COUTINHO POŽÁDAL O PŘESTUP, DEMBÉLÉ TÉMĚŘ DOŘEŠEN

COUTINHO POŽÁDAL O PŘESTUP, DEMBÉLÉ TÉMĚŘ DOŘEŠEN

Philippe Coutinho chce opustit Liverpool a zahrát si na Camp Nou, dle zdrojů ani patřičně netrénuje, čímž se pokouší si přestup vynutit. V případě Dembélého jsou prý barcelonští zástupci v Německu, aby jeho přestup do Barcelony dotáhli do konce.

Coutinho

Philippe Coutinho se snaží opustit Liverpool, aby mohl podepsat s Barcelonou. Brazilský reprezentant údajně oznámil Kloppovi, že chce z Anfieldu odejít na Camp Nou a projevil nespokojenost s tím, jak se německý trenér k přestupu staví.

Dle Yahoo Sport žádal Coutinho Kloppa o přestup už dvakrát a na začátek sezóny se prý nepřipravuje nejlépe.

"Coutinho toho dělá na tréninku málo," uvádí zdroj. Na poslední přátelské utkání proti Bilbau ani nebyl nominován, jako oficiální důvod byla uvedena bolest zad.

Liverpool prý odmítl nabídku ve výši 80 milionů eur, Barcelona se však po prodeji Neymara nevzdává.

Dembélé

Ve snaze najít rychle náhradu za Neymara by prý Barcelona mohla brzy dosáhnout dohody s Borussií Dortmund. Dle respektovaného katalánského novináře Gerarda Romera jsou barcelonští zástupci v Německu, aby zde přestup Ousmane Dembélého dořešili. Dortmund stanovil cenu na 100 milionů eur a Barcelona prostředky na uskutečnění tohoto přestupu má.

Zástupci Dortmundu o víkendu prohlásili, že Dembélé není na prodej. Pokud by však Barcelona nabídla částku, kterou požadují, a sám hráč by se přestupu nebránil, nic by nejspíš nezabránilo tomu, aby se tento přestup uskutečnil. Příchod Dembélého je prý dokonce pravděpodobnější než přestup Coutinha.


Zdroje: sport-english.com, barcablaugranes.com



Diskuze

Díky Tarjo za článek smileysmileysmiley bylo to potřeba, už se o tomto tématu na chatu mluví několik dní a tady se dá diskutovat v přehledné diskuzi.

Pokud vyjde Coutinho, bude to super. U Ousemana Dembélého to bude také fajn, ale ten hoch není ostřílený, takže má reálnou cenu tak 50M!!!!!, zbytek jsou spekulace a nadsázka, neodpovídající prozatimní realitě ani tomu, co dokázal. Je to mladý hráč, který měl jednu dobrou sezónu, ale vůbec to nemusí potvrdit - není možné za něj lehkovážně vyhodit 100M. To jsou částky za provotřdní hvězdy typu Dybala / Hazard / Coutinho.

Pořád věřím ve střízlivý rozum zástupců FCB.

09.08.2017, 07:17
Tarja Trismegistos

Rádo se stalo. smiley Pokud by přišli oba, vedení by nám vytřelo zrak. smiley Přijde mi to ale až moc růžové.
No a ty ceny, s tím asi moc nenaděláme. Jakmile má někdo nálepku talent + Dortmund ví, že nutně chceme zalepit díru po Neymarovi a máme prachy, k tomu přidáme dnešní ceny a hned je to napálené... Pokud bychom se dostali pod 100, považovala bych to za parádní obchod. smiley

09.08.2017, 07:37
RafteR Tarja

Za Dembeleho je Dortmund vraj ochotny pocuvat pri 120mega, tak sa Barca snazi spravit z toho 90+30bonusy. Hrac si uz vymazal Dortmund z Instaca a Twiteru smiley
A na doplnenie Sport uvadza, ze mame zaujem o Soriana a uz s Villarrealom ohladom prestupu jedname.
No a u Iniga sa snazime vraj rozdelit sumu na niekolko povinnych splatok (ako ked predavali Griezmanna), aby sa nemusela platit vykupka.
Aby sme este nenakupovali vo velkom na deadline vo Wenger style smiley

09.08.2017, 08:42
Tarja RafteR

No tak to nazdar bazar, to nás podojí. smiley Taky jsem koukala, bylo by pak dost zajímavé, kdo teda nakonec odejde. Toho Soriana máš nějak nasledovaného? Já právě vůbec :D A u Iniga jsem se divila, proč jsme ho nezkoušeli už dříve, myslím, že ten by byl dobrou posilou.

09.08.2017, 09:06
Luis Trismegistos

Bohužel, máš sice pravdu, co se týče cen, ale ty částky neodpovídaj současnýmu dění na trhu. Ke každý tržní ceně přihoď 50. Dembe má prostře hodnotu pro prodej 100, ikdyž je jeho hodnota cca 50. Ale Hazard by určině neby k mání za 100, to ani náhodou. Počítej tak 180-200. Coutihno a Dybala 120-150. Takže ke všem je vysokohorská přirážky i k těm top hráčům. Bohužel pro nás všichni ty "blbci" prodloužili smlouvu! Jinak by ty ceny byly taky jinde!

09.08.2017, 10:23
gumy_99 Luis

je jasné že podpíšu predĺženie zmluvy, keď im vylepšia plat...po druhé, aj ty chceš mať istotu zamestnania, nikdy nevieš čo sa stane atď...a majitelia zase vedia, že im stačí trošku zdvihnúť plat, ako odmenu im zvýšia výkupku (ak je daná) a keď nie vedia, že ho drahšie predajú...

09.08.2017, 13:21

Díky za článek smiley tak snad už to klapne. Začínám z toho mít i sny, jak na to pořád myslím a všude to vidím. Měla jsem dokonce i o Neymarovi, zdálo se mi, že opravdu odešel :D

09.08.2017, 09:27

Za mna kupit : Dembele,Coutinho,Verati +
Stoper cca 350 mega
predat: turan , Gomeza ,Rafinha cca 70 mega + 220 za Ney + zvysok z balika na toto prestupove obdobie! Popripade predat alebo vymenit aj Ivana.

09.08.2017, 09:34
gumy_99 Shido

toto nie je fifa

09.08.2017, 13:22
Trismegistos gumy_99

:D exactly '

09.08.2017, 20:32

Jako 100 za Dembeleho je fakt úlet i když je to jeden z hráčů, kterej je stylu Neymara hodně Podobnej. Ale 100 má v Dortmundu hodnotu tak možná Aubameyang...

09.08.2017, 10:03
Luis The_DoctoR

souhlas, ale taková je doba! Za každýho, kdo by k nám přišel dáme víc, než stojí a to o dost!

09.08.2017, 10:24
Shido Luis

To je pravda ale potrebujeme byt konkurencie schopny a stym co mame tak celu sezonu na vsetkych frontoch neukopeme!Su prostriedky tak by bola blbost ich nevyuzit

09.08.2017, 10:31

Nevím, nevím...Mám pocit, že nepřijde ani jeden. Našemu vedení vůbec nevěřím...ovšem pořád doufám, že se mýlím

09.08.2017, 10:45

Každopádně dobrej článek, tohle tu chybělo smiley smiley

09.08.2017, 10:46

Já bych k tomu dodal jen jednu věc, Dembele je sice šíleně přeceněnej, ale míň už stát nikdy nebude. Jestli ho vedení nekoupí letos, tak nikd, a nebo mnohem dráž.
Už to tak prostě je, buď budeme nakupovat za tyhle částky, nebo koukat na Real, jak zvedá trofeje. Na výběr má ale bohužel jen naše vedení.

09.08.2017, 10:52

Jak tady ctu ty komentare a vidim tam, jak by vsichni nakpovali jak diví, tak si rikam jestli jsem na na foru barcelony nebo realu... Rad bych zopakoval ze uz prisel Semedo a vratil se Deulofeu podle clanku prijde asi minimalne jeden z te diskutovane dvojice (nebo inigo)... Podle me tri prestupy za prestupove obdobi v tymu, ktery chce mit kostru tymu postavenou na odchovancich je az az. To ze mame finance na to privest polovinu sveta neznamena ze to musime delat... Ja bych maximalne pracoval na navratu odchovancu jako je treba Thiago... Ale to neni asi aktualni. Popravde za ty penize nechci ani jednoho hrace ze clanku.. Podle me hraci nejsou to co Barcelone chybi spis naopak kadr je dost siroky a hraci jsou na vysoke technicke urovni, radeji bych od nasich hracu videl vetsi pohyb a bojovnost off the ball nez dalsi jmeno na soupisce , ktere bude stat ranec, citit se jako hvezda a pak nebude makat... muj nazor

09.08.2017, 11:19
stulda kony

Tak zase treba Coutinho tu hodnotu (100) ma, zvlast kdyz dobri hraci prestupuji za takovy palky. Dokazuje to jiz nekolik let a k nam by se hodil jako nikdo, diky jeho stylu.
Nejlip by hral asi v zaloze. Vim jak to myslis a trosku s tebou i souhlasim, ale podle me dalsi hrac (na misto Neymara) prijit musi. Je to jednoduchy, hrace, ktery na tu pozici mame nedosahuji ani zdaleka kvality Neymara. Bohuzel.

Na druhou stranu tady mame famy o tom ze Dembele za 120, pak dokonce za 150. Cenu ma tak polovicni.
Jestli by nebylo nejlip zkusit 4-4-2 (nebo neco podobnyho) s tim ze bychom hrali se 4 ve stredu a vepredu Messi a Suarez. Zbylo by dost penez na dluhy a stadion :)

Kazdopadne at uz ho tu nekteri posilaji do pekla nebo ne, Neymaruv odchod je pro nas obrovska ztrata. A vzhledem k trhu i v hodne blbou chvili.

Ale sme Barca, prezili sme jiny, prezijem jeho a jdem dal. Nezbyva nez verit trenerovi a vedeni ze udelaji spravny rozhodnuti a budeme zase slapat a bavit se fotbalem.

09.08.2017, 12:31
kony stulda

Nevím jestli má hodnotu zrovna 100 ja bych za něj dal max 80... Myslím že přestupy bychom se měli učit třeba od Wengera ten, pokud ten hráč pro jeho tým nemá větší hodnotu než kolik platí, tak nekupuje raději nikoho... Je pravda, že kvuli tomu kupují vážně málo hráčů ale koukněte, jak přivedl za par drobných kdysi Cesca, Bellerina nebo Alexise - každý se mu vyplatil do poslední peny... My jsme uplně v jiné pozici - náš styl je daleko náročnější, takže hráči co jsou jinde hvězdy u nás často zapadnou v prachu a v tom mě to štve budeme platit částky kolem 100 milionu eur a přesto, že ti hráči vypadají slibně nemůžeme si být jistí, že v našem systému budou taky hrát tak dobře. Na konci minulé sezony si všichni stěžovali, jak málo se spoléháme na odchovance a kupujeme zbytečné gomese apod. Po odchodu Neye jste očividně všichni otočili o 180 stupňů. Pro mě jeho odchod jakkoli velký hrač to je, je konečně šance dát možnost našim odchovancům, ať ukážou, konečně co v nich je. Ať se tam točí Denis s Deulofeuem i to mi příjde lepší než se nechat zase oškubat.

09.08.2017, 12:59
Tarja kony

Já bych to brala taky, ale dle vyjádření Bartomeua vedení nic takového neplánuje... I když, marní jsou dost, tak třeba se jim žádný přestup nepodaří a nic jiného jim nezbyde. smiley

09.08.2017, 13:12
stulda kony

V podstate s tebou souhlasim, ale myslet si ze Denis nebo Deulofeu nahradi jednoho z nejlepsich hracu sveta je dost utopie.
Muzes rict o vsech hracich, ze neni jisty jestli u nas budou hrat stejne dobre, ne-li lip. Ale zrovna Coutinho je typ hrace kterej se k nam nesmirne hodi.
S Wengerem mas naprostou pravdu, ale podivej se kolik toho za posledni roky vyhrali.
Nemyslim ze Barcelona je tym jako takova prestupni stanice (treba jako Benfica)

09.08.2017, 13:13
kony stulda

Myslet si, že existuje na tomto světě hráč, který ho nahradí, je podle mě hloupost. Snažit se ho nahradit je podle mě stejná hloupost. On je jedinečný hráč technicky naprosto neskutečný.. Jediný mu podobný hráč je Hazard a ten není tak konstantní navíc podle mě důvod proč vypada, že si tak dobře rozumí s míčem je to že hraje PL a ta není tak technická podle mě jako naše liga... Celkově si nemyslím, že by se hráči měli nahrazovat... Podívejte na odchod xaviho, chtěli jsme ho nahradit Raketou a nepovedlo se, ale stala se jiná věc Ivan do týmu přinesl svůj přínos - minimálně v prvních sezonách běhal, bránil i útočil uměl vystřelit z dálky a byl velmi univerzální a přimotával se k důležitým golum, absolutně nenahradil to v čem byl Xavi nejlepší, ale přinesl do týmu jiné potřebné věci. A takhle to je u velkých hráčů vždycky, prostě je nenahradíš jsou až příliš unikátní.. Až odejde Iniesta bude to stejné prostě žádný druhý Iniesta nebude, ale možná příjde čas Sergiho Roberta, Rafinhy nebo Aleni, kteří do týmu přinesou uplně něco jiného.. Proto bych se nehonil za tím koupit dalšího ''brazilského technického kouzelníka'', za účelem Neye nahradit. Deulofeu může přinést rychlost do týmu přímočarost a roztažení hřiště do šířky, což může Messimu umožnit mít uprostřed a vpravo víc prostoru, navíc se naučil chodit i do koncovky v Miláně, což bylo podle mě to co mu malinko chybělo poslední roky. Denis by se na tom postu zase mohl zpátky stát tahovým hráčem jako ve Villarealu, takže já bych naše odchovance nezatracoval, pořád doufám, že jejich čas příjde. Neberte to tak, že nemám rád Couthina nebo , že ho nechci v týmu, ale pokud budeme kupovat hráče za takové peníze, prakticky tím akceptujeme situaci na trhu.. Já bych počkal až se to uklidní zkusil dát šanci našim mladým puškám a pokud se to nezmění nekupoval bych nic. Očekával bych, že tak bude reagovat většina rozumných týmů a tím pádem se moc kupovat nebude a pokud jde o odchovance pořád věřím, že máme nejlepší akademii na světě, takže se o budoucnost nebojím.

09.08.2017, 13:30
Tarja kony

Tleskám! smiley

09.08.2017, 13:56
Pajin kony

Pod tohle se podepisuju. Když jsme vyhráli treble poprvé s pepkem, ano, měli jsme Messiho, Andrese a Xaviho,ale zbytek týmu se dal lehce srovnat s ostatními týmy LM.

Nechápu, kde všichni přišli na to, že musíš mít každý post obsazený nejlepším hráčem světa, abys výhraval.

Stačí systém, myšlenka a vyladit to.

09.08.2017, 15:46
gumy_99 kony

ale my nemáme ciele ako Arsenal, že sa nedostane ani do LM...pokiaľ sa uspokojíme s polovičnými výsledkami, tak potom nemusíme priviesť nikoho, dajme šancu mladým atď, ale potom bude poloprázdny štadión, messiho a spol to takisto baviť nebude, si mysliš že Leo bude len tak behať po trávniku a končiť na 3-4 mieste v Lige, pohár 1/4 finále a LM max skupina? Leo sa zbalí a pojde tiež on potrebujete trofeje..to nie je len tak....

09.08.2017, 13:25
kony gumy_99

S tím absolutně nesouhlasím, náš tým je konkurenceschopný, jde pouze o nasazení našich hráčů - velká jména v kádru máme, ale minulou sezonu jsme viděli, že toto nestačí.. Je hezké mít na soupisce napsaná jména jako Busquets, Iniesta nebo Pique - jednoznačně patří papírově mezi nejlepší hráče na světe na svých pozicích, ale když se jim pak na hřišti nechce běhat, je to prostě k ničemu.(vzpomeňme na 0:4 s PSG) Tohle ja už prostě nechci chci tam raději frajera, který vypustí na tom hřišti duši, bude naprosto vyčerpany vystřidaný v 60 minutě než toto... Pokud naše hvězdy budou hrát pokaždé na 110% nebudeme mít problém i když se k nim přidá v základu jedno méně známé jméno - já tomuhle týmu věřím. Kdyby se za ty peníze co máme dalo koupit nasazení tak bych do toho klidně bez strachu zainvestoval celou částku za Neye a garantuju, že bychom měli letos minimálně 2 trofeje..

09.08.2017, 13:38
kony gumy_99

Jinak ja bych se od Arsenalu ispiroval jen tou přestupovou politikou(příjde mi lepší brát si od ostatních týmů to dobé ne to špatné) - ne jejich vysledky nebo herním stylem. Wenger má své mouchy většinou je jeho taktika neohebna a hraje celou sezonu to samé a když to nejde tak neví co s tím... Ale jeho konzervativní přístup k přestupům se mi líbí a nám by podle mě pomohl myslím si, že letos je prostě správný čas zapracovat dalšího hráče z akademie do základního A-týmu poslední roky to se to děje míň a míň a pokud by to tak šlo dál ztratíme svoji tvář úplně a v základu zůstane max 1-2 odchovanci a to já prostě nechci odchod velkých hráčů, at chceme nebo ne se pomalu blíži půjde Pique, Busquets, Messi, Iniesta a nakonce i Jordi.. a jediný odchovanec, který je zapracovaný do týmu je Sergi Roberto - mě to prostě příjde málo...

09.08.2017, 13:53
gumy_99 kony

ja nehovorím, že nemajú dostávaš šancu odchovanci, ale zase nie hromadne, že jednu sezónu hral iba Sergi, a teraz zapracujeme 5 odchovancov naraz, to nie je len tak...musia sa zapracovať postupne, žial vypadlo nám obdobie 3 -4 rokov, ako bol pri kormidle Tata, a LE...absolutne kašlali na odchovancov, všetko posielali na hosťovačky a trio MSN bolo nestriedateľné, a to ma sralo, pretože keď bol Neymar raz za mesiac striedany v 80tej minute, už bolo vidieť frustráciu, hnev atď, čo nevplívalo dobre na mužstvo...to som písal celý minulý rok, že sa mi to nepáči, čiže z tohto dôvodu jeho odchod kvitujem, žiadny hráč nie je nad trénera a nad mužstvo..Chápem že chcel hrať stále, ale proste musím rešpektovať trénera a nie hádzať ksichty kade tade že ma striedal...a týmto pádom, nedostal nikto šancu, Arda mal dobrý začiatok sezony, ale z tohto dôvodu upadol, lebo nemohol byť neymar striedany, Paco sa poriadne rok nedostal do zápasu, potom tu každý na neho pluje a zatracuje ho..a takto by som mohol pokračovať...ano Ney je nenahraditeľný, ale z hľadiska ludskosti a sebeckosti v týchto veciach je dobre že odisiel...a ešte k tomu že nenakupovať...proste niekoho potrebujeme predali sme Mega Top hráča, proste naši odchovanci to nezvládnu sami....a niečo investovať treba, keď sme predali takého hráča, proste je to biznis, nehovorím, že treba streliť 200 mega za countinha, ale 120 melonov je hodný, má iba 25 rokov a buducnosť pred sebou, a Countinho je dobrá voľba...plus nemá problem so striedanímsmiley))a zatial sa javil ako rozumný hráč, nie ako Ofuk...

09.08.2017, 14:13
kony gumy_99

Neymar odešel to je jedno místo v sestavě - kde by se dali točit dva odchovanci... Další je třeba si aby se točil s Andresem, ale tam se asi čeka, že bude zaskakovat i Gomes. 120 milionu za Coutinha je podle mě moc reálně bych na 80 nešel - to znamená 40 milionu do kanalu - takhle bych já prostě peníze netočil. Jasně přinese to i pozitivní věci, prodeje dresů s trochou štěstí k nám i zapadne, i když je to dycky loterie, když koupíš největší hvězdu nějakého týmu a čekáš, že zapadne do týmu, kde s ním bude běhat dalších 9 takových hvězd po hřišti. Navíc on ten rozdíl lig je taky velký v PL je prostě jiný fotbal a ta částka, když se bavíme o střídání bude klást tlak i na trenéra ... Když koupíte frajera za 120 (druhý nejdražší hráč na světě) čeká se že ho budete stavět, a když se mu nebude dařit, tak tu bude vlastně druhý Gomes, který se bude stavět at to nevypada, že jsme vyhodili peníze do koše... Z takového přestupu bych měl prostě strach. Doufám, že ho bud přivedou za rozumné peníze, anebo že když ho přivedou za takovou palku tak bude hrát jak Bůh.. Všechny ostatní scénáře jsou pro mne nepřijatalné.

09.08.2017, 14:39
Pajin kony

Ty mi mluvíš z duše. Co příspěvek, to tleskám. Můžeš psát častěji, mě už to vypisování se přestalo bavit 😂

09.08.2017, 15:50
Meshuggah82 gumy_99

A kolik by jsi chtěl zapracovat odchovanců. Ve finálové ale se tady řeší pozice Neye,kterou by třeba Deulofeu s Denisem mohli dát.
To že na krytí zad Busqetse nám stačí Sergi Roberto,nebo Samper a nepotřebujem žádného Gomese je prostě už loni ověřený fakt. Stejně tak Aleňa mi přijde jako náš nejlepší náhradník za Andrése. Žádný Arda,ani Rafinha nano zase Gomes... A tak bych mohl pokračovat. Takže ano, odchovanci nejsou těmi hvězdami,ale tu základní kostru týmu z nich klidně poskládáme...a pak můžeme doplnit ty hvezdy,jako nástavbu. A pak je tu ještě třetí část:Messi.

09.08.2017, 18:10
kony Meshuggah82

Hele zapracovat myslím aby byli schopni hrát pravidelně v základu alespoň těch 70 minut, takže něco takového jako třeba Sergi Roberto minulou sezonu. Byl bych rád kdyby se obsadila ta pozice Neye plus zaskok za Iniestu - To mi příjde jako rozumný požadevek na tuhle sezonu aniž by se ten tým moc naboural. Jinak pokud se máme bavit o kvalitě té lavičky, tak třeba pro mě je Rafinha hotový a docela kvalitní hráč, na kterém jde vidět Brazilská krev navíc je levonohý nemám s tím problém aby hrál základ. Třeba i v Paříži si pamatuju tenkrát když nastoupil z lavičky oživil hru a běhal a makal - takže jsem spokojený i s jeho přístupem. Samozřejmě problém jsou častá zranění. Denis Suarez třeba podle mě dostává na hřišti úkoly, které nesedí jeho hernímu stylu - šlo to vidět už ted posledně v přáteláku - on prostě není ten hráč co si bude se založníkama tukat a hledat pozici, je to tahovy hráč dejte mu balon nechte ho s ním běžet a on vám ho vrátí zpět o 20 metrů blíž k brance ,případně si umí seběhnout do koncovky- pokud by dostával tyhle pokyny, tak bude ve svém živlu. Aleňa a Samper jsou asi nejnověší mladá vlna ještě bych k nim asi doplnil Marlona, jde vidět že mají talent a chuť hrát, ale aby volili vždy správné řešení potřebují hrát a tím nemyslím posledních 15 minut ale aspon 10x 60 minut + za sezonu v prvním týmu jinak se na téhle úrovni nevyhrajou.

09.08.2017, 19:06

smileyTak po pochvale Tarji za zveřejnění článku je třeba ještě vzdát grácii tobě, Kony. Po přečtení všech tvých příspěvků (já vím mami, mohl jsem za tu dobu mít přečtenou půlku Vojny a Mít od Tolstoje...) se mi chce říct, že to, o čem mluvíš, také předvádíš na hřišti. Mluvíš o zápalu hráčů a sám jsi se nyní skoro strhal z kůže, abys nám tu vysvětlil a osvětlil, jak se jako skutečný fanoušek FCB k celé věci přestupů stavět. Zkrátka: fakt sis to podal !!!! smiley

Jinak s hodně věcmi souhlasím. Wengerův stoický přístup je prostě rozumný, a hlavně udržitelný. Tohle házení miliardami je naprosto mimo realitu světa. Vlastně úplně znehodnocuje peníze jako také, jako prostředek výměny, který má nějakou hodnotu ve založenou v reálném světě.

Na druhou stranu, pominu-li tyto skvělé postřehy, v něčem uvnitř sebe cítím, že si vlastně sám přeji, aby nějaká super-hvězda přišla. Aby tu byl další míčový kouzelník, který Barcelonu vyšperkuje. I tak se dá chápat motto: Víc než jen klub. Prostě vždycky je tam něco navrch. Není to z mé strany neúcta k našim stávajícím hráčům. Jsou výborní. Mnohem víc je to touha po drahém a vzácném orientálním koření, jehož vůni tak miluji. Proto nekoukám na Spartu, i když ji z Čech mám nejraději, protože ten fotbal je prostě děsně nudný a bez nápadů. A já od fotbalu, pokud mu mám věnovat svůj životní čas a volno, očekávám nadstavbu. Něco navíc. Hazarda v Barceloně / Coutinha. Verattiho v záloze, apod. Těšim se na to, že se kluci ukážou. Těším se na tu novou chemii a nové myšlenky, které do našeho fotbalu, který jinak příliš často tíhne k tikki takka, přinesou. Je to nadlehčení, provětrání a osvěžení.

Toť můj osobní náhled.

09.08.2017, 20:54
kony Trismegistos

Díky za pochvalu, já popravdě ještě než odešel Neymar chtěl napsat článek o tom, co si myslím, že našemu týmu chybí a hlavní myšlenkou mělo být to, že hráči to určitě nejsou. Ale nějak jsem se k tomu nakonec nedostal, tak jsem měl potřebu to ze sebe dostat aspoň takhle. Jinak mě by příchod kvalitního hráče taky nevadil, ale ať cena odpovídá tomu hráči platit 1,5x nebo 2x tolik než jaká je reálná hodnota samotného hráče prostě nepodporuji, a proto doufám a věřím, že toho onekýženého hrdinu najdeme třeba ve vlastních řadách variant je tam hned několik.

09.08.2017, 21:43

Jj, s tím rezonuji. Je fakt nesmyl poddávat se davové hysterii a začít najednou nesmyslně utrácet dvakrát víc, než co jsme kdy za hráče kvalit Suáreze platili... smiley Však ono se to zase uklidní a začne se normálně jako dřív. Paříž to teď trochu rozvířila.

09.08.2017, 21:54
Jhonys kony

Vážně si chceš brát za vzor Wengera? Opravdu?smiley pls, nikdy víc..

11.08.2017, 11:25

Coutinho musí prísť, potrebujeme nutne kreatívneho hráča do stredu poľa. Don Iniesta ak odohrá pol sezony budeme radi + vek. Samozrejme Coutinho moze alternovať aj na ľavom krídle. No k Dembelemu, ak za neho dáme 100-120mil tak to bude ukážka ako nas môžu všetci podojiť. Dembele nemá ani náhodou cenu 100mil + nie je to ľave krídlo, takisto ako Deulofeu. Ak chceme ľave krídlo tak jedine Hazard, Reus. Treba si uvedomiť že Dybala,Dembele,Deulofeu,Den. Suarez a ani Coutinho nie sú rodené alebo ak chcete prirodzené ľavé krídla

09.08.2017, 12:27
CulesWarkin Marcel

No tak Deulofeu aj Dembele by si na levé křidlo měli v pohodě zvyknout. Coutinho souhlas je hráč do středu zálohy. Hazarda nám Chelses nepustí ani za 150 mega. Reus je pořad zraněný to ani nahodou. Denis podle mě nemá na to hrát křidlo v Barce. Dybala kdyby přišel tak bych ho dal na hrot s Luisem a Messi podhrot, kde v podstate hraje.
Takže "nahrada" za Neye za mě buď Dembele nebo Dybala.

09.08.2017, 12:33

Až na to že system 4_3_3 sa nemenil už 10-15 rokov takže to naše ja by som to dal tak či onak je bezpredmetne. Ja by som na Fm 2017 tiež vedel poskladať zostavu aj s Dybalom no realita je taká že ho nemame kam dať, je to hrot abo podhrot. V barca podhrot neexistuje

09.08.2017, 13:27
CulesWarkin Marcel

4-3-3 by šlo bez problemu s Dybalu, byl by na urovni Luisa a Messi by si zbíhal do středu pro balony. Hravame 4-3-3- s Messim na pravem křidle a 70% zapasu se pohybuje stejně ve středu takže nevidím tam problém.

09.08.2017, 14:36
Meshuggah82 CulesWarkin

To že na našem pravém křídle 70% zápasu nikdo není je právě ten problém. Buď by měl být Leo nadobro postaven do zálohy a nebo by ho měl Valverde znovu přilepit zpátky k pravé lajně. Stejně jako to udělal ve své první sezóně Pro nebo Lucho. O tom jaky to mělo přínos se bavit nemusíme. V obou případech treble...

09.08.2017, 18:15

Až na to že system 4_3_3 sa nemenil už 10-15 rokov takže to naše ja by som to dal tak či onak je bezpredmetne. Ja by som na Fm 2017 tiež vedel poskladať zostavu aj s Dybalom no realita je taká že ho nemame kam dať, je to hrot abo podhrot. V barca podhrot neexistuje

09.08.2017, 13:28

A k tomu Dembele,Deulofeu by si mali zvyknuť na hru na opačnom krídle. Ja som za to aby sme kupili hotove ľavé krídlo a nie hráčov za 100 mil ktorí by si mali zvykať na pozície na ktorých nehrávajú

09.08.2017, 13:39

AKo poznám naše vedenie príde Paulinho ako mega hviezda a tým to hasne smiley AK by došiel čo i len 1 Bud dembele alebo Coutinho by to bollo nad moje očakávania . je nereálne pri tomto vedení. NA ich mieste by so msa usiloval hlavne o Hazarda a Dybalu a minimálne 1 trofej istá

09.08.2017, 15:11

Coutinho - momentálně jeden z nejlepších středopolařů, ideální věk - tady bych prostě nešetřil...

Ale prosím prosím ne ten Dembelé... Nic vůči němu, talent určitě má, ale je to mladej klučina, kterýmu se povedla jedna jediná sezóna... I 50 M je za něj těžce přestřelená cifra... Je to hráč na úrovni G.Deloufeua...
Vyhozených 100M, jestli přijde...

Nikde není psáno, že ty prachy musíme roztočit hnedle... I bez prodeje Neymara chtělo vedení přivést hráče s cenovkou okolo 100M... Šetřit na rekonstrukci NC, splácet dluh, investovat do mládeže atd.

PS: za mne nejideálnější náhrada za pomalovanýho chuja - Griezman. Domluvit s atletama výměnu za Ardu včetně tučného doplatku na leden 2018 a je vystaráno...

09.08.2017, 17:37
Rapido16 robin

obávam že Ateletico má zákaz prestupov čo satýka nákupov odchodov

09.08.2017, 19:19
blaugrana Rapido16

Predávať môže.

09.08.2017, 20:13
robin Rapido16

Proto píšu na leden 2018 ... :) ten půlrok s Ardou, Deloufeuem a pacem zvládnem... :)

09.08.2017, 20:39

Absolútne súhlasím, teraz behá po nete info že Dembele dohodnutý cifra nikde medzi 120-150. Dúfam že je to vtip lebo to môže byť obrovská chyba hodná 150 melónov

09.08.2017, 18:06

Coutinho bude privitany s otvorenou narucou, nanho sa tesim ked sa to podari.

Ale nic v zlom co vidia na tom Dembelem? Nesledoval som ho vobec, to uznavam, ale ked si na youtube pozriem nejake videa typu "best of Dembele", tak vidim len 20 rocneho chalana co ma sice talent, ale robi tu istu klucku dokola a urcite nema hodnotu 100-150 mega. To by som kludne nechal Deulofea na kridle a 100 mega usetrenych.

Respektive radsej by som ku tym 100 pridal dalsich 50 a zobral Hazarda, co je kompletne lave kridlo, megahviezda co vie davat goly a aj ich pripravovat a to je to co potrebujeme.

A hlavne vedenie by mohlo zacat aj predavat nielen nakupovat lebo sezonu zacneme s 30 hracmi a okrem toho aj z predaja by mohli prist nejake drobne...

09.08.2017, 19:27
blaugrana Majo

Fakt si myslíš, že by chelsea, ktorá má love na rozhadzovanie pustila Hazarda za 150? Navyše samotný Hazard preferuje madrid.

09.08.2017, 20:08
Majo blaugrana

Ale to je tiez iba dohad ze preferuje Madrid... v spravach je jeden den ze preferuje Madrid, druhy den ze poziadal Chelsea o uvolnenie do Barcy... Vsetko su to len dohady a kym realne nieco nieje na stole tak tomu nemozme verit... ked novinari nemaju o com pisat tak si vymyslaju hocico.

Napriklad Mbappe z Monaca... za posledny tyzden som si s usmevom precital ze prestupuje do Realu, potom ku nam, ze ma zanho zaujem aj City a Chelsea a dnes zasa sprava ze vsetkych odmietol a chce ist do PSG. No verim tomu ze oficialna ponuka zanho zatial ani nepadla ale uz je 6 klubov kam by mal zamierit.

09.08.2017, 20:57
blaugrana Majo

Každopádne za 150 by ho nepostili ani omylom. Ma ešte 4 roky zmluvu, takže asi tak.

09.08.2017, 22:29

www.fcbarca.com

Amen.

12.08.2017, 16:11

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 57
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat