DEMBÉLÉ NENÍ NA PRODEJ, ARNAIZ V LEGANÉS, NA POGBU JE JEŠTĚ ČAS, RABIOT CHCE PRYČ

DEMBÉLÉ NENÍ NA PRODEJ, ARNAIZ V LEGANÉS, NA POGBU JE JEŠTĚ ČAS, RABIOT CHCE PRYČ

Přestupové období se pomalu ale jistě chýlí ke konci, čekají nás tedy další pořádné nálože přestupových spekulací.

Dembélé není na prodej

Ousmane Dembélé může být v klidu. Klub mu prý oznámil, že s ním do další sezóny nejenom počítá, ale že je brán jako jeden z klíčových hráčů. Dembélé si tak trochu oddychl, po všech spekulacích ohledně toho, že je Barca nakloněná jeho prodeji, zvláště pak po příchodu Malcoma, se o svou budoucnost začínal obávat. Veškeré pochyby však smetl Ernesto Valverde, když Dembélého v Superpoháru nasadil do základní sestavy. A francouzský křídelník se mu odměnil nejen povedeným výkonem, ale také rozhodujícím gólem.

José Arnáiz přestoupil do Leganés

Leganés včera oficiálně oznámilo příchod Josého Manuela Arnáize z rezervního týmu Barcelony. Okurky za hráče zaplatí 5 milionů eur, dalších 500 000 by pak do Barcelony mohlo putovat ve formě bonusů. Arnáiz podepsal smlouvu na pět let, součástí jeho přestupu je i opce na zpětný odkup.

Výsledek obrázku pro jose arnaiz

Palencia blízko Bordeaux

Kapitán Barcelony B Sergio Palencia nejspíš katalánský velkoklub toto léto opustí. S francouzským klubem je v pokročilých fázích vyjednávání a dost možná nejprve odejde na hostování s opcí na přestup. Palencia se pro odchod rozhodl po tom, co Barcelona přivedla Moussu Wagueho, dalšími zájemci jsou pak Sporting Gijón, Girona a Nástic. To, že nehrál ani v přátelském utkání proti Figueres, je zřejmě jasným signálem.

Marlon blízko Schalke

Marlon nakonec Barcelonu opravdu opustí, v Superpoháru se ani nedostal do nominace a klub mu dal povolení k vyjednávání s jinými celky. O Brazilce měli zájem Sunderland a West Ham, do Newcastlu pak měl jít na hostování, ale bohužel nedostal pracovní povolení. Nová nabídka teď přišla od Schalke, které do PSG prodalo Kehrera, Marlon by se tak měl stát jeho nástupcem. Hovoří se o přestupové částce ve výši 15 milionů euro a Marlon by Schalke upřednostnil před dalšími dvěm italskými kluby, které také projevily zájem.

Bartomeu o Pogbovi: Stále ještě máme 20 dnů

Spekulace o nespokojeném Pogbovi neutichají a otázky ohledně jeho přestupu se nevyhnuly ani prezidentu Barcelony, Josemu Bartomeuovi. Ten nejprve potvrdil, že v první řadě toto léto ještě pár hráčů odejde, v případě příchodů o žádných konkrétních jménech mluvit nechtěl. "Nebudu nikoho jmenovat. Všechny ostatní kluby respektujeme a z přestupového okna stále ještě zbývá 20 dnů."

"Nechme se překvapit, kteří hráči v následujících dnech odejdou. Tým se soustředí na La Ligu, takže by bylo lepší ptát se na přestupy těch, kteří je mají na starosti," pokračoval s odkazem na Abidala, Ramona Planese a Pepa Seguru.

Na Telegraphu se následně objevilo, že Barca má o Pogbu stále zájem a United by jeho přestup mohli povolit s ohledem na to, že je hráč v Anglii nespokojený. Barceloně však měli oznámit, že v létě Pogba nepřestoupí, což Katalánci respektují. Věří si, že by jej mohli získat v lednu, podobně jako Coutinha. Na přestup mimo jiné tlačí také Mino Raiola, Pogbův agent a hovoří se o přestupové částce ve výši 100 milionů eur, kterou United za Pogbu utratili.

Výsledek obrázku pro pogba barcelona

Rafinha nejspíš zůstane

Alespoň si to myslí Ariedo Braida, člen komise pro sportovní záležitosti. Dveře k jeho odchodu do Interu Milán sice úplně nezavřel, považuje jej však za hráče, kterého Barcelona potřebuje. "Rafinha dost pravděpodobně zůstane v Barceloně. Ten kluk má obrovské fotbalové kvality. Je hráčem, který se svým způsobem ovládání míče a útočnými schopnostmi může rozhodovat zápasy. Loni se vracel po vážném zranění, ale když se uzdravil, předváděl v Interu parádní věci. Je to hráč s úchvatnou technikou. Velmi zajímavý hráč, který do Barcelony dobře zapadá."

Tuchel netuší, jestli Rabiot zůstane v PSG

Thomas Tuchel by Rabiota rád udržel v PSG, jeho setrváním si však úplně jistý není. Alespoň to tak prohlásil na tiskové konferenci po zápase s Caen.  "Nejsem si jistý, jestli zůstane, všechno to záleží na něm."

"Chci, aby zůstal. Je to hráč s obrovským potenciálem, který prošel akademií, a je pro mě velice důležitý."

Rabiot však odmítl poslední nabídku PSG na prodloužení kontraktu a podle všeho je připraven odejít. Největším zájemcem o jeho služby je Barcelona, dalšími pak Juventus, Milán a Chelsea. Ti už však během léta utratili dost peněz, takže na Rabiota jim nejspíš nezbude. Pokud by vyjednávání neklapla, mohl by Rabiot příští léto odejít jako volný hráč, za rok mu totiž končí dosavadní smlouva.

Výsledek obrázku pro rabiot barcelona


Zdroje: sport-english.com



Diskuze

Arnaiz by dle mého názoru měl mít pozici v týmu místo Paca Alcacéra.
Velký talent, ale zase míří ven za směšný peníz smiley

14.08.2018, 08:16
pyspetr Pajamen

mně nepřišel zas až takový talent. paco je jen o 2 roky starší...arnaiz mohl mít lepší statistiky na 23 let.
samozřejmě paco má plat jinde :D

14.08.2018, 09:43
Tarja pyspetr

Mně se třeba Arnáiz líbil daleko víc, pohyblivější, techničtější, dravější...ale je možné, že jsem zrovna natrefila na jeho dobrý zápas a naopak u Paca jsem viděla samé špatné. :D Ale opci tam máme, takže třeba se rozehraje a ještě se u nás objeví.

14.08.2018, 09:55
Overseas Tarja

Souhlas, mám to stejně. Teď jde jen o to, za kolik se u nás přpadně znovu objeví... :-)

14.08.2018, 13:26
Tarja Overseas

Tak 5 mega to asi nebude, ale podle mě nepůjde ani o žádnou pálku...zdá se mi, že teď ty přestupy zvládáme o něco líp, tak tomu věřím. :D Ale nikde o tom ani nepsali, jen o té možnosti.

14.08.2018, 15:09
milch Pajamen

Mame práva na odkoupení a tam si zahraje vic jak u nas

14.08.2018, 10:13

Doufám že budeme mít na něj předkupní právo...

14.08.2018, 08:28
Tarja The_DoctoR

Přečetls to vůbec?:)

14.08.2018, 09:29
karlos The_DoctoR

Ano, poslední věta u jeho části článku

14.08.2018, 15:29

Já nějak pořád nechápu toho Rabiota. Chceme de Jonga, Rabiota a Pogbu. Pořád mi uniká smysl nákupu. Myslim si, že se zapomíná na Sergiho, on uričtě zvládne to, co Rabiot!

14.08.2018, 14:13
Tarja Luis

Zas nemůžeš brát všechno vážně, pořád jsou to jenom spekulace. :D Nebo můžeme mít vyhlédnuté všechny tři a čekáme, jak se bude dařit ve vyjednávání. Ale já teda doufám, že nepřijde ani jeden. :)

14.08.2018, 15:05

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat