FUTSAL CUP S ÚČASTÍ FANKLUBU

FUTSAL CUP S ÚČASTÍ FANKLUBU

Do Pardubic zavítal futsalový tým FC Barcelony, aby zde odehrál UEFA Futsal Cup, tuto vzácnou příležitost si nemohl nechat ujít náš fanklub Penya Barcelonista Lleó de Dues Cues.

Již v pondělí 18. listopadu proběhlo přivítání hráčů v České republice naším fanklubem. Na tomto setkání s hráči se prezident a viceprezident fanklubu také setkali s členy vedení klubu a trenérem Marcem Carmonou.

Po této ojedinělé příležitosti přišel na řadu samotný turnaj. Někteří členové našeho fanklubu se zúčastnili již prvních zápasů ve středu a ve čtvrtek, nejvíce členů však dorazilo na poslední hrací den turnaje, kdy se Barça utkala s Era-packem Chrudim.

Na tento zápas dorazilo kolem 25 členů naší Penyi, kteří si sesedli v sektoru hned u hrací plochy za střídačkami hráčů. Dresy, šály, vlajky – to vše patřilo k povinné výbavě. Kromě toho také dovezl Gianni buben a tak o bouřlivou atmosféru nebyla nouze.

Ještě před začátkem zápasu jsme se opět pozdravili s členy vedení klubu a mohlo se začít fandit. Zápas se vyvíjel od začátku ve prospěch Barçy, která nakonec zvítězila 4:1 a zajistila si tak účast ve Final Four.

Málokdo čekal, že bude mít FC Barcelona v České republice takovou podporu a tak náš fanklub byl často vybírán do záběrů České televize a focen místními fotografy. 

Po závěrečném hvizdu za zpívání klubové hymny jsme se rychle pozdravili s hráči a vychutnávali si úžasnou atmosféru v našem barcelonském kotli.

Po zápase čekalo členy fanklubu velké překvapení – domluvené setkání s hráči. A tak měli naši členové příležitost získat podpisy od největších hvězd futsalového týmu či si s nimi pořídit fotku. 

Jménem našeho fanklubu děkuji všem zúčastněným za úžasnou atmosféru, kterou v ČEZ Aréně vytvořili. Věřím, že futsalový tým FC Barcelony bude vzpomínat na Českou republiku a náš fanklub velice dobře.

 

Další informace o našem fanklubu naleznete na stránkách Penyi nebo na Facebookovém profilu

 

Tomáš “Migueli“ Škurek

1.viceprezident

Penya Barcelonista Lleó de Dues Cues




Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Penya novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat