Arthur už za Barcelonu nechce nastoupit

Arthur už za Barcelonu nechce nastoupit

Podle deníku Diario Sport Arthur odmítá nastoupit v následujícím zápase Ligy mistrů s Neapolí, který se na Camp Nou odehraje 8. srpna. Vedení měl po skončení sezony LaLigy oznámit, že už dres Barcelony neoblékne. 

Po skončení ligy Arthur v rámci týdenního volna, které hráči měli odcestoval stejně jako mnoho ostatních hráčů na Ibizu. Odtud i přes zákaz klubu odletěl do Brazílie a odmítá se vrátit zpět, a to i přes výhrůžky klubu, že jeho chování bude mít špatné následky. Dnes se měli hráči opět sejít a všichni absolvovali test na koronavirus, Arthur však nedorazil. 

Kouče Juventusu se v rozhovoru ptali na Pjaniče, který do Barcelony přijde výměnou na Arthura. Pjanič se oproti Arthurovi dle trenéra Sarriho stále chová exemplárně a týmu zůstává oddaný. 

"Nevím, jak je to s Arthurem, ale to není moje starost. Pjanič se stále do týmu hodně zapojuje. O jeho morálce a profesionalitě nepochybuji."


Zdroje: www.football-espana.net



Diskuze

Se mu moc nedivím

27.07.2020, 22:12

Dufam ze ani neberie plat ked sa panko urazil a trucuje v brazilii

27.07.2020, 23:36
Pajamen stockey

Zase je potřeba na to koukat i trochu z lidské perspektivy, a ne pouze té sportovní...

- Mladej kluk, kterej doma v Brazílii všechno opustil, aby se vrhl na "neznámou" evropskou štaci
- Barcelona mu slíbí, že s ním dlouhodobě počítá, a že dalších 5 let nebude muset nic řešit...
- Začne si zvykat na novou řeč, nové prostředí / bydlení, nové kamarády, čas bez rodiny, apod...

- A ejhle, my vlastně s tebou zase tolik nepočítáme, co kdyby ses stal součástí naší finanční machinace
-> Kluk má rozhozený hračky a kolotoč velkých změn se rozjíždí zase od začátku...

To je jako kdybychom podepsali nájemní smlouvu na 5 let dopředu, kompletně si vybavili byt, a věděli že další stěhování nemusíme nějakou dobu řešit...
A v druhém roce vás (oproti dřívějšímu příslibu) majitel bytu vykopne z ničeho nic, jen aby si do inkriminovaného bytu naháčkoval sociálně slabšího jedince, za kterého dostane od státu víc peněz...

28.07.2020, 08:25
stockey Pajamen

Sorry toto je slaby argument, sam som sa ako mlady chlapec prestahoval za skolou a to som nemal ziadnu milionovu zmluvu a netahal som kamaratov so sebou. Odvtedy som sa stahoval este dvakrat v ramci roznych krajin, naposledy pred rokom a viem ze zmluva ktoru mam je na urcity cas a ak chcem pokracovat musim makat. A to presne Arthur nerobil. On nedodrziaval zivotospravu, porusil zakaz a odletel na oslavu a vratil sa zraneny, nedrzal si kondiciu, klub mu dokonca platil osobneho kuchara smiley Pricom ziadne napredovanie nenastalo, tocenie na mieste fakt nepostacuje na barcelonu. Valverde ho tlacil viac do utoku, Setien tiez a nic, on sa stale iba tocil a nahraval spat. V Barcelone si velmi dobre spocitali ze viac z neho uz nedostanu, proste typicky brazilcan. Okrem toho ma stale zmluvu a je povinny ju dodrziavat. Ako by sa k tebe postavil sef ak by si neprisiel do prace a povedal ze uz ani neprides. Okamzite by si dostal padaka. Je to tazky neprofesionalizmus. Zober si ako sa sprava Pjanic, je oporou timu. Ja sa na tu vymenu po tom trucovani asi zacinam aj tesit

28.07.2020, 08:44
Andreas stockey

Naprostý súhlas . Robí sa z toho chlapca chudatko , ale v podstate si za všetko môže úplne sám. Všetko sa dá zmeniť k lepšiemu a kľudne tu ostať mohol. Aj Iniesta s Xavim boli na odpis, ale začali makať postupne sa presadili a nakoniec sú z nich legendy. Ale ani jeden si nedovolil vykuchat sa na klub.

28.07.2020, 09:52

Real má Baleho, my máme Arthura... smileysmiley

28.07.2020, 08:02

Novináři nemaji o cem psát tak dělají senzaci z ničeho nechce ať nehraje nedat plat a je to

28.07.2020, 17:33

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat