FC Barcelona 0:3 Bayern Mnichov

FC Barcelona 0:3 Bayern Mnichov

V odvetě Barcelony s Bayernem už šlo jen o čest, kterou domácí Katalánci neuhájili. Celou dobu tahali za kratší konec a ani jednou nedokázali vystřelit na bránu.

Přestože Barca nemusela být nervózní, od prvních minut se dopouštěla velkých nepřesností a jako obvykle předváděla špatnou poziční hru v defenzivě. Kvůli tomu šel německý mistr do vedení už v 10. minutě. Nikým nehlídaný Gnabry poslal luxusní pas za obranu a Bellerín se místo ofsajdové pasti vrhnul do rychlostního souboje s Maném, který prohrál. Senegalský forvard si navedl balon zleva doprava a překonal i Ter Stegena.

Důrazně, a hlavně pečlivě hrající Bayern pak nenechával nikoho na pochybách, že tento zápas bude kontrolovat. Barcelonu k ničemu nepouštěl a vyhlížel další chybu. Ve 31. minutě se Gnabrymu znovu otevřel prostor, na hranici ofsajdu tentokrát přihrál Choupo-Motingovi a ten zvýšil na 0:2.

Do šatny mohl přijít ještě gól č. 3, hned trojnásobnou gólovku však Ter Stegen s pomocí Bellerína zlikvidovali. Z protiútoku to tak už vypadalo, že by mohlo dojít na snížení, protože rozhodčí po zákroku De Ligta na Lewandowského ukázal na penaltu. Avšak po zásahu VAR byla penalta hodně diskutabilně odvolána.

Zkraje druhé půle se proto Bayern, jmenovitě Gnabry, radoval ze třetího gól, ale ten pro těsný ofsajd neplatil. Barcelona se pak snažila urvat nějaký úspěch alespoň silou vůle, ale marně. Jakkoliv byla její snaha velká, organizovanou hru soupeře překonat nedokázala. Párkrát se zdálo, že bude snížení nadosah, jenže obránci v bílých dresech byli neústupní. K zajímavému zakončení se až v 70. minutě dostal akorát střídající Fati, který v rychlosti nevystřelil přesně.

V závěru byl znovu nebezpečnější Bayern a z poslední akce se dočkal třetí branky. I když Gnabrymu střela po rohovém kopu vůbec nesedla, zkoprnělá barcelonská obrana zapomněla na Pavarda na vzdálenější tyči a ten pečetil výsldek na 0:3.

 


Přehled utkání

26. října 2022, 21:00 Spotify Camp Nou Nova Sport 3

FC Barcelona

0 : 3 Anthony Taylor (ANG)

Bayern Mnichov

  10' Mané (A - Gnabry)
  16' Mazraoui
  23' Goretzka
  31' Choupo-Moting (A - Gnabry)
  35' Upamecano
Busquets 41'  
  90+5' Pavard (A - Gnabry)
Sestava

Ter Stegen - Bellerín, Koundé (68' García), Alonso, Balde - Kessie, Busquets (58' Torres), De Jong, Pedri (59' Raphinha) - Dembélé (68' Fati), Lewandowski (82' Torre)

Sestava

Ulreich - Mazraoui (79' Stanišič), Upamecano (63' Pavard), De Ligt, Davies - Kimmich, Goretzka (46' Sabitzer) - Gnabry, Musiala (67' Gravenberch), Mané - Choupo-Moting (63' Müller)


Zdroje: sport.es



Diskuze

Na to co chceme hrát prostě nemáme přesnost. Pokud se snažíme hrát kombinačně a "pomalu", musí to být naprosto precizní a bezchybné v závěrečné fázi. To ale zjevně nedokážeme a styl hry by se tomu měl aspoň nečím přizpůsobit. Pořád stejné chyby a zatvrzelé lpění na stylu, na který prostě nemáme kvalitu.

26.10.2022, 23:01
Klokanomet Haavl

Stačí, když se vrátí Messismiley Mě se zdá, že culés nějak rychle zapomněli, že ten člověk nám dělal 10 let většinu ofenzivní hry a přerod prostě bolí a je to normální.

26.10.2022, 23:13
Melneor Klokanomet

Messi byl v těchto zápasech kritizovanej stejně jako je třeba Lewa.
Sám ale ani Lewa ani Messi ani Mbappe prostě nic nedokáže a ten náš systém není dělanej na tychle zápasy. Na tu naší hru se dá skvěle připravit a už nemáme takovej tým jako v 2011, kdy na to byl dokonalej tým( i ten by ale měl teď problémy jelikož je dnes dynamika hráčů jinde.Stačí se podívat jak proti nám hrál ve finále LM Manchester v 2011.Takovej tým by denšní Bayern hrozně přejel)

26.10.2022, 23:18
absint Klokanomet

A jak dlouho náš tým budou táhnout 36letý Messi s 35letým Lewou? A co budeme dělat pak?

26.10.2022, 23:21
Klokanomet absint

Co bychom dělali? Záloha nám roste do kvality, tam je to v pořádku, obrana nám neustále hoří bez ohledu na jména a nákupy - to je největší problém, který by snad měl být časem řešitelný aspoň sehraností a nývyky a do útoku se bude vždycky někdo kupovat, protože z La Masíe už útočníci dostatečné kvality nelezou (stačí se podívat, když někdo dělal talenta z Abela Ruzie, který dal za 5 let asi 5 gólů v Portugalsku, když to přeženu). Fati je po dlouhé době někdo dobrý, ale zase je u něho velká šance, že bude celokariérně zrakvený, což je nám dost k ničemu.

26.10.2022, 23:27
absint Klokanomet

Myšleno tak, že už to řešíme od odchodu Iniesty a stále nejsme schopní to vyřešit. Messi nás jen tahal z nejhoršího a pro některé možná vytvářel iluzi o konkurenceschopnosti našeho týmu, ale reálně to byl jen průměrný tým s jedním excelentním hráčem. Jinak si nedokážeme dobrého ofenzivního hráče ani vychovat, ani koupit. Dembelého si troufám po "pouhých" pěti letech nepočítat jako úspěšný nákup, který by náš problém vyřešil.

26.10.2022, 23:50
Klokanomet absint

Ať chceš nebo ne, Démbélé je i přes všehna negativa zdaleka nejvyšší kvalita, jakou se podařilo za těch 5 let za cenu +40 mega pořídit. Ať se jedná o drahý talent typu Malcom, Rafinha nebo zkušenou "hvězdu" jako Coutinho a Griezmann, už dlouhodobě u nás nikdo drahý výkonnostně neroste.

26.10.2022, 23:54
absint Klokanomet

No, nejvyšší kvalita ze zmíněných byl Griezmann, bohužel přicházel za naše poslední peníze na pozici, kde byl úplně zbytečný. A jako nástupce Suáreze se taky moc neosvědčil, protože, ač jsem mu věřil, nikdy nebyl tím gólovým zabijákem, jakého jsme potřebovali. Nicméně nehrál špatně, jen prostě za ty prachy a při svém platu asi neměl šanci na úspěch.
A to mě přivádí k příčině těchto špatných nákupů. Je problém ve skautingu, v trenérech, všech těch sportovních ředitelích nebo někde jinde? Tak nebo tak to příchod Messiho zase jen oddálí (a při jeho věku už o moc ne), ale nevyřeší.

27.10.2022, 00:07
KU420 absint

Problém je v Culles, kteří se už dlouhodobě nechávají opíjet rohlíkem. Ma/jí(me) dost pravomocí zajistit změny, které by vedli k udržitelnému růstu. Bohužel se do kalkulu započítavají emoce a lidský faktor. Viz poslední volba prezidenta. Byl kandidát (dokonce i ve 2. kole), který disponoval prostředky vratit Barcu na vrchol hned. Vyhral had a tlučhuba, neb se ho zastali přátelé, ačkoli už s některýma z nich stihl pěkně vyjebat (viz. Messi) ...
Medializace a pokus o získávání politických bodů, z toho udělali frašku. Styl hry problém není. Hráči ale musí trénovat, namísto točení spotů na soc. sítě. Přestupy vybírá PubMed a google trends. Sportdirector a trenér si pak jen zkouší vyjednat některé z "vybraných". Jsou samo výjimky kdy si treneří protlačují "protekční" hráče. Ale většinou jde o popularitu, či její potenciál :(
Utrácejí se milióny euro za marketingové průzkumy, aby se cílilo na masy. Brainwash přilakál neuvěřitelnou pozornost (nejsledovanější sportovní klub planety), avšak na úkor kvality sportovních výkonů, vzhledu dresů, apod. veřejné mínění do značné míry určuje i sponzoring. Není zas tak dávno, kdy se kvůli anti muslimské propagandě vzdali výhodných smluv z arabského poloostrova. To, že stejné logo nosí i jiné kluby laligy už nikoho nepalí. Stejně jako to, kdo stojí za pořádáním i financováním super poháru atd .. bizar a pokrytectví :/
Chtělo by to spíš návrat ke kořenům a tradičním hodnotám. Brát si inspiraci z časů, kdy mohl být fanoušek na FCBarcelona hrdý, nehledě na výsledky ..

27.10.2022, 11:41
Haavl Klokanomet

Messi, neMessi, nedáme si tři přihrávky za sebou v poslední třetině hřiště. To Messi případným návratem nezachrání a bude to vypadat stejně jako posledních pár let před jeho odchodem. Lambáda, pohoda, Messi nám vytrhne trn z paty v x zápasech a pak? Silný soupeř a ostuda. Chlácholit se Messim a jeho nepřítomností je pro mě jen nepřijetí stavu, ve kterém Barcelona je.

26.10.2022, 23:27
Klokanomet Haavl

Základ je, aby nehořela obrana při každém protiútoku nebo dlouhé přihrávce. Ale to se neustále opakuje, tam je ten problém. Když může jít soupeř xkrát za zápas sám na bránu, tak je všechno ostatní zbytečné, to se prostě nemůže opakovaně dít tak, jak se to děje teď.

26.10.2022, 23:30
Haavl Klokanomet

Jenže ty protiútoky už jsou jenom vyústěním situací na půlce soupeře. Pokud jde souepř desetkrát za zápas do přečíslení není problém v obraně. Nemáme pod kontrolou oblast kolem 30-45 metrů od soupeřovy branky, ztrácíme tam míče a z toho to celé pramení. Individuálně možná máme zálohu co nám roste do kvality, ale jako celek nefunguje a už delší dobu si všímám, jak strašně nejsme schopní při odraženém míči z prvního doteku přesně rozjet akci, nebo uklidnit hru podle potřeby. Místo toho chaoticky kopneme na některého z našich hráčů neohrabaný míč a jsou z toho ztráty. Hodně ztrát. Tam je gigantický rozdíl oproti Realu či Bayernu. A za to obrana nemůže. Tolik útoků kdy jde soupeř do tří by neubránil ani Puyol s Maldinim. Máme v obraně rezervy? Ano. Ale protiútoky toho typu, co nás nejvíc trápí by se v první řadě neměly vůbec rodit, nebo být jeden, dva za zápas.

26.10.2022, 23:42
Klokanomet Haavl

Proto říkám, že bych na DM koupil čistě defezivního psa a řezníka, zrovna ten Edson Alvaréz je takový typ. Protože FDJ v tříčlenné záloze jako DM fakt neodbrání ani prd, prtože nikdy nebude držet pozici a nikdy nebude řezník na odebírání míčů a hru do těla. V kombinaci s polořezníkem Gavim a režisérem Pedrim by to časem mělo fungovat.

26.10.2022, 23:47
Andreas Klokanomet

Ja mam skôr pocit, že po zápase Inter vs Plzeň úplne psychicky odišli. V tom mužstve sú jediný dvaja hráči s takouto mentalitou Gavi a Lewa. Zbytok sa každým ďalším gólom v našej bráne psychicky úplne destabilizuje. Toto je obraz posledných 6 rokov. Dostanú gól a už sa z toho nevedia vyhrabať.

27.10.2022, 05:16

Díky hoši za nic, opět.
Hlavně že před zápasem mluvili jak budou chtít i přes postup Interu jít za vítězstvím. Taková ostuda ten tým zase sejme a bude zázrak předvést dobrej výkon na Valencii.
Nutno podotnout, že pod Xavim jsme v Evropě naprosto otřesní a nedá se na nic vymlouvat. Prostě tahle hra na top týmy nefunguje a nevidím žádný cestu na zlepšení. V lize to jde, ale Evropa je hrůza.
Bayner ten si nás musí přát při každým losu, ty si z nás dělají akorát srandu.

26.10.2022, 23:02

Ostuda. Bayern nás zase přejel, tentokrát v suchém triku. Po dvou povedených zápasech jsme se opět nechali opít rohlíkem, jenže na Camp Nou konečně přijel silný soupeř. A ne, Villarreal ani Bilbao silní soupeři nejsou (teda v rámci Španělska ano, ale ve srovnání se soupeři v LM rouhodně ne).
A jde to vidět i na výkonech jednotlivců, Dembelé odehrál o víkendu luxusní zápas, ovšem dneska proti velkým klukům byl zase k ničemu. De Jong to samé, dva výborné výkony v lize, teď tragédie. Lewa zatím potvrzuje pomluvy fanoušků Bayernu, ve velkých utkáních je neviditelný.
Obrana je tak moc špatná, až mám chuť se smát. To není jen o hrubých individuálních chybách, které se zápas co zápas objevují, oni brání špatně systematicky i jako celek. Ty naše wannabe trenéry defenzivy už fakt pošlete do prdele. A situace z konce poločase, těsně před (ne)penaltou, kterou naštěstí zachránil ter Stegen, by měla mít dohru v podobě několika rozvázaných smluv.
Nevím, proč znovu nastoupil na křídle Pedri, když už proti Bilbau tam byl poloviční, nevím, proč zůstal na hřišti Bellerín, i když zavinil dva góly a dalšími to smrdělo, nevím, co měla znamenat střídání, ale tento náš ansábl se Xavim v čele si ten nepostup víc než zaslouží. A za ten dnešní hnus by si zasloužil i pokuty.

26.10.2022, 23:07
Caltic8 absint
Administrátor

Na Bellerína bych ty góly úplně neházel. Nemůžeme čekat, že když hraje tak málo a celá obrana je mišmaš, bude pak stavět do ofsajdové pasti Maného, jenž má nejen vynikající náběhy, ale i servis. Takové díry v obraně, které se objevily před Gnabrym a které pak Bellerín marně spěchal lepit, se předně vůbec nemají objevovat. Z obrany mi spíš už vadil Koundé, který bránil i rozehrával alibisticky. Bellerín se sice párkrát rozhodl špatně, ale aspoň se snažil něco udělat. Koundé spoléhal na kolektivní vinu.

26.10.2022, 23:24
Klokanomet Caltic8

Já bych to na něho klidně házel, tohle si nemůže na takové úrovni dovolit.

26.10.2022, 23:34
absint Caltic8

Netvrdím, že držet v offsidové pasti hráče Bayernu je něco lehkého, ale s tímto máme problém proti každému. A to by měli vyřešit na tréninku, jenže pořád nic. Chyby, které naše obrana dokola dělá, bych nenašel u žádného jiného top týmu a bojím se, že i kdejaký Alaves to má organizované líp než my.
Bohužel to není jen obrana, útok za celý zápas nevystřelí na branku (ze čtyř zápasů se srovnatelnými týmy v LM tři góly) a záloha pro jistotu ani neexistuje. Ale té to dnes nevyčítám, páč tam měly Kessiého a to je horší než hrát bez nohy.

26.10.2022, 23:38
Andreas absint

Hral si niekedy nejaký šport na profi úrovni? Ja áno a stalo sa nám na jednom turnaji presne to iste , co včera Barcelone . Zápas pred nami skončil tak, že sme nemali nárok na postup. Ver, že či chceš ci nie , ovplyvní ta to aj keď si profesionál a snažíš sa ísť do toho zápasu naplno. Nesnažím sa ospravedlniť včerajší výkon ale viem sa do ich situácie vžiť. Táto sezóna je ale diametrálne odlišná od minulej už len z toho dôvodu, že výkonnostne sme na tom lepšie a je badateľný posun , ale ešte tomu stále na niektorých postoch niečo chýba. Vytiahol sa ďalší odchovanec ktorý hrá ako z partesu. Je však nutné ukončiť Busquetsovu éru a tak ako napísal Klokanomet, dotiahnuť strážneho psa a prestať sa spoliehať len na baletny tanec Busquetsa.

27.10.2022, 11:20
raval69 Andreas

Souhlas. A poznámka k té motivaci. Jít se společně dívat na zápas Plzně, byla ta největší pitomost, kterou mohli vymyslet. Takto společně sledovat vlastní smrt. Bylo přece na 99% jasně, že končíme. Měli jít raději někam na pláž. Maji jich tam dost. Na zápas se měli ladit úplně jinak než přes možný postup. Bayern jasně lepší, ale naši ideálně motivováni nebyli.

27.10.2022, 13:18
absint Andreas

Takže, když nemáme motivaci, necháme si dát další debakl od Bayernu, mimochodem taky bez motivace? A kolik by to skončilo, kdybychom tu motivaci měli, 8:2?
Ještě aby ta sezóna nebyla diametrálně odlišná, poté, co padlo 200 milionů na posily.
Jinak bych chtěl sdílet tvou naivní představu, že stačí poslat pryč Busquetse a najednou budeme zase na vrcholu, on je ten nejmenší problém. Alba a Piqué, kteří už ani nehrajou, jakbysmet. Tak klidně čekej, až se znovu dotáhne Messi a zase si pak mysli, jak patříme k nejlepším, ačkoliv on bude akorát zakrývat fakt, že všichni kolem něj hrají průměrně, a tahat nás z h*ven, dokud se na to znovu nevykašle.

27.10.2022, 14:58
Andreas absint

153<200. To len pre upresnenie. Koľko nasypalo PSG za 12 rokov aby vyhrali LM a ich jediný úspech je 1( slovom jedno ) prehrané finále. 4 roky to bolo len osemfinále. Koľko, peňazí investovalo City a Koľko krát od roku 2008 vyhrali LM ? Klopp uspel s Liverpoolom vo svojej 3 sezóne na ich lavičke aj to na úkor ligy. Do jeho prichodu bol Lpool v LM aj EL smiešny. Ak by človek nevidel zmenu , možno by sa dalo namietať. Ale ten posun je viditeľný, smer je udaný správne a ja plne dôverujem Xavimu. Mimochodom, tých 153 miliónov bolo použitých na 3 hráčov z toho dvaja okamžite ukazujú, že patria k absolútnej špičke a , že do budúcnosti ak k nim správne doplníme káder malo zmysel tie peniaze použiť. Tam by som problém fakt nevidel

27.10.2022, 16:18
absint Andreas

Jen pro upřesnění, 55 za Ferrana nepočítáš? Ty píšeš, že je tam posun oproti minulé sezóně, kdy nás trénoval Koeman, jemuž vedení nepřivedlo ani hráče za 20 mega. Od Xaviho příchodu na přestupy padlo 200 (mimo jiné přišel jeden z nejlepších hráčů na světě), uzdravili se dlouhodobě zranění Pedri a Fati... zlepšení byla naprostá povinnost, cokoliv jiného by byla obrovská blamáž.
Politika ropáků mě nezajímá a za vzor bych si je opravdu nebral. Ale samozřejmě jsou na tom momentálně mnohem líp než my.

27.10.2022, 16:34
Andreas absint

Ja netvrdím, že politika ropných klubov je správna, len to, že peniaze za prestup sa nemusia ukázať hneď. Keď už spomínaš Ferrana , bol dlho zranený, následne hejtovany a dnes si viem predstaviť, že bude dôležitá súčasť základnej zostavy. Všetko má svoj proces. Bohu žiaľ v prípade Barcelony začal 6 rokov neskôr ako mal a teraz je to bolestivé. Ale netreba zabúdať, že sa nám postupne vykristalizovala základná zostava , kde je značný pomer mladých veľmi perspektívnych hráčov. Co sa Koemana týka, ja som mu dôveroval a síce nedostal toľko na prestupy ale mal Messiho a Griezmanna a jeho futbal išiel aj tak od 10 k 5. Základnú zostavu mal až na Lewu a Koundeho skoro totoznu ako teraz Xavi. A až na zápas so Sociedadom a obrat v CDR s Granadou ma nenapadne žiadny iný zápas, kde by som sa futbalom bavil. Zato u Xaviho aj keď prišli zlyhania bolo niekoľko veľmi zapametatelnych zápasov. Námatkovo posledné dve ligové, proti Plzni , proti Seville zápas s Neapolom ci Realom minulú sezónu. To ma utvrdzuje , že sme na správnej ceste. Víťazná mentalita sa tiež nevybuduje zo dňa na deň

27.10.2022, 19:22

😁😄😄😄...nic jiného nejde

26.10.2022, 23:16

Jsem znechucený... ani ne s vysledku jako spiš s výkonu ale hlavně stylu hry kterým se prezentujem... a pokud to tak pujde dal tak je fakt lepší zvažit možna změnu na trenerskem postu protože je fajn poražet týmy jako je atl. Bilbao nebo villareal ale pak vidět jak nas bayern v klidu pokoří a my je ani neohrozime ani je nepotrapime to je opravdu o ničem...

26.10.2022, 23:22

Tak nevím, co mě mrzí víc - jestli jistota, že s Bayernem prohrajeme, nebo, že jim nedáme ani gól. Hráči bojují, snaží se, zkouší věci, ale na Bayern skoro nic nefunguje. A góly Bayernu jsou jak přes kopírák - jeden jejich hráč si počíhá za bukem, uteče a dá gól. Prostě proti takovým týmum potřebuje člověk o hodně větší přímočarost, dravost a důraz a taky herní vyzrálost. Barca má před sebou ještě hodně práce, aby se na takovou herní úroveň dostala, respektive vrátila. A ta odvolaná penalta je už výsměch a nebo "spiknutí" proti Barceloně, jasnější už nemůže být. Je to ze strany rozhodčích ubohost. smiley

26.10.2022, 23:23

Obrana stále hoří, opakující se individuální chyby, útok impotentní. Kdybychom měli stejné brejky jako real nebo bayern, tak z toho gol stejně nepadne, někdo by se zase ukopl, poslal to spoluhráči na paty, vystřelil na tribunu. Porazit průměrný španělský tým jde, silné týmy z Evropy nikoliv. Nelze to pořád omlouvat nějakým přechodovým stavem, přebudováním týmu. Za pár dnů tady bude Xavi jeden rok, v létě se utratilo 150 milionů eur za nové hráče...

27.10.2022, 02:23

Porazit letos v CL jen Plzeň je prostě selhání. Xaviho selhání. Někdo může namítat, že to byla smůla v Allianz Aréně, někdo, že to byly zranění proti Interu, ale je to hlavně neustálé opakování stejných chyb. Po opěvovaném výkonu FdJ proti Villarealu na DM, tam znovu dá Busiho. Navíc se víc a víc ukazuje, že kromě Lewi, nás žádna z Xaviho posil zásadně neposílila.

27.10.2022, 06:29
Andreas Killa

Povedať, že Kounde nieje posila je zaujímavé

27.10.2022, 07:11
Killa Andreas

Jo, vyber ze všech jednoho hráče, kterej odehrál 5 zápasů :-D, ale jo, ten nám asi může pomoct

27.10.2022, 08:52
Andreas Killa

Z tej úplnej Top kvality prišli Kounde a Lewa a obaja hrajú presne to, čo by od nich človek čakal. Dokonca viac. Bellerin, Alonso, Raphinha prišli skôr ako doplnok než očakávaná Top kvalita a jedine táto trojica hra pod svoje možnosti. Christensen je pre mňa zatiaľ veľmi príjemné prekvapenie pretože som od neho očakával práve tie podpriemerné výkony a nakoniec ho kľudne môžme zaradiť ako Top posilu. Takže nesúhlasím, že všetci hráči ktorí došli nesplnili očakávania

27.10.2022, 11:48

jaký majetek prodáme teď, abychom v zimě posílili?

27.10.2022, 07:16
blaugrana pyspetr

Xavi preda jachtu

27.10.2022, 14:42

Každým rokem se nám Evropa vzdaluje,naše hra je pomalá,bez nápadu.Už opravdu přestaňme kecat o DNA Barcy,hledat nového Xaviho,nového Iniestu.Připadá mi že děláme z fotbalu velkou vědu.Majetek se rozprodavá,stadion potřebuje mohutnou investici,konkurence nám utíká,čeká nás hodně hubených let,Visca Barca.

27.10.2022, 11:17

Nuž, skupinová fáza ukázala, že Barca proste nepatrí k europskej špičke. V klube su stále staré kravy, ktoré neboli adekvátne nahradené. Aktualne je top class len Lewa. Mozno by sa este dalo polemizovat o Marcovi. Je kopec mladych, ktorí sa môzu stat spickovymi hracmi, ale aktualne su to stale haranti. Stale Barca nehra atleticky futbal, stale je tam to klepanie a s tymto proste v Europe uspiet nejde. Bayern ma neskutocne fyzicky naslapany kader. Ziadnu vylozenu top star, ale za to kopec stars. City, to je kvalita na kazdom poste, Real ma zas neskutocnu mentalitu a PSG ma troch blaznov v predu a Barca akurat tak utlm, ale treba dufat vo svetlejsiu buducnost, ak teda nebude bankrot.

27.10.2022, 14:58

Přátelé,
byla to krutá realita. Prostě aktuálně opravdu nemáme na top špičku...srdce každého fanouška Barcy teď trpí. Téměř všude v médiích se nám smějí a jsem z toho fakt smutný... dokonce dnes večer, v hlavní zpravodajské relaci jedné komerční televize, byla reportáž o tom, jak si z nás fotbalový svět utahuje...
Je pravdou, že poslední léta to je fakt ostuda, ale pořád čekám až se ta mizérie ukončí a budeme zase konkurence schopní. Myslel jsem, že letos budeme, ale pokud nezvládneme prorazit Inter, tak je to zlé...
Moc bych si přál, aby už přišla ta doba, kdy nám všichni rádoby fotbalový experti budou dlužit velkou omluvu...

27.10.2022, 20:06

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat