SPEKULACE: SUÁREZ A MUNIR NA ODCHODU, TODIBO A RABIOT V LÉTĚ

SPEKULACE: SUÁREZ A MUNIR NA ODCHODU, TODIBO A RABIOT V LÉTĚ

Zimní přestupové období bude nejspíše ve znamení odchodů, pokud by se však potvrdily spekulace, měla by Barcelona dohodnuty už dvě letní posily.

Suárez vyjednává odchod do Premier League

Barcelona by v zimním přestupovém okně chtěla prodat Denise Suáreze, kterého Ernesto Valverde téměř nevyužívá. Zranění Rafinhy by mu sice mohlo pomoci k nějakým minutám navíc, obdržel však několik nabídek anglických klub, které zvažuje. Barcelona nechává výběr cílové destinace na hráči, přestupová částka však musí odpovídat jejím požadavkům.

Denis mohl odejít už v létě, rozhodl se ale zůstat a bojovat o své místo. Teď už si nejspíš uvědomil, že je na čase jít a vybírat si může hned z několika možností. Zájem mají West Ham, Watford či Everton, ale také Milán, který by jej rád získal na hostování.

Výsledek obrázku pro denis suárez

Munir má prý dohodu se Sevillou

Munirův čas v Barceloně se nejspíš chýlí ke konci. Odmítl prodloužit smlouvu a v červnu může odejít jako volný hráč. Podle Cadena Cope už je domluven se Sevillou.

Barcelona to s Munirem zkusila dvakrát, obě nabídky však byly odmítnuty. Zájem měl i Real Betis či nejmenovaný tým z Premier League, který jej chtěl nalákat na vysoký plat, Munir si však dle všeho vybral právě Sevillu.

Barcelona zpečetila příchod Todiba

Jean Clair Todibo se stane první posilou pro nadcházející sezónu. Devatenáctiletý stoper Toulouse přijde jako volný hráč a podepíše čtyřletý kontrakt.

Todibo se k prvnímu týmu připojí hned v létě a absolvuje s ním celou předsezónní přípravu. Na konci srpna pak dojde k zhodnocení jeho pozice a rozhodne se, zda zůstane, nebo ještě odejde sbírat zkušenosti na hostování.

Todiba si vyhlédl Éric Abidal, jeho příchod však nemění nic na tom, že Barcelona bude i nadále hledat středního obránce, který by v příští sezóně měl posílit první tým.

Rabiot prý přijde v létě

Adrien Rabiot by se podle Guardianu měl k Barceloně připojit coby volný hráč v létě. Třiadvacetiletý záložník se prý s klubem dohodl na pětiletém kontraktu s ročním platem kolem 10 milionů eur, dalších 10 milionů pak dostane jako bonus za přestup.

Je to tady, Adrien Rabiot do Barcelony! Smlouva na €10M ročně, PSG opustí v červnu jako volný hráč. Dohodnuto.

Zdroje: sport-english.com, guardian.com



Diskuze

Příchody super. Volní hráči znamenají minimálně nějaký vývar,pokud by se neprosadili.
Mrzí mě Denis a odchod Munira zadarmo je průser.... trenérův. Protože možností dát mu minuty na hřišťi měl letos mraky.
Ale nechával Suareze se trápit na place,i kdyby hrál sebehůř....

05.01.2019, 12:24
raval69 Meshuggah82

Munira sleduji a fandím mu od přípravného zápasu v Ženevě tehdy proti Neapoli....loni měl velmi slušnou sezonu v Alavezu. Letos nastoupil 7x a odehrál nějakých 150 min. To není moc. Ale po pravdě, ve kterém zápase jste si Munira na hřišti uvědomili? Kdy na vás udělal dojem? Je strašně populární obviňovat Valverdeho snad úplně ze všeho. Ale on nemůže za to, že nikdo z nadějných odchovanců (Denis, Rafinha, Munir) prostě letos nepřesvědčil. Alespoň mě tedy ne. Konkurence je tvrdá. Suarez, který "může hrát sebehůř", dal i letos 11 branek, má 4 asistence ......a spoustu šancí ještě zahodil.

06.01.2019, 11:27

Munir at si jde, kam chce... Chyba vedeni, ze ho nestrelili uz v lete alespon za nejakej ten drobak...
Situaci Denise popravde dlouhodobe nechapu... On nikdy vylozene nezklamal, jako zaskok do zalohy ci levy kridlo, kdyby dostaval alespon nejaky sance od toho skreta na lavicce, by byl ideal. Hrat kdekoliv jinde, tak za nej vedeni pusti 40-50 mega, protoze profilem do Barcy sedi jak pr...el na hrnec... Snad jej poslou nekam hostovat a pristi rok mu da novy trener poradnou prilezitost...

06.01.2019, 22:30

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat