REKORD! Jak to bylo s lístky na Plzeň?

REKORD! Jak to bylo s lístky na Plzeň?

Kolik bylo žádostí? Kolik vstupenek nám bylo přiděleno? Jaká byla konečná cena lístku? To vše se dozvíte v tomto článku.

Ihned po rozlosování základních skupin Ligy mistrů bylo jasné, že zájem ze strany fanoušků Barçy v ČR bude především o utkání FC Barcelony s Viktorií Plzeň v Doosan Aréně. Což se samozřejmě enormně potvrdilo. Úplně každý chtěl v tento moment vstupenku na tento zápas a bylo jim úplně jedno, jestli jsou nebo nejsou členové. Naše odpovědi směřovali vždy k tomu, aby se stali členy fanklubu a budou mít příležitost obdržet vstupenku na tento zápas, i když šance jsou vlastně mizivé. Někteří i přes to požádali o členství a chybu rozhodně neudělali. Čtěte dál!

Oficiálně o lístek požádalo nakonec 133 lidí, někteří ale po zápasu s Interem žádost stáhli. Některým z nich jim byly vráceny peníze na účet, protože se našli náhradníci, některým bohužel ne a žádost o vstupenku musela být klubu zaplacena. Tady bych chtěl jen dodat, že vrácení peněz bylo v tomto případě výjimkou, příště se bude postupovat dle Pravidel pro vstupenky.

Tady jsme si dali v našem vedení výzvu. Uděláme vše pro to, aby se dostalo na všechny žadatele a je jedno, jestli se stali členem před losem nebo po losu.

V systému pro fankluby se spustili žádosti a tady nastal hned první problém. Jde zažádat pouze o 5 vstupenek. Situaci jsem neřešil, třeba to změní, říkal jsem si. Žádosti z naší strany, abychom zjistili počet vstupenek jsme spustili až po návštěvách Mnichova a Milána. Po uzavření žádostí z naší strany se objevilo číslo 133. V Mnichově jsem celou situaci rozebíral s prezidentem Penya Blaugrana Stuttgart Danielem, který mi řekl, že normálně zažádali standardní cestou o 22 vstupenek. Stejnou situaci o maximální žádosti o 5 ks mi pak potvrzuje prezident Penya Barcelonista Eslovaca dels Alts Tatras - Peter Bellás a také prezident Penya Blaugrana de Lodz - Adrian Bialkowski.

A tady se rodí geniální nápad našeho vedení, na kterém má největší zásluhu náš viceprezident Patrick Zamlar. Plán je jasný. Napíšeme vedením obou klubů pozvánku na galavečeři v předvečer zápasu, a do pozvánky zároveň zahrneme naši prosbu, aby vyhověli všem našim žádostem o vstupenky. Tento dopis jim pak osobně v Barceloně já jako prezident fanklubu předám. Pro Viktorii Plzeň je pozvánka v češtině, pro FC Barcelonu je to v dokonale přeložené španělštině, na které má největší zásluhu náš viceprezident Ondra Janeček. Tyto texty nám pak do úhledné grafické podoby převede Patrik Janačík, náš grafik . Poté sháním tiskárnu, kde mi potisknou obálky. Navštívím 3 tiskárny ve Zlíně a nikde na obálky netisknou, takže tady opět s nápadem Patricka nechávám potisknout obálky na lepící archy. Jenže ten návrh obálky taky musel někdo udělat a o ten se na základě mé prosby ve skupině obrátilo mnoho našich členů, za to moc díky! Finální design obálky pro nás vypracovala žena od našeho bývalého prezidenta Migueliho - Veronika. Díky moc!

Během této doby nás kontaktuje přímo klub, který se ptá, zda máme nějaký program před zápasem atd. Odepisuji jim, že vše připravujeme, ale že máme problém se vstupenkami na tento zápas. Obratem mám telefonát, kde celou situaci řešíme. Nakonec dočasně tohle řešíme tak, že zažádáme o 5 vstupenek a napíšeme do poznámky přesný počet vstupenek, které chceme.

A v tento moment začíná část vyjednávání přímo v Barceloně. Mám s sebou fyzicky několik výše zmíněných dopisů a vím přesně kam zamířit, aby se dostaly přímo do rukou vedení klubu. V neděli 9.10. se totiž koná v Auditori 1899 Assembly, na které mimo jiné byl virtuálně přítomen náš člen, který patří mezi tzv. socios compromisarios, Pavel Ježek. Před Auditori 1899 potkávám v tento den Jakuba Koutného (jaká náhoda!) a ten je svědek, jak předávám dopis (pozvánku) Xavieru Puigovi (ředitel ženského fotbalového týmu a člen vedení klubu). Na tento dopis reaguje klub a přiděluje nám v první vlně 90 vstupenek! Již teď jsme spokojení, ale já chci všechny. Jelikož v Barceloně trávím celý říjen, mám sjednanou schůzku s vedením oddělením kanceláří, kam přicházím a už jen při mém příchodu, kdy si mě odvedou úplně stranou do jejich interních kanceláří mi sdělují větu, že jsme získali všechny vstupenky na tento zápas, které jsme požadovali. Schůzka poté probíhá velmi aktivně, řešíme všechny důležité záležitosti a vlastně doteď i v době psaní tohoto článku na tom pracujeme.

Suma sumárum, náš fanklub obdržel na zápas v Plzni 132 vstupenek, což je REKORD našeho fanklubu a navíc k tomuto číslu je třeba přičíst vstupenky, o které si žádali členové klubu (socios) takže náš fanklub bude na tomto zápase přítomen v zastoupení nejméně 140 lidí!

SKVĚLÉ ČÍSLO!

Na závěr bych chtěl ještě jednou všem poděkovat, kteří se podíleli na tom, abychom získali všechny vstupenky a také těm, kteří přenechali přeplatek ze vstupenek pro účely fungování fanklubu.

Moltes gràcies!
________________________________
Visca el Barça i Visca la Nostra Penya!
 
Pavel “Myšák” Misař
Prezident
PB Lleó de Dues Cues



Diskuze

Migueli
Systémový administrátor

Naprosto úžasná práce a luxusní výsledek!

21.10.2022, 13:00

smileyDíky moc! Těším se na svůj první zápas, třeba oslavíme i nečekaný postup:) a na jaře doufám konečně na Camp Nou.

21.10.2022, 13:00

Skvela prace! 😊. Jede nekdo prosim na zapas z Brna? Kdyztak bych se rad pridal, diky 😊

21.10.2022, 16:23

Já také jedu z Brna, chtěl jsem jet vlakem, ale z5 ta cesta nic moc :D takže kdyby třeba někdo bral auto, taky bych se rád přidal!

23.10.2022, 13:00

Skvělá práce, díky moc. Věřím, že i když možná nebude o co hrát, tak nám hráči dají lepší výsledek než v Mnichově 😀

21.10.2022, 16:50

Mockrat diky!!👍

21.10.2022, 22:14
Caltic8
Administrátor

smileysmiley

23.10.2022, 01:30

Profesionální práce. Visca Barca smiley

23.10.2022, 10:05

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Penya novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat