Preview ∣ 4. kolo skupiny C Ligy mistrů: FC Barcelona - Inter Milán

Preview ∣ 4. kolo skupiny C Ligy mistrů: FC Barcelona - Inter Milán

Ve středu večer je na programu 4. kolo základní skupiny C Ligy mistrů. Barcelona se stejně jako minulý týden představí proti Interu. Na San Siru dokázali domácí vybojovat těsnou výhru a důležité tři body do tabulky. Nyní se oba týmy představí na Camp Nou.

V lize dokázala Barcelona vybojovat důležité tři body v utkání proti Celtě. Katalánci předvedli v prvním poločase velmi dobrý výkon, který v 17. minutě jedinou brankou v utkání zúročil Pedri. Ve druhém poločase Celta zabrala a několikrát byla blízko vyrovnávací brance. V té největší šanci se objevil Aspas, kterého vychytal ter Stegen. V 68. minutě se hosté dokonce prosadili, branka však kvůli ofsajdu nebyla uznána. Barcelona uhájila vedení, připsala si tři body a udržela před El Clásicem první místo v tabulce.

Inter své ligové utkání rovněž zvládl. Na hřišti Sassuola vyhrál 2:1. Skóre otevřel ve 44. minutě Džeko po asistenci Dumfriese. Domácím se podařilo vyrovnat v 60. minutě zásluhou Fratesiho. O zisku tří bodů rozhodl druhým gólem v zápase bosenský útočník. V 75. minutě Džeko zužitkoval centr Mkhitaryana a skóroval na konečných 2:1. Milánský celek je v tabulce na sedmém místě.

Oba týmy se spolu utkali v minulém týdnu a na San Siru zvítězil domácí Inter 1:0. Jedinou branku vstřelil v nastavení první půle Çalhanoğlu. Inter je tak se ziskem šesti bodů v tabulce skupiny C druhý. Barcelona, která prohrála po Bayernu také tento zápas, se třemi body třetí. 

Trenér Xavi se musí v tomto zápase opět obejít bez zraněných Araúja, Bellerína, Christensena, Depaye a Koundého. V neděli proti Celtě již na pár minut nastoupil uzdravený de Jong. V tomto zápase již bude k dispozici také Kessié. Na straně Interu je situace rovněž stejná jako před týdnem. Simone Inzaghi postrádá Brozoviće, Cordaze, Dalbera a chybí také Lukaku. Otazník visí nad startem Correy.


Predikce utkání

Liga mistrů - 4. kolo 12. října 2022, 21:00 Spotify Camp Nou Review

FC Barcelona

Szymon Marciniak (POL)

Inter Milán

Předpokládané sestavy


Předpokládané sestavy
FC Barcelona

ter Stegen - Roberto, Piqué, E. García, Alba - Pedri, Busquets, Gavi (82' Torres) - Dembélé, Lewandowski, Fati

Předpokládané sestavy
Inter Milán

Onana - Škriniar, de Vrij, Bastoni - Dumfries, Barella, Çalhanoğlu, Mkhitaryan, Dimarco - Lautaro, Džeko

Poslední zápasy


Poslední zápasy
FC Barcelona

09.10.2022 – FC Barcelona 1:0 Celta Vigo – LaLiga 04.10.2022 – Inter Milán 1:0 FC Barcelona – Liga mistrů 01.10.2022 – RCD Mallorca 0:1 FC Barcelona – LaLiga 17.09.2022 – FC Barcelona 3:0 Elche CF – LaLiga 13.09.2022 – Bayern Mnichov 2:0 FC Barcelona – Liga mistrů

Poslední zápasy
Inter Milán

08.10.2022 – US Sassuolo Calcio 1:2 Inter Milán – Serie A 04.10.2022 – Inter Milán 1:0 FC Barcelona – Liga mistrů 01.10.2022 – Inter Milán 1:2 AS Řím – Serie A 18.09.2022 – Udinese Calcio 3:1 Inter Milán – Serie A 13.09.2022 – Viktoria Plzeň 0:2 Inter Milán – Liga mistrů


Poslední vzájemné zápasy

Poslední vzájemné zápasy
04.10.2022

Inter Milán
1:0

FC Barcelona
10.12.2019

Inter Milán
1:2

FC Barcelona
02.10.2019

FC Barcelona
2:1

Inter Milán
06.11.2018

Inter Milán
1:1

FC Barcelona
24.10.2018

FC Barcelona
2:0

Inter Milán

Zdroje: www.fcbarcelona.com



Komentáře

Reekwon
Senior editor

Zítra jak nenechají na hřišti 100% výkon a nevyhrají, už to bude opravdu velmi zlé a prohra znamená v podstatě konec nadějí na postup, vzhledem k tomu, jakou roli ve skupině plní Plzeň. Před zápasem s Interem jsme živili ještě naděje na možný postup z prvního místě a nyní už musíme kalkulovat i s tím, že nedosáhneme ani na příčku druhou. Každopádně i přes rozsáhlou marodku na pozici středních obránců předpokládám, že si všichni v kabině uvědomí důležitost těch tří bodů a že těch 100% po dobu 90 minut ze sebe vydají úplně všichni. Především Dembélé má možnost se u fanoušků vykoupit, protože ti mu dali opět šanci a on jim to nevrací na hřišti. Od všech našich útočníků je to v posledních zápasech obrovská bída a především křídelní hráči hrají momentálně naprostý odpad. Tam není nic, žádná myšlenka, přihrávka do gólovky, skvělý centr, únik po straně, rychlý brejk nebo zkrátka něco.... Není v tom nic. Neustále útočíme do plných, kde Dembélé ani Raphinha neobejdou hráče a neudělají ten tolik potřebný rozdíl. Nejsem úplně přesvědčen o tom, že Inter přijede hrát fotbal, protože oni vědí, že je lepší bránit hned od začátku remízový stav a čekat na případné brejky, především pro to, že jim remíza stačí. Vědí, že je to zítra bude bolet, že budou hrát hodně bez míče a hodně toho naběhají a to pro nás může být problém, pokud Xavi nevymyslí, jak to italské cattenacio překonat. Přirozenou cestou by mohla být spousta střel a prudké centry do vápna, kde bude Lewandowski potřebovat podporu spoluhráčů. Upřímně nevím, jak to v útoku poskládat, protože nikdo prostě nemá formu. Ale zřejmě to bude klasika, kdy Lewandowski je jasný a asi i Dembélé, protože nehrál od začátku v neděli a standartě Raphinha, ale ten musí hrát zprava, přes to nejede vlak. Ale nechám to na Xavim, já to na konci vysvětlovat nemusím smileyJediné co potřebujeme, je vyhrát o víc jak jeden gól. Mega se těším a doufám že to nedopadne jak minulý týden, kdy jsem se těšil stejně a nakonec jsem odcházel do postele frustrovaný. Zítra mají hráči další šanci ukázat, jakou mají vnitřní sílu, jestli se dokážou kousnout a společně zabojovat. Visca el Barça!!!!!

11.10.2022, 20:03
Melneor Reekwon

I remíza znamená konec. Inter by měl lepší vzájemnej zápas a 3 body navíc, takže by mu stačilo porazit Plzeň doma, což je jak malina

12.10.2022, 06:42

Poviem úprimne, fakt nemám tušenie ako to dopadne. Ak budeme hrať ako v prvom polčase proti Celte, tak určite tam je jasná šanca na úspech. Zajtra to ale Inter ešte viac zavrie a z toho mám pochopiteľne obavy. Musíme to viac rozťahovať, viac centrovať, viac strieľať. Držím palce moc!!!

11.10.2022, 21:14
MarcoFCB La Pulga

Bude to fakt zajímavé no. Výkony po repre pauze jsou bídné a přesně jak říkáš, neodvážím předvídat jak to bude vypadat. Snad se dokážou hráči dostatečně hecnout, jako jsme byli většinou u Barcy zvyklí.

11.10.2022, 21:18
Melneor MarcoFCB

Zase kdy naposledy jsme se v LM hecli? Možná tak první zápas proti Live a to je 3,5 roku

12.10.2022, 07:01
MarcoFCB Melneor

Tak vesměs nám ty “domácí odvety” šly, ale je to hodně dávno no. Tým byl jiný.

12.10.2022, 07:37
Melneor MarcoFCB

Tak dřív byla úplně jiná mentalita.
Kdo má dneska v týmu nějakou vítěznou mentalitu? Araujo(zraněnej a od tý doby co chybí, tak šli naše výkony dolů), pak bych řekl že Lewa a Gavi nechá na hřišti vše. Popřípadě Garcia.
Velká část týmu je ale taková dost pasivní a vždy když se nedaří, tak horzně rychle jdou s výkonem dolů.
Je to něco co dle mě v poslední době limituje Barcelonu snad úplně nejvíc.

12.10.2022, 08:13

Myslím si, že bude zítra De Jong v základní sestavě.

11.10.2022, 22:01
pyspetr Yaya24

jsem pro

12.10.2022, 10:38
stockey pyspetr

tiez si myslim ze De Jong by mohol pomoct trochu to tam rozbijat svojimi nabehmi do sestnastky a pomoct Lewymu

12.10.2022, 10:47

Věřím, že Lewa spoluhráčům hodně ostře vysvětlil, že aby dal gól, tak potřebuje přihrávku do šance a dnes to tam zválcujesmiley

12.10.2022, 11:40

inter dojede s autobusem, doufám, že aspoň budou pálit jak u verdunu

12.10.2022, 11:54

Borci dneska to zvládneme a neložíme jim pořádně. Força Barça!

12.10.2022, 13:00

V lige majstrov sa krasne ukazuje aky je to rozdiel oproti farmarskej spanielskej lige ktory po korone upadku financii okolo kvality ani nebezala stopery ako pique a garcia nema v klube ako je barcelona co hladat ty mozu ist hrat tak maximalne do tymov ako je real sociedad a betis sevilla absolutny podpriemerny supaci skriniar to tam cisti sprava zlava bez problemov a ty nasi dvaja tragedi skoda reci pique garcia ferran torres alonso prec po sezone nemaju v klube ako barcelona co hladat

12.10.2022, 22:28

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Novinky

Nejtěžší možný soupeř

Evropská liga nabídne hned v úvodním vyřazovacím kole souboj těžkých vah. Proti Barceloně se postaví slavný Manchester United. 


Agent popírá spekulace o Kessiém

Kessiého agent popřel jakékoliv spekulace o tom, že by chtěl Kessie v lednu odejít: “Jsou to všechno lži, naprosté lži. Kessie je v Barçe velmi šťastný. Je v klubu jenom pár měsíců a stále si zvyká na tým a na styl hry, což chvíli trvá.”


Kessié prý vyhlíží přestup

Franck Kessié údajně není spokojený se svou situací v Barceloně, a proto podle italských médií zvažuje návrat do Serie A. Ve hře má být jeho předchozí zaměstnavatel AC Milán nebo Juventus.


García a Koundé zranění

Stopeři Éric García a Joules Koundé zápas ve Valencii nedohráli kvůli svalovým zraněním. Jelikož mimo hru zůstávají také Andreas Christensen, Ronald Araújo a Sergi Roberto, trenér Xavi bude čelit další složité situaci.


Barca bude chtít v zimě posílit

Vedení Barcelony má v plánu v zimním přestupovém období posílit na pozici šestky. Panují pochybnosti ohledně výkonosti Sergio Busquetse. Další možností je Frenkie de Jong.

Zobrazit více novinek

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 37
2. Real Madrid CF 35
3. Real Sociedad de Fútbol 26
4. Athletic Club 24
5. Club Atlético de Madrid 24
6. Real Betis Balompié 24
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 13
2. Ousmane Dembélé 4
3. Ansu Fati 3
4. Pedri 3
5. Sergi Roberto 2
6. Raphinha 2
7. Frenkie de Jong 2
Zobrazit celou tabulku

 

Chat