SEMEDA LANAŘÍ ATLÉTICO A COUTINHO ŘEKL PSG ANO, COŽ MŮŽE POMOCI NEYMAROVI

SEMEDA LANAŘÍ ATLÉTICO A COUTINHO ŘEKL PSG ANO, COŽ MŮŽE POMOCI NEYMAROVI

Culés na přestupovou "bombu" stále čekají a v následujících dnech se – pokud se neuspíší jednání o Antoinu Griezmannovi – zřejmě nic moc nezmění. Návrat Neymara však může nabýt reálnějších obrysů, protože Phillipe Coutinho je otevřený odchodu do Paříže. Posunout se prý chce také Nélson Semedo.

O Semedovi píše deník AS jako o aktuální prioritě Atlética Madrid, které hodlá využít toho, že portugalský bek není na Camp Nou spokojen se svým herním vytížením. Zájem o jeho služby má mít také PSG, takže se objevuje v "operaci Neymar".

Další gigantický transfer Neymara nicméně zůstává ověnčen zásadními zádrhely. Přestože Brazilcovo chování rozezlilo pařížské funkcionáře, ti výměnou za něj požadují adekvátní hráčskou a/nebo finanční náhradu. Navíc v Barceloně není management ani realizační tým stoprocentně přesvědčen, že by návrat nejdražšího fotbalisty planety byl správným krokem.

Neymarův krajan Coutinho mezitím vyjádřil ochotu zkusit štěstí právě ve francouzském hlavním městě, což může být klíčem v jednání obou klubů. Prezidentovi PSG Nasserovi Al-Khelaïfimu se Coutinho zamlouvá (také proto, že bere polovinu toho co Neymar) a zálusk si dělá ještě na Ousmana Dembélého, Samuela Umtitiho či Ivana Rakitiče.

Umtiti i Rakitič by v dresu blaugranas rádi pokračovali, ale jejich prodej či výměna rozhodně v úvahu připadá. Zato Dembélého agent byl ujištěn, že rychlonohý útočník má v Barçe silnou pozici. Katalánci si ho cení na 200 milionů eur, proto v operaci Neymar v tuto chvíli vypadá jako méně pravděpodobný kandidát. Neymar má ve smlouvě s PSG doložku, že v roce 2020 může odejít za 170 milionů, a právě od ní se Barça odráží. 


Zdroje: fcbarca.com, sport.es, mundodeportivo.com, as.com



Diskuze

Ne toho neymara 🤮🤮

03.07.2019, 16:55

Na neymara se vysrat uz jen kvuli tomu jeho nenazranymu fotrovi, jestli ma zajem jit do barcy at se sam vykoupi ze smlouvy v psg

03.07.2019, 18:37

neymar byl součástí focení dresů na nadcházející sezonu, takže snad nepřijde.
já bych osobně nekupoval nikoho - akorát bych prodal raketu, roberta a pokud by opravdu chtěl odejít, tak pustil coutse.
mats (neto)
semedo(wague) - pique (todibo) - umtiti (lenglet) - alba (miranda)
frenkie (bus) (vidal)
arthur (rikipuč) - coutinho (alena)
dembele, suarez, messi, malcom - a točit se

nejdůležitější je ale podle mne - vyhodit toho připosrance na lavičce - nejhorší trenér pro barcu

04.07.2019, 10:10

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 84
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat