Devastovaná Barça: Ako dlho to tu Messi ešte vydrží?

Devastovaná Barça: Ako dlho to tu Messi ešte vydrží?

Svet obletela práve táto fotografia - znechutení Leo Messi a Marc-André ter Stegen v šatni po tragickom prvom polčase zápasu s Bayernom Mníchov.

Je to prvýkrát od sezóny 2006/2007, kedy Messi zakončí ročník bez trofeje. Ani on absolútne nedokázal pomôcť Barcelone a proti Bayernu bol celý zápas takmer neviditeľný. 

Podľa mnohých druhá najväčšia opora Barçy - brankár ter Stegen - takisto nedokázal spasiť Blaugranas; hoci predviedol 5 dôležitých zákrokov, až 8-krát lovil loptu z vlastnej siete. Najmä v prvom polčase sa prezentoval hrozivou rozohrávkou, ktorá často prinášala nebezpečné akcie Bavorov. Jeho sok na druhej strane Manuel Neuer musí teraz prežívať o to krajšie pocity - takto sa o post brankárskej jednotky Nemecka len ťažko bojuje. O to ťažšie, keď máte pred sebou tak laxnú defenzívu.

Ale späť k nášmu kapitánovi - internetom sa okrem titulnej fotky začali šíriť aj správy o tom, že Leo už má toho dosť a že zvažuje odchod. Samozrejme, že tieto správy nie sú podložené žiadnym oficiálnym vyjadrením či rozhovorom, ide len o špekulácie. Lenže ide o logické špekulácie. Frustráciu na jeho tvári sme videli všetci, ide už o 3. rok po sebe, čo Barcelona skončila v Lige Majstrov hanebným spôsobom. Akoby sme už ani nevedeli vypadnúť dôstojne, po dobrom výkone.

Sme všetci v očakávaní, čo prinesú nasledujúce dni. Bude toho určite dosť.


Zdroje: foto: depor.com



Diskuze

Bayern nám včera krásně ukázal, že bránit se začíná od útočníků, jelikož jsme se s rozehravkou dostali sotva na půlku, zatím co naší "útočníci" nepomůžou vůbec v ničem, stojí na půlce nebo dokonce 10 metrů v ofsajdu a vyťapávají se v klidu zpět, včera nás porazilo 15 frajeru, kteří táhli za jeden provaz, u nás si hraje to svoje obrana, to svoje záloha a útok úplně nulový v týmové práci

15.08.2020, 10:38
karlos Creus

Jako chce to tady překopat od základu. Vedení by šlo komplet. I Bartomeu. Abibal jakbysmet. Z hráčů si nechat jen nejakou kostru plus mladíky, zbytek by si pakoval kufry. Na ty nejnutnější posty koupit za rozumnou cenu ty hráče, kteří by byly za Barcelonu schopni položit i život. Nějaký hladoví hráče, bez trofeje, aby fakt makali. Na zbytek postů vzít mladíky a prostě to ty dva-tři roky vydržet, než nám kádr vyroste. Jestli ale Bartomeu zůstane, vedení taky a z hráčů dva odejdou, a dva předražený přijdou, zavrok dostaneme zase 8.

15.08.2020, 11:05
raval69 karlos

A kteří jsou ti hráči " na nejnutnější posty za rozumnou cenu"?

15.08.2020, 14:05
karlos raval69

Tak např. stoper. Pique-Lenglet-Araujo-posila (třeba Upemacano za 40M). Nebo defenzivní záložník. Busquets-posila. Zbytek kádru bych složil z toho, co máme plus mladíky ( 2 krajní beci, 2 křídla, stoper, ofenzivní záložník, brankář).

16.08.2020, 11:04
marek99 Creus
Senior editor

smileyÚplný súhlas, ten ich pressing nás pochoval, akoby sme to od nich nečakali

15.08.2020, 13:03

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat