Bayern Mnichov 3:0 FC Barcelona

Bayern Mnichov 3:0 FC Barcelona

Zázrak se nekonal, chladný mnichovský večer posílá Barcelonu do Evropské ligy. Katalánci byli většinu zápasu odevzdaní, neboť od prvního inkasovaného gólu bylo zřejmé, že na Bayern prostě nemají.

O rozpoložení Barcelony napověděla už 3. minuta, když Ter Stegen špatně rozehrál a Busquets musel Lewandowskiho zastavit za cenu žluté karty. Katalánci však měli na to, aby zápasu udali jiný vývoj, protože v prvních 20 minutách dokázali dobře zaútočit. Bohužel Alba, De Jong a hlavně Dembélé, který byl vidět nejvíce, ze svých příležitostí nic nevytěžili.

Bayern tak byl opět nebezpečnější, protože se snadno dostával za obranu, a tudíž k nebezpečným centrům. Ve 34. minutě právě tímto způsobem šel do vedení: Lewandowski pěkným obloučkem našel Müllera mezi třemi obránci a Němec hlavou skóroval. Jedním z těch, kdo ho neuhlídali, byl Mingueza, který na hřiště přišel za zraněného Albu. 

Ještě v prvním poločase bylo prakticky rozhodnuto. De Jong zůstal proti Comanovi se Saném sám, pročež druhý jmenovaný dostal po převzetí míče dostatek prostoru, aby napřáhl a pohlednou ranou z velké vzdálenosti zvýšil na 2:0. 

Zkraje druhého poločasu mohlo být ještě hůř, když Bayern opět jednoduše a rychle rozebral celou barcelonskou defenzivu, jenže Sané proti prázdné bráně pohořel. Třetí gól tak patřil Musialovi a znovu byl všeříkající – zatímco Barcelona v předchozí čtvrthodině postrádala myšlenku i nasazení, Davies se jedním rychlým pohybem zbavil Araúja a Musiala v pohodě zakončil mezi čtyřmi hráči soupeře.  

Bayernu to zase na nějaký čas stačilo, takže nechal Barçu její bezzubé kombinaci, a když ho to ke konci přestalo bavit, mohl přidat čtvrtý gól. Sané ale v velké šanci opět minul. Přesto konečná bilance skupiny E jasně ukazuje, že současná Barcelona do Ligy mistrů nepatří.


Přehled utkání

8. prosince 2021, 21:00 Allianz Arena, Mnichov Nova Sport 4

Bayern Mnichov

3 : 0 Ovidiu Hațegan [RO]

FC Barcelona

  3' Busquets
  16' Araújo
Müller (A - Lewandowski) 34'  
Sané (A - Coman) 43'  
Musiala (A - Davies) 62'  
Richards 82'  
Sestava

Neuer - Pavard, Upamecano, Süle, Davies (71' Richards) - Tolisso (60' Roca) - Coman (71' Sarr), Musiala, Müller, Sané - Lewandowski

Sestava

ter Stegen - Araújo, Piqué, Lenglet, Alba - Gavi 86' Demir), Busquets, F. de Jong (73' Puig) - Dest (46' Nico), Depay, Dembélé (73' Coutinho)




Diskuze

Hroznej, strasidelnej výkon.

08.12.2021, 22:54

Tak doufám, že to viděli všichni ti optimisti. Je určitě pěkné v něco věřit, ovšem mělo by se to opírat aspoň o nějaké reálné základy. Já zřejmě taky nenajdu na zahradě zlaté cihly, i když bych moc chtěl.

Nešlo přitom ani tak o obraz hry, tam bychom mohli klidně i dominovat, jde především o naši neschopnost vstřelit gól. Na ten se strašně nadřeme i proti týmům ze spodku ligy, obránci Bayernu by nás tak zákonitě museli vymazat i po víkendovém flámu s předními ruskými mužiky.
Naopak Lewa a spol. naší tragické obraně dokážou dát aspoň dva góly, i kdyby byli totálně z formy.

Výsledek mě tedy nijak nepřekvapil, co mě však udivilo, byla naše hra s míčem. Hráčům Barcy ten balon snad překážel, místo klidného zpracování a rozehrávky jsme byli svědky hektické nakopávané, kdy náš hráč po chvilce míč zapomněl za sebou, ukopl ho někam mimo svůj dosah, nebo pod tlakem přihrál soupeři. Nevím, kam se v Barce poděla technika, ale bez ní to nepůjde. Leda bychom po vzoru Slavie naběhali dvakrát víc než soupeř, což asi není moc reálné.

Dlouhé roky tu haníme naši obranu (nutno říct, že oprávněně, viz první gól), ovšem to, co letos předvádí útok je víc k smíchu než k pláči. 1v1 nikdo nikoho neobejde, každá přihrávka do běhu mezi útočníky doslova uráží fotbal a se sprintem jsme na tom taky dost bledě. Jak potom chceme dát gól? Ve vápně začneme zkoušet kličky, patičky a další přihrávky naslepo do nikam, což je asi stejně efektivní jako Koemanův totální fotbal. Dest konečně dostane dobrou průnikovku za obranu a může jít sám na bránu. Co udělá? Zpomalí, zasekne někam do rohu vápna, nechá obraně Bayernu čas se zformovat a následně, poté co zjistí, že je ze všech stran obsazený, pošle (patičkou, jak jinak) nepřesnou přihrávku pod sebe (na hráče v podobně mizerné pozici). Bavoři ji samozřejmě vystihnou a hned nám jdou ukázat, co to je brejk. Z naší tutovky je tak najednou nebezpečný protiútok soupeře.

Samostatnou kapitolou je střelba. Dembelé by potřeboval tři dorážky i proti prázdné bráně a Depayovy pokusy z šestnáctky mají potenciál leda tak zlomit ruku někomu od šedesáté řady výš (ještěže tam dnes diváci nebyli). Sané naproti tomu napřáhne a na první dobrou tam pošle nechytatelnou dělovku. Že by něco podobného udělal náš hráč, to je hodně divoké sci-fi.

Máme spoustu zraněných, spoustu nezkušených mladíků, trenérů se tu za poslední dobu vystřídalo víc než dost, nikdo nečeká zázraky. Ale aby hráči, kteří měli být tahouny týmu, předváděli tak mizerné indivuduální výkony, nebyli schopní zpracovat míč, poslat kloudnou přihrávku na dva metry, či trefit bránu z malého vápna, to teda ne. Ať jdou se svými platy zkusit štěstí jinam, legendy nelegendy.

08.12.2021, 22:56
absint absint

Tak aspoň dnes beru všechny body do tipovačky.

08.12.2021, 22:58

marek99 a spol: Tady máte tu hru na tři stopery a sedm defenzivních hráčů na hřišti.. Jak to krásně funguje, že? ...

08.12.2021, 23:01
Caltic8
Administrátor

Nasazení jsem teda po těch řečech čekal mnohem větší. Ale ono by to stejně nepomohlo, protože takticky jsme to vůbec nezvládli. Hlavně bránění bylo příšerné, několikrát dva hráči Bayernu udělali z pěti barcelonských kužele.

...určitě za to může Koeman a Bartomeu.

08.12.2021, 23:01

hlavně ať se tady zase vychvaluje Coutinho, jak ho v klubu neumí použít, nebo to že Ter Stegen je nejlepší brankář na světěsmileysmileyale jako těch problémů tam je víc.. Dest je úplně chcíplej, jako jsem ready že bude hrát 40 letej Alves protože Dest je mimo... Souboj Lenglet/Mingueza vs Muller u prvního gólů asi radši bez komentáře...

08.12.2021, 23:09
MilanBalage Caltic8

Kdo jiný! smiley
Na zápas jsem nekoukal, vypnul jsem to hned, co jsem viděl v sestavě tři stopery vedle sebe...
Mrzí mě, že Xavi přebral klub takový, jaký je. A mrzí mě to i vzhledem k těm hráčům, kteří se snaží, ale bohužel to prostě nejde..

08.12.2021, 23:11

No jo, dalo se to čekat. V podstatě šlo o to, o kolik Bayern vyhraje, pro ně to byl jenom takový lepší tréning. Některým gólům se dalo určitě zabránit, třeba ten poslední byl srandovní, protože všichni hráči Barcy mysleli, že to byl out a Bayern si dal gól do prázdné branky. Jedním z mála pozitiv bylo to, že se nezranil Dembouz. Jinak už nevím, co bych k zápasu dodal, není moc co. Je to na smiley

08.12.2021, 23:06

Realita. Bude to nějaký měsíc, rok trvat než se vrátíme tam, kam patříme. Spousta hráčů z kádru na tuhle úroveň zkrátka nemá. Kdo šel ovšem šíleně výkonnostně dolů je F. de Jong. Hráč na kterým má naše záloha stavět je spíš kotva. Na něm je odchod Messiho vidět asi úplně nejvíc a ten jeho alibismus už nikdo na hřišti nevykreje.

08.12.2021, 23:10
absint Svobi

Zkraje sezony suverénně nejlepší z našich. Tak co to má společného s Messim?

08.12.2021, 23:17
Svobi absint

Z kraje sezóny byl nejlepší i Memphis.

09.12.2021, 06:16

Po vojne je každý generál. Vieme čo je zle, no má význam stále kritizovať? Už bolo povedané všetko. Fandime ďalej a nevešajme hlavy dole, to je to najlepšie čo môžeme urobiť. Visca Barca!

08.12.2021, 23:11
MilanBalage La Pulga

Chválit moc není co.. Navíc uvolnit stres a zanadávat si je zdravé. smiley
Žádné obavy, jede se dál! Nikdo z nás nepřestane fandit, protože to zrovna nejde..

08.12.2021, 23:19

Xavi to má těžké, ale i tak si žraní trávy představuju trochu jinak. smileyBohužel opět nulový útok, jediný hráč, který má rychlost a techniku je Dembélé, ale ani on není Messi, aby SÁM něco dotáhl do gólu, marná sláva a když už pronikne a před bránu přihraje, tak tam není nikdo. Depay je hráč do počtu, který neudělá vůbec nic, když se neukopne nebo nemá naservírovaný míč přímo do 100% šance...Dest je v současnosti hráč do béčka, zmatený, absolutně bez sebevědomí, doslova se bojí míče. Minguezova forma z loňska je v pekle, Stegen mohl zařídit ne jeden, ale dva góly, nebýt zákroku Buse. Ten tým je prostě v hovnech, chtělo by to naprosto topového útočníka typu Haaland, zkušeného tvůrce hry. jedno nadprůměrné křídlo a dva krajní obránce, kteří jsou tak dvakrát kvalitnější než Dest a Mingueza, z tohoto se prostě asi víc vytáhnout nedá.
Každopádně ani takticky to dnes nebylo ok, pravá strana se stoperem Araujem a otřesným Destem byla fakt hodně špatný nápad a Bayern to hned pochopil a celý první poločas přes ni útočil. Druhý poločas už se ani nedá hodnotit, to už byl jenom zmatek a zmar.

08.12.2021, 23:25
Caltic8 Klokanomet
Administrátor

Jenže útočník typu Haalanda nepřijde, zkušený tvůrce hry nepřijde, totéž kvalitní krajní obránci nepřijdou (ty jsme roky nesehnali, i když peníze byly). Takže co teď?

09.12.2021, 07:54
Tarja Caltic8

Pracovat s tim, co mame, zbavit se fosilii a misto nich zapracovavat dalsi mladiky. Vzhledem k financni situaci nam ani nic jineho nezbyva. :)

09.12.2021, 08:40
Klokanomet Caltic8

Laporta sliboval, že peníze na hvězdy budou. Nebo opět lhal jako s Messim?

09.12.2021, 08:52

Dest zahrál naposledy dobře když hrál pravé křídlo. A to už pár zápasů bude. Ač jsem za Xavih rád, tak dnešní rozestavení jsem hodně nepochopil.

Chybí nám mozek - v záloze máme jenom defenzivní hráče. Gavi, Nico a Frenkie v žádném případě nejsou tvůrci hry.

A na tom padá celý útok. Lidi můžou nadávat na Depaye jak chtějí, ale v repre, kde si to má s kým dát, hraje skvěle.

08.12.2021, 23:35
MilanBalage cechoma

To s tím chybějícím tvůrcem hry jsou přesně moje slova! Ale když to napíšu já, tak prej na co, střed zálohy řešit netřeba...
Dokud ho mít nebudeme, nebude naše hra efektivní. Jen 600 přihrávek za zápas na jistotu pořád dokola..

09.12.2021, 00:13
Overseas cechoma

Tím mozkem by mohl být Pedri. A taky Puig, pokud bude stavěnej a ještě herně poroste.

09.12.2021, 10:24
MilanBalage Overseas

Puig... Rád bych ho viděl častěji hrát, aj třeba v základu, ale Nico a hlavně Gavi mají větší potenciál, o Pedrim netřeba mluvit.
Pokud se bude Xavi zbavovat hráčů, mimo jiné i stř. záložníků, kterých máme moc, Puig asi půjde. Minimálně na hostování, ne-li rovnou na přestup..

09.12.2021, 10:53

Zatím plnou parou následujeme AC.Musíme doufat,věřit a být trpělivý.

08.12.2021, 23:38

Řeknu to asi takhle... Dest byl od začátku v jiném hrníčku, Nico/Gavi by fungovalo mnohem lépe, Alba se smutně zranil, Depay dává góly náhodou nebo z penalty, jinak mu balon překáží, Dembelé vygumovaný ve hřišti stejně jako ve výrazu v obličeji, netrefí bránu z 15 metrů, ale Sané z 30m s rotací jak nic, Ter Stegen celkově silně klesající výkon a nárust chyb... Tým se celkově snažil, ale je to jak skládat lego z magnetek od kostíků... Máme útočníky, nemáme střelce, máme částečný přechod do útoku, nemáme zakončení, máme kosti, nemáme kostru....
První věc, která mě štve, ale není zase až tak výsledkově podstatná, byl rozhodčí, který paušálně žlutou kartou hodnocené zákroky do obličeje neřešil, ale zato řešil každý zákrok rameno na rameno ve prospěch Bayernu...
Druhá věc byla i smůla, kdy Muller, nemířenou hlavičkou o pár cm, dal gól, stejně tak o pár cm balón nepřešel brankovou čáru a byl z toho gól...
Jako zákon nabídky a poptávky, jednou nahoře, potom zákonitě dole, otázka času, za jak dlouho se to zase zvedne...

08.12.2021, 23:45
Overseas Jeronymo

Depay neni vůbec špatnej. Ne, že by nebyli lepší útočníci, oni jsou, ale v naší situaci je asi nezískáme. Spíš je to ale o tom, že Depay potřebujeepší servis, tj. dostávat balóny do šancí, a ne do situací, kdy musí šanci teprve vytvářet.
Dembelé je rozdílovej jen v rychlosti. Kombinačně a střelecky spíš podprůměr. Za mě se typologicky do Barcy vůbec nehodí, i když - opět, v naší situaci - můžeme být rádi, že ho máme.
Stegen pořád patří k nej gólmanům na světě, při gólu Saného balón zaplaval, to bylo vidět ze zpomalenejch záběrů. Vypadalo to na první pohled lacině, ale když míč blbě zaplave, nedá se s tím často nic dělat. Jinak je na Stegenovi vidět, že je trochu dole se sebevědomim, což se něni co divit. Není to ten démon z předchzích sezón. Přesto nás ale v posledních zápasech několikát podržel skvělým zákrokem a do budoucna na něm určitě můžem stavět. Jinak bych zrovna včera nechtěl být v jeho kůži. Přijel domů do Německa, chytal proti reprezantečnímu rivalovi Neuerovi a dostal s týmem kotel. Musel to cítit tak, že místo aby na Neuera tlačil a doháněl ho, tak jeho kariéra díky situaci v Barce nabírá spíš sestupnou tendenci.
Müller sie dal gól nemířenou hlavičkou, ale klíčový je, že se k tý hlavičce dostal mezi dvěma našima hráčema na malym vápně.
A to poslední, na co si můžeme stěžovat v zápase, kdy nás soupeř přejel hladce a v suchym tričku, je rzohodčí.
Do budoucna půjde o to, aby to klub (bez účasi v LM) nějak překlepal ekonomicky, a jestli se mladíci dokážou za dva, tři roky posunout na úroveň, na který je dneska Bayern.

09.12.2021, 10:47

Bayernu stačilo hrát na půl plynu, od nás jsem čekal v druhé půlce nějaké vzedmutí, ale nic nepřišlo. Kromě prvního zápasu pod Xavim nevidím zásadní rozdíl ve hře oproti Koemanovi, s tím materiálem, co je k dispozici se toho moc vymyslet nedá, žádný hráč není ve formě. Snad se už v lednu podaří někoho prodat (vyhodit) a někdo nový přijde. I když do klubu bez peněz, herně na dně, se hráči nepohrnou. Budu doufat, že z toho dna nás může dostat případný úspěch v EL.

09.12.2021, 00:24

"Myslí si někdo, že nemůžeme porazit Bayern?" - slova Xaviho, která měla být motivací před tréninkem. Realita? Na hřišti to vypadá, že se přihlásili úplně všichni. V tomhle zápase jsem potřebovali, aby s námi bylo štěstíčko a to fakt nebylo... gól těsně dotlačený random hlavičkou těsně za čáru, Stegenova chyba při Saného gólu, naopak těsně stihnutý balón Daviese. Jenže Bayern tomuhle štěstí šel naproti. My fakt ne. Zklamání z přístupu s jakým jsme do zápasu šli. Jestli je toto maximální nasazení, kterého jsme schopni, tak jsme jednoduše řečeno v smileyXavi by si měl vzít nahrávku tohoto zápasu před každým tréninkem je nutit se dívat na celých 90 minut. Bayern při každé ztrátě vystoupil jako jeden muž a okamžitě nás na malém prostoru zamkl ve třech, čtyřech hráčích. Jakmile se odrazil míč, vypadalo to, že se k němu dostanou, hned kupředu vystřelili alespoň 2-3 hráči a jednou přihrávkou šlo najednou překonat 30, 40 metrů. Tomu říkám organizovaný presink a přechod do útoku. My? Jeden, dva hráči se na někoho rozběhli, zbytek vyklusával a prostoru bylo pro Bayern pořád víc než dost. Když už jsme náhodou míč dostali, stejně jsme zastavili na půlce. Depay neudělá jediného soupeře 1v1, dneska dobře bráněný Dembelé dostal zase doušek reality, ale tomu bych to zas tak nevyčítal, je potřeba aby měl s kým si to nahrát a aspoň se zapojil do hry na rozdíl od Nizozemského šutéra, jehož pozice našeho nejlepšího střelce je záhadou jak z Věřte, nevěřte. Xaviho čeká zatracená spousta práce, protože momentálně se v týmu zjevně rezignuje na jakoukoliv taktiku. Být šikovní s míčem není všechno a dokud to nepochopíme, budeme to dostávat sežrat a budeme otloukánky... a to ne jenom pro Bayern, ale i pro týmy ze středu tabulky lepších lig. Doufejme, že do jara se to stihne trošku srovnat a zabojujeme o Evropskou. S momentální hrou, ale nemáme ani na ni.

09.12.2021, 01:38
Overseas Haavl

Nemyslím si, že to bylo nedostatkem nasazení, ale tím, že Bayern na tom byl (opět) mnohem líp fyzicky.

09.12.2021, 10:50

Jsou tady pořád tací, kteří se ukájejí debatami o rozestavení a sestavě vůbec. Včera Dest i Gavi např. představovali pro soupeře nulové nebezpečí oba, jen Dest byl u toho ještě o dost trapnější. Prostě sestava byla v dané chvíli asi Ok a já bych dokonce nějak neřešil ani nasazení. To klíčové je, že na to v současnosti prostě NEMÁME. Chybí kvalita, umění, schopnosti...... Bayern, i když s prstem v nose, postupně utahoval šrouby, dělal si, co chtěl. Mají techniku, kombinaci, fyzično - a navíc jim to včera bylo jakoby jedno. To se pak hraje blbě. Tak nějak se cítili naši soupeři před 8, 10 lety. Taky u toho vypadali, jakoby neuměli kopnout do míče anebo že je to nebaví..... Nyní jsme na samotném dně. Jen ať nenastane stagnace! Moje neskromné přání je vidět vzestupný trend a cca do 3 let být mezi posledními 8 v LM. Poslední 4 to by teda bylo něco!

09.12.2021, 07:06
pyspetr raval69

nasazení bych teda řešil nejvíc

09.12.2021, 07:30
smazáno raval69

Aj tak mi pride ubohe sa neustale natahovat o nejake priecky. Asi sa vykaslem na futbal, furt len stresy o pozicie. Pritom su to aj tak zahojeni milionari a este aby som sa ja nad ich poziciami stresoval, aby na tom bohatli.

09.12.2021, 20:01

hlavně ať se z toho nebudeme chtít poučit

09.12.2021, 07:30

Netreba hádzať flintu do žita . Xavi vedel veľmi dobre, ako na tom mužstvo je a podľa mna sám aj vedel, že Bayern neporazime. No logicky nebude to mužstvo zhadzovať keď vie, že už tak sú s psychikou na Marse . Problémom hlavne je, že momentálnu kostru mužstva hrajú deti ktoré ešte nedávno pili matkyne mlieko. Prestavba sa nerobí naraz ale pekne postupne. No bohu žiaľ . Teraz sa stalo, že za sezónu odišiel Suarez, Messi aj Griezmann, v podstate všetko v útoku . Došiel nehrajúci Aguero, Memphis a Garcia( mimochodom na pozíciu , ktorá nás až tak netlačí ). Na lavičke je mužstvo hodné skôr do Segunda ako do Ligy majstrov a to jedine , čo mohlo smerom dopredu niečo urobiť , je kompletne zrakvene.

09.12.2021, 07:38
Overseas Andreas

Přesně, máme tam extrémně mladý hráče, který jsou velkým příslibem, ale zatím po nich nemůžeme chtít aby poráželi Bayern v současný formě. Očekávám to nejdřív za tři roky, pokud se s nima bude kvalitně pracovat a pokud se začneme víc věnovat fyzičce, protože tam nás Bayern už po několikátý totálně předčil. Taky by bylo fajn, kdybysme místo rajzování pro Asii nebo Americe měli konečně nějakou letní přípravu.

09.12.2021, 23:54

Dlouho jsem byl optimista a věřil ve výhru, ale je třeba si nalít čistého vína. Tým, kde pravého beka hraje náš nejlepší stoper, levého beka pravonohý stoper (který už na stoperu nehrál půl roku), křídlo pravý obránce a v záloze běhají 3 defenzivní útočníci asi nikdy nebude gólostroj.
Blbý je, že takový hráče prostě nemáme ani na marodce. V zimě a v létě musíme nakupovat a prodávat, chytře nakupovat a prodávat.

09.12.2021, 07:47
MarcoFCB Vitessen

Prodávat. Prodané toho, toho a toho, a koupíme toho, toho a toho. To už tady řešíme tři roky, jenže kdo ty hráče koupi za slušnou cenu? Vždyť je už nechcou pomalu ani na hostování..

09.12.2021, 08:04

Noo, tak kdyz trosku pobehame a to nasazeni z prvni pul hodky vydrzime dyl, urcite to pujde. 😁 Kadr to chce jeste hodne procistit, ale co tam proboha v poslednich zapasech nacvicuje Depay? To by snad i Pique predvedl vic...
Jsem hodne zvedava, jak se k EL postavi, brala bych to aspon jako moznost otrkat se pro mladiky. smiley Prece jenom, v LM by to na dlouho nebylo.
A doufam, ze teda konecne dostane sanci i Pena! smiley

09.12.2021, 08:36
Tarja Tarja

Akorat je teda otazka, jak to zvladneme bez penez EL vs. LM no. Ale s tim uz se neda nic delat, musime to holt vyhrat. smiley

09.12.2021, 08:43

Thomas Muller: "Barcelona sa nedokáže vyrovnať s touto intenzitou. Technicky a takticky jej nič nechýba. Ale na najvyššej úrovni nedokáže vyrovnať intenzitu zápasu."

09.12.2021, 08:51
absint zaky94

To jsme asi s Müllerem sledovali každý jiný zápas, respektive já sledoval nějakého jiného Müllera a ten pravý hrál s nějakou jinou Barcou. Tým, který jsem včera viděl já, totiž o parník zaostával i v taktice a technice.

09.12.2021, 16:34

Já teda nevím ale nebýt tam Depay Dembele Lenglet tak si ani člověk nevšimne že tam nejsou.
Mě ani tak jako výsledek nenasral,ale to nasazení a to že je Lenglet po zápase v objetí s Lewou a je vysmatej jak lečo tak to je vrchol.
S touhle mentalitou to lepší být nemůže.
Nakoupat do prdele a radši nechat hrát stopery a beky z béčka.
Doufám že Xavi polovinu vyhází

09.12.2021, 10:56

Bylo jasné, že na rozjetý Bayern nemáme. Naopak se těším na evropskou ligu a srovnání s “horšími” týmy protože na elitu teď bohužel nemáme.

09.12.2021, 11:24

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat