FC Barcelona 1-4 PSG

FC Barcelona 1-4 PSG

Paris Saint-Germain dobyl Camp Nou. Kylian Mbappé hetrikom zostrelil Kataláncov a podčiarkol tak fakt, že káder je v postupnej prestavbe a že v súčasnom rozpoložení sa nemôže rovnať s top klubmi futbalovej Európy. 

Ihneď v úvode zápasu mohli Parížania ukázať svoju najväčšiu zbraň, keď Verratti vysunul rýchlika Kyliana Mbappého. Ter Stegen ale bol pripravený a dobrou reakciou nedovolil útočníkovi dostať sa do šance.

Prvá nádejná akcia domácich prišla po štvrťhodine, keď sa do šestnástky po skvelom vysunutí od Pedriho dostal Griezmann, no dostal sa do nepriaznivého uhla a nedokázal dôrazne zakončiť.

O pár minút neskôr pohrozil po Pedriho strate lopty Icardi - jeho slabú strelu však práve mladík Pedri odvrátil na roh a odčinil tak svoje zaváhanie.

V 26. minúte prišiel prvý dôležitý moment zápasu - Frenkie de Jong po skvelom nábehu spadol v šestnástke a Kuipers ihneď ukázal na biely bod. Na prvý pohľad sa mohlo zdať, že Holanďan zakopol o vlastnú nohu, no ďalšie zábery ukázali jasný, no nechcený faul Kurzawu. Kapitán Lionel Messi premenil pokutový kop s obrovským prehľadom a Barça tak viedla 1:0.

Po pár sekundách Barça mohla viesť už dvojgólovým rozdielom, kedy sa po Messiho akcii dostal do zakončenia Ousmane Dembélé - ten však napodobnil moment z konca zápasu proti Liverpoolu spred dvoch sezón (určite nie som jediný, komu to pripomenulo presne tento moment) a absolútne nedôraznou strelou zmaril obrovskú príležitosť.

Namiesto dvojgólového vedenia tak prišiel trest v podobe vyrovnania. Kylian Mbappé sa v šestnástke dostal k lopte, poľahky obišiel Lengleta a ter Stegenovi nedal šancu.

Nemecký gólman o pár minút neskôr perfektne vychytal šancu Layvina Kurzawu, ktorý pomedzi nohy Lengleta mieril presne k tyči.

Gólmi sa neskončila na konci prvého polčasu ani strela Antoina Griezmanna z brejku, ani nebezpečná hlavička Icardiho po rohovom kope PSG a tak sa do šatní išlo sa vyrovnaného stavu 1:1.

V druhom polčase bohužiaľ prišla francúzska smršť. Najskôr v 50. minúte pohrozil Kean po prepadnutí defenzívy domácich, pripravený ter Stegen však dokázal tečovanú strelu vytesniť.

No v 65. minúte už nedokázal zabrániť druhému gólu Mbappého, keď sa z ničoho nič dostal k odrazenej lopte a bez problémov zakončil do odkrytej bránky.

O tri minútky neskôr mohol zaknihovať hattrick, keď sa jednoducho dostal cez brániaceho Desta, ter Stegen však dobrým reflexívnym zákrokom nohou zlikvidoval šancu Francúza.

No to, že defenzíva Barcelony má obrovské medzery, potvrdila situácia zo 70. minúty, kedy sa zo štandardnej situácie presadil absolútne nikým nebránený Kean.

8 minút pred koncom zvýšil tlak všetkým priaznivcom Parížanov gólman Keylor Navas, ktorý sa hral s ohňom a vo vlastnej päťke nastrelil Griezmanna - lopta však prešla tesne vedľa žrde a stav sa tak nemenil.

Medzitým Koeman stiahol z trávnika Piquého, Busquetsa a Pedriho, čo znamenalo zmenu rozostavenia a vrhnutie všetkých síl do ofenzívy. No namiesto kozmetickej úpravy skóre prišiel v 85 minúte brejk, ktorý bol zakončený dnes mimoriadne efektívnym Kylianom Mbappém, ktorý si tak pripísal svoj druhý hattrick v Lige majstrov v kariére.

PSG ide do odvety s neuveriteľne luxusným náskokom a musel by sa stať obrovský futbalový zázrak, aby Barça dokázala na Parc des Princes ešte vývoj tohto dvojzápasu zdramatizovať.


Přehled utkání

Liga mistrů - osmifinále 16. února 2021, 21:00 Camp Nou, Barcelona Orange Sport

FC Barcelona

1 : 4 Björn Kuipers [NL]

PSG

  20' Gueye
Messi (p.) 28'  
  32' Mbappé (Verratti)
  65' Mbappé
  70' Kean (Paredes)
  85' Mbappé (Draxler)
Sestava

ter Stegen - Dest (71' Mingueza), Piqué (79' Puig), Lenglet, Alba - de Jong, Sergio (79' Pjanić), Pedri (79' Trincão) - Dembélé, Messi, Griezmann (85' Braithwaite)

Sestava

Navas - Florenzi (89' Kehrer), Marquinhos, Kimpembe, Kurzawa - Gueye (46' Herrera), Verratti (73' Draxler), Paredes - Kean (85' Danilo), Icardi, Mbappé


Zdroje: -



Diskuze

Snad jen že Gratulace Realu že získají Mbappého a na dalších 10 let budou mít vystaráno..

16.02.2021, 22:58

To je realita.Vím že to píšu počtvrté a jsem už otravný ale cíl pro letošní sezonu je jediný- uhrát účast pro příští rok LM.Momentálně na špičku nemáme,nemáme prezidenta,nemáme éčka ale věrni zůstaneme.

16.02.2021, 23:00

Tak z tohohle se mi chce zvracet. K tomuto nemám slov. Bez nápadu,bez pohybu,bez chuti...absolutně tam 7 lidí nemá co dělat. O důvod víc proč messi chce odejít. Pedri vše zkazí,busquets absolutně špatně, dembele? toho bych poslal do gulagu možná tak ...prostě fraška...

16.02.2021, 23:01

Zazrak se nekonal, mbappe luxus. V letosni sezone neporazili jedinej silnej tym, strop je porazet Housky a Levante

16.02.2021, 23:01

Jenom pro jistotu dávám název titulku z dnešního poledne - Koeman: Nepochybuji o schopnosti našich obránců bránit PSG. smiley

16.02.2021, 23:04
absint člen 0086

A co měl říct? Že na to nemají?

16.02.2021, 23:34

Zlost, bezmoc, pláč, bolest.... Co víc? Asi nic.... Poslední zhasne.... 😞😞😞😞

16.02.2021, 23:09
René Mara

Na druhou stranu,loni s Bayernem 2:8,dnes 1:4 to máme 50% zlepšení.smiley

17.02.2021, 00:57

Rychlost, bojovnost, agresivita a přesné nahrávky... to je ten důvod, proč jsme dneska prohráli! Poslední dobou mám to konfrontace s těmito špičkovými týmy ukazují dost dobře. Ale chce to opravdu dávat prostor mladým nadějím z La Masie, chce to čas. Barça navždy v dobrém i zlém 💙❤️

16.02.2021, 23:10

Bolí mě to, ale i já zatvrzelý fanoušek sem musel po letech božské hry postupně sundat brýle a všímat si nedostatků v klubu a ve hře, ale tehdy by mě nenapadlo že ten pád bude tak hluboký a že to nikdo včas nezastaví. Víc k zápasu nezvládnu napsat. Věřme v návrat hrdé Barcelony. smileysmiley

16.02.2021, 23:11

Bohužel se pokračuje v tomhle trendu, v lize mistrů. Nikdo z nás se tu nemůže divit Messimu, že chce odejít. Messi byl zvyklej hrát s top hráči kolem sebe. Doba pokročila a naše vedení se absolutně nevzrušovalo, s obnovou kádru a postupnym zapracování mladíků a talentů. Tak si to teď vyžíráme do dna a zdá se, že ještě nějakou dobu budeme. Je to smutný, co se za pár let stalo, z tak proslulýho klubu. Nezbývá než doufat, že už to nebude dlouho trvat a tohle neskutečný trápení přejde. Prostě tohle už neni o trenérech, tohle jde na vrub vedení klubu a jejich neschopnosti.

16.02.2021, 23:16

Tak nám PSG zase jednou dalo čtyři góly...
Vzhledem k tomu, že jsme letos nedokázali porazit žádný trochu silnější tým (teda s výjimkou Juve), neměl jsem dnes žádná očekávání, přesto jsem doufal, že bychom zrovna Paříž (absolutně přehypovaný tým) mohli porazit.

Bohužel jsme zase dostali lekci o moderním fotbalu. Ten se totiž hraje především na rychlost a neustálý pohyb, proti tomu statická hra, které říkáme "Barca DNA" prostě neobstojí, jak už jsme v nedávné minulosti mnohokrát viděli. Tím spíš, že už tady nemáme míčové kouzelníky, jakými byli Xavi a Iniesta.

Nejhorší je ale složení našeho týmu. Splácaný z hráčů, kteří se k sobě svým stylem absolutně nehodí, nemůže ani pod sebelepším trenérem se sebelepší vizí konkurovat těm nejlepším. S hráči nakoupenými bez jakékoliv koncepce za šílené sumy to asi ani nemohlo dopadnout jinak.

Snad ale letos nikdo LM nečekal, letos bude obrovský úspěch i pohár. Za pár let ale třeba budeme zase patřit ke špičce.

16.02.2021, 23:18
raval69 absint

Souhlas, jen "Barca DNA" a tiki taka se dnes trochu zesměšňují, ale v dobách, kdy se to hrálo dobře, to právě nebyla statická hra, ale přesně to, co dnes hrají soupeři: vysoké napadání, rychlý přechod do útoku po získání míče, rychlá a PŘESNÁ výměna míče, průnikové přihrávky za obranu (srovnej včera s přihrávkami Alby) a přesné zakončení. Prostě to včera NEBYLA Barca DNA.....ale unavený tým, který si nevěří a který prostě nemá kvalitu na Barca DNA fotbal. Bohužel. A taky je ale nutno přiznat, že se soupeři od té doby hodně posunuli dopředu.....

17.02.2021, 10:32

Miluji Messiho!!!!!!,ale .... Přeji mu ještě aspoň jednou LM! "Foreste utíkej" 🥺😭😭😭😭.PS:Budu ale velice rád,když zůstaneš !!! 😍😍😍❤❤❤

16.02.2021, 23:20

Já hlavně nerozumím tomu, že tam cpe dembelého.....dyť to je ostuda vsešch ostud....a za druhé pique??? to snad ne...? není prezident...nejsou peníze....není mužstvo....nebude messi

16.02.2021, 23:25
absint suli

Dembelé je, podle mě, dobrý hráč, bohužel je u něj alfa omega ta rychlost, bez ní je průměrný. A Barca díky svému stylu jeho rychlost nedokáže využít, proto hraje průměrně.

Nemám rád kdyby, ale být tam místo Piquého Umtiti, vsadím se, že dostaneme aspoň šestku.

16.02.2021, 23:31
Creus absint

Nemyslím si, ten frajer sice je rychlej, ale neumí kopnout do míče. Golova šance, nic, může messiho poslat samotného na bránu, trefí frajera atd.... ta jeho rychlost je mu k ho*nu, když pak netrefi ani moře z lodě

17.02.2021, 09:28
suli absint

Jenže rychlost není vše a s balonem si moc rady neví. Jeden na jednoho nic, myšlenka nulová, zakončení ani nemluvim, většina balonů u něj končí. On prostě neroste. Tenhle hráč je dobrý na brejky možná, ale ne na Barcu, kde většina týmů hraje defenzivně.

17.02.2021, 22:42

Dalo sa očakávať, že Mbappe nastaví zrkadlo našej obrane. Tá je dlhodobo v problémoch. Stačí ťažší súper a sú okamžite badateľné medzery. V tíme je podľa mňa niečo zlé aj z hľadiska mentálneho nastavenia. Vieme veľmi rýchlo psychicky padnúť po inkasovanom góle. Už niekoľko rokov naša hra nemá svoju tvár. Po odchode Lucha sa začalo pomaly všetko rúcať. Príde mi to akoby sme nemali žiadny plán. Roky sme sa prezentovali svojím špecifickým originálnym štýlom. Lucho síce začal minimalizovať tiki-taka, ale bolo to stále veľmi dobré, energické a premyslené, MSN proste žiarili. Prišla ale doba zvratu, nejaký bod zlomu od ktorého sa nedarí. Na vine je určite vedenie, jeho nesprávna prestupová politika. Po ďalšie, ako sa pracuje v La Masii? Stratili sme tvár klubu, ktorý staval káder na svojich odchovancoch. Stratili sme pevnú hernú filozofiu, bez ktorej nie je možné uspieť na najvyšších poschodiach svetového futbalu. Ja verím, že sa všetko zmení, ale bude to chcieť ešte nejaký čas. Potrebujeme správnych ľudí vo vedení, ktorí navrátia Barcelone jej stratenú tvár. Potrebujeme premyslený plán, ktorý klub vráti na futbalový piedestál. Bude dobre, hlavy hore!

16.02.2021, 23:26
MarcoFCB La Pulga

No to nebylo jen po odchodu Lucha, už za něho měl tým problém s psychikou, což očividně přetrvalo.

16.02.2021, 23:55
La Pulga MarcoFCB

Vlastne áno, máš pravdu, kopol som sa. Avšak aj napriek tomu to malo ešte bojovnosť a svoju tvár, ktorá sa ale postupne začala vytrácať. V súčasnosti sme veľmi slabý tím po mentálnej stránke.

17.02.2021, 00:17

Ter Stegen- náš nejlepší hráč.
Dest- nebylo to špatný jakž takž se držel a to měl proti sobě momentálně nejlepší křídlo na světě.
Pique- na to jak dlouho nehrál to nebylo špatný s Araujem budou fajn.
Lenglet- nemotornej
Alba- přihrávka pod sebe na Lea je už pasé.
Bus- nestíhal
DeJong- dělal víc chyb než jsme zvyklí, ale makal.
Pedri- hodně nepřesností, tyhle zápasy mu daj hodně.
Dembele- líbí se mi jeho sebevědomí do předu, ALE jeho práce dozadu je bídná, pokud se v tomhle hodně nezlepší, nemůže hrát základ.
Griezmann- chybí mu dravost
Messi- nic moc.
Trincao, Puig- dobré oživení škoda že se na hřiště nedostali dřív.
Jinak PSG hrálo skvěle. Po letech mají opravdu kvalitu, zkušenosti a trenéra na to, aby tu LM vyhráli.

16.02.2021, 23:32
suli Jirka Luňák

si koukal jinam ne?

16.02.2021, 23:37
absint Jirka Luňák

Dest se teda moc nedržel, spíš vůbec.

16.02.2021, 23:37
Jirka Luňák absint

Nepamatuju si že by se Mbappe přes Desta dostal do zakončení, možná ho předběhl u lajny, ale že by ho vyloženě vymotal si nepamatuju. Každopádně Mbappe se opravdu těžko brání.

16.02.2021, 23:50
absint Jirka Luňák

Víš, že nám dal Mbappé tři góly?

17.02.2021, 00:07
Messias absint

A víš, že na něj Dest nehrál osobku? A víš, že dal taky gól jak už Dest nebyl na hřišti? Ale za to taky může Dest že? Se vzpamatuj smiley

17.02.2021, 07:36
absint Messias

Místo blbých keců se podívej, kdo zavinil druhý gól, když absolutně nehlídal Mbappého, kterého hlídat měl. A to asi pět vteřin potom, co pokazil offsidovou past smiley

Nijak jsem na Desta nenadával, ale napsat, že se při bránění Mbappého držel, mi přijde hodně přehnané, když si Mbappé na tom hřišti dělal, co chtěl.

17.02.2021, 09:53
Andreas absint

Tak skus ty brániť jedného z najlepších a najrýchlejších útočníkov na svete a s myšlienkou, že ťa spoluhráči nechali vykupat sa v tom samého. Véd mu nikto nepomohol. Bus pri jeho rýchlosti nestihol ani otočiť hlavu a nie ho ešte brániť. Koľkokrát sú z Busquetsa urobil Mbappe kužeľ v strede ihriska??? Minimálne 6 krát

17.02.2021, 11:01
absint Andreas

U druhého gólu vůbec nešlo o to, jak dobrý Mbappé je, Dest od něj odešel, nechal ho nepokrytého. To nemělo nic společného s rychlostí nebo kvalitou útočníka.

17.02.2021, 11:53
Klokanomet Jirka Luňák

To myslíš vážně? Zkus se na ten zápas podívat znovu. První gól úplně volné křídlo, Dest a Dembélé bůhvíkde. Gól na 2:1 přímo chyba Desta, sleduj jeho pohyb. Vůbec nesleduje, že za ním čeká Mbappé na odražený míč a když se překvapeně otáčí, kdo že to za ním střílí, tak už míč letí do brány.

17.02.2021, 17:23
smazáno Jirka Luňák

Piqué možno pôsobil dobre, keďže niekedy ani nedobehol na miesto, kde by mohol spraviť chybu. Ale podľa mňa tam už nemá čo robiť, je pomalý, keď bude hrať on, ani to nemienim pozerať.

16.02.2021, 23:39
Fugas10 Jirka Luňák

Griezmanovi na Barcelonu chybí úplně všechno ,Dembele to stejně!
To není naše budoucnost!!!

17.02.2021, 08:47

Postupnej upadek barcy zacal uz od prezidentovani rossela - bartomeu tomu jen nasadil korunu a dneska vidime vysledek

16.02.2021, 23:33

Kaslu na výsledek a kašlu na samé hanobení našich hráčů místními diskutéry :)
Dnešní zápas hrubě ovlivnil Kuipers - to že dohrál Gueye bych ještě zkousnul ale penaltu po ruce Keana ne. Tohle je prostě hrubé ovlivnění Kuiperse a VARu. Stojí metr od toho, vidí to a nic. Jasná penalta a místo toho z proti útoku je to 1:2. To se prostě hraje jinak. A nevěřím, že to nebylo chtěné. MS se hraje v Kataru, které své pořadatelství získalo velmi pochybně a moc dobře víme, kdo vlastní PSG.....

Poslední zápasy byly kvalitní, nikdo nic nekritizoval, každý jen chválil - dnes jenom každý nadává na de Jonga, na Busiho (který narozdíl od začátku sezony hrál poslední dobu dobře), na Pedriho (kde se každý oplýval nad souhrou s Messim), na Grizziho (který je náš nejproduktivnější hráč a zachránil nejeden zápas), na Dembelého (na kterého jde z klubu jen chvála jak změnil přístup a je skvělý) atd.....takže možná by lidi mohli být trochu konstantní a nevyhazovat 11 hráčů po každé prohře.

P.S.: Poslední roky jsme první zápas jasně vyhráli a propadli v odvetě, co takhle to udělat naopak....
P.S.S: A teď do mě :D

16.02.2021, 23:41
absint Robert

Ještě zapomněls dodat, že covid je vymyšlený smiley

17.02.2021, 00:09
FcBarcelonaZn Robert

To je pravda,to byla penalta!!!

17.02.2021, 00:13
absint FcBarcelonaZn

Opravdu se budeme po takovém zápase vymlouvat na rozhodčího?

17.02.2021, 00:35
marek99 absint
Senior editor

smiley

17.02.2021, 10:29

Valverde podle všeho stále vládne klubu tvrdou rukou jako šedá eminence. A to proti jeho vůli celý svět prosadil odstavení Suáreze, Rakitiče, Bartomeua a stejně to nepomohlo. Proti jeho vůli byl nasazen Quique "jako jediné můžu slíbit krásný fotbal" Setién. Dokud neodejde Valverde, pravda, láska a BARCA DNA nezvítězí na lží a nenávistí.

17.02.2021, 00:08
absint Klokanomet

Vezměme to inverzně. Ty zase dokolečka obhajuješ půlku týmu s tím, že jsou to přece legendy, a tak nemůžou hrát špatně. Proč teda i s těmito tvými oblíbenci dostáváme v LM každý rok na frak?

17.02.2021, 00:12
Klokanomet absint

Protože fotbal je týmový sport. Když nefunguje tým, můžeš mít sestavu složenou z 11 Destů a Puigů nebo 11 Mbappů a Haalandů, ale bude ti to k ničemu. A navíc, je to právě naopak, než říkáš. Už i bez "oblíbenců" Valverda, Suáreze, Rakitiče, Roberta, Paulinha, Munira atd. dostáváme na frak a navíc i doma, což je zásadní průlom, který tady dosud nebyl, pokud si to neuvědomuješ. Kde je ta vzestupná tendence, která měla po postupném vyhazování "oblíbenců" nastat?
A já nikoho neobhajuju. Akorát upozorňuju na to, že mezi výkony "starých oblíbenců" a "hladových mladíků" je v konečném důsledku minimální rozdíl. Nebo co by podle tebe bylo jiného, kdybychom stejně odporným výkonem dnes prohráli 1:4 v sestavě s Luisem, Rakitičem, Robertem, Busquetsem, Piquém, Albou a pod taktovkou Valverdeho? Jaký by v tom byl rozdíl? Rozdíl by byl možná jenom v tom, že doma bychom vyhráli 3:1 a venku prohráli 1:4, přičemž alespoň doma by měl člověk ze zápasu zážitek. Výsledek 0, změna 0. Problém je jinde.

17.02.2021, 00:39
Andreas Klokanomet

Si uvedomuje, že napríklad taký Dest bol mesiac mimo hru a ma 18 rokov a aj tak dokázal MBappeho ubrániť lepšie ako Bus, Pique a Lenglet dokopy? Tvoj obľúbené Bus bol včera akurát tak na doplnenie stavu jedenástich hráčov. Práve to, že prepadol úplne v každej činnosti spôsobilo, že PSG bolo neustále v precisleni pred našou 16. Ze nedokázal podržať loptu, prihrat ci nebodaj zrýchliť akciu. Obrana v tomto zložení až na Desta dostala debakel už tretiu sezónu po sebe. To tiež o niečom vypovedá. Koeman vari z vody, na lavičke je jediný použiteľný hráč Trincao, chyba mu Fati, Coutinho, Roberto ci Araujo ktorý už v tomto veku šéfuje obrane. Nemôžeš od Pedriho ci Desta čakať nejakú mieru zodpovednosti. Oni tam fakt na to niesu.

17.02.2021, 07:27
stockey Andreas

Pique vykryl vela centrov, riadil obranu, chybu ktora by viedla ku golu nespravil ale aj tak tu bude 80% ludi pisat ze hral zle a nema tam co robit. hlava mi to neberie. Este som ale nikde nevidel spomenutu chybu De Jonga v pokryti hraca, ktora viedla ku golu. Ale Pique tu bol 100krat spomenuty

17.02.2021, 08:28
felpod stockey

Gerard Piqué returned to action after nearly 3 months and was the only starter who had a 100% passing accuracy.
• He completed all of his 71 passes.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak k Piquému asi tolik. Že jsou tady blbečci, co mu nadávají jen kvůli věku, to je jejich věc. V každém případě Piqué má pořád svoji neoddiskutovatelnou kvalitu a včera dělal co mohl...

17.02.2021, 08:44
stockey felpod

Presne tak, diky ti za to statisticke potvrdenie. Fakt som vcera cely zapas nechapal co to tam pisu

17.02.2021, 09:55

Vzestupnou tendenci vidím v tom, že jsme nedostali osm gólů, ale už "jen" čtyři smiley
Když jsem mluvil o tvých oblíbencích, myslel jsem třeba Busquetse. Jeho výkony tak nějak skvěle demonstrují celou Barcu. Proti pasivnímu soupeři je to výborný hráč, který rozdává milimetrové pasy za obranu a dokáže hru uklidnit. Jak na nás ale vletí tým s trochu agresivnějším pressingem, nestíhá odehrávat balony a dělá chyby, které často vedou ke gólům. Problém je, že tento agresivnější pressing dnes už hrajou všechny týmy (kvalitativně) od Sevilly nahoru.

Poslední dobou hrál dobře (stejně jako celá Barca), protože jsme hráli proti slabým týmům.
To je první problém, máme tu hráče, který už x let nestíhá v zápasech s velkými týmy. Tak ho zase jebneme do základu proti PSG... Druhá věc je, že za něj pořád nemáme náhradu (dnes tam prakticky nikdo jiný nastoupit nemohl), to jde zase na vrub vedení.

Jaký je rozdíl mezi "starými oblíbenci" a "hladovými mladíky"? No minimálně v platech, nebo minimálně v naší snaze konečně s tím něco udělat a po těch potupných porážkách vyměnit aspoň malou část "starých oblíbenců" a zkusit to s jinými. Ti mladí se navíc ještě budou zlepšovat, což se o těch starých už říct nedá.

Třeba je ten blok opravdu v hlavách hráčů, nedokážou vyhrávat důležité zápasy. Pak nám asi nezbývá, než nařídit povinná sezení s psychologem. A pokud ani to nevyjde, pak už jen rozprodat komplet celý tým, do posledního maséra.
Já však vidím v první řadě problém v přístupu. Krásně to jde vidět na těch autech, jak je zahráváme my a jak soupeři. Z naší strany často chybí snaha, zápal, bojovnost, nadšení, motivace. Naši hráči se plouží po hřišti, nepopoběhnou ani metr navíc, kam s tímto přístupem můžeme dojít? V kombinaci se špatně poskládaným týmem nás to uvrhlo tam, kde jsme.
Mám ale naději (právě v těch hladových mladících), kteří snad za pár, až trochu vyspějí, dokážou Barcu vrátit zpátky na vrchol.

17.02.2021, 01:16
absint absint

Sorry, měla to být reakce na Klokanometa.

17.02.2021, 01:17
Klokanomet absint

S tím souhlasím. Ale právě zrovna "hladový mladík" Dembélé dnes mohl mít dva góly nebo dvě asistence, protože míčů dostal na kopačky hromadu a disponuje brutální rychlostí a výbornou technikou. Kdyby ovšem nebyl lempl a hrál s chytře a s maximálním nasazením. Proto mě štve naprosto automatické obviňování Buse a spol., když při objektivním pohledu na konkrétní situace v zápase nesou stejnou vinu i všichni ostatní.

17.02.2021, 01:21
Klokanomet absint

Jinak, já jsem vždy za Valverdeho tvrdil, že ten tahá z dávno mrtvého týmu maximum a proto jsme dávali ligu, Copu a Clásica, což není na mrtvý tým málo. Ale všude jela jakási fantastická představa, že jsme pořád na úrovni Pepovy Barcy a musíme vyhrávat treble každý rok a to ještě s podmínkou krásného fotbalu a kdo to nezvládne, je nejhorší trenér na světě. Valverde to držel na určité výsledkové a trofejové úrovni právě proto, že byl takticky schopný a proto s mrtvým týmem hrál to, co bylo potřeba pro výsledek a až na několik zápasů, které všichni známe, uměl s týmem pracovat i mentálně. Všechno, co se děje po Valverdem mi dává za pravdu. Horší trenéři jako Setién a Koeman neuhrají to, co on, ani s mladšími hráči.

17.02.2021, 01:39
smazáno Klokanomet

A hlavne tie katastrofálne Koemanove zostavy, jeho rukopis je nasledovný: Nahodiť tam zostavu "skúsených", nechať ich nabiť si hubu, lebo na to už nemajú, potom sa na to dlho pozerať a okolo 80. minúty tam nasoliť útočníkov, prípadne Puiga, ktorý sa zrazu stáva dostačujúcim. Toto už ani pozerať netreba, keď poznám zápletku a tiež trápny koniec.

17.02.2021, 09:45
marek99 smazáno
Senior editor

Čo mal Koeman spraviť inak? A aká zostava "skúsených"? 20-ročný Dest, 18-ročný Pedri, 23-ročný Dembélé, 23-ročný Frenkie

17.02.2021, 09:49
smazáno marek99

Tak predsa Pique, Busquets, to sú tí skúsení.

17.02.2021, 11:19
marek99 smazáno
Senior editor

To je jasné, ale tak koho tam mal dať namiesto nich? Koeman prebral mužstvo v pozícii kedy prakticky nemohol prísť žiadny nový hráč, musí pracovať s tým, čo tu zostalo

17.02.2021, 11:30
smazáno marek99

Preferoval by som rýchlejšieho Minguezu, nie pomalého Piqueho naviac ešte po zranení, a do zálohy ako pivota De Jonga s Pedrim a Puigom.

17.02.2021, 13:06
MarcoFCB smazáno

A co má asi Koeman dělat tyvole? Podívej se v jakých hovnech přebral tým. Má do osmifinále ligy mistrů dat sestavu z mladíků, nechat si je “nabít hubu” a okolo 80. minuty tam nacpat zkusene hráče? Nebo jak si to představuješ?

17.02.2021, 09:52
smazáno MarcoFCB

Presne tak, starí si tie huby ponabíjali až-až, ale mladíci sa ukazujú ako schopní huby nabíjať.

17.02.2021, 13:08
Caltic8 Klokanomet
Administrátor

Mrtvý tým smileysmileysmileyJestli tu má někdo fantastické představy, jsi to především ty. Neustále zacházíš do extrémů, používáš nesmyslná přirovnání, a tak z toho děláš černobílý problém.

1) Kec s mrtvým týmem. V roce 2017 bylo Albovi 28, Piquému 30, Busquetsovi 29, Rakitičovi 29, Messimu 30, Suárezovi 30. Hrál ještě Iniesta, kterému bylo 33, ale ten ještě ve svém posledním velkém zápase ukázal, že patří mezi nejlepší. Umtiti v té době ještě za něco stál, překvapil Paulinho a od Coutinha s Dembélém se v sezoně 17/18 ještě dalo očekávat, že něco předvedou. Dvojice Roberto (25) a Semedo (24) určitě byla větší příslib na RB než Mingueza a Dest. Alcácer (27) je lepší útočník než Braithwaite... Kádr to určitě nebyl nijak extra kvalitní ani hladový po úspěších, ale zároveň byl pořád o parník mezi top 2 ve Španělsku a o nikom z kostry týmu nebylo možné tvrdit, že mu jsou výsledky u prdele. Vyhrávat chtěli všichni, jen si asi někteří představovali, že se moc nepředřou.

2) Kec s úrovní Pepa. Tohle nemá cenu moc rozvádět. Představu, že budeme na takové úrovni, měla možná tak hrstka bláznů. 99 % fanoušků ne. Ono není nic mezi Pepem a nejhorším trenérem? Síla konkurence se nezohledňuje? Jak jsem psal, Barça pořád byla ve Španělsku top. Real Madrid byl sice obhájce titulu, ale rozhodně se jednalo o mnohem horší Madrid než právě za éry Pepa.

3) Kec o tom, že Valverde vytáhl maximum. To navazuje na předchozí dva body. Nikdo nebere Valverdemu úspěchy – konzistentní výkonnost v lize dotažená ke dvěma trofejím je úctyhodná. Pro mě je liga nejdůležitější trofej (byť ne nejblyštivější). ALE tvrdit po dvou z největších ostud v LM, že vytáhl maximum? Vždyť on provařil dvakrát třígólový náskok (poprvé nabytý povinně, podruhé s velkým štěstím) v ročnících, kdy se LM dala reálně vyhrát (ne jako loni proti Bayernu).

4) Pokračování předchozího kecu. Přišla sezona č. 3, kde se už i v lize projevilo, co všeho celý klub vč. Valverdeho zanedbávali od první sezony. Už jsme to tu s mnohými řešili vícekrát - tým se prostě zhoršoval. Jádro bylo zase o dva roky starší, což byl reálný problém, ale pořád ten kádr vypadal zajímavě. Byl to lepší kádr, než jaký má momentálně Koeman. Přesto předváděná hra rezultovala ve Valverdeho odvolání. V lize stihl 19 kol a měl 40 bodů. Koeman má po 19 kolech 37 bodů. Když porovnám 18/19 vs. 20/21 po 22 kolech: s Valverdem 50 bodů, s Koemanem 46 bodů. To mi fakt nepřijde jako žádné propastné rozdíly, když uvážím, že se psalo o nejhorším startu za X let a že má Barça nejméně kvalitní tým za X let.

Konečně 5) kec, že Valverde uměl pracovat s týmem mentálně. To je nakonec po tom všem nejsrandovnější tvrzení. Taktik je bezesporu výborný, ale mentálně s takovým týmem fakt pracovat neuměl. Ono právě těch tvých "několik zápasů" ukázalo, že neuměl připravit tým na zápas, který se nedal napravit. Nedokázal zlenivělé hvězdy přimět pořádně pracovat. Nedokázal okysličit tým. Kdyby uměl s týmem pracovat mentálně, nebyl by vyhozen v půlce sezony.

17.02.2021, 09:59

kolik těch facek ještě potřebujeme??

17.02.2021, 07:39

Tak mbappe na půl plynu lital kolem našich obránců jak kolem kuzelu🤦‍♂️🤦‍♂️

17.02.2021, 07:59

Že se vždycky po takovém pros*aném zápase najde někdo, na koho se zacílí hněv :D V tomto případě chudák Dest. Návrat po zranění, neoptimální forma a starost o asi nejlepší křídlo na světě v současnosti. Přitom se mu to v prvním poločase dařilo docela dobře. Ale Mbappe nám nedal hattrick "bo Dest", ale protože nestíhala celá obrana a dost často ani záloha. Téměř jakákoliv ztráta míče u jejich šestnáctky znamenala rychlý brejk, na který naše záloha často vůbec nedokázala reagovat a už tak slabou obranu v tom nechala vykoupat. Messi hrál dnes dost divně, nepamatuji si zápas, kdy by (kromě stand.situací) neměl větší příležitost. Zápas totálně nezvládl ani Dembelé, v útoku nula a pomoc záloze a Destovi při bránění taky nula. Třeba první gól jde dle mě hlavně za ním, ale on za to vlastně může Dest :D

Zkrátka a dobře zrcadlo bylo nastaveno a ukázalo přetrvávající problém v kvalitě a i (minimálně v LM) v hlavách. Tento rok bude úspěch umístění do 3.místa. To je vše, pohár už nám Sevilla nedá. Realita.

17.02.2021, 07:59
michalbarca Messias

Hele já rozhodně nejsem jenom hejtr, nektrituji jen. Ale říkám od začátku, že mě zatím Dest nepřesvědčil. Nehledě na tento zápas - to by byl malý zázrak, kdyby hned po zranění uhlídal KM.
Osobně mám furt tendence jej srovnávat s Dani Alvesem (protože prostě stejná pozice). A v tom smyslu si myslím že na něj zatím nemá a myslím, že je ho úroveň ani mít nebude... :(

17.02.2021, 09:12
Messias michalbarca

Tak pokud máš tyhle tendence tak tě nepřesvědčí nikdy. Dani byl jen jeden a nemyslím si, že budeme mít ještě někdy v blízké budoucnosti takového krajního obránce, který by k nám tak seděl. smiley

17.02.2021, 09:22
smazáno Messias

Skôr Koemanovi to dávam za vinu, že nasadzoval hráčov po zranení, pričom Pique je aj tak pomalý, a tiež Busquetsa, ktorý by už mal ísť do dôchodku aj s Piquem.

17.02.2021, 09:42
Robert Duchoň smazáno

Pomalý je i Lenglet a dva pomalé stopéry na hřišti být nemůžou.

17.02.2021, 10:25
marek99 smazáno
Senior editor

Tak Koeman si nemá moc z čoho vyberať..

17.02.2021, 10:28
smazáno marek99

Mohol dať Minguezu miesto Piqueho.

17.02.2021, 11:20
marek99 smazáno
Senior editor

To mohol.. Ale ak by sme aj tak prehrali takýmto výsledkom, našlo by sa tu zas niekoľko ľudí, ktorí by nechápali, prečo v tak dôležitom zápase takto zariskoval a nevsadil na skúsenosti Piquého, ktorý mimochodom nehral nejak zle

17.02.2021, 11:31
smazáno marek99

Tak ja by som určite nebol jedným z nich, keď som sa dozvedel, že bol postavený Pique, ani som to nepozeral. Stávka na skúsenosti, to bol aj Bayern a zdá sa, že Koeman dookola opakuje podobnú chybu.

17.02.2021, 13:07
absint Messias

Mně se zase přestává líbit ten fanklub, co tu kolem něho vzniká. Neoblíbenost Roberta zkrátka vede k nekritickému uctívání všech jeho konkurentů.
Nikdo na Desta nenadává, ale dnes to z jeho strany rozhodně nebylo dobré. Na Piquého (taky návrat po zranění) tu všichni plivali celý zápas, přitom neudělal žádnou velkou chybu. Dest zavinil jeden gól, to už ale nikdo nevzpomněl. Udělat to Lenglet, to by byla jiná.

17.02.2021, 10:04

I tak musíme zůstat věrní Barca nás v této těžké situaci potřebuje

17.02.2021, 08:12

Ter Stegen zase nic nechytil už mě začíná pěkně sr*t

17.02.2021, 08:18
suli Barca Lukas

tak ty jsi hodně jinde.

17.02.2021, 09:43

Sorry ale když zase neudrží ani 1 inkasovany gól a dostane rovnou 4 tak mimo je spíš on a k čemu jsou ty úspěšné zákroky Barceloně když si vezem do odvety 4 inkasovany góly

17.02.2021, 10:00
suli Barca Lukas

Počkej takže teď mi řekni jednu věc. Za kolik golu mohl Stegen si myslíš?.....!!!!

17.02.2021, 10:48

Dobře ale nemůžeme se do nekonečna vymlouvat na tragickou obranu.Sice za žádný nemohl ale on je top golman v top clubu a měl by chytat i nechytatelné a ne jenom co musí

17.02.2021, 18:33

Objektivně nikdo nemohl čekat nic jinýho. Máme tým složenej z končící a nastupující generace, kdy každá je zvyklá hrát jinej druh fotbalu. To dohromady prostě nefunguje.
Nepochybuju o tom, že se zvedneme a budeme hrát zase špičkovej fotbal, ale pár let to ještě potrvá. Takovejch zápasu ještě bude..

17.02.2021, 08:41
Caltic8 Vitessen
Administrátor

Já teda vypadnutí očekával, ale objektivně jsme spíš měli udělat lepší výsledek, protože tohle nebyl "loňský finalista", nýbrž "druhý tým francouzské ligy". Už se bohužel projevuje dost i to, čeho jsem se obával po tom superpoháru a po otáčení zápasu zápasu s Granadou: stálo nás moc sil něco, co pro nás moc užitku nemělo.

Tak či onak máš pravdu, že na špičku ještě zdaleka nemáme a to už za tři měsíce nezměníme. Proto možná bude i lepší, když z LM vyletíme v osmifinále. Jestli si někde vybrat "zázrak", pak v poháru, kde by nás to reálně posunulo na dosah trofeje. V LM nám jeden zázrak nepomůže. Naopak by bylo dobré, kdyby alespoň osmifinále po velké dřině zvládly oba Madridy, protože pak budou mít oni těžší kalendář, což by Atlético mohlo dostat pod tlak.

17.02.2021, 10:36

Opět se potvrzuje, jaká je škoda, že se v létě nepodařilo "odejít" Messiho, a to po všech stránkách. Tým už mohl mít půl roku přestavby za sebou, ne, to, co teď probíhá, skutečně budování úspěšnýho mužstva nepřipomíná, (samozřejmě, že i díky covidu). Jde pouze o lepení děr kolem legendy, se kterou si dnes už na hřišti prakticky nikdo nerozumí a to ne kvůli tomu, že by to byli špatní hráči, ale proto, že Leův dnešní styl hry je prostě už historie. A utrpení to musí bejt i pro Koemana.

17.02.2021, 10:44
cechoma Jazbar

Nikdo nerozumí? No nevím, podíval bych se na posledních par zápasu. To mi nepřijde, že si s ním nikdo nerozumí. Máme strašně pomalej defenzivní střed, o ničem jiném to není

17.02.2021, 11:10
Jazbar cechoma

Kdyby to bylo (jenom) něčím s názvem "strašně pomalej defenzívní střed", zápas by skončil 3:4. Naší nejnebezpečnější akcí zápasu je ale pentle. A ředění obrazu našich tristních výkonů a odpudivý hry se silnějšíma mužstvama tim, že budeme jásat nad našim řáděnim proti klubu, hrajícím v lize o záchranu, je prostě jenom potvrzenim faktu, že na hřišti je to bída (a to ve většině zápasů), který šéfuje Messi. Jak jsem psal, pro Barcu (ale i pro něj) by bylo lepší, kdyby už byl pryč.

17.02.2021, 12:21
cechoma Jazbar

Útočné akce musí někde začít. Stredovej útočník asi těžko sebere míč, vyveze ho, rozehraje sam na sebe a zakončí. Efektivita není nejlepší, to je pravda.

17.02.2021, 21:57
Jazbar cechoma

Líbí se mi to označení středovej útočník, který u nás v případě Messiho sedí jako * na hrnec, protože většinu zápasu stojí uvnitř středovýho kruhu a výraznějc se nepohne, ani když kolem něj běží hráč soupeře s míčem.

18.02.2021, 10:44

Ješte k tomu bránění Mbappeho- myslím že to není o tom, že ho měl ubránit jen Dest, takovej hráč se musí bránit týmově, rychle ho dostupovat, nedat mu prostor a to nejen krajní bek, ale i stoper, záloha a křídlo. Často to vidíme ve velkých zápasech když se soupeři podaří ubránit Messiho je to prostě velká intenzita, ale hlavně týmová práce.

17.02.2021, 10:45
Messias Jirka Luňák

Přesně jak píšeš, část prvního poločasu jsem si všimnul, že tomu tak i bylo. Potom už ale nikoliv..

17.02.2021, 11:00

Jestli chce messi opravdu jeste nekdy vyhrat LM musi ted v lete odejit, tenhle tym se bude budovat tak jeste 2-3 sezony nez bude moct pomyslet na uspech v evrope

17.02.2021, 12:04
Robert Duchoň antimadrista

S Messim souhlasím ale vyhrát LM tento tým nemůže ani za 3 roky. To by musela přijít opravdu kvalita a zbavit se spousty hráčů - Griezmann,Lenglet,Buesquets atd.

18.02.2021, 12:19

Federer svojho času po prehre na AO v semifinále s Djokovičom povedal, že stvoril beštiu, ktorá ho požiera (myslené v zmysle toho, že akonáhle nepostúpil do finále a prípadne nevyhral, tak to bolo ako koniec sveta). Niekedy mi príde, že trochu podobné je to aj s Barcelonou. Obdobie Guardiolu a Enriqueho stvorilo mimoriadny tím, ktorý je (či už právom alebo nie je druhá vec) považovaný za jeden z najlepších v histórii (ak nie rovno za najlepší). Ani REAL s troma víťazstvami v LM za sebou na tento status nedosahoval. Vďaka tomu sa začal brať napr. "len" double, získaný Valverdem za sklamanie apod. Treba si uvedomiť, že tie triply, ktoré sme vyhrai, nie je možné brat ako samozrejmosť, a že takéto obdobie už možno nikdy nezažijeme, lebo to zkrátka nie je bežné, a ani prítomnosť možno najlepšieho hráča histórie k tomu nestačí. Ano, možeme si povedať, že rozni tréneri nevyužili naplno potenciál, mohli robiť veci inak, nehrali pekný futbal apod., ale toto bude platiť vždy, aj za Guardiolu ku konci atď. Ano, náš súčasný tím nie je ani len najlepší v svojej lige, nieto ešte na svete, ale naozaj sme čakali, že ústup zo slávy (aj keď uznávám, že tento pád je dosť hlboký) nepríde ? Bývalé vedenia posrali čo mohli (zlatý Bayern), je nutné začať od začiatku, obmeniť káder a byť trpezliví, dúfam len, že nové vedenie nepojde cestou nezmyselných megalomanských plánov...a áno, je možné, že najbližšie roky to na trofej bohužiaľ nebude.

17.02.2021, 14:36

Čo sa týka konkrétných hráčov, tak za mňa len pár mojich názorov. Budúcnosť nevidím až tak pesimisticky, brankársky post je poriešený na dlho, máme mladých nádejných hráčov ako Araujo, Dest, De Jong, Pedri, Puig, Fati, (možno Trincao a Konrad), takže je okolo čoho budovať. Plánovať posily nemá zmysel, klub je bez peňazí, a tak naopak budem prekvapený ak ešte nepredáme Griezmanna, Coutinha či Dembeleho. Leo bohužiaľ asi odíde zadarmo, v tom prípade dúfam v zotrvanie Greizmanna, lebo len úplne s mladíkmi bude problém sa dostať vobec do LM. Dembele mňa osobne nikdy nepresvedčil, bol to zo strany vedenia totálne skazený panic buy po odchode Neymara. Predaj Suareza a skutočnosť, že miesto neho máme Baitwaita len ukazuje, ako hlboko sme klesli, a aké neschopné vedenie dokáže taký veľkoklub mať, to je čistý fór...

17.02.2021, 14:47

Kdo nadává na Ter Stegena tak je blázen, podle mě je to jeden že tři nejlepších brankářů světa, včera toho chytil ještě dost navíc, za ty góly proste nemohl. Pique byl dodela risk a nevím zda dobrý. Každopádně Pariz byla jednoznačně lepší a to ještě nehrál Di Maria s Neymarem. Paříž je loňský finalista a určitě jestli nebude remontada tak to dopracuje daleko i v tuté sezóně. Doplácíme na obměnu kádru, chce to jen čas.

17.02.2021, 17:48
Puyol Pepi98

To máš sice pravdu, že je asi jeden z nejlepších brankařů světa, ale otázka zní zda si ho při stávající finanční situaci můžem dovolit. Nebylo by lepší vsadit na Neta a Peňu než jít do krachu a hrát několik let o několik soutěží níž jako třeba Glasgow Rangers.

17.02.2021, 18:08
Jazbar Pepi98

Obměna kádru může začít teprve po odchodu Messiho, případně po jeho posazení na lavičku, což se mělo dávno a mnohokrát stát. Ovšem žádnej trenér, kterej by to dokázal udělat, by teď do Barcy nepřišel právě z důvodu Messiho v týmu - tomu se říká začarovanej kruh. Proto tu není např. Xavi. Proto je tu vystrašenej trenér (stejně, jako ti předchozí), kterej ví, že prostě nemá jinou možnost, nechce-li bejt sežrán za živa, než nechat pokračovat to, co se tu poslední roky děje - stav, kdy jeden hráč přeroste klubu přes hlavu.

17.02.2021, 18:29

To by muselo příjít tak 7 top hráčů aby jsme byli schopný konkurence . Díky Messiho gólům ( jenom od ledna jich dal 11) a vytváření šancí jsme v lize v boji o druhé místo. Hráči jako Griezmann, Lenglet,Braithwaite nemají co v Barce dělat. Buesquets je těžkopádný a líný napravit co zkazil. Pedri zatím toho víc zkazí ( ale je to talent) Dembele dobře neřeší finále akce a u nás nevyužije svoji rychlost - my hrajem většinou do plných. Dest a Alba v defenzívě mají velká okénka . Navíc Koeman staví vedle sebe na stopéru pomalé Pigueho a Lengleta ( největší lempl co u nás byl na stopéru) a pak nestíhají. Obrana děravá, záloha nekonstruktivní ( Pedri zatím na to nemá ) a útok bez hroťáka ( jako byl Suaréz) je taky proti top týmům bez šance. A těch důvodů proč už nepatříme do top 10 je mnohem víc.

18.02.2021, 12:15
Jazbar Robert Duchoň

Všechny Messiho góly už jsou dávno pouze zářezy do jeho statistik a protože ve skutečnosti převažuje jeho negativní vliv na naši hru a taktiku, přináší nám to víc problémů než užitku. Tým hraje roky bez sebemenší pomoci tohohle veterána při bránění, kdy ignoruje cokoli, co nepřinese přímej užitek jeho egu. To se neděje v žádnym ze špičkovejch evropskejch týmů a žádnej jinej tým by to od svého hráče taky nestrpěl. Pokud hrajeme do plnejch a nemůžeme tak uplatnit silnou zbraň v podobě rychlíka Demby (ale jsem si jist, že i Grieze), je to opět mnohokrát chyba Messiho, kterej si po převzetí míče při snaze o rychlej přechod k soupeřově brance neodpustí plnění bobříka v dosažení dalšího rekordu v driblinku uprostřed pole, zatimco ostatní se musej zastavit a koukat na to, co geniálního jejich vůdce vymejšlí, a končí to chůzí kolem vápna. Ne, ten hráč musí pryč, s ním se Barca neuzdraví (výhoda je, že pokud, tak půjde zadarmo, protože si nejsem jist tím, že by za něj v jeho věku a při předváděný hře vůbec někdo něco zaplatil).

18.02.2021, 14:12
asopunto Jazbar

Ač nerad tak musím souhlasit,už delší dobu se na to zaměřuji a jsem plně přesvědčen že až leoš odejde bude sice chvíli trvat ale potom to pujde a vyniknou ostatní kteří jsou ted v jeho stínu,bohužel už opravdu ted nám nemá co dát,a ti kteří na to řeknou že dal 11 golu? Tak se na to podívejte bez brýlí. Kolik kope penalt,kolik kope přímáku,kolikrát jej ostatní hledají ve vápně jeden příklad za všechny alba.

18.02.2021, 17:35

Ty jsi úplně mimo. Messi hraje svým stylem už spostu let . On hru nezpomaluje ale zrychluje - často dává přihrávku z první.Jiný hráč na jeho místě by teprve zpracovával míč a rozhlížel se co dál a to Messi nemusí.
A teď k jeho chození na hřišti : Leo má svalová vlákna s vysokou spotřebou energie.Jeho svaly během chvilky energii ztratí.Potřebuje krátký odpočinek než zase začnou svaly fungovat naplno. On nemůže lítat po trávníku ale musí šetřit energii na ofenzívu. Prostě má krátké svaly a to o něm vědel už Guardiola.
Prostě musí odpočívat a napadat jen kdy to uzná za vhodné.

18.02.2021, 22:15
Jazbar Robert Duchoň

"...napadat jen kdy to uzná za vhodné..." haha. Alespoň je vidět, jak je mu zatěžko udělat cokoliv pro tým, protože nenapadá vůbec (maximálně poté, co pětkrát po sobě ztratí hloupym drženim míč a stydí se už sám za sebe). Ale pokud by byla tahle citace validní (nepochybuju o tom, že neni), i tak jsem si jist tím, že by stále platilo to, co píšu já - v žádnym jinym klubu by mu podobnej renonc typu "bránit budu, když budu chtít já" netolerovali. Messi ven, bez debat a co nejdřív.

22.02.2021, 12:39

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat