Intenzivní duben

Intenzivní duben

Tento měsíc se Blaugranas představí ve čtvrtfinále Ligy mistrů, a ve třech duelech v rámci La Ligy. Jeden z nich bude El Clásico. 

Kalendář zápasů prvního týmu je co se týče měsíce dubna velmi zaplněn. Přichází jeden z klíčových měsíců této sezóny. Xaviho muži v následujících čtyřech týdnech nastoupí ke třem zápasům La Ligy a dvěma duelům v rámci čtvrtfinále Ligy mistrů. 

Evropské čtvrtfinále 

I když duben začíná týdnem odpočinku kvůli finále CDR, tak se rychle blíží stěžejní zápas pro všechny Culers. Ve středu 10. dubna tým odehraje první zápas čtvrtfinále Champions League od 21:00 proti PSG v pařížském Parku princů. Už první zápas může naznačit, který z týmů se probojuje do semifinále. Cíl Barçy je samozřejmě odjet z Paříže z výsledkem, který bude přijatelný pro stvrzení postupu na domácí půdě. Odveta se odehraje 16. dubna ve stejný čas na Olympijském stadionu. 

Boj o ligu pokračuje

Bez času na odpočinek Barcelona posléze nastoupí k prvnímu zápasu La Ligy v tomto měsíci. V sobotu 13. dubna Xaviho svěřenci nastoupí od 21:00 v Cádizu na Estadio Nuevo Mirandilla se snahou pokračovat ve skvělých výsledcích v La Lize. Gólman ter Stegen si o víkendu proti Las Palmas připsal už páté čisté konto v řadě. Blaugranas se však v zápase budou muset obejít bez vykartovaných Lewandowského, Cancela, a Iñiga Martíneze. Z marodky by se však již na první zápas čtvrtfinále v Paříži mohli vrátit Christensen, Pedri, a Frenkie de Jong. O 2 týdny později posléze v netradiční čas od 14:00 vyzvou na Olympijském stadionu Valencii a zakončí tak měsíc duben co se týče soutěžních klání. 

Důležitý souboj: el Clásico

Po obou zápasech čtvrtfinále a před soubojem s Valencií barcelonští nastoupí do jednoho z nejdůležitějších zápasů sezóny. V neděli 21. dubna od 21:00 Barcelona vyzve na Bernabéu Real Madrid s cílem zvítězit a alespoň stáhnout jejich náskok na čele španělské nejvyšší soutěži.


Zdroje: fcbarcelona.es



Diskuze

Normálně bych si vsadil, že dá Roberto nějaký hodně, hodně "nostalgický" rozhodující gól. Musíme tu Paříž zničit!!! VAMOS

03.04.2024, 18:11

Bude to o Koudem a Mbapém.. Kdo z koho! Snad se to podaří. Musíme věřit. PSG není Neapol...

03.04.2024, 19:21
roman1978 tomise63

Kdo s koho

03.04.2024, 21:55

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Athletic Club 0
2. Club Atlético de Madrid 0
3. CA Osasuna 0
4. Deportivo Alavés 0
5. CD Leganés 0
6. RCD Espanyol de Barcelona 0
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

Zobrazit celou tabulku

 

Chat