, ze ani samotny Dembele nechce byt v tejto pozicii. Dosral si reputaciu a mozno aj karieru. Barca neni o Dembelem, ale o time. A Dembele je sucastou timu, su to spojene nadoby a ked sa piska na hraca, ovplyvnuje to nepriaznivo aj situaciu v time a klube.

07.02.2022, 22:59
antimadrista Michal Pe

vždyť dembelemu je to jedno, že bude sedět, jinak by prodloužil nebo odešel už teď v zimě, uz je stejně domluvenej jinde

08.02.2022, 10:35
Michal Pe antimadrista

Ocividne zvolili Dembele a jeho agent najhorsiu vyjednavaciu strategiu, aku mohli. Neviem, ktory hrac by bol spokojny so situaciou, v ktorej je teraz Dembele - nehra, poskodil si reputaciu a ak na konci roku nepredlzi kontrakt je plynule na odchode do mensieho klubu. A mozeme hodnotit, aky je podla nas Dembele clovek, ci si to zasluzil a ako mu to oplatit, ale je to zbytocne. Piskanim na hraca sa vyhadzuje z rovnovahy nielen samotny hrac, ale aj cely tim, nemozno to vnimat oddelene. A Xavi premysla ako timu pomoct. Nerobi to pre Dembeleho, ale pre tim. Fans, ktori (opravnene) bucia na Dembeleho si vsak neuvedomuju, ze to ma na tim neblahe dosledky, preto by sa nad to mohli a mali povzniest.

08.02.2022, 13:26

V tomto so Xavim nesúhlasím, Dembele iba dostáva, čo si zaslúži. Už dávno tu nemal čo robiť. Neviem sa dočkať momentu kedy odíde. Nulový prínos a taktiež nulový prístup z jeho strany. Takíto hráči tu nemajú čo hľadať, ide im iba o peniaze.

07.02.2022, 17:01

Když bude Dembele sedět, klub na tom nic nevydělá. Naopak. Pokud nastoupí a něco bude předvádět, nevidím důvod ho tam třeba jako střídajícího hráče posílat. Samozřejmě pokud na to bude kašlat a bude to k ničemu, tak ať tam raději chodí Abde na zkušenou.

Když Dembele chce, je to rozdílový hráč. Bohužel je problém v hlavě. Ale to není první ani poslední hráč. Vezměte si Balotelli. Ten když chtěl, tak lepšího útpčníka nebylo. Ale on moc nechtěl no.

07.02.2022, 19:47
Puyol cechoma

Jenže on už dlouho nechce!smiley

08.02.2022, 05:38
Tarja Puyol

A chtel vlastne vubec nekdy? 🤣

08.02.2022, 12:56

Chapu ho, chce ho vyuzit, kdyz uz ho budeme platit, ale nemuze se divit. Dembele si za to muze sam, podpory mel dost.
Kazdopadne ta reakce na Simeoneho smiley Nepotrebuje do nikoho strilet, proste si jede svoje a to se mi libi. Zbytek se ukaze na hristi. smiley

07.02.2022, 21:20

Chlapi a kedy bol Dembele rozdielovy hrac?? Je to len rozdielovy srač,nic viac. Zivotosprava hodna dorastenca v Hornej Dolnej. Pristup k trenigom a ku partii na bode nula. A co predviedol v zapasoch?
Nabeire rychlost a potom bud zasekavacka,alebo len rovno do supera a odovzda loptu. Bol medzi jednookymi kralom. Teraz uz nema sancu na Barcu. Nech ide kam chce a aj zadarmo,hlavne sa ho zbavme.
Cudujem sa,ze na takychto nemame nejaku partiu,co by ho drzala z mosta s betonovymi papucami nad riekou a na druhy den by "dobrovolne" odisiel.

07.02.2022, 22:11
absint kladivo55

Dávám tomu tak rok v PSG, než si i ten zbytek uvědomí, že je to naprosto tuctový hráč, který má tak možná na Lyon. Všechny predikce kolem něj mi zatím vycházely.

08.02.2022, 02:24

Zdroj: sport.es

Laporta: Barça bude stavět Dembelého, když už ho bude muset do června platit

Prezident Barcelony Joan Laporta podpořil rozhodnutí trenéra Xaviho Hernandeze vrátit do sestavy Ousmana Dembelého.

Dembele byl vyřazen na poslední dva zápasy Barçy poté, co se nedokázal dohodnout s klubem na nové smlouvě. Po uzavření přestupového okna však vrátil na lavičku.

"Pokud budeme muset platit Dembelého do 30. června, je logické, že ho Xavi chce využít," řekl Laporta Movistar+.

Laporta dodal: "Doufáme, že se Ousmane bude chovat profesionálně a na konci sezóny bude moct říct, že setrvání v klubu bylo dobré rozhodnutí."

08.02.2022, 00:10
MilanBalage MilanBalage

Že ho budeme muset do 30.6. platit, je jisté. Přijde mi teda taky celkem logické, že ho Xavi hodlá stavět.

A to bučení a vypískávání Dembelého přejde. Teď je to dění kolem něj čerstvé, ale časem přebolí. Navíc pokud bude na hřišti a bude se na něj bučet, může to negativně ovlivnit jeho výkony i výkony týmu. To by pro klub nebylo dobré.
Ať je jaký je, pro klid kolektivu doufám, že bučení přestane.

08.02.2022, 00:25

Tak první budeme dělat ramena, jak už si u nás nezahraje, a vzápětí se staženým ocasem začneme blekotat něco o tom, že jsme to tak přece nemysleli a fanoušci ať jsou na něj hodní smileyJako myslete si o něm, co kdo chcete, ale klub, který si nedokáže stát za svým ani dva dny, je po právu všem pro smích. Až se bude vybírat maskot, navrhuju klauna, ten k nám sedí.

08.02.2022, 02:32
raval69 absint

Pochopte už konečně, že to dělání ramen bylo především proto, aby Dembeleho mohli vypudit a tím pádem ještě zkapitalizovat a neplatit už nic z jeho platu. Bylo to harašení zbraněma, jaké je časté třeba v politice. Nezabralo to ale. A on si prostě trval na svém. To je, čím se provinil. Jsem pro, aby za Barcu nastupovali ti nejlepší, kteří jsou v dané chvíli k dispozici. My nejsme v pozici, že bychom si mohli dovolit velká gesta teď.

08.02.2022, 12:45
absint raval69

Ano, nezabralo to. A teď už to nikdy na nikoho nezabere, protože už všichni ví, že na něco takového nemáme koule a naše velkohubá prohlášení není třeba brát vážně.

08.02.2022, 15:21

nejlepší jak tady teď všichni jedou hejty do Dembélého a když jsem v době jeho přestupu říkal, že to je přeplacená rychlokvaška, tak jsem dostával sodu jak Čtvrtníček a Vávra smileysmiley

na jednu stranu jsem rád, že mi vyšel odhad - prodělali jsme na něm, ale už ať je ten příživník pryč ... fanouškům se vůbec nedivím a naopak bych přitvrdil i třeba být jeho spoluhráčem

08.02.2022, 08:14
karlos Pajinos

Tak tenkrát měl lepší staty jak Mbappe (ve stejném věku). Ta částka byla ale přepal, to jo. To jak se to pak vyvinulo, je věc druhá.

08.02.2022, 14:01
antimadrista Pajinos

velký antimadrista odsuzoval všechny Bartoš přestupy smiley

08.02.2022, 20:14

Ten hráč by si už na sebe neměl nikdy dres Barcelony oblíct, když si s nim vytírá zadek.
1. Děláme ze sebe šašky, když vyhrožujem a pak couvnem.
2. Máme teď v útoku dost hráčů, který by měli dostávat přednost
3. Ten hráč vědomě poškodil klub. To neni, že mu končí smlouva a svobodně se rozhodl jít za štěstím. To je 120 mega + plat za 5 dobrejch zápasů. Proč se máme tvářit, že to nevadí. Jen ať je potrestanej.

08.02.2022, 19:12

Dembele je kurvicka

08.02.2022, 20:12

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat