Koeman: Dělo se to, co se nám stalo už v několika zápasech

Koeman: Dělo se to, co se nám stalo už v několika zápasech

Ronald Koeman v rozhovoru po včerejším utkání okomentoval průběh zápasu a důvod prohry. Ke své budoucnosti v Barceloně se vyjádřit odmítl ale doufá, že Messi bude v klubu pokračovat.

,,V prvním poločase se dělo to, co se nám stalo už v několika zápasech. Hrajeme dobře, máme hodně šancí a oni dají z jedné šance gól a do šaten se jde za stavu 1:1 - to je na psychiku hodně těžké. Druhý poločas už tak dobrý nebyl. Nakonec vyhráli 2:1 a my jsme prostě neměli štěstí."

Svou budoucnost v klubu Koeman nekomentoval.

,,Na to odpovídat nebudu. Už včera jsem to komentoval a nebudu se opakovat."

Vyjádřil se i k Messiho budoucnosti.

,,Doufáme, že Messi neodejde, protože je stále nejlepší hráč na světě a dnes opět ukázal, že je nemožné hrát bez něj. Vstřelil 30 gólů, čímž týmu zajistil hodně bodů. Musí se ale rozhodnout on sám. Já i klub doufáme, že bude pokračovat, protože když tu nebude, kdo bude dávat tolik gólů?"


Zdroje: marca.com



Diskuze

Já nevím, jestli je to vždy jen vytrženo z kontextu, ale spousta jeho odpovědí je vážně nicneříkajících. Vůbec nemám pocit, že ví jak to napravit nebo co s tím udělat.

17.05.2021, 14:18
Andreas F4BRE

A co ma povedat ? Ze ma nahovno obranu ktoru uz nema ako obmenit ? Ze Alba vie maximalne vyuzit volny priestor inak je nepouzitelny ci do kombinacie alebo nejakej samostatnej akcii ? A to sa nebavime o jeho tragickom braneni. Dalej, ze nema zalohu ktora by vedela vyuzit moment prekvapenia nejakou skvelou akciou ci prihravkou ? Alebo , ze okrem Lea tam nieje schopny nikto trafit priestor brany ? Ved uznaj, Braithwait, Trincao ci Pjanic fakt niesu osobnosti schopne zmenit misky vah v dolezitom zapase. Bus sice dava krasne prihravky na Lea, ale to len v pripade, ze dostane 10 minut na rozmyslenie a nesmie pri nom stat nikto, kto by ho ohrozil. Proste ta kvalita je nizka a z hovna bic neupleties.

17.05.2021, 14:36
G10 Andreas

teď váhám, jestli je horší Braithwait, Trincao či Pjanić nebo Váš komentář....každopádně obojí špatný, to bez debatsmiley

17.05.2021, 15:03
F4BRE Andreas

To je argument, který ztroskotává např. hned na Puigovi, kterej vysedává na lavičce. Vím, že nemám zálohu, která mi udělá zápas, tak tam snad zkusím dát kluka, kterej na to má přepodklady ne?

17.05.2021, 15:03
Caltic8 F4BRE
Administrátor

smiley

17.05.2021, 16:51
Andreas F4BRE

Kde konkretne stroskotava ? Fakt na Puigovi ? Je Riki Puig typek, ktory dokaze zmenit priebeh zapasu ? Alebo nebodaj ma taku kvalitu, ze posadi na zadok vacsinu hracov supera ? Vcera sme videli, ze nie. Prvych 10 minut oplyval energiou a potom....nic. Nevyrazny, pozicne zle , branenie este horsie. Ano, mozme sa bavit, ci to je zapasovou praxou. A ani ho neodcudzujem. Ale taktiez ho nebudem glorifikovat len preto, ze tu tri sezony kazde mundo v spanielsku pise aky to je talent. Neviem preco si tu vacsina mysli, ze Puig je automaticky uroven De Bruyne len preto, ze je Puig , ten neuveritelny talent ktoreho 4 treneri odsunuli na vedlajsiu kolaj. Niekde soudruzi udelali chybu

17.05.2021, 17:03
Klokanomet Andreas

Opravdu? Asi jsi už zapomněl, že Braithwaite dvakrát rozhodl v prodloužení v Copě. K dalším hovadinám se raději ani nevyjadřuju.

17.05.2021, 19:56
Andreas Klokanomet

Chces mi povedat, ze Braitwaith je kvalita, ktora preklopi v tazkom zapase misky vah ? Videli sme predvcerom, ked netrafil prazdnu branu. Ja netvrdim, ze to su zly futbalisti. Len zdoraznujem, ze ak chces mat kvalitne muzstvo, nestaci mat na lavicke priemernych hracov. Potrebujes hraca, ktory dokaze zmenit ten priebeh. A taky v muzstve momentalne niesu. Ked Real vyhral 3 x LM tak mu sedeli na lavicke James, Bale, Isco, Morata. Trosku kvalitka nemyslis ? A s tym uz vies ten zapas ovplyvnit. Ale ak medzi takych hracov radis Brairha nehadam sa

18.05.2021, 12:54
smazáno Andreas

Má povedať, že je honič ega, keď dookola stavia Albu, ktorý má cca 90 % centrov takých, že ukončia siahodlhú akciu a nie gólom, miesto toho, aby tam dal Firpa, keď to Albovi vôbec nejde. Má povedať, že jeho univerzálne riešenie na problémy - nasúkať tam Braithwaita a Trincaa - je nanič a mal by radšej nechať Griezmanna, ktorému sa celkom darí. Má povedať, že odstaviť Minguezu len preto, že ho nepočúvol, a miesto toho dať obstarožných spomalencov je tiež somarina. Má povedať, že systematicky odstavovať Puiga bola somarina - Pedri nikdy extra nevynikal, ale vďaka zápasovej praxi ako-tak obstojne hrá, ale Puig vynikal už za Setiéna, len ten sa pokakal a nedal ho proti Bayernu, a potom ho Koeman odstavil. Nikdy som od Pedriho nevidel taký skvelý výkon ako od Puiga, keď bol rozohraný. Hodnotiť ho teraz, keď má sotva voľačo odohrané, je somarina. A aj tak aj minule napríklad spravil taký prienik, aký Pedri nikdy nespraví, on maximálne dá pätičku a je za majstra, pretože toto je aktuálna úroveň Barcelony, ani Messi už nevie prenikať, Sule mal lepší prienik.

20.05.2021, 14:25
Caltic8 F4BRE
Administrátor

Rozhovor s trenérem někdy probíhal tak, že v něm trenér podrobně vylíčil, co hodlá změnit? Nebo měl říct klasicky "musíme se odrazit ode dna a budeme pracovat na efektivitě a intenzitě" a byl bys spokojený?smileysmiley

17.05.2021, 16:54

Nevadi zkusil sis to a zeď muzes jit zas jinam😉

17.05.2021, 16:28

No nekecej ty vole.

17.05.2021, 19:54

"Stalo se nám, to co již dříve"? Wow. To je ale myslitel. A co takhle s tím něco udělat? Od čeho je trenér? Snad má tým na takovéto situace připravit. Pořád ho někdo omlouvá, že s tímto týmem nejde to a nebo ono atp.
Jít do šaten v domácím zápase za stavu 1:1, to musí být fakt ubíjející. Se divím, že nedostali další tři góly a famózní hrou to udrželi pouze na tom jednom.
Když vidím, že Pique a Lenglet jsou k hovnu, tak je tam necpu. Araujo s Minguezou by nebyli horší.
Když vidím, že Roberto je absolutně mimo, tak ho tam necpu a dám tam kohokoli jiného.
Když vidím, že Pedri už nemůže, protože jsem ho utavil, tak mu dám oddych.
Když vidím, že MATS si asi něčím prochází a nechytí už ani rýmu, tak tam dám Neta. atd atd atd.

Ale ne, Kuman za to nemůže, je to výborný trenér a z toho týmu dostal maximum.

18.05.2021, 06:31

"Po bitvě je každý generál" smiley

18.05.2021, 07:06
roman1978 lhotik

já jsem to, že kuman není dobrý trenér psal ještě před jeho příchodem a většinu věcí i během sezony. rozhodně ne až teď. roberta kritizuji již několik let. dvojici pique - lenglet detto.
takže asi tak

18.05.2021, 08:28
smazáno lhotik

Ja už počas zápasu tieto veci vidím.

20.05.2021, 14:27

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat