PREVIEW 1. ZÁPASU ICC: FC BARCELONA – TOTTENHAM HOTSPUR FC

PREVIEW 1. ZÁPASU ICC: FC BARCELONA – TOTTENHAM HOTSPUR FC

Barceloně začíná nová sezona, kterou znovu odstartuje v Americe sérií přátelských zápasů v rámci International Champions Cup. Prvenství budou blaugranas obhajovat se soupiskou, na níž se nacházejí dvě letní posily, navrátilci z hostování a 13 hráčů B-týmu.

Většina členů základní sestavy má kvůli mistrovství světa stále dovolenou, a tak jako obvykle dostanou prostor jiné tváře. Culés budou pochopitelně zajímat hlavně debutantni Clément Lenglet a Arthur Melo. S týmem už trénuje i Malcom, třetí a dosud nejdražší posila tohoto přestupového období, ale o jeho zapojení do zápasů klubový web neinformoval.

V nominaci jsou také jména, o jejichž budoucnosti se nadále spekuluje: Lucas Digne, André Gomes, Aleix Vidal, Paco Alcácer či Rafinha s Munirem El Haddadim, kteří uplynulou sezonu strávili na hostování v Interu, respektive Alavésu. V případě Munira dnes deník Sport píše, že trenér Ernesto Valverde by ho rád udržel.

Prvním ze tří barcelonských soupeřů na ICC bude Tottenham. Svěřenci Mauricia Pochettina už mají jedno utkání za sebou, a to úspěšně, neboť AS Řím navzdory brzkému inkasovanému gólu od Patrika Schicka porazili poměrem 4:1. 

Soupiska Barcelony pro US Tour:

Brankáři: Ter Stegen, Cillessen, Ezkieta
Obránci: Semedo, Roberto, Lenglet, Marlon, Digne, Cucurella, Palencia, Mingueza, Cuenca, Miranda, Chumi
Záložníci: Denis, Gomes, Arthur, Vidal, Rafinha, Monchu, Collado, Riqui Puig
Útočníci: Alcácer, Munir, Ruiz, Pérez, Ballou


FC Barcelona

Tottenham
Soutěž Přátelský zápas
ICC
Datum a čas 29. červenec 2018, 05:05
Stadion Rose Bowl (Los Angeles)
Rozhodčí
TV
Review Review
Předpokládané sestavy
FC Barcelona Tottenham
Ter Stegen - Semedo, Lenglet, Marlon, Digne - Vidal, Roberto, Arthur, Denis - Alcácer, Munir Gazzaniga - Aurier, Sánchez, Carter-Vickers, Davies - Amos, Wanyama - Son, Lamela, Lucas - Llorente
Poslední zápasy
FC Barcelona Tottenham
26.07.18 AS Řím 1:4 Tottenham, ICC

Zdroje: fcbarcelona.com, sport.es

Diskuze ke článku

  • Messi the Genius "10"!
    28.07.2018, 13:55

    prosim nevite o levnem ubytovani v Barcelone ? termin 28.8 - 1.9 děkuji za tipy - jedná se o 2 osoby a 1 dite do 3 let - dejte mi prosim nejaky tip na martaskovi@gmail.com moc dekuju

    • Migueli Penya administrátor
      28.07.2018, 16:15

      Záleží jestli levné v rámci hotelů, hostelů nebo celkově...

      Na konci srpna to bude složitější. Doporučil bych přes airbnb - nastavíte si počet nocí, lidí, oblast a rozpočet a pak už se vždy něco najde. Jakmile má ubytování dost hodnocení, tak nikdy nebude problém.

  • Jakub19 Penya administrátor
    29.07.2018, 05:34

    Arthur hodně dobře smiley

  • blaugrana
    29.07.2018, 06:33

    Prvy polcas parada. Rafinha, aj ked je skleneny, tak by mal oatat. Kazdopadne som zvedavy, kolko hracov dokaze Abidal predat.

    • Meshuggah82
      29.07.2018, 12:59

      Vypadá to,že Vidal je oficiálně zpět v Seville a Digne více než jednou nohou v Evertonu. Takže v pořádku. Akorát mě zajímá,komu nakonec vnutime chudáka Gomese :-)

  • Jakub19 Penya administrátor
    29.07.2018, 07:13

    Kvůli gólu Arthura a penaltám se vyplatilo vstávat v pět :-)

    Mladíci herně špatní, ale penalty by mohli vyučovat. To byla paráda. Jinak Sergi Roberto, Semedo, Arthur a Rafinha hodně dobře. Moc se mi líbil i Marlon, u kterého stále nechápu, proč se ho od začátku chceme zbavit.

    • Meshuggah82
      29.07.2018, 12:58

      Marlon hodně dobře,ale měl tam pár momentů,kdy chtěl prokličkovat skrz vlastní šestnáctku... To musí trenér vždy trnout. Ale takové chvilky mívají i Pique nebo Busi, takže bych to asi nehrozilo. Podle mě by se měli rozhodnout mezi Minou a Marlonem,koho si nechají. Podle všeho to zatím vypadá spíše na Marlona, když za Minu nabízí Everton 30 mega. Za takové peníze by to byl podle mě dobrý deal.

      • Jakub19 Penya administrátor
        29.07.2018, 13:39

        Na stopera máme Piqueho, Umititiho, Lengleta a Vermaelena. Navíc je Mina a Marlon. Předpokládám, že půjdou oba.

        • CulesWarkin
          29.07.2018, 17:52

          Podle mě by bylo nejlepši prodat Vermaelena a z dvojice Marlon - Mina, jednoho nechat a druhy na hostovani.


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit
Fanklubový eshop FC Barcelona