Luisi Enriquemu zemřela dcera, bylo jí pouhých 9 let

Luisi Enriquemu zemřela dcera, bylo jí pouhých 9 let

Velice smutná zpráva dorazila včera ze Španělska. Bývalý trenér i hráč Barcelony Luis Enrique totiž na svém Twitteru oznámil, že po pětiměsíčním boji zesnula jeho dcera Xana, které bylo teprve 9 let. Rakovina si však své oběti nevybírá.

Luis Enrique opustil letos v červnu kormidlo španělského národního výběru a to z rodinných důvodů. Konkrétně pak proto, aby byl na blízku své rodině a obzvláště pak dceři Xaně, která posledních 5 měsíců bojovala s osteosarcomou – vzácnou rakovinou kosti, která se týká rostoucích kostí a obvykle se tak objevuje u dospívajících a mladistvých.

Včera svůj boj bohužel prohrála. „Naše dcera Xana zesnula dnes odpoledne ve věku devíti let po intenzivním pětiměsíčním boji s osteosarcomou. Budeš nám hodně chybět, ale každý den našich životů si na tebe vzpomeneme v naději, že se v budoucnu spolu sejdeme. Budeš hvězdou, která povede naši rodinu,“ potvrdil Lucho na sociálních sítích.

Ceníme si diskrétnosti a pochopení. Rád bych rovněž poděkoval personálu nemocnic Sant Joan de Deu a Sant Peu za jejich odhodlání a léčbu, všem doktorům, sestrám a dobrovolníkům a speciálně bych chtěl zmínit paliativní kněží v Sant Joan de Deu.“ Kouč, který v roce 2015 vybojoval druhý treble v historii FCB, tak prožívá životní tragédii.

Ke kondolujícím se na sociálních sítích přidalo i několik bývalých a současných hráčů katalánského celku, jako Jordi Alba, Andrés Iniesta nebo Luis Suárez a Neymar Júnior. A našly se dokonce i takové lidské hyeny, které v těchto těžkých časech pro rodinu Enriqueho k smutnému příspěvku vyzývaly Brazilce k přestupu.

Nechť maličká odpočívá v pokoji.


Zdroje: thesun.co.uk



Diskuze

Opravdu mi to nahnalo slzy do oči a nechalo knedlík v krku. Člověk ,který ve mě budil nepopsatelne emoce, sympaťak a dobrý chlap. Nezaslouží si to. Upřímnou soustrast.

30.08.2019, 09:48

Tohle je prostě strašný!! Hlavně, když je to u dětí! Tito odešel hodně brzo...........ale dítě, to je nejhorší, co se rodičům může stát.... smiley

30.08.2019, 11:25

Přesně tak, jak píšete. Není vlastně co dodat. Když si to člověk čte, je to hrůza, když ji ale pak vidí na obrázku.....měli k dispozici všechny peníze světa a jistě nejlepší možnou péči kdekoli v zahraničí.....
Je to černý den.

30.08.2019, 11:51
Kavino raval69

Ten obrázek je srdcervouci. Můžeš mít všechno, můžeš být, kdo chceš, ale proto tomuhle jsi malý. Během pul roku, když jsi na vrcholu kariéry, se ti otočí život vzhůru nohama. Taková chvilka, je lusknout. Hrůza

30.08.2019, 12:15

Ako môže ešte niekto povedať, že peniaze sú všetko. Nech odpočíva v pokoji a Luchovi veľa síl, aj keď toto nejde len tak prekonať. smiley

30.08.2019, 12:54

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat