NEYMAR O PŘÍSPĚVKU PIQUÉHO A PĚNĚZÍCH

NEYMAR O PŘÍSPĚVKU PIQUÉHO A PĚNĚZÍCH

Paris Saint-Germain dnes dopoledne konečně představila svou novou hlavní tvář, za níž zaplatila rekordních 222 milionů eur. Na tiskové konferenci po své prezentaci v Parku princů pak Neymar odmítal všeobecné přesvědčení, že šel za penězi. 

"Jsem velmi šťastný, že jsem mohl přijít do PSG, která je skvělým klubem v úžasném městě. Pro popsání tohohle momentu nenalézám slov, chci prostě co nejdříve začít trénovat a hrát s novými spoluhráči o tituly. Přivedly mě sem právě ambice klubu vyhrávat, je to pro mě nová výzva."

"Samozřejmě to nebylo lehké rozhodnutí. Mluvil jsem o něm s mnoha lidmi a definitivně jsem rozhodl před dvěma dny. Nejprve jsem to řekl trenérovi Valverdemu a potom spoluhráčům."

"Není pravda, že bych se v Barceloně cítil nespokojený kvůli nedostatku prostoru... Lidé, co říkají, že jsem přestoupil kvůli penězům, mě neznají. Nezáleží mi na penězích – jde mi hlavně moji spokojenost a spokojenost rodiny. Kdyby to bylo o penězích, odešel bych jinam."

"Piquého tweet plynul spíš z legrace. Byli jsme spolu na jídle a on pak zveřejnil tu fotku s tím, že zůstávám. Říkal jsem mu, ať ji nezveřejňuje. Nevěděl jsem, že to pojme jako způsob, jak vyjádřit svůj názor na mou situaci."

"Je mi líto, že větší nebo menší část fanoušků říká, že jsem druhý Figo. Každý má právo chtít zůstat nebo odejít. Nejsme roboti. K nikomu jsem se neuctivě nezachoval. Děkuji hráčům a všem fanouškům, kteří mě za ty čtyři roky přijímali dobře."


Zdroje: as.com, sport.es



Diskuze

"Kdyby to bylo o penězích, odešel bych jinam."

smileysmileysmiley

pobavil... trotl...

04.08.2017, 20:23
Caltic8
Administrátor

Nechápu, proč má Doctorův komentář pod předchozím článkem tak negativní odezvu. Je pravda, že v současnosti je Neymar nenahraditelný. Proto doufám, že se nebudeme snažit hledat nového Neymara (jako jsme hledali nového Xaviho, Iniestu, Messiho, Puyola...), ale že se Valverdemu podaří přebudovat tým.

Na Neymara s odstupem času asi budu nahlížet lépe, protože nelze zapomenout, jak moc mě jeho hra bavila. Jenže nejde zapomenout ani to, že "předčasně" rozbil nejlepší útočné trio, které jsem v životě viděl. Lepší už pravděpodobně neuvidím.

Že má právo odejít? Samozřejmě. Nová výzva? Budiž. Že ho nezlákaly peníze? Tomu snad nevěří ani ti jeho kamarádi. Ale tohle všechno je mi i jako fanouškovi víceméně jedno. Co mě naopak strašně sere, je skutečnost, jakou měrou se podílí na rozesírání už tak rozesraného trhu.

222 míčů, co to v téhle situaci je? Posily musíme vykoupit ze smlouvy, nebo za ně dát přemrštěné sumy. Stále nevyzkoušený Dembélé a Martínez vyjdou se všemi dalšími poplatky skoro k těm 200 milionům a stejně nám chybí záložník.

04.08.2017, 20:26
The_DoctoR Caltic8

Dík. Osobně Budem muset odchodem Neymara úplně změnit styl hry s na to má Ernesto zatraceně málo času.
Fakt mě to mrzi, protože lepší útočnou trojku už nejspíš naživo nikdy neuvidím, proto jsem rád, že se mi to 2x povedlo...

05.08.2017, 01:52

Hodně štěstí, ve Francii budeš zářit ale neporosteš smiley Neskutečný jakej progres a co dokázal v Barceloně když přišel jako mladej langoš z Brazilíe, díky za všechno, byla čest sledovat MSN, neskutečný bomby smiley

04.08.2017, 20:30

slo mu o spokojenost sve rodiny hmmm.... jojo o spokojenost tveho otce

04.08.2017, 21:08

Prostě odpornej lhář, co neví jak to okecat aby obměkčil Culés, chudinka...:) Spokojenost rodiny, táta přece chtěl zůstat v Barceloně, tak bude lepší když půjdu do Paříže :D ale jo, vůbec si neprotiřečí..smiley smiley

04.08.2017, 21:13

Je mi lito ze odesel ale taky sem vzdycky rikal ze za ty prachy at ho okamzite prodaji. za to mame 1/3 na novy Nou camp. horsi je ze ted ostatni tymy nas budou neskutecne skubat. letos bych nekupoval nikoho.

04.08.2017, 21:21
Caltic8 Conelly
Administrátor

Tak jestli chceme mít třetinu stadionu z Neymara, můžeme koupit maximálně Iniga...

04.08.2017, 21:25

abload.de

04.08.2017, 21:46

Opravdu mám upřímnou radost, jako kdybychom vyhráli ligu nebo LM smiley Na konci loňský sezóny jsem tu napsal, že už nechci Neymara v našem dresu vidět a moje přání se mi splnilo. Vím, že se to spousta lidem v té době nelíbilo, ale mě s jeho chováním už prostě došla trpělivost a cítil jsem, že Neymar představuje něco zkaženého v Barce. Celá ta atmosféra kolem něj byla zváštní, už jen přestup do Barcy, daně, provokace, simulace. Nakonec vlastně i ta situace okolo přestupu, kdy nebyl schopný vedení sdělit svůj postoj a celou dobu je tahal za nos, a díky tomu si zahrál na celém americkém turné a odešel až poté, co měl být jeho otci vyplacen tučný bonus (plus potyčka se Semedem). Samotný přestup mu nevytýkám je to jeho rozhodnutí a důvody mě ani tak nezajímají, navíc malý klub jako PSG není náš úhlavní rival (až do teď smiley ). Celkově ale jsem rád, že se Barca očišťuje a zbavuje podobných existencí. Vím, že ze sportovního hlediska to znamená risk, ale zároveň i příležitost. Za doby MSN nikdo neměl šanci se do základu probojovat a trochu nás to paralyzovalo na trhu, jelikož jaký kvalitní backup by k nám nešel? Teď se to ale může změnit + pokud vybereme vhodné hráče, můžeme se udělat mnohem více nečitelnější a flexibilnější. No i kdyby odchod znamenal chudší období na trofeje, tak pro mě byl prodej Neymara krok správným směrem (obzvlášť za tu cenu), protože Barca - Més que un jugador, Més que un Club smiley

04.08.2017, 23:55

Ať si každej říká co chce, lepší křídlo než je Neymar nenajdeme. Každopádně nechci nějak obhajovat jeho chování, to určitě ne. Jinak mu přeju jen to nejlepší v novém působišti, odvedl si tu skvělou práci, ať se ti daří. :)

05.08.2017, 01:36
marek99
Senior editor

Jediný hráč, ktorý by ho mohol ako-tak nahradiť je podľa mňa Eden Hazard. Griezmanna si na takej pozícii neviem predstaviť, Dembele z Dortmundu, no to fakt ťažko povedať... Mbappého by som v našom drese veľmi rád videl, ale jeho prestup je zatiaľ nereálny asi..
Dúfam, že Valverde bude dávať priestor našim odchovancom, ak nepríde žiadna hviezda

05.08.2017, 08:05

OT: Tady čtu že má přijít Inigo Martinez... My potřebujeme dalšího stopera?????? Prooooc??? smiley

05.08.2017, 11:42

Bundesligu moc nesleduji, ale pokud budeme chtít koupit z Dortmundu Dembelého, jako náhradu ze Neymara, tak rozhodně za 100mil eur NE!
Borec, který stál před 1-2 roky 15mil a nic světoborného zatím nepředvedl, ve srovnání např.z Aubameyangem, který každý rok nastřílí 20 a více branek a jednoznačně svými góly táhne Borusii , to fakt nevím, co si mám o tom myslet!
Jako fanoušek bych rád u nás viděl posilu do útoku, ale za rozumný peníze.
Za 80-100mil by musel být TOP hráč - hvězda.

05.08.2017, 12:02
Adam Kapusta contento

10+21 v prvej sezone...kto to ma? V jeho veku..

05.08.2017, 18:24

Sháním 1 volné zařízení na O2 TV - jen kvůli O2 TV Sport. Výměnou nabízím 1 zařízení na DIGI TV nebo penize mesicne na ucet. Má někdo zájem ? PIŠTE do soukromých zpráv

06.08.2017, 20:22

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat